Cum se instalează Watch5S pe Kodi Krypton 17.6 și Jarvis 16

Dacă sunteți un fan disperat al celor mai bune codi și un fan al filmului în același timp, atunci trebuie să consultați suplimentul Watch5S Kodi, un add-on extraordinar de film. Watch5S are o biblioteca de filme enorma bazata pe cele mai noi si mai vechi filme. În acest ghid, oferim pași simpli pentru instalarea Watch5S pe Kodi, noul mod.


Înainte de a începe, este important să rețineți că depozitul StremHub (link-ul mai vechi) nu mai funcționează. Proprietarul suplimentului terță parte a eliminat complementul Watch5S Kodi din motive necunoscute. Pentru că ceea ce urmează să vă arătăm este versiune mai noua despre cum se instalează Watch5S pe Kodi. Așadar, continuați să citiți.

Avertizare! Ar trebui să utilizați un VPN Kodi pentru a rămâne anonim în timp ce utilizați Watch5S, deoarece vă va proteja confidențialitatea. Utilizați 85% reducere la PureVPN și transmite conținut nelimitat pe Watch5S.

Cum se instalează Watch5S pe Kodi Krypton versiunea 17.6 sau mai jos

 1. Lansați Kodi > Mergi la Setari > Apoi faceți clic pe File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.cum se instalează watch5s pe kodi
 2. Acum tastați adresa URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Introduceți numele sursei media „Cazwall”.Cum se instalează Watch5S pe Kodi Krypton Versiunea 17.6
 3. Accesați ecranul principal Kodi apăsând butonul „Esc” de pe tastatură > Faceți clic pe Add-on-uri > Acum faceți clic pe pictograma „Instalator de pachete”.cum să adăugați watch5s pe kodi
 4. Instalați din fișierul zip > Selectați Repository > Localizați repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s descărcați fișierul zip pe kodi
 5. Instalați din depozit > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Derulați în jos și faceți clic pe Watch5S > Faceți clic pe Instalare.cum se instalează watch5s pe jarvis versiunea 16
 6. Acum accesați ecranul de pornire Kodi > Add-on-uri > Componente video > Watch5S.Watch5S Deblocat
 7. Bucurați-vă și vizionați cele mai recente filme.

Descărcați aplicația Watch5S

Cum se instalează Watch5S pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau mai jos

 1. Deschideți Kodi Jarvis > Sistem > Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 2. Introduceți adresa URL http://cazwall.com/repo > Introduceți numele sursei media Cazwall > Faceți clic pe OK > Accesați ecranul de pornire Kodi.
 3. Sistem > Add-on-uri > Instalați din fișierul zip > Repertoriu > Localizați repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Instalați din depozit > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Derulați în jos și faceți clic pe Watch5S > Faceți clic pe Instalare.
 5. Puteți accesa suplimentul din Veos > Componente video > Watch5S și Bucurați-vă!

Watch5s Descărcare Kodi

 1. Descărcați Fișier Zip pe dispozitiv > Mergi la Ecran de pornire Kodi.
 2. Clic Add-on-uri > Apasă pe Pictograma casetei > Instalați din fișierul zip > Localizați și deschideți repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Acum Instalați din depozit > Pur și simplu Caz Repo > Componente video > Selectați Watch5S > Clic Instalare.
 4. Puteți accesa suplimentul Componente video > Watch5S.

 Watch5s Kodi nu funcționează / erori / probleme

Verificați eroarea de jurnal

Când încercați să instalați suplimentul, poate apărea o eroare care să spună „Verificați jurnalul pentru mai multe informații”. Înseamnă că lipsește un fișier în depozit, motiv pentru care depozitul nu poate instala. Un alt motiv este că depozitul ar putea fi depășit.

Fix

Pentru a remedia această eroare, asigurați-vă că suplimentul pe care urmează să îl instalați împreună cu depozitul sunt actualizate. Acest lucru va preveni apariția acestei erori.

