CyberGhost VPN pentru revizuirea Kodi 2020 – Configurare completă de instalare pentru Android și Windows

Alegerea celui mai bun VPN pentru Kodi poate fi dificilă, deoarece există aproape toți furnizorii VPN care susțin că sunt cei mai buni. Recomand CyberGhost pentru Kodi, deoarece îl consider un furnizor de servicii de încredere, cu anumite funcții de streaming speciale, care permit utilizatorilor să deblocheze conținut geore-restricționat, rămânând anonimi.


Faceți o plimbare prin acest ghid și vedeți cum puteți instala CyberGhost pe dispozitive precum Windows, Android și alte platforme.

CyberGhost VPN este un serviciu VPN bun pentru Kodi?

Da! CyberGhost este într-adevăr cel mai bun VPN pentru streaming, deoarece are câteva caracteristici excelente precum:

 1. Suporta aproape fiecare sistem de operare precum Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick și FireTV, Roku, RaspberryPi etc.
 2. Strictă fără politici de jurnal
 3. O varietate de peste 3500 de servere pe tot globul
 4. Permite 7 conexiuni simultane
 5. Funcție de comutator Kill

Acestea sunt toate caracteristicile majore ale acestui VPN și cel mai bun lucru este că puteți obține totul pentru doar 2,75 USD / lună.

CyberGhost este un furnizor VPN de renume foarte mare în industria securității cibernetice, datorită serviciului său care se îmbunătățește mereu. Nu a fost niciodată supus niciunui scandal, deoarece oferă protocol de criptare de grad militar și nu compromite confidențialitatea utilizatorilor. Este un furnizor de servicii de încredere, care este susținut de faptul că a publicat raportul de transparență online.

CyberGhost are o interfață uimitoare de utilizator, cu toate caracteristicile sale excelente prezente în față, permițând utilizatorilor să acceseze fără probleme. Rularea cu Kodi este o experiență excelentă, deoarece le permite utilizatorilor să acceseze toate suplimentele Kodi geore restricționate, cum ar fi suplimentul DeathStar Kodi.

CyberGhost pentru testul de viteză Kodi

Pentru a testa viteza pe serverul CyberGhost pentru Kodi, am făcut un test de viteză în timp ce streaming pe Kodi cu o conexiune de 2 Mbps. Iată rezultatele:

CyberGhost pentru testul de viteză kodi

Viteza serverului CyberGhost pe o conexiune de 2 Mbps a fost foarte bună așa cum puteți vedea în imaginea de mai sus. Nu am întâlnit întârzieri sau probleme în timp ce streamingul cu CyberGhost este conectat.

CyberGhost pentru Kodi IP Test de scurgere

Cel mai important motiv pentru care o persoană optează pentru a utiliza un VPN este de a-și ascunde adresa IP și de a naviga pe web în mod anonim. Dar, dacă acest singur scop este compromis de furnizorul VPN, atunci nu are rost să îl folosești.

Pentru a testa dacă CyberGhost este fiabil în această privință, am făcut un test de scurgere IP și nu a fost detectată nicio scurgere IP sau scurgere DNS. Acest lucru dovedește că are un protocol puternic de criptare și poate fi de încredere.

Testul CyberGhost IPleak pentru kodi

Testul CyberGhost IPleak pentru kodi

CyberGhost pentru verificarea suplimentelor Kodi Geo-restricționate

Ce bun este orice VPN pentru Kodi dacă nu poate debloca un complement IPTV Kodi?

Pentru a testa dacă CyberGhost deblochează suplimentul DeathStar Kodi, care este un supliment IPTV Kodi, întrucât locuiesc în Kuweit și suplimentul este restricționat în această regiune. M-am conectat la serverul CyberGhost din New York, SUA, iar complementul a început să funcționeze instantaneu, iar fluxul a început perfect în 7 până la 8 secunde.

instalare cibernetică pentru kodi

Emisiunea TV pe care am transmis-o prin suplimentul DeathStar Kodi a fost lista neagră care apare pe NBC, dovedind că CyberGhost VPN pentru Kodi este un furnizor de servicii de încredere.

CyberGhost este compatibil cu Kodi?

CyberGhost nu are un add-on Kodi dedicat precum PureVPN, care este un dezavantaj, dar totuși puteți utiliza CyberGhost în fundal. Pur și simplu porniți clientul CyberGhost și conectați-vă la serverul dorit, apoi porniți Kodi pentru streaming.

