De ce utilizatorii Kodi ar trebui să se îngrijoreze de neutralitatea netă

Actualizați: Neutralitate netă în jos! Repet, Neutralitatea netă în jos!


FCC a făcut ce ne-a fost frică de toți, au revocat Neutralitatea Netă pentru utilizatorii Kodi și știm că este dezolant. Speculațiile cu privire la aceasta au căpătat mai multă intensitate și toți guru-urile online au început să-și exprime opiniile pe forumuri diferite. Vârsta internetului gratuit, distribuția de lățime de bandă egală și accesul fără restricții a trecut. În ochii ISP-urilor, utilizatorii nu mai sunt egali. Este o divizare socială online, în sine.

În ciuda tuturor ultrajului observat online împotriva acestei decizii, nimeni nu și-a imaginat că se va întâmpla. Acest lucru a afectat multe comunități online și utilizatori de kodi. Victimele majore ale acestui întreg fiasco sunt micile companii online și geek-urile de streaming kodi. Un lucru pe care îl știm este că este o lovitură serioasă pentru utilizatorii Kodi. Transmiterea lățimilor de bandă, confidențialitatea și securitatea utilizatorilor Kodi sunt în pericol. ISP-urile vor înregistra acum lățimi de bandă agitate pentru clienții preferați, în timp ce alții suferă.

Utilizatorii Kodi vor trebui să utilizeze un VPN pentru Kodi, deoarece nu mai este o opțiune, ci mai degrabă o nevoie. Pentru că vă va ascunde locația și vă va permite să accesați fluxurile Kodi cu o lățime de bandă mai bună. Veți putea accesa, de asemenea, fluxurile restricționate.

Net Neutralitate Kodi Trend în 2017

neutralitate netă kodi

Abrogarea neutralității netei va afecta direct utilizatorii Kodi, deoarece vor trebui să plătească pentru streaming online. Streamingul online rapid și gratuit va ieși din ecuație și confidențialitatea utilizatorilor va fi în joc. ISP-urile vor putea restricționa accesul utilizatorilor Kodi fără niciun motiv sau le vor supraîncărca pentru abonarea la anumite site-uri de conținut. Cel mai rău care s-ar putea întâmpla este faptul că utilizatorii Kodi pot fi blocați să acceseze fluxurile.

Votul pentru abrogarea neutralității netului va avea loc pe 14 decembrie 2017 în rândul membrilor FCC. Indignarea împotriva sa s-a răspândit în întreaga lume și toți internauții au vorbit împotriva ei. Cu toate acestea, strigătele nu au reușit să schimbe poziția comitetului în luarea acestui plan.

Nu contează cât de mult îl analizați, putem enumera doar câteva rezultate ale acestui plan. Intensitatea exactă a ramificărilor sale nu este încă analizabilă. Un lucru pe care îl știm este că nu va afecta doar utilizatorii, dar și organizațiile mici sau emergente.

Dacă Pai face o acțiune împotriva neutralității netului, atunci ar exista patru moduri în care internetul se va schimba:

Planuri de date gratuite

Furnizorii de bandă largă ar permite consumatorilor să acceseze anumite conținuturi fără să le socotească în funcție de limitele de date. De exemplu, consumatorii de la Verizon au voie să transmită unele dintre jocurile NFL cu taxele de date.

Chiar dacă planurile de date gratuite ar părea o idee populară în rândul consumatorilor cu venituri mici, întrucât ar ajunge să vadă mai mult conținutul gratuit, dar, în condițiile în care fostul președinte al FCC, Tom Wheeler, argumentează, va îngreuna creatorii de conținut mai mici să obțină atenție..

Pe de altă parte, utilizatorii Kodi sunt utilizatorii de conținut gratuit care ar trebui să facă față restricțiilor în vizualizarea fiecărui conținut disponibil pe Kodi. Companiile de internet, cum ar fi Netflix și HBO, vor plăti o sumă imensă de bani pentru viteze mai rapide de internet, în timp ce utilizatorii Kodi vor trebui să curgă pe viteze mai mici de internet.

Rute rapide pe Internet

Companiile de bandă largă vor avea puterea de a oferi viteze de internet mai rapide companiilor care plătește o sumă mai mare în timp ce va încetini viteza internetului pentru companiile care nu și-au putut permite..

Este cunoscută sub denumirea de prioritizare plătită unde gigantii de streaming video precum Netflix ar trebui să plătească bani mari pentru a asigura viteze de descărcare puternice.

Creșterea provocărilor pentru companiile mici

Renunțarea la neutralitatea netă va favoriza companii dominante, precum Google, Verizon și Comcast. Drept urmare, sute de investitori și startup-uri au scris o scrisoare către Pai și îl sfătuiesc cu privire la daunele pe care propunerea lui le va avea industriei.