Adresa URL zip nevalidă

În timp ce încercați să instalați din fișierul Zip, este posibil să vă confruntați cu această eroare. Acesta nu este un lucru de care să vă faceți griji și poate fi rezolvat cu ușurință.

Fix

Când apare această eroare, reveniți la managerul de fișiere și verificați dacă ați introdus adresa URL sursă corectă. Dacă adresa URL introdusă este corectă, verificați linkul dacă funcționează sau nu. Uneori, legăturile sunt rupte sau oprite cauzând o problemă.

Descărcați aplicația Watch5S

Watch5S vă oferă toate cele mai recente filme pe dispozitivele dvs. mobile cu instalarea aplicației Watch5S. Acest pachet de aplicații Android (APK) poate fi utilizat cu o versiune Android 4.4 sau o versiune ulterioară. Este sigur că nu conține erori și este liber de utilizat. Așadar, nu pierdeți nicio șansă de a viziona filme gratuite pe dispozitivul dvs. mobil cu aplicația Watch5S.

Watch5S Deblocat

Se poate întâmpla ca unele dintre filmele pe care încercați să le accesați sunt geore restricționate sau blocate dintr-un motiv sau altul. Adică, unele conținut media sunt disponibile în anumite țări în timp ce sunt blocate în alte țări.

Cu toate acestea, nu este necesar să vă temeți când puteți debloca conținutul media Watch5S prin utilizarea unui VPN Kodi. Un serviciu VPN va debloca filmele Watch5S prin schimbarea adresei IP care face filmele accesibile.

Un alt beneficiu al unui serviciu VPN este că activitatea dvs. de internet nu va fi niciodată urmărită de guvern sau de Furnizorul de servicii Internet. Acum puteți parcurge internetul liber!

Watch5s Game of Thrones

Cine nu vrea să urmărească Game of thrones? Povestea înșelăciunii, regimului, sângelui, gloriei și emoțiilor sceptice; Game of thrones a luat lumea de o furtună. Există miliarde de fani din întreaga lume, dornici să urmărească fiecare nou sezon al Game of Thrones care apare.

Cu toate acestea, bariera cu care se confruntă este unde să o urmărești, unde să pui fluxuri de calitate scăzută, surse de încredere etc. Ei bine, există o soluție simplă pentru asta! Toți fanii Game of Thrones nu mai au de ce să-și facă griji, deoarece pot urmări Game of thrones pe Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Nu trebuie decât să vizitezi https://watch5s.is/ și căutați Game of Thrones folosind bara de căutare de pe site-ul web. Vei obține toate link-urile care sunt prezente pe site, vei deschide orice link și vei urmări episodul / sezonul preferat.

Cum să urmărești Moana pe Watch5s Kodi

Cum să urmărești Moana pe Watch5s Kodi

Puteți viziona popularul film „Moana” de la Disney în suplimentul kodi Watch5S. Pentru asta, trebuie să instalați Watch5S pe Kodi din ghidul de instalare afișat mai sus.

După instalarea suplimentului Watch5S, accesați Meniul principal Kodi > Add-on-uri > Componente video > Watch5S > Faceți clic pe Căutare > Tip Moana > Urmărește Moana pe HD.

cum să vizionezi moana HD pe watch5s kodi

Pentru a adăuga lucruri

Pentru o ofertă de film excelentă și fără sfârșit, nu există niciun loc ca Watch5S pe Kodi. Biblioteca sa de filme masivă vă oferă toate tipurile de filme din toate generațiile în câteva secunde. Aceasta este cea mai recentă versiune de instalare a Watch5S pe Kodi, deoarece StreamHub s-a dezasociat de Watch5S. Dacă vă confruntați cu geo-restricții în timp ce transmiteți un film, primiți un VPN pentru a avea acces. În acest ghid, am oferit pași cu privire la instalarea Watch5S pe Kodi, deci acordați-vă pentru mai multe suplimente Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map