ExpressVPN pentru revizuirea Kodi 2020 – se dovedește a fi cel mai sigur VPN pentru Kodi cu Zero Logs

Pentru a vă bucura de transmiterea continuă cu servere de mare viteză și securitate supremă, alegeți ExpressVPN pentru Kodi. Faceți o plimbare prin acest ghid pentru a vedea tot ce trebuie să știți despre ExpressVPN și compatibilitatea acestuia cu Kodi.


De ce ExpressVPN este cel mai bun serviciu în jurul VPN-urilor

ExpressVPN este considerat un tiran, deoarece oferă protocoale de securitate de top și nu a fost niciodată solicitat pentru scurgeri DNS sau IP. Alegerea celui mai bun VPN pentru streaming Kodi este ca și cum ai face un salt de credință pentru utilizatori și să te asiguri că aceștia nu își pierd credința este prima prioritate a oricărui furnizor de servicii. Prin urmare, este recomandat să alegeți un furnizor VPN care să fie de încredere din punct de vedere al securității și vitezei.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre ExpressVPN este că se conectează instantaneu la un server pe care îl alegeți din listă. Alți furnizori VPN ar dura ceva timp în conectarea la servere, dar serverele ExpressVPN sunt uimitor de rapid. Acesta este un lucru important de luat în considerare atunci când alegeți un VPN pentru Kodi.

Toate aceste calități menționate susțin că ExpressVPN este cel mai bun serviciu în jurul altor VPN-uri. Formularul de feedback al utilizatorilor ExpressVPN este pozitiv, ceea ce arată că oamenii sunt foarte mulțumiți de serviciul său. Puteți vedea câteva recenzii ale utilizatorilor prezente în acest ghid.

ExpressVPN pentru testul de viteză Kodi

Cum ExpressVPN a fost lăudat ca cel mai rapid VPN pentru Kodi, a trebuit să mă asigur că această afirmație este adevărată înainte de a o recomanda oamenilor. Așadar, m-am conectat la un server din SUA și am început să streaming pe Kodi.

ExpressVPN pentru testul de viteză Kodi

Aceasta a fost viteza pe care o primeam prin intermediul serverului ExpressVPN (NewYork), în timp ce făceam streaming pe o conexiune de 2 Mbps, ceea ce este cu adevărat uimitor. M-am conectat la serverul ExpressVPN în 3 până la 4 secunde. Streamingul a fost lin și nu m-am confruntat cu întârzieri sau întreruperi (deconectări).

ExpressVPN pentru testul de scurgere Kodi IP

Un VPN fiabil trebuie să aibă un protocol puternic de criptare și ar trebui să se asigure că nu există scurgeri OP sau DNS. Prin urmare, am luat un test de scurgere IP și DNS în timp ce am fost conectat la un server ExpressVPN și rezultatele sunt următoarele:

ExpressVPN pentru testul de scurgere Kodi IP

Test de scurgere IP ExpressVPN

Nu s-au găsit scurgeri IP sau scurgeri DNS, care dovedesc că ExpressVPN este într-adevăr un furnizor de servicii sigur și de încredere.

Verificare ExpressVPN pentru Kodi suplimente Geo-restricționate

Unul dintre motivele principale pentru utilizarea VPN pe Kodi este să accesați suplimente și fluxuri geore restricționate. Aproape toate suplimentele Live TV sunt restricționate geo, deoarece fluxurile lor nu pot fi accesate din alte regiuni decât cele autorizate.

Am încercat să folosim ExpressVPN pentru ocolirea georestricțiilor Maverick TV și acest lucru s-a întâmplat:

Verificare ExpressVPN pentru Kodi suplimente Geo-restricționate

Am putut accesa fluxurile fără nicio problemă, iar streamingul a fost ireproșabil, fără probleme de buffering sau întârzieri.

Este ExpressVPN compatibil cu Kodi?

Da, ExpressVPN este compatibil cu Kodi, deși nu are un supliment Kodi dedicat, dar rulează în fundal. ExpressVPN este într-adevăr unul dintre cele mai bune VPN pentru Kodi, deoarece are servere de mare viteză și ocolește bine geo-restricțiile fără a scăpa de IP sau DNS.

Nu contează dacă utilizați Kodi pe Windows, Android sau orice altă platformă precum iOS, macOS, Linux, FireStick și FireTV, Roku, RaspberryPi, ExpressVPN pot fi utilizate pe aproape toate sistemele de operare majore.

Cum să utilizați Kodi cu ExpressVPN pe Android

Un număr mare de oameni utilizează dispozitive Android din întreaga lume în scopuri de streaming. Pe măsură ce utilizarea dispozitivelor Android pentru streaming a crescut, problemele de securitate cibernetică au început să crească ulterior. Confidențialitatea a devenit o preocupare serioasă pentru utilizatorii de Android, în special pentru cei care utilizează dispozitivele lor în streaming.

Utilizați Kodi cu ExpressVPN pe dispozitivele Android, pentru a vă asigura siguranța online în timp ce vă bucurați de streaming. Urmați procedura menționată mai jos pentru a instala ExpressVPN pe dispozitivul dvs. Android:

 1. Mergi la Magazin Google Play și căutați ExpressVPN.
 2. Click pe ExpressVPN – Cel mai bun VPN pentru Android din rezultatele căutării.
 3. Acum, faceți clic Instalare iar descărcarea va începe. Aplicația va fi instalată automat după finalizarea descărcării.
 4. Faceți clic pe Deschide.
 5. Dupa aceea, faceți clic pe Conectare din interfața aplicației.
 6. Introduceți acreditarea contului la autentificare la ExpressVPN. (Vi se va cere dacă doriți să partajați rapoarte de avarie etc. faceți clic pe O.K sau Nu multumesc, în funcție de preferințe.0
 7. Acum faceți clic pe O.K pentru a vă configura VPN-ul > Clic O.K la cerere de conectare pop-up.
 8. Alegeți acum locația dorită a serverului și faceți clic pe butonul de pornire pentru a porni VPN și conectați-vă la server.

După ce v-ați conectat la serverul ExpressVPN, deschideți Kodi pe dispozitivul dvs. și începeți să faceți streaming. Dacă încă nu ați instalat Kodi pe dispozitivul dvs. Android, vizitați ghidul nostru „Cum se instalează / configurează Kodi pe dispozitivele Android”.

Cum se utilizează Kodi cu ExpressVPN pe Windows

Majoritatea geek-urilor de streaming folosesc Kodi pe Windows și nu există niciun dubiu că funcționează excelent pe Windows. Urmați procedura prezentată mai jos pentru a vedea cum să utilizați Kodi cu ExpressVPN pe Windows:

 1. Accesați pagina de comandă ExpressVPN și abonați-vă la orice plan de pachet care vi se potrivește cel mai bine.
 2. Descărcați clientul desktop ExpressVPN Windows.
 3. După descărcare, instalați aplicația pe dispozitivul dvs..
 4. Deschis Client ExpressVPN după instalare și introduceți datele de autentificare furnizate de ExpressVPN la abonare.
 5. Acum selectați locația dorită a serverului din lista 160 de locații.
 6. Apasă pe buton pentru pictograma de alimentare a intoarce VPN ON.
 7. Acolo aveți ExpressVPN instalat și conectat. Lansați acum Kodi și porniți fluxul securizat pe Windows, în timp ce ExpressVPN rulează în fundal. Dacă nu ați instalat Kodi pe Windows, atunci urmați acest ghid, „Cum se instalează Kodi pe Windows”.

Instalați ExpressVPN pe Kodi prin VPN Manager

Dacă doriți să instalați ExpressVPN direct pe Kodi, puteți face acest lucru prin VPN Manager. Pur și simplu urmați acești pași:

 1. Mergi la Manager VPN> Click pe Configurare VPN > Click pe Setări
 2. Introduceți datele de autentificare pentru a vă autentifica în contul dvs. ExpressVPN.
 3. Click pe Conexiuni VPNfila > Selectați Prima conexiune VPN.
 4. Alegeți din listă orice server la care doriți să vă conectați.
 5. Vei fi conectat și acum te poți bucura de streaming pe Kodi cu ExpressVPN integrat în acesta.

Cum să utilizați Kodi cu ExpressVPN pe FireStick

Amazon FireStick este într-adevăr unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming, mai ales atunci când aveți Kodi instalat pe el. Cea mai bună parte este că puteți utiliza Kodi cu Express VPN pe FireStick urmând acești pași:

 1. Porniți dispozitivul FireStick > Faceți clic pe bara de căutare din ecranul de pornire.
 2. Căutați „ExpressVPN”.
 3. Faceți clic pe „Obține” > Aplicația va fi descărcată și instalată.
 4. După terminarea instalării, faceți clic pe „Deschis„.
 5. Acum conectare la aplicație, prin utilizarea dvs. Credențe ExpressVPN.
 6. Clic O.K pentru a finaliza configurația și a configura o conexiune VPN
 7. Alege-ți doritul locația serverului apoi faceți clic pe butonul butonul de pornire a intoarce VPN ON.

Este atat de simplu! Acum bucurați-vă de streaming cu Kodi și protejând confidențialitatea prin ExpressVPN pe FireStick.

Servicii VPN alternative pentru Kodi

În ciuda faptului că este cel mai bun furnizor de servicii VPN din industrie, mulți oameni s-au plâns de prețul său, adică 8,32 USD pe lună. Dacă sunteți în căutarea unui serviciu VPN cu costuri mai mici decât ExpressVPN, puteți încerca următoarele servicii VPN alternative pentru Kodi:

 1. PureVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost

ExpressVPN pentru recenzii Kodi Reddit

Nu cred în inducerea în eroare a cititorilor mei și de aceea m-am gândit să vă las să vă permiteți să vedeți unele feedback-uri ale utilizatorilor cu privire la ExpressVPN. Aici, uitați:

Comentariu din discuție comentariul lui ieswideopen din discuție "VPN Express".

Această persoană a folosit ExpressVPN pentru vizionarea Netflix printr-un server din Marea Britanie, iar feedback-ul este pozitiv. După cum am menționat anterior, ExpressVPN are o viteză mare a serverului, ceea ce reprezintă un mare avantaj pentru streaming.

Comentariu din discuția comentarii lui geffenizlude din discuție "În căutarea unui addon manager VPN, Kodi rulează pe sistemul de operare AndroidTV".

Preocuparea acestui utilizator de a nu avea un add-on Kodi dedicat este destul de relevantă, deoarece creează cu adevărat o problemă. Cu toate acestea, accesibilitatea și protecția nu vor fi compromise dacă utilizați cel mai bun VPN pentru Kodi.

Concluzie

Până acum, ar trebui să aveți o imagine clară despre ce este oferit de ExpressVPN pentru Kodi și de ce este cel mai bun VPN pentru Kodi. Am încercat să acopăr toate aspectele esențiale legate de ExpressVPN pentru Kodi, de la instalarea sa la compatibilitatea sa. ExpressVPN este într-adevăr o opțiune excelentă pentru utilizatorii Kodi și personal îl recomand tuturor, în special pentru streaming.

VPN nu mai este o opțiune, ci mai degrabă o nevoie în zilele noastre, din cauza amenințărilor cibernetice tot mai mari și a problemelor de confidențialitate. Industria de streaming online crește zi de zi și ținând cont de această creștere, răspândirea conștientizării securității cibernetice este indispensabilă.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map