Încercați să accesați cel mai bun conținut de pe Netflix și nu puteți face acest lucru? Încercați să combinați cel mai bun serviciu VPN cu cel mai bun serviciu de streaming. Așa este, încercați combinația ExpressVPN Netflix și accesați Netflix SUA complet sau biblioteca oricărei țări din țara dvs..

Faceți un tur prin ghidul nostru și vedeți cum vă puteți bucura de streaming cu ExpressVPN sau complet opțiunile VPN Netflix.

Biblioteci de restricție geo Netflix

Netflix nu este popular doar datorită calității conținutului, dar oferă și varietate de conținut.

American Netflix are cea mai mare bibliotecă de filme și emisiuni TV cu 4.593 de filme și 1.157 de emisiuni TV și de numărare.

Cu toate acestea, în ciuda conținutului de pe tot globul, biblioteca US Netflix este restricționată geo și poate fi accesată numai în SUA și puteți afla ce spectacol ar trebui să urmăriți pe netflix.

Fiecare țară în care operează Netflix are o bibliotecă diferită din cauza problemelor legate de drepturile de autor. Regiuni precum țările majore din Asia și alte țări europene au acces la doar 5% -25% la biblioteca completă. Motivul principal din spatele acestei restricții geologice este diferența în politicile și reglementările privind drepturile de autor care variază de la o regiune la alta. Anterior, accesul internet privat la serverele Netflix a trecut cu ușurință de această restricție. Dar lucrurile s-au schimbat și ExpressVPN se descurcă destul de bine fiind cel mai bun VPN Netflix.

Servere de lucru Netvix Expressvpn

Multe servicii VPN pretind să ocolească restricțiile Netflix, dar aceste afirmații nu sunt întotdeauna adevărate și de multe ori se dovedesc a fi falice. Utilizatorii care sunt noi în lumea de streaming sunt prinși în astfel de reclamații înșelătoare și ajung să cumpere serviciile VPN care nu sunt suficient de capabile să ocolească restricțiile bibliotecii Netflix.

Pentru a confirma capacitatea de acces a serverelor ExpressVPN, am contactat suportul de viață și ne-au asigurat că serverele lor funcționează.

Servere Expressvpn netflix

nordvpn netflixAșteptăm cu nerăbdare să transmiteți fluxul Netflix? Deblocări ExpressVPN Geore-restricție Netflix. Pentru a accesa Netflix SUA, Marea Britanie sau biblioteca oricărei alte țări. Vă recomandăm să utilizați un VPN și să schimbați locația în țara dorită pentru a transmite tot ce este disponibil pe Netflix.expresvpn cta

ExpressVPN Bypass Netflix Geo restricție? Testare reală

Am decis să testăm revendicările făcute de ExpressVPN că serverele lor ar putea accesa georestricțiile Netflix și să ofere acces la biblioteca Netflix SUA. De aici, noi a achiziționat un ExpressVPN plan de pachete, conectat la un server american și accesat Netflix.com și am putut accesa biblioteca americană Netflix. ExpressVPN este un furnizor de încredere extrem de fiabil pentru streaming și îl poți evalua din faptul că chiar și utilizatorii Kodi îl numesc unul dintre cei mai buni VPN Kodi.

Dacă doriți să accesați Thor Ragnarok sau orice film preferat din biblioteca SUA din afara SUA, veți primi următorul mesaj.

ExpressVPN Bypass Netflix Geo restricție? Testare reală

Această imagine, prezentată mai jos, semnifică popularul film „Thor Ragnarok”, care este disponibil doar în SUA, deblocat dintr-o altă regiune printr-o VPN de top..

Erori / probleme Expressvpn Netflix

Erorile ExpressVPN Netflix

Există anumite erori pe care le puteți confrunta în timp ce încercați să accesați Netflix cu ExpressVPN. Iată o listă a erorilor ExpressVPN Netflix:

1. Conflictul adresei IP

Este posibil să vă confruntați cu această eroare, în ciuda conectării la un server VPN. Uneori, IP-ul dvs. nu se schimbă după conectarea la server. O eroare frecventă apare la aproape fiecare serviciu VPN din cauza unor erori și a erorilor tehnice. În acest caz, atunci când IP-ul nu este mascat sau modificat și încercați să accesați Netflix, nu vi se oferă accesul.

