Exodul nu funcționează – cu remedieri actualizate (2020)

Complementul Exodus Kodi a fost unul dintre cele mai populare suplimente Kodi datorită legăturilor sale de streaming HD de calitate și a celor mai recente furnizări de conținut. Acest supliment a condus comunitatea Kodi mult timp până când dezvoltatorul său a anunțat că nu va mai fi actualizat.


Ei bine, asta a fost acum mai bine de un an și de când a încetat actualizarea, utilizatorii au început să înnebunească peste el.

Multe furci Exodus Kodi au început să apară, având o interfață și funcționalități similare. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste adăugări Kodi replicate nu a fost în măsură să înlocuiască sau să concureze cu addonul Exodus Kodi.

Exodus Kodi addon a fost înlocuit de Covenant Kodi addon, despre care se spune că este dezvoltat de aceeași echipă și avea aceleași caracteristici, deoarece era și o furculiță. Cu toate acestea, acest uimitor addon Kodi împreună cu dezvoltatorul său au trebuit să muște praful din cauza notificării legale de la MPA.

Oferte speciale KodiVPN.co 2020 speciale
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD Per lună

Înțelegeți acest acord

surfshark

11,95 USD 1,99 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

Renașterea lui Exodus Kodi Addon

Aleluia! Exodus Kodi Addon a început să funcționeze din nou, iar acest randament nu a fost deloc așteptat. Kodi Exodus a apărut cu o bibliotecă actualizată și funcționează destul de bine. Fluxurile sunt de înaltă calitate și există și fluxuri de calitate 4k pentru unele titluri de conținut.

Această reemergență a suplimentului Exodus Kodi este neprevăzută, deoarece nimeni din comunitate nu a prezis-o. Furcile de exod au apărut aproape în fiecare săptămână și se opresc în același ritm.

Prin urmare, toată lumea s-a gândit că suplimentul Exodus Kodi și predecesorul său, Covenant Kodi, au rămas bine.

Nu mai!

Acum că Exodus Kodi este din nou în joc, îl puteți descărca și instala prin aceeași metodă pe care o utilizați pentru a o instala anterior. Consultați ghidul meu „Cum se instalează Exodus Kodi”, care are mai multe opțiuni explicate pentru a instala Exodus addon.

Erori și remedieri

Acum, că suplimentul Exodus Kodi este actualizat și funcționează perfect, nu ar trebui să auziți că acest addon Kodi nu funcționează.

Cu toate acestea, deoarece este un supliment terț Kodi, puteți confrunta cu unele erori și blocaje, dar dacă urmați ghidul menționat mai sus, are erori și remedieri ale Exodus Kodi discutate..

Ar trebui să vă ajute să vă păstrați Exodus Kodi în funcțiune și să scăpați de toate acele probleme de exod Kodi care nu transmit streaming.

Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare dacă faceți probleme

1. Actualizați-vă suplimentul

Dacă întâmpinați probleme cu streamingul suplimentar sau nu puteți găsi niciun flux de ultimă oră, atunci pur și simplu actualizați suplimentul urmând acești pași:

 1. Porniți Kodi pe dispozitivul dvs.
  Actualizați Exodus Kodi
 2. Accesați meniul suplimentelor
  Actualizarea nu funcționează Exodus Kodi Addon
 3. Faceți clic pe fila Componente video
  Actualizați Exodus Kodi
 4. Parcurgeți lista în jos și faceți clic dreapta pe Exod > Faceți clic pe Informații > Se va deschide o fereastră nouă
  Informații despre exodul Kodi
 5. Faceți clic pe Actualizare și selectați depozitul sursă > Așteptați notificarea
  Exodul la actualizarea Kodi

2. Utilizați un VPN

Deoarece Exodus Kodi este un add-on pentru streaming de filme și emisiuni TV, deșeurile de topuri preia legături prin diverși furnizori de pe web. Mulți dintre furnizori au fluxuri geore restricționate, la care pot fi accesate doar din anumite regiuni.

Utilizatorii Kodi nu pot utiliza fluxurile respective dacă nu se află în aceste regiuni. Prin urmare, este necesară o VPN pentru a ocoli geo-restricțiile și pentru a avea acces la numeroase fluxuri de înaltă calitate.

Puteți alege cel mai bun VPN pentru Kodi și instalați-l pentru a vă îmbunătăți experiența de streaming prin menținerea vieții private. Partea cea mai bună despre Kodi este că puteți avea o conexiune VPN integrată prin suplimente VPN și manager VPN.

3. Ștergeți cache-ul suplimentelor

Dacă suplimentul încetinește sau nu rulează fluxuri, în ciuda afișării acestuia în bibliotecă, atunci urmați acești pași:

 1. Deschideți Kodi > Faceți clic pe fila Componente suplimentare
 2. Accesați accesorii video > Selectați Exod > Faceți clic pe Instrumente
 3. Acum faceți clic pe opțiunea Șterge furnizori > Faceți clic pe Da
 4. Acum faceți clic pe opțiunea Clear Cache > Faceți clic pe Da

Acolo ai curățat Cache-ul, reporniți Kodi și ar trebui să funcționeze fără probleme.

Concluzie

Consider că acest ghid ar fi de folos pentru dvs., deoarece mulți dintre utilizatorii Kodi încă nu știu despre revenirea suplimentului Exodus Kodi. Linkul pentru ghidul de instalare este deja furnizat mai sus, astfel încât să nu vă faceți griji cum să instalați Exodus pe Kodi.

Veți găsi bloguri online care vă sugerează să vă actualizați placa grafică și alte periferice, dar aveți încredere în mine, care nu este util. Aceste lucruri nu au nicio legătură cu complementul, deci nu le încadrează.

Asigurați-vă că încercați acest supliment Kodi dacă nu l-ați folosit până acum. Cu siguranță vă va plăcea acest supliment, deoarece există în mod evident un motiv pentru care acest complement a fost respectat și popular.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map