Este legal Kodi? Răspunsul la cea mai complexă întrebare aici

Kodi nu este doar un alt player media; ci mai degrabă este un pachet de divertisment complet. Utilizatorii pot transmite în flux orice doresc și oriunde doresc. Imaginați-vă libertatea pe care o au utilizatorii cu această aplicație, dar reputația sa a fost foarte mică.


Datorită apariției tuturor problemelor legate de încălcarea pirateriei și a drepturilor de autor, Kodi / XBMC a fost un subiect online foarte discutat. Aceste discuții și știri au ridicat multe sprâncene și oamenii au început să se întrebe dacă este legal sau nu Kodi? care este legalitatea addonilor kodi și kodi vpn

Nu vă faceți griji, vă cunoaștem preocupările dvs., așa că am decis să ștergem aerul de concepții greșite o dată pentru totdeauna.

Ce este Kodi XBMC?

Kodi este un software open-media player care a fost cunoscut ca XBMC în zilele sale anterioare. XBMC reprezintă Xbox Media Center, care a fost lansat în 2004, dar și-a schimbat numele în Kodi în 2014. Codificarea sursă a acestei aplicații se bazează pe Python și C ++, care sunt foarte ușor de replicat, deoarece este o aplicație open source..

Kodi este folosit pentru a transmite filme, emisiuni TV în direct, evenimente cu plată, desene animate, Anime, evenimente și evenimente sportive, spectacole muzicale, etc..

Este Kodi Legal?

este kodi legal sau ilegal

Noobs-urile de transmisie și noii utilizatori ridică această întrebare o dată după timp. Răspunsul la acesta este; Da, Kodi este total legal. Cazul legalității în cazul lui Kodi este subiectiv pentru suplimentele și sursele pe care le utilizați pentru a transmite conținutul. Conținutul media furnizat de Kodi prin intermediul depozitului său oficial suplimentar nu este în niciun fel implicat în încălcarea drepturilor de autor sau piraterie, ceea ce face legal să fie utilizat.

Relația suplimentelor neoficiale cu Kodi

Streamingul oferit de Kodi este fără îndoială minunat, dar, evident, utilizatorii trebuie să plătească pentru conținutul pe care doresc să îl transmită. Complementele disponibile în Kodi în mod implicit sunt toate suplimentele plătite, ceea ce este evident că nu este binevenit de către fiecare fan de streaming.

Acesta este motivul pentru care, unii dezvoltatori independenți au făcut ca terțe părți să adauge neoficiale cele mai bune Best Kodi care să răzuie linkurile de streaming și să le ofere utilizatorilor gratuit. Aceste suplimente neoficiale nu sunt încurajate, acceptate sau recomandate de Kodi, deoarece sunt implicate în încălcarea vieții private.

Există sute de suplimente neoficiale disponibile online, care sunt utilizate de milioane de utilizatori doar pentru că sunt gratuite. Multe dintre suplimentele terțe sunt închise zilnic, dar reapar online, găzduite prin alte depozite.

Este Kodi ilegal?

Nu, Kodi în sine nu este ilegal! Cu toate acestea, utilizarea de suplimente neoficiale (terțe părți) pe Kodi este ilegală, deoarece conținutul furnizat de suplimente terțe este piratat și această practică este în conformitate cu liniile directoare DMCA. Ușuritatea instalării pe mai multe platforme, cum ar fi kodi pe Android, iOS, Linux și multe altele, îl face chiar popular.

Este Kodi sigur? – Relația suplimentelor oficiale cu Kodi

Există o serie de suplimente disponibile în depozitul oficial de adăugare Kodi în mod implicit, clasificate în funcție de tipul de conținut pe care îl transmit. Dacă utilizați suplimentele oficiale furnizate, atunci este sigur să le utilizați.

În plus, utilizatorii pot descărca, de asemenea, mai multe suplimente direct de pe site-ul oficial Kodi, în funcție de nevoile și preferințele lor. „Aceste completări sunt etape legale, deoarece respectă în totalitate normele privind drepturile de autor și anti-piraterie furnizate de DMCA.

Exemplu suplimentar oficial Kodi

Următoarele sunt câteva suplimente oficiale Kodi care sunt legale de utilizat:

 1. plex
 2. Pluto.TV
 3. TubeCast
 4. NBC Sports Live Extra
 5. Transmitere live
 6. Fox Sports GO
 7. Familia ABC
 8. Lazy TV
 9. BBC iPlayer WWW
 10. TVDB

Exemplu de suplimente neoficiale Kodi

Iată câteva dintre cele neoficiale; Complementele Kodi care sunt ilegale de utilizat pe Kodi:

 1. Legământ
 2. Exod
 3. necodificate
 4. Gurzil
 5. Creșterea Neptunului
 6. Poseidon
 7. IPTV final
 8. Titan
 9. Fantastic
 10. Bennu

Este Kodi Legal în SUA?

Kodi este legal în SUA, dar suplimentele terță parte nu sunt legale pentru a fi utilizate în țară. De fapt, mai multe notificări au fost emise utilizatorilor din cauza utilizării de suplimente neoficiale Kodi. În SUA a fost prezentat un proiect de lege, și anume S. 978, care presupunea încălcarea dreptului de autor ca o încălcare gravă. Cu toate acestea, acest proiect de lege a fost dizolvat ulterior, dar SUA face parte dintr-un comitet anti-piraterie care are țări importante la bord.