2. Problema DNS

Uneori, site-ul pe care încercați să-l accesați își recuperează DNS-ul de pe ISP-ul dvs., deoarece acesta este lăsat în memoria cache a dispozitivului dvs. și, prin urmare, creează o problemă pentru dumneavoastră. Firewall-ul și serverele Netflix sunt foarte inteligente și detectează buclele DNS și IP foarte ușor. Prin urmare, astfel de erori nu vă pot permite să ocoliți restricțiile Netflix.

3. Configurare necorespunzătoare pentru proxy

Configurația proxy a browserului dvs. nu poate fi actualizată sau poate fi configurată greșit cauzând probleme. Dacă proxy-ul dvs. nu este configurat corect, nu veți putea accesa biblioteca Netflix SUA.

4. Serverele ExpressVPN nu funcționează / nu răspund

O problemă comună cu toate serviciile VPN este iresponsabilitatea în cazul în care serverele care s-ar putea întâmpla oricând. Faptul că Netflix a început să blocheze VPN-urile și proxy-urile, a creat o problemă excelentă pentru multe servicii VPN. Doar câteva servicii VPN au reușit să ocolească restricțiile și în astfel de circumstanțe când serverele nu funcționează, utilizatorul trebuie să sufere.

ExpressVPN Netflix nu funcționează

1. Conflictul adresei IP

Este o eroare frecventă și poate fi ușor remediată. Trebuie doar să reporniți aplicația ExpressVPN și încercați să vă conectați la VPN-ul dorit. Apoi verificați, IP-ul dvs. va fi schimbat.

2. Problema DNS

Dacă utilizați Windows, atunci puteți remedia această eroare urmând pașii:

 1. Accesați meniul Start al computerului > Faceți clic pe Toate programele > Faceți clic pe Accesorii.
 2. Selectați de aici funcția Run sau dacă utilizați usinf Window 8 sau 10, apoi apăsați pur și simplu tastele „Cheia Windows + R ” pentru a deschide funcția Run.
 3. Acum, tastați „cmd”În câmpul de comandă al casetei de dialog.
 4. Când se deschide promptul de comandă, tastați „ipconfig / flushdns” și apăsați Enter.

DNS-ul dvs. va fi acum curățat și veți putea accesa biblioteca Netflix SUA.

3. Configurare necorespunzătoare pentru proxy

Configurarea setărilor de proxy și conexiune ale browserului este un pic complicată și complexă. Prin urmare, fiecare browser are o procedură completă de depanare pentru astfel de cazuri în ghidul lor de ajutor. Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, faceți clic pe browserul respectiv pentru soluție:

 1. Mozilla Firefox
 2. Google Chrome
 3. Safari

4. Serverele ExpressVPN nu funcționează / nu răspund

Dacă vă confruntați cu o astfel de problemă, atunci când conectarea la un server nu reușește, contactați imediat serviciul ExpressVPN live. Dacă acest lucru nu ajută, atunci încercați să vă conectați manual la secțiunea DNS. Am furnizat linkul către configurația serverului DNS ExpressVPN de mai jos, faceți clic pe el pentru a explora mai multe:

 1. Configurare server DNS pentru Windows
 2. Configurare server DNS pentru Mac
 3. Configurare server DNS pentru Linux

Recenzii Netflix ExpressVPN Reddit

Observatorii Binge din întreaga lume au folosit ExpressVPN pentru streaming pe Netflix și se pare că se distrează de minune. Motivul pentru care am folosit cuvântul „pare” se datorează recenziilor utilizatorilor disponibile pe Reddit. Aici, uitați:

Comentariu din discuție Comentariul lui BlindSins din discuție "ce sunt serverele ExpressVpn din SUA care funcționează în continuare cu Netflix ?".