Scrisoarea abordează problema că, fără reguli de neutralitate netă, furnizorii de internet vor avea puterea de a alege câștigători și pierzători ai industriei. ISP-urile vor prefera acei utilizatori care sunt capabili să plătească pentru conținutul plătit sau utilizatorii săi premium. Kodi oferă suplimente terțe care vor rămâne sub lumina reflectoarelor ISP-urilor. Rezultatul ar duce la utilizarea limitată a conținutului de către utilizatorii Kodi.

Noul regulament pentru companiile de telecomunicații

Companiile de bandă largă nu vor mai fi controlate de FCC, dar ar fi controlate de FTC-ul Comisiei Comerciale Federale, care nu au încredere în reglementarea companiilor de telecomunicații.

Criticii au menționat că FTC nu are autoritatea dorită pentru a face modificări în reguli și nici nu are capacitatea de a gestiona o cantitate mare de date.

Poate un VPN să obțină Neutralitatea netă pe Kodi?

Este evident că fiecare utilizator Kodi în acest moment este scăpat de acest scenariu în curs de dezvoltare. Fiecare utilizator este preocupat de cum să ocolești neutralitatea rețelei.

Ne-am recomandat întotdeauna să utilizăm un serviciu VPN Kodi pentru a vă proteja confidențialitatea în timp ce transmiteți online. Cu toate acestea, în cazul abrogării neutralității netei, utilizarea VPN nu este doar o recomandare, ci va deveni o nevoie.

Oamenii sunt preocupați; poate o VPN să obțină neutralitatea netă? Da, se poate. Utilizarea VPN cu neutralitate netă îți va ascunde IP-ul și, prin urmare, ISP-ul tău nu te mai poate restricționa. În acest fel, restabilirea VPN-ului de neutralitate a rețelei va fi ultimul salvator.

Nicio scurgere DNS și nicio înregistrare nu vor proteja confidențialitatea utilizatorului de ISP-ul dvs. și vor permite utilizatorului Kodi să transmită fără probleme.

Furnizori VPNPriceOfferWe Website
PureVPN 10,95 USD 2,91 USD pe lună

Oferta specială: 73% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
Surfshark 11,91 USD 1,99 USD pe lună

Oferta specială: 83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
CyberGhost 12,99 USD 2,75 USD lunar

83% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia
ExpressVPN 12,95 USD 8,32 USD lunar

35% reducere

Viziteaza site-ul
Citiți recenzia

Cum să ocoliți neutralitatea netă folosind TOR

TOR este o rețea peer-to-peer care vă oferă anonimatul de pe serverele web. Utilizarea TOR vă va ajuta, dacă încă mai credeți că un VPN poate evita neutralitatea rețelei, atunci încercați TOR. Acesta poate ajuta utilizatorii Kodi prin furnizarea de conexiuni la tunel p2p.

Totuși, TOR are unele lacune care s-ar putea dovedi a fi riscante pentru un utilizator.

VP-uri Tor sau Net Neutralitate?

TOR are avantajul de a oferi anonimatul mai bine decât VPN-ul cu neutralitate netă, deoarece se conectează printr-o serie de tunele conectate paralel. Cu toate acestea, VPN oferă un geo-server diferit și se conectează direct. Prin urmare, scurgerile DNS sunt cele mai mici. VPN are un avantaj peste TOR datorită numărului de servere pe care le are și a funcției de criptare.

Cu toate acestea, dacă doriți să închideți toate lacune, atunci utilizarea TOR cu un VPN este cea mai bună alegere. Criptare mai bună, anonimat IP, număr mare de servere și protecție a confidențialității; totul va fi acoperit.

Kodi Net Neutralitate Reddit Opinii / Recenzii ale utilizatorilor

Tot acest necaz a stârnit o mare discuție în întreaga lume și Reddit a devenit o masă fierbinte de discuții. Există oameni în favoarea și împotriva acestui rollback. Unul dintre utilizatori și-a împărtășit opinia cu privire la această situație:

neutralitate netă

Un alt utilizator a împărtășit un punct de vedere foarte legitim:

neutralitate net reddit

Cu toate acestea, acest utilizator consideră că implicațiile neutralității nete prevăzute de toată lumea nu sunt corecte și nu au nimic de-a face cu Neutralitatea netă.

revizuirea redditului de neutralitate netă

Implicațiile sunt încă de desfășurat și până atunci, cu toții avem degetele încrucișate!

Gânduri finale

Deocamdată, FCC a venit cu o propunere împotriva neutralității netului, care ar aduce problema oficial în dezbatere. În ciuda acestor speculații, nimeni nu știe ce se va întâmpla odată ce FCC va propune un pas împotriva neutralității netului.

Utilizatorii Kodi vor fi de fapt pe un radar odată ce FCC va abandona regulile de neutralitate. Singura lor speranță este prezența marilor companii de internet de partea lor, care sunt, de asemenea, amenințate de noile reglementări care vor fi stabilite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map