Yoda-Kodi-addon-Leiei

Yoda Kodi este o altă furculiță a popularului supliment Exodus Kodi. Vă puteți bucura de streaming filme, emisiuni TV, documentare și multe altele în calitate HD și 4K prin intermediul acestui add-on.

Veți avea nevoie de cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece fluxurile HD și 4k sunt geo-restricționate și un VPN poate evita aceste restricții.

Depozitul Yoda Kodi

Adiționalul Yoda Kodi a fost disponibil anterior prin intermediul depozitului Supremacy Kodi, dar depozitul a fost închis recent și acum este disponibil prin intermediul Repozitoriului Kodi Israel.

Cum se instalează Yoda Kodi pe Leia / Krypton

Urmați acești pași pentru a instala Yoda pe Kodi Leia versiunea 18 și Krypton versiunea 17.6:

 1. Deschis Kodi > Click pe Pictograma Setări (angrenaj) > Deschis Manager de fișiere.cum se instalează yoda kodi addon pe kodi krypton
 2. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Va apărea o casetă de dialog > Faceți clic pe unde spune > Introduceți această adresă URL în bara de adrese „http://www.lvtvv.com/repo/” > Clic O.K > Dați acestei surse media un nume ca „Kodil> Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.kodil
 3. Intoarce-te la Meniu principal > Clic Add-on-uri > Faceți clic pe butonul Pictograma casetei din colțul din stânga sus.cum să setați yoda kodi addon
 4. Selectați Instalați din fișierul zip > Click pe Kodil > Selectați repository.kodil-1.3.zip > așteptați notificarea.legamant-Kodi-zip-fichier-Telechargement
 5. Acum faceți clic pe Opțiunea Instalare din depozit > Clic Depozitul Kodi Israel > Deschis Componente video pliant.Adăugare video Yoda kodi
 6. Parcurgeți lista și selectați Yoda> Faceți clic pe Instalare > Așteptați notificarea.

Yoda addon pentru filme și emisiuni tv

Cum se instalează Yoda Kodi pe versiunea Jarvis 16 sau mai mare

 1. Deschis Kodi Jarvis.
 2. Clic Sistem > Mergi la Manager de fișiere.
 3. Clic Adaugă sursa.
 4. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://www.lvtvv.com/repo/ > Clic Terminat > Denumiți această legătură sursă media ca Kodil > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Capul înapoi la Kodi Acasă Ecran > Clic Sistem > Deschis Add-on-uri.
 6. Clic Instalați din fișierul zip > Deschis Kodil> Click pe repository.kodil-1.3.zip.
 7. Click pe Instalați din Repositoriu opțiune > Selectați Supremaţie > Deschis Componente video pliant > Selectați Yoda > Clic Instalare.

Cum se instalează Yoda Kodi pe Fire Stick

 1. Instalare Kodi pe dispozitivul dvs. Fire Stick.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 3. Acum urmați procedura exactă ilustrată mai sus pentru instalarea suplimentului Yoda Kodi Kodi kripton. Procedura din acest punct va rămâne aceeași.

Descărcare Yoda Kodi

 1. Descărcați fișierul suplimentar Yoda Kodi zip.
 2. Mergi la Meniu principal Kodi.
 3. Click pe Add-on-uri.
 4. Clic Cutie icoană.
 5. Clic Instalați din fișierul zip.
 6. Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat.
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune.
 8. Selectați Supremaţie.
 9. Click pe Componente video.
 10. Selectați Yoda > Clic Instalare.

Recenzii Yoda Kodi

Am dat câteva feedback-uri pozitive cu privire la suplimentul Yoda Kodi de către utilizatorii Kodi. Iată o privire despre ce au de spus utilizatorii despre acest complement Kodi:

Comentariu din discuție Comentariul lui Boogertwilliams din discuție "Cereri, Recomandări, & Noțiuni de bază – noiembrie 2018".

Acest utilizator a încercat Yoda Kodi pentru a transmite o anumită emisiune TV și legătura strânsă pe care acest suer a găsit-o a fost HD. Acesta este unul dintre motivele pentru care recomand recomandarea suplimentară Yoda Kodi.

Comentariu din discuție Comentariul lui TechnicalPyro din discuție "Cereri, Recomandări, & Noțiuni de bază – noiembrie 2018".

Acest utilizator pare să îi placă acest supliment, dar deficiențele identificate aici sunt acceptabile. Geekii Kodi adoră integrarea Trakt pentru a-și menține listele de vizionare și biblioteca. Yoda este o furculiță a suplimentului Exodus Kodi, dar nu are integrarea contului Trakt așa cum a avut Exodus.

Yoda Kodi nu funcționează / erorile / soluționează

Iată câteva erori repostate de utilizatorii Yoda Kodi pe diferite platforme sociale. Așadar, m-am gândit să ofer o soluție corectă pentru aceste erori:

Instalarea suplimentară a eșuat

Posibilitățile sunt că atunci când încercați să instalați suplimentul din folderul de suplimente video din depozit, este posibil să nu se instaleze suplimentul, apărând o notificare „Instalare Ad-on eșuată”..

Fix

Încercați să reinstalați depozitul, deoarece această eroare apare atunci când unele fișiere lipsesc în depozit sau dacă depozitul este depășit. Reinstalarea depozitului va actualiza depozitul și veți putea instala suplimentul cu ușurință.

Nu există fluxuri disponibile

Această eroare apare când încercați să deschideți un titlu de conținut din biblioteca suplimentară. Motivul pentru care apare această eroare este acela că resturile de link-uri nu pot apuca legături de streaming de la furnizori pentru titlul specific al conținutului. Fie furnizorii nu vor avea legături de streaming pentru acel anumit titlu de conținut, fie că memoria cache a sistemului dvs. poate fi supraîncărcată.

Fix

În multe astfel de cazuri, sa observat că ștergerea memoriei cache a ajutat utilizatorii. Așadar, dacă doriți să vă ștergeți memoria cache Kodi, consultați ghidul nostru „Cum să ștergeți Cache video în Kodi”.

Cuvinte finale

Furcile cu exod continuă să vină online și apoi să dispară, dar doar câțiva au capacitatea de a rămâne în jur și de a câștiga reputația.

Yoda Kodi este una dintre acele furci, pe care utilizatorii se pot baza. Are link-uri de streaming de bună calitate și nu se prăbușește adesea ca alte furci Exodus.

Complementul Yoda Kodi este o alegere excelentă pentru utilizatorii Kodi care doresc să se bucure de streaming de filme și emisiuni TV fără probleme și complexe. Interfața Yoda Kodi este exact ca cea a lui Exodus Kodi și de aceea este destul de simplă și ușor de utilizat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me