Acest thread a fost o întrebare despre serverele de lucru, iar utilizatorul a răspuns în detaliu și a oferit asistență ExpressVPN complimentată.

Comentariu din discuție .

Iată un alt fir, persoana care a început acest thread pare a fi foarte romantică și se simte de parcă ar fi luat termenul „Netflix și frison” la un nivel complet nou. Oricum, la întrebarea pe care i-a pus-o i s-a răspuns foarte precis, iar persoana a lăudat ExpressVPN pentru Netflix.

Expressvpn Netflix Blocat în 2018

Netflix a detectat un număr mare de utilizatori care accesează biblioteca SUA prin servicii VPN și servere proxy. În mod evident, acest lucru a ridicat o mare preocupare pentru Netflix și, prin urmare, au început să planifice blocarea acestor servicii VPN și proxy.

Netflix a implementat un sistem unic de detectare VPN care blochează traficul care vine prin serverele VPN.

Acesta este motivul pentru care mulți utilizatori care încearcă să acceseze Netflix cu servicii VP eșuează.

La început, multe servicii VPN lider, inclusiv ExpressVPN, nu au reușit să acceseze Netflix SUA, dar cel mai bun lucru despre ExpressVPN este că a găsit o modalitate de a accesa Netflix, iar acum serverele sale din SUA sunt capabile să ocolească foarte ușor restricțiile implementate..

Cu toate acestea, această urmărire a pisicii și a mouse-ului ar continua n și Netflix ar putea încerca din nou să aducă ExpressVPN în jos, dar încă nu se vede. În cazul în care se întâmplă, este posibil ca utilizatorii să fie nevoiți să aștepte ceva timp până când serverele VPN vor începe să funcționeze din nou sau ar trebui să opteze pentru orice alt serviciu VPN care le-ar putea accesa Netflix.

Cum să cumpărați ExpressVPN pentru Netflix de oriunde

Cumpărarea ExpressVPN pentru Netflix este o procedură foarte ușoară și puteți cumpăra ExpressVPN din orice regiune din lume, urmând pur și simplu acești pași:

 1. Accesați site-ul web ExpressVPN și faceți clic pe fila „Obțineți ExpressVPN”.
 2. Se va deschide o nouă pagină, care va afișa toate planurile pachetului.
 3. Alegeți planul dorit pentru pachet.
 4. Furnizați adresa dvs. de e-mail pentru înregistrare.
 5. Selectați modul dvs. de plată.
 6. Introduceți detaliile, informațiile și faceți clic pe „Înscrieți-vă acum”.
 7. După ce faceți clic pe „Alăturați-vă acum”, veți primi un e-mail care conține datele dvs. de autentificare.
 8. Descărcați acum aplicația ExpressVPN și instalați-o pe dispozitiv. Configurați aplicația și conectați-vă la aplicație cu datele de acreditare furnizate.
 9. Alegeți un server american preferat pentru conexiune și deschideți netflix.com.

Acolo îl ai, ușor!

ExpressVPN funcționează cu Netflix?

Da, ExpressVPN lucrează cu Netflix și alți utilizatori, iar furnizorul de servicii l-a confirmat și el. Am testat-o, de asemenea, pentru a ne asigura că afirmațiile formulate de furnizorul de servicii sunt adevărate.

Cuvinte finale

Netflix este cel mai important serviciu de streaming la nivel mondial în industria divertismentului și, în mod similar, ExpressVPN este cel mai important furnizor de servicii VPN. Combinarea acestor două servicii pentru vizionarea binge este cu siguranță un lucru de frumusețe, deoarece vă oferă acces la biblioteca completă Netflix pe care nu o puteți avea dacă sunteți din altă regiune decât SUA. Vă oferim o informație completă asupra combinației ExpressVPN Netflix și sperăm să nu aveți probleme acum. Mențineți fluxul și stați în siguranță!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me