Just Sports Kodi 17.6 – Cum se instalează Just Sports Addon pe Krypton, Jarvis și Firestick

Suplimentul Just Sports Kodi este un nou add-on Kodi de transmisie sportivă în direct disponibil în depozitul UKodi1. Are o interfață excelentă și oferă streaming în calitate HD. În plus, are o listă de canale Sports care sunt foarte populare, adică BT Sports, beIN Sports, Sky Sports și ESPN. În afară de asta, oferă aspecte marcante pentru meciurile recente pe care le-ai ratat.


Urmați acest ghid pentru a vedea cum să instalați addon Just Sports pe dispozitivele respective și să vă bucurați de streamingul de acțiuni sportive live cu un singur clic. De asemenea, nu uitați să consultați ghidul nostru actualizat pentru addonamente de kodi.

Doar Sports Kodi Repository

Just Sports addon este disponibil în depozitul UKodi1. Depozitul UKodi1 a fost, de asemenea, foarte lăudat datorită numeroaselor construcții Kodi pe care le are în biblioteca sa.

Cum se instalează Just Sports Kodi Addon în versiunea 17.6 și mai jos de Krypton

Dacă utilizați Kodi Krypton versiunea 17.6 sau orice altă versiune Krypton mai mică decât aceasta, atunci urmați acești pași pentru a instala Just Sports addon:

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Angrenaj (Setări) icoană > Din acest meniu, faceți clic pe Fişier Administrator > Se va deschide o fereastră nouă, faceți dublu clic pe butonul Adăuga Sursă opțiune din coloana din stânga.cum se instalează doar sport addon pe kodi
 2. Va apărea o casetă de dialog, faceți clic pe locul unde se spune <Nici unul> și tastați acest lucru URL- http://ukodi1.com/Repo/ apoi faceți clic pe O.K > Acum denumiți această adresă URL ca UKODI1 și faceți clic pe O.K > Verificați dublu URL- și Nume apoi faceți clic pe O.K pentru a închide caseta de dialog.cum să instalați doar sport pe versiunea 17.6 sau mai mică de kodi krypton
 3. Intoarce-te Kodi Ecranul de start > Click pe Add-on-uri din meniul coloanei din stânga. cum să instalați doar sport pe versiunea 16 sau versiunea mai mare de kodi jarvis
 4. Faceți clic pe butonul Pictograma casetei din colțul din stânga sus > Faceți clic pe butonul Instalați din fișierul zip opțiune din listă.cum să instalați doar sport pe firestick kodi
 5. Acum derulați și selectați UKODI1 din opțiunile disponibile > Click pe repository.ukodi1-0.0.5.zip > Așteptați notificarea.doar depozit sportiv
 6. După ce apare notificarea, selectați Instalați din Repositoriu opțiune > Deschis UKodi1doar sporturi care nu funcționează erori
 7. Mergi la Componente video pliant > Selectați Doar sport din listă > Clic Instalare.doar sport cupa mondială

Cum se instalează Just sports Kodi Addon pe Jarvis Versiunea 16 și mai sus

Urmați acești pași pentru a instala Just Sports addon pe Kodi Jarvis versiunea 16:

 1. Deschis Kodi Jarvis Versiunea 16.
 2. Click pe Sistem > Deschis Manager de fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Acum faceți clic pe „Nici unul’ și introduceți asta URL-, așa cum este http://ukodi1.com/Repo/ > Clic Terminat.
 4. Denumiți această adresă URL ca UKODI1 > Clic Terminat > Clic O.K pentru a închide caseta de dialog.
 5. Intoarce-te la Kodi Acasă > Click pe Sistem > Click pe Add-on-uri fila.
 6. Clic Instalați din fișierul zip > Click pe UKODI1 > Selectați repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Clic Instalați din Repositoriu > Mergi la UKodi1.
 8. Deschis Componente video.
 9. Selectați Doar sport > Clic Instalare > Așteptați instalarea suplimentului, va apărea o notificare.

Cum se instalează Just Sports Kodi Addon pe Fire Stick

 1. Deschis Kodi pe Stick Stick. Dacă nu ați instalat Kodi pe Fire Stick, atunci instalați-l mai întâi.
 2. Capul spre Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

Acum urmați procedura exactă ilustrată mai sus pentru instalarea lui Kodi Krypton versiunea 17.6. Este recomandat să folosiți un vpn pentru firestick cu Just Sports Kodi addon. Deoarece acest addon oferă fluxuri live gratuit, ceea ce ar putea duce la notificări privind drepturile de autor.

Just Sports Kodi Download

 1. Descarca UKodi1 Fișier zip pe dispozitivul dvs.
 2. Click pe Add-on-uri > Click pe Pictograma casetei > Clic Instalați din fișierul Zip > Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat adică. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Așteptați notificarea.
 3. Click pe Instalați din Repositoriu > Deschis UKodi1 > Mergi la Componente video > Selectați Doar sport > Clic Instalare.

Recenzii Just Sports Kodi Addon

Utilizatorii Just Sports pe kodi au fost foarte lăudați de utilizatorii de pe diferite platforme de socializare. Nu am putut găsi niciun comentariu negativ transmis de niciun utilizator. Iată câteva dovezi ale utilizatorilor care își împărtășesc experiența:

doar recenzii sportive

Acest tip nu a lăudat doar complementul, ci și l-a comparat și l-a calificat peste unul dintre cele mai populare suplimente Kodi sport; Diavolul sportiv.

doar recenzii sport reddit

Cu toate acestea, acest utilizator și-a împărtășit experiența de a folosi Just Sports addon pe un Fire Stick și se pare că este înțelept cu experiența. Este un lucru minunat de știut.

Doar alternative sportive Kodi

Există o mulțime de suplimente sportive pentru Kodi, iar unele dintre ele pot concura cu Just Sports. Aceste suplimente sportive interesante pot oferi meciuri live, precum și cele mai importante momente ale evenimentelor sportive.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Fotbal Azi Sport Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Doar Sports Kodi nu funcționează / erori / probleme

Nu s-a putut conecta la depozit

Aceasta este o eroare de bază care nu are nicio legătură cu depozitul. Se produce dacă adresa sursă nu este introdusă corect sau dacă există o problemă cu internetul.

Fix

Verificați din nou adresa URL a sursei și asigurați-vă că ați introdus-o corect. În al doilea rând, asigurați-vă că ați plasat o bară înainte („/”) la sfârșit fără spațiu după aceasta. Încercați să faceți acest lucru și eroarea nu va mai apărea.

Cuvinte finale

Just Sports addon este un plus uimitor pentru comunitatea Kodi, deoarece are un potențial mare datorită performanței și fiabilității sale. Permiterea utilizatorilor nu doar să transmită în direct jocurile, ci și să urmărească aspectele importante ale jocului este un lucru minunat. Asemenea lucruri care oferă comoditate utilizatorilor este ceea ce preferă să aibă în orice supliment.

Doar Sports Kodi addon a primit un feedback pozitiv din partea utilizatorilor și nu veți găsi pe nimeni care critică acest supliment. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să încercați acest supliment Kodi pentru nevoile dvs. de streaming, dar, în același timp, vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN fiabil, astfel încât să vă puteți proteja libertatea inline.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map