Transmitere online

Mediile de divertisment convenționale precum TV, Radio nu mai sunt jucători importanți în joc. Timpurile se schimbă, iar paradigmele s-au schimbat destul de drastic, pe măsură ce numărul utilizatorilor de internet a crescut semnificativ la nivel mondial.

Sursa: Statista 

Acest grafic arată creșterea utilizatorilor de internet la nivel mondial.

Judecând după aceste statistici, putem înțelege că oamenii au început să adapteze tendința digitală. Utilizatorii canalului de social media au crescut de asemenea în mod remarcabil.

Streamingul online este noua tendință, iar oamenii au început să treacă la mediile online pentru divertisment!

Transmiterea online a videoclipurilor a început să câștige popularitate în anii 2005 până în 2010. Servicii precum YouTube și Netflix au devenit steagul furnizorului de furnizare a platformelor de streaming online utilizatorilor de internet.

În aceeași perioadă, serviciile precum Hulu și Amazon Prime au apărut și au atras atenția utilizatorilor de internet occidentali, în ciuda faptului că Hulu și Amazon Prime sunt servicii de streaming dedicate SUA, care nu puteau fi accesate în afara SUA. Aceste geo-restricții sunt încă intacte până în prezent, dar popularitatea lor globală este la un nivel atât de înalt încât oamenii din întreaga lume accesează aceste servicii ocolind restricțiile care folosesc cel mai bun VPN pentru streaming.

Multe noi servicii de streaming online au apărut în ultimii 5 ani și au capturat piața uimitor. Oameni din întreaga lume optează acum pentru servicii de streaming online, mai degrabă decât să stea în fața televizoarelor lor.

Au fost lansate televizoare inteligente pentru o mai bună divertisment; oamenii încă preferă transmiterea online datorită comodității și prețurilor rezonabile. Iată câteva servicii de streaming online pe care le puteți încerca:

 1. Hulu
 2. Sling TV
 3. DirecTV Acum
 4. Amazon Prime
 5. Fubo TV
 6. Netflix
 7. CBS All Access

Toate aceste servicii oferă conținut de înaltă calitate, cum ar fi Filme, emisiuni TV, iar oamenii pot viziona chiar și Sporturi prin aceste servicii. Aceste servicii necesită abonamente plătite și multe dintre ele sunt restricționate din punct de vedere geografic.

Aceste servicii de streaming de media au deschis pachetul unor programe de streaming de media uimitoare și inovatoare care le permit utilizatorilor să urmărească conținutul preferat, cum ar fi:

 1. Kodi
 2. plex
 3. Popcorn Time
 4. Streamio
 5. Introduce

Kodi – Un jucător important în industria de streaming online

Kodi; un software open-source online de streaming online a fost proiectat și dezvoltat de XBMC. Acesta a fost lansat în urmă cu 14 ani cu numele Xbox Media Center, iar ulterior numele său a fost schimbat în Kodi.

Codul sursă al lui Kodi a fost scris în limbaje de programare Python și C ++. Kodi este un software multiplă platformă care este compatibil cu diverse platforme și dispozitive precum:

 1. Android
 2. ferestre
 3. Linux
 4. Mac, iOS
 5. tvOS
 6. Amazon FireStick și FireTV
 7. Roku
 8. Scutul NVidia

Kodi are o interfață foarte interactivă și ușor de utilizat, permițând utilizatorilor să transmită conținutul preferat de oriunde, oricând. Protocolul său de streaming este unic, deoarece serviciile de streaming online au canale pentru streaming; are diferite componente Kodi

să curg cu. Aceste suplimente sunt de diferite categorii și tipuri, fiecare având o interfață unică, calitate și scop.

Complementele Kodi permit utilizatorilor să transmită filme, emisiuni TV, muzică, sport, televiziune în direct, desene animate, plata pe vizionări etc. Există suplimente specifice pentru conținut, precum și care transmit o anumită categorie de conținut, permițând utilizatorilor alege ceea ce doresc și apoi există câteva suplimente Kodi care oferă fluxuri pentru o varietate de categorii de conținut.

Această unicitate a lui Kodi a avut un impact mare în industria de streaming online și Kodi a câștigat un nume minunat de-a lungul anilor. Kodi a continuat actualizarea și reputația sa a crescut simultan.