Recuperarea este în SUA împotriva utilizatorilor suplimentari terți și a persoanelor care vând casete complet încărcate cu suplimente terță parte instalate, este acum la apogeu și a câștigat o anumită intensitate în ultimele luni..

Kodi este ilegal în Marea Britanie?

Milioane de rezidenți din Marea Britanie folosesc Kodi la casele lor și acest număr crește treptat. Cu toate acestea, Kodi nu este ilegal de utilizat, dar preocuparea majoră este utilizarea de suplimente neoficiale ale terților. Autoritățile au fost active în luarea de măsuri împotriva utilizatorilor suplimentari terți.

Deoarece există o mulțime de fani ai fotbalului în Marea Britanie, utilizatorii de streaming suplimentari de la terți au început să crească semnificativ. În acest caz, UEFA și Premier League au luat o hotărâre judecătorească în Marea Britanie pentru a închide suplimentele neoficiale și fluxurile ilegale. O serie de arestări au fost făcute împotriva persoanelor care vând cutii android încărcate.

Este Kodi Legal în Canada?

Kodi este legal în Canada, dar utilizarea suplimentară a terților nu este permisă în niciun caz. Autoritățile canadiene consideră pirateria online ca o îngrijorare serioasă și au legi stricte cu privire la vizionarea gratuit a materialelor de autor.

Este Kodi sigur de utilizat în Australia?

Australia este, de asemenea, printre țările care au format alianța anti-piraterie. Similar tuturor membrilor acelei alianțe, Kodi este legal în Australia, dar utilizarea cutiilor kodi echipate cu suplimente terțe este strict interzisă.

De ce este legal Kodi?

Kodi este legal, deoarece este doar o aplicație media player open source, care este utilizată pentru a transmite conținut prin suplimente. Complementele pe care Kodi le are în depozitul său nu sunt implicate în încălcarea vieții private și, prin urmare, sunt legale pentru utilizare. Problema de a fi ilegală se concentrează asupra suplimentelor terților doar pentru că sunt implicați în încălcarea drepturilor de autor.

Kodi în sine este împotriva acestor suplimente terțe pentru că au provocat daune grave reputației Kodi la nivel global. Kodi a sprijinit autoritățile în închiderea unor depozite importante ale unor terțe părți precum Colossus, Ares Wizard și Super repo etc..

Este online gratuit streaming online legal?

Acesta este un caz subiectiv; răspunsul la această întrebare depinde de natura fluxurilor.

Mai multe site-uri de streaming online oferă fluxuri gratuite de evenimente. Ca Reel Good; care extrage fluxuri din alte surse legale, cum ar fi MTV, Crackle etc., astfel de streaming online este legal.

Cu toate acestea, dacă încercați să faceți flux dintr-o sursă care furnizează fluxuri piratate ale oricărui canal sau sursă fără drepturi de streaming, atunci din păcate, acest lucru este ilegal.

Este o cutie Kodi Legal?

Da, o cutie Kodi este legală pentru a fi utilizată la fel ca Kodi în sine, dar îngrijorarea și limitele legalității care implică Kodi, implică în mod similar și cutiile Kodi. Casetele Kodi au suplimente oficiale Kodi în depozitul său, care sunt legale pentru utilizare.

Cu toate acestea, există și câteva cutii Kodi disponibile pe piață încărcate cu suplimente de la terți, care, evident, sunt ilegale de utilizat. Recent, o altă înșelătorie a fost repostată de faptul că comercianții cu amănuntul percepeau suplimentar pentru suplimentele instalate implicit, făcând o prostie din public.

Este legal Kodi Exodus

Nu, Kodi Exodus nu este legal, deoarece este un supliment terț care oferă fluxuri pentru filme și emisiuni TV. Este unul dintre cele mai populare suplimente Kodi prezente online și preferat la nivel mondial prin streaming geeks.

Există numeroase furci Exodus prezente și online, care au fost lansate după ce actualizările sale s-au oprit. Una dintre cele mai cunoscute furculițe ale Kodi Exodus este Covenant.

Este legal Kodi Genesis

Cel mai mare concurent al Exodului a fost Geneza; unul dintre cele mai de renume suplimente Kodi de la terți pentru streaming de filme, emisiuni TV și TV live. Când geneza Kodi a fost închisă acum un an.

Întrebări frecvente juridice Kodi

Puteți obține un virus de la Kodi?

Da, sunteți vulnerabil să primiți un virus doar dacă utilizați un depozit suspect. În afară de asta, nu ai ce să-ți faci griji.

Este Kodi ilegal pe stick de foc?

Nu, Kodi este legal pentru toate dispozitivele antifoc, cu excepția cazului în care utilizați suplimente neoficiale din terțe părți.

Este ilegal să vizionezi un film online gratuit?

Este ilegal să vizionați filme online dacă fluxurile sunt piratate dintr-o sursă, fără achiziții de drepturi. Există site-uri legale de streaming de filme online, precum un bun ca Reel, pe care utilizatorii îl pot utiliza.

Cuvinte finale

Kodi este o dezvoltare uimitoare în lumea digitală, dar negativitatea pe care a primit-o datorită suplimentelor terță parte este ceva ce nu merita. Au rezultat într-adevăr să compenseze reputația lui Kodi la nivel mondial.

Pe o notă mai strălucitoare, s-au făcut multe legi stricte, iar autoritățile împotriva dezvoltatorilor fac măsuri eficiente. Haideți să așteptăm și să ne uităm ce vi se pare viitorul pentru Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map