Dacă vorbim despre sisteme de operare, atunci trebuie să știți că este compatibil cu Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick și FireTV, Roku, RaspberryPi.

Cum se folosește Kodi cu CyberGhost pe Android

Dacă sunteți un utilizator Android cu nerăbdare să instalați CyberGhost pe dispozitivul dvs., urmați acești pași:

 1. Accesați Google Play Store > Căutați CyberGhost > Faceți clic pe Căutare.
 2. Click pe VPN CyberGhostRapid & Protecție WiFi sigură.
 3. Clic Instalare
 4. Clic Deschis.
 5. Acum faceți clic pe Conectare.
 6. Conectați-vă la aplicație folosind datele de acreditare.
 7. Conectează-te la orice server la alegere și începe streaming.

Aflați cum puteți instala Kodi pe dispozitivele Android și bucurați-vă de streaming pe dispozitivul dvs. fără nicio restricție.

Cum să utilizați Kodi cu CyberGhost pe Windows

Pentru a instala CyberGhost VPN pe Windows, urmați acești pași:

 1. Cumpărați un plan de abonament CyberGhost și înregistrați-vă la serviciu.
 2. Descărcați clientul desktop de pe CyberGhost.
 3. Instalați clientul desktop.
 4. Lansați clientul după instalare.
 5. Conectați-vă la client.
 6. Alegeți serverul pe care doriți să-l utilizați.
 7. Acum faceți clic pe butonul de pornire pentru a activa protocolul.

Este atat de simplu!

Cum se utilizează CyberGhost pentru Kodi pe FireStick

Fără îndoială că FireStick este un dispozitiv uimitor de streaming care a evoluat industria de streaming online. Instalarea unui VPN pe Firestick este destul de ușor, pur și simplu:

 1. Accesați magazinul Amazon
 2. Căutați CyberGhost și faceți clic pe primul rezultat și alegeți FireStick ca dispozitiv.
 3. Instalați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Acum conectați-vă la aplicație și conectați-vă la serverul care se potrivește nevoilor dvs..
 5. Deschide Kodi și începe streaming

Servicii VPN alternative pentru Kodi

Prețul și caracteristicile sunt aspecte importante de luat în considerare în timp ce alegeți un VPN. În plus, există unele persoane care consideră că interfața utilizatorului aplicației este puțin complexă pentru a înțelege. Dacă sunteți oricare dintre acești utilizatori și căutați alte servicii VPN alternative pentru Kodi decât CyberGhost, atunci puteți încerca următoarele:

 1. PureVPN pentru Kodi
 2. ExpressVPN pentru Kodi
 3. NordVPN pentru Kodi

Recenzii CyberGhost pentru Kodi Reddit

Recenziile utilizatorilor contează pentru că vă oferă o perspectivă asupra realității fundamentale și vă ajută să decideți dacă doriți să optați pentru ea sau nu. Acesta este motivul pentru care am aliniat câteva comentarii mai jos:

Comentariu din discuția comentarii de la riteflyer27 din discuție "VPN CyberGhost din Atenția HumbleBundle Speed".

Acest utilizator laudă CyberGhost VPN pentru Kodi, susținând că streamingul a fost lin și că VPN-ul a fost conectat bine.

Comentariu din discuție Comentariul destructor_rph din discuție "Cyberghost este un vpn sigur?".

Uitați-vă la acest lucru, utilizatorul este calm și știe că CyberGhost nu păstrează jurnalele. Aceștia au menționat acest lucru și în reluarea lor de transparență.

Concluzie

CyberGhost și-a îmbunătățit calitatea serviciilor în timp și oferă o concurență dura tiranilor de pe piață. CyberGhost pentru Kodi sună ca o alegere optimă datorită caracteristicilor sale și a faptului că nu păstrează și nu înregistrează jurnalele, o fac mai de încredere.

CyberGhost este printre cele mai bune VPN pentru Kodi, deoarece nu există scandaluri împotriva acestuia și feedback-ul utilizatorului care este pozitiv. Are o gamă largă de servere și funcții de streaming superbe care o fac atât de specială. Mai mult decât atât, este compatibil cu Kodi care contează cel mai mult.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map