Motivul din spatele faimei lui Kodi a fost evident că utilizatorii au ajuns să-și transmită conținutul preferat fără să își deschidă browserele doar printr-un software de pe dispozitivul lor. Acest lucru a oferit o mare comoditate utilizatorilor și Kodi a devenit lider în domeniul său.

Tipuri de suplimente

Un lucru de înțeles aici că există suplimente oficiale Kodi, precum și suplimente neoficiale (terțe) Kodi.

Dezvoltatorii Legit dezvoltă suplimentele oficiale Kodi, iar conținutul pe care îl furnizează este autorizat. Fluxurile furnizate de aceste suplimente sunt legale pentru a fi utilizate deoarece utilizatorul plătește o anumită taxă de abonament pentru transmiterea acelui conținut.

Pe de altă parte, suplimentele neoficiale Kodi sunt dezvoltate de dezvoltatori terți și nu sunt recunoscute de nicio autoritate. Conținutul oferit de aceste suplimente nu este licențiat oficial, întrucât îl desface prin diferiți furnizori și site-uri și îl oferă utilizatorilor, fără acordul proprietarilor de conținut. Un astfel de flux de conținut este considerat ilegal, deoarece reprezintă o încălcare directă a legilor privind proprietatea intelectuală și reprezintă o încălcare a dreptului de autor deschis.

Natura juridică a conținutului este cea mai mare diferență între aceste suplimente. Funcțiile complementare și accesibilitatea suplimentară diferă, de asemenea, în aceste componente, deoarece suplimentele oficiale Kodi sunt dezvoltate cu adevărat organizații și au un personal de asistență extraordinar pentru a le gestiona și actualiza. În timp ce suplimentele Kodi terțe sunt dezvoltate de dezvoltatorii independenți care nu sunt calificați la egal.

Acesta este motivul pentru care suplimentele oficiale Kodi nu au buguri și erori, dar suplimentele neoficiale Kodi au o mulțime de erori și erori, iar utilizatorii ajung să se confrunte cu diverse tipuri de erori în timp ce transmit sau accesează astfel de suplimente. Complementele neoficiale continuă să se prăbușească și multe dintre aceste componente nu reușesc să rămână în timp.

Statistici

Există peste 38 de milioane de utilizatori Kodi în întreaga lume, iar acest lucru este o realizare pentru Kodi de-a lungul anilor.

Pe de altă parte, există sute de suplimente oficiale Kodi și alte mii de suplimente neoficiale Kodi.

Probleme cu privire la încălcarea pirateriei și a drepturilor de autor

Kodi a continuat să crească prin cer, dar în cele din urmă faima sa a atras atenția autorităților și au început să sape în el. Cea mai mare parte a faimii lui Kodi se referă la suplimentele neoficiale Kodi care le permit utilizatorilor să urmărească tot ce și-au dorit prin fluxurile piratate..

În fiecare zi, un nou supliment continuă să apară, oferind fluxuri gratuite pentru sport, filme, emisiuni TV etc. Cu toate acestea, rata lansărilor complementare și a opririi complimentelor este la un nivel egal.

Când balonul pirateriei a explodat, Kodi a început să se confrunte cu o mulțime de critici din partea comunității de streaming online, avocaților de confidențialitate și autorităților. Numeroase suplimente au fost închise, iar altele au fost trimise avize legale referitoare la practicile lor.

S-a agravat și atunci când nume mari precum Hollywood, MPAA, Curtea Britanică, Premier League englez, Sky TV NZ și mulți alți troluri de piraterie au sărit pe scena.

Când președintele Kodi a fost întrebat despre numărul de utilizatori Kodi, acesta a refuzat spunând:

„Din păcate, nu am un număr actualizat de utilizatori și, pentru că nu urmărim ce fac utilizatorii noștri, nu avem cum să știm câți fac ceea ce privește streamingul. Numerele [MPAA] pot fi complet corecte sau complet alcătuite. Nu avem nici o modalitate reală de a cunoaște. ”

El a adăugat în continuare:

„Sistemul de adăugare ne oferă posibilitatea de a măsura popularitatea suplimentelor, de a măsura baza de utilizatori, de a estima frecvența în care oamenii își actualizează sistemele și chiar, în final, de a ajuta utilizatorii să găsească suplimente mai populare”

Sursa: TechRadar

Conform Copyright Alliance, din 38 de milioane de utilizatori ai Kodi, 68,5% utilizează suplimente ilegale Kodi; care numără până la 26 de milioane de utilizatori. Acesta este, într-adevăr, un aspect preocupant, deoarece mai mult de jumătate dintre utilizatorii Kodi sunt implicați în piraterie.

Cracarea

Autoritățile au lovit toate suplimentele ilegale Kodi cu forța deplină unul câte unul. Primul depozit suplimentar pentru a face față represiunii a fost TVAddons; depozitul având cea mai mare bibliotecă de suplimente neoficiale (ilegale) Kodi.

Mai mult, căsuțele Kodi preîncărcate au fost denumite ilegale de instanța britanică și de autoritățile din diferite țări. În urma interzicerii vânzării de cutii Kodi, au fost efectuate multe arestări, iar mulți utilizatori și dezvoltatori au primit notificări DMCA.

Mulți renumiți dezvoltatori neoficiali Kodi, precum Ares Wizard, Mr.Blamo. Illuminati, Terrarium TV Colossus și alți câțiva s-au oprit din cauza faptului că erau sub presiune puternică a autorităților și primiseră avize DMCA și avize ACE.

Chiar și cuvântul „Kodi” a fost eliminat din sugestiile de căutare automată complete de către Google. Acesta este într-adevăr un factor descurajant atât pentru utilizatorii Kodi, cât și pentru dezvoltatorii Kodi.

Oprirea depozitelor și a suplimentelor a creat un mare rău, deoarece utilizatorii care foloseau aceste suplimente și depozite au rămas neputincioși. Tot ce au putut face a fost să caute depozite alternative și dacă au avut noroc au găsit unul. Cu toate acestea, multe suplimente sunt găzduite de depozitele lor originale și atunci când aceste depozite sunt închise, este aproape imposibil să găsești o alternativă la asta.

Multe depozite și suplimente revin din astfel de represiuni, dar acesta este un caz rar. Puteți lua depozitul Kodi Israel ca exemplu, care a fost redus în urmă cu câteva luni din motive necunoscute. Acest depozit a avut aproape toate suplimentele populare în el și absența sa a fost resimțită de întreaga comunitate, deoarece mulți utilizatori s-au bazat pe el. Cu toate acestea, a revenit imediat în urmă cu câteva săptămâni cu o nouă adresă URL, iar utilizatorii sunt din nou pe pista de streaming. Același lucru a fost cazul cu UKodi și multe alte depozite, dar nu toate depozitele sau suplimentele sunt atât de norocoase.

Mulți dezvoltatori renunță la lupta lor din cauza unor astfel de crăpături, deoarece le lasă înfrânte. Oprirea televiziunii Terrarium este un exemplu recent, deoarece ultimul mesaj al dezvoltatorului său principal a arătat clar că a renunțat la proiectul său după ce a fost foarte presionat de autorități.

Carnea de vită din industrie

Autoritățile anti-piraterie și-au pus ochii pe activitățile ilegale ale suplimentelor Kodi și au monitorizat totul îndeaproape. Când serviciile de streaming online precum Netflix și Amazon au sărit în campania împotriva suplimentelor ilegale Kodi, represiunea a căpătat un impuls.

Autoritățile deoparte, există lobby-uri în cadrul comunității Kodi. Una dintre cele mai proeminente victime în sine este TVAddons. Este unul dintre cei mai populari dezvoltatori neoficiali Kodi pentru a adăuga și are propriul depozit.

TVAddons s-a confruntat cu unele opriri și avize legale în trecut, dar, în ciuda tuturor căldurii, este încă online și are o mulțime de fani. TVAddons a postat un blog despre cazul său la instanță și a început cu această declarație:

TV ADDONS este trimis în judecată de cei mai mari furnizori de telecomunicații din Canada: Bell, Videotron, Rogers și TVA. Nu ne-au trimis niciodată o notificare de retragere, în ciuda faptului că sunt impuse de lege. Nu am găzduit niciodată și nu am legat direct de niciun tip de conținut protejat. Mai puțin de 1% din totalul suplimentelor Kodi pe care le-am indexat au fost chiar acuzați că ar fi „încălcat”. Cu toate acestea, ei încearcă să distrugă comunitatea noastră și nