Jailbreak Firestick: o soluție de lucru 100% pentru dispozitivul FireStick în 2020

FireStick este cel mai preferat dispozitiv de streaming din întreaga lume și este atât de evident, datorită calității streamingului pe care îl oferă. Cu toate acestea, prețul pe care utilizatorii trebuie să îl plătească este destul de greu și tocmai de aceea mulți utilizatori optează pentru opțiunea pentru Jailbreak FireStick sau pur și simplu obțin o VPN gratuită pentru firestick Kodi. Nu pierdeți ghidul nostru suplimentar pentru codi.


Ce înseamnă pentru Jailbreak un FireStick?

Amazon FireStick este un dispozitiv de divertisment inovator care a revoluționat industria de streaming online într-o clipă. De când a apărut FireStick, un număr mare de oameni care se uitau la televizor au apelat la el și de ce nu ar fi? Să poți transmite toate emisiile și filmele preferate printr-un singur dispozitiv și cu un singur clic este ceea ce își dorește toată lumea.

amazon-firestick-banner

Cu toate acestea, un lucru descurajant în ceea ce privește FireStick este că utilizatorii trebuie să plătească taxe de abonament pentru serviciile pe care FireStick le oferă. Aceste abonamente costă foarte mult atunci când sunt acumulate, iar acest lucru este devalorizând FireStick.

Acesta este motivul pentru care utilizatorii tind să închidă dispozitivele FireStick Jailbreak. Întreruperea închisorii unui FireStick înseamnă instalarea unui software gratuit de streaming de media. Ruperea închisorii nu este ilegală și se poate face foarte ușor în câteva minute. De obicei, utilizatorii FireStick închid dispozitivele FireStick pentru a instala Kodi, care este un top al liniei software de streaming de surse deschise.

Kodi nu este preinstalat și nu poate fi instalat direct pe FireStick, de aceea este necesară o aplicație terță parte pentru a instala Kodi pe FireStick. Procedura completă de instalare a Kodi pe FireStick va fi discutată mai târziu în ghid.

Cum să faci Jailbreak Firestick 2020?

Există două căi de închisoare FireStick:

1. Prin ES File Explorer

 1. Porniți FireStick-ul > Accesați Amazon App Store >Faceți clic pe căutare și tastați „ES File Explorer” > faceți clic pe ES File Explorer din rezultatele căutării.
 2. Faceți clic pe descărcare > Aplicația va fi descărcată și instalată pe dispozitivul dvs..
 3. După instalare, faceți clic pe „Deschide” și aplicația ES File Explorer va fi gata de utilizare.

2. via aplicația Downloader

 1. Rulează-ți FireStick dispozitiv > Mergi la Setări
 2. Faceți clic pe Device > Click pe Opțiuni pentru dezvoltatori.
 3. Click pe PermiteAplicații din surse necunoscute“ > Faceți clic pe „Activare”.
 4. Faceți clic și „Turn pe ADB debugging“ > Acum „Activați surse necunoscute”.
 5. Acum revino la principal Setări
 6. Faceți clic pe Preferințe > Acum dezactivează ID de publicitate.
 7. Intoarce-te FireStick Ecranul de start.
 8. Faceți clic pe bara Căutare și căutați Downloader .
 9. Click pe “Downloader”Din rezultatele căutării.
 10. Acum faceți clic pe butonul Descarca icoană iar descărcarea va începe.
 11. Aplicația se va instala automat după finalizarea descărcării.
 12. Deschideți aplicația după instalare.

Jailbreak FireStick cu computer

FireStick și PC au porturi HDMI feminine, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu pot efectua jailbreak pe FireStick printr-un computer sau laptop.

Firestick Jailbreak Channel și Firestick Jailbreak Apps

Canale de închidere a focului de foc

Cel mai bun lucru despre FireStick este că vă oferă varietatea tuturor celor mai bune canale și aplicații din întreaga lume și este la un singur clic distanță. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune aplicații și canale firestick în ceea ce privește genurile și regiunile lor:

Canale de cablu disponibile pe FireStick

ABC NewsHuluȘtiință populară
NetflixDisney JuniorSalcie
Sling TVCBSVideoclipuri biblice
pârâiFilme OriundeMișcare zilnică
Rolă crocantăWSJ LiveQFQ.Tv
HBO ACUMLA&T U-versYahoo
Urmăriți ESPNCBS NewsTeleviziune auto
Urmăriți HGTVCanal descoperireYouTube
CBS All AccessRețea WWEApărare TV
Urmăriți rețeaua alimentarăPARIUOm Nom Toons
stirile BBCCBS Sports

Cea mai bună aplicație meteo pe FireStick

 1. Prognoză, radar & Aplicații Alerte

Canale sportive și aplicații pe FireStick

 1. SET TV IPTV
 2. Mobdro
 3. Urmăriți ESPN

Aplicații muzicale pe FireStick

 1. TIC nervos
 2. Spotify

Puteți utiliza toate aceste aplicații în funcție de nevoile dvs.; unele dintre acestea sunt aplicații plătite, în timp ce altele sunt aplicații și canale gratuite.

Jailbreak FireStick ilegal sau legal?

Jailbreak este doar un nume dat procedurii de modificare a dispozitivului FireStick, care este legal. Nu există implicații legale pentru utilizatori să-l urmeze în închisoare dispozitivul FireStick, deoarece natura personalizărilor care pot fi făcute nu sunt contradictorii cu ghidul de confidențialitate.

Cu toate acestea, software-ul sau aplicațiile pe care le instalați și le utilizați pentru streaming după executarea unui jailbreak ar putea intra sub incidența legilor privind încălcarea vieții private. Jailbreak este o procedură desfășurată de obicei de către iubitorii de streaming și utilizatorii FireStick, deoarece doresc să acceseze și să transmită un flux gratuit de conținut care nu poate fi realizat cu FireStick configurat din fabrică.

Dacă software-ul pe care îl utilizați după ce a prins dispozitivul FireStick, preia fluxuri gratuite și este implicat în piraterie, atunci utilizarea acestor aplicații este ilegală. Cel mai obișnuit software pentru care utilizatorii efectuează un jailbreak este Kodi și legalul său, care este un software open-source și apoi utilizatorii instalează suplimente gratuite Kodi (suplimente Kodi terțe), care sunt implicate în Piracy. Astfel, utilizarea unui astfel de software este considerată ilegală, dar faptul că FireStick are jailbreak nu este ilegal.

Jailbreak FireStick Kodi

Așa cum am menționat anterior, software-ul cel mai des utilizat în jailbreak FireStick este Kodi, deoarece oferă acces la conținutul de cea mai bună și de înaltă calitate prin intermediul suplimentelor sale și este gratuit. Kodi nu poate fi instalat direct pe FireStick, motiv pentru care utilizatorii efectuează metoda Jailbreak. După ce ați instalat Kodi pe Firestick, puteți debloca fluxurile sale cu un VPN gratuit pentru stick Kodi Fire.

Există peste 20 de milioane de utilizatori Kodi în întreaga lume și vă puteți imagina că din aceste 20 de milioane vor exista și un număr semnificativ de utilizatori FireStick. Oamenii aleg să folosească Kodi pe FireStick datorită comodității și distracției în aburul pe care le oferă un dispozitiv FireStick. Cui nu i-ar plăcea ca filmele Kodi de înaltă calitate să transmită gratuit pe televizorul său inteligent HD doar conectând un dispozitiv la acesta.

Pentru a instala Kodi pe dispozitivul dvs. FireStick sau pentru a solicita ajutor în orice caz legat de Kodi pe FireStick, pur și simplu consultați ghidul „Cum se instalează Kodi pe FireStick”. Are cunoștințe complete despre toate erorile și corecțiile.

Jailbreak FireStick Terrarium

jailbreak Firestick Terrarium TV

Terrarium TV a fost aplicația revoluționară, care a schimbat fața fluxurilor de costuri gratuite pe tot globul pe dispozitivele Android. Era o copie a Popcorn Time într-o manieră, dar rulează mult mai bine decât asta până când a dispărut cu ceva timp în urmă, fără niciun motiv.

Terrarium TV a făcut un randament mai bun, iar Terrarium TV este încă prezent online și poate fi instalat ușor pe diferite dispozitive precum Android, iOS, FireStick, Windows PC etc. Terrarium TV oferă utilizatorilor tot ceea ce și-ar putea dori și este gratuit..

Cu toate acestea, Terrarium TV se află sub radarul legal, deoarece se crede că este implicat în piraterie și încălcarea drepturilor de autor. Prin urmare, folosirea Terrarium TV vă poate pune în pericol situațiile legale și vă poate pune în dificultate profundă.

Urmați acești pași pentru a instala Terrarium TV pe FireStick

 1. Deschideți-vă FireStick > Click pe Setări > Clic Sistem > Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activați aplicațiile din surse necunoscute.
 2. Întoarce-te la scena de acasă FireStick > Dați clic pe căutare și tastați „ES File Explorer“ > Click pe ES File Explorer formează rezultatul căutării și descarcă-l.
 3. După instalarea aplicației, deschideți-o > Clic Unelte > Click pe Administrator de descărcări > Faceți clic pe „+ Nou“.

Introduceți următoarele detalii în caseta de dialog

Calea: http://bit.ly/TTV1910

Nume: ttv198

 1. Clic Descarcă acum.
 2. După descărcare, faceți clic pe Deschide fișierul.
 3. Faceți clic pe „Instalare.

Acolo aveți Terrarium TV instalat pe FireStick-ul dvs., acum vă puteți bucura de streaming fără probleme și este gratuit.

Întrebări frecvente pentru Jailbreaking Firestick

 Ce puteți face cu un Jailbroken Amazon FireStick?

Un jailbroken FireStick poate fi folosit pentru a transmite gratuit conținut de înaltă calitate fără a plăti nimic prin diferite canale și aplicații disponibile online.

 Ce canale poți primi gratuit cu FireStick?

Puteți obține următoarele fire gratuite pe FireStick pentru a vă bucura de divertismentul dorit:

 1. Terasă TV
 2. Pluto TV
 3. HQ FreeFlix
 4. Mobdro
 5. YouTube
 6. Spotify

 Există o taxă lunară pentru FireStick?

Nu, nu există o astfel de taxă lunară pentru FireStick în sine, dar există o taxă de abonament pentru canalele și aplicațiile disponibile FireStick.

 Ce face un FireStick?

FireStick este un dispozitiv de streaming și conectare care poate fi conectat la televizorul dvs. inteligent, permițându-vă să transmiteți filme și alte mijloace de divertisment prin aplicațiile și canalele sale, plătind o anumită taxă de abonament..

Cuvinte finale

FireStick este, fără îndoială, un lucru uimitor pe care îl ai dacă ești un ciudat de divertisment și un geek în streaming. Vă permite să aveți întreaga lume a divertismentului în palma. Aplicațiile disponibile pe FireStick oferă conținut de calitate HD și experiență de streaming perfectă.

Un alt lucru grozav în ceea ce privește FireStick este că, spre deosebire de alte dispozitive de streaming, nu necesită modificări din când în când. Cu toate acestea, faptul că utilizatorii trebuie să plătească pentru fiecare și tot ceea ce este disponibil cu acesta este ceva care îi face pe iubitorii de streaming reticenți în a-l cumpăra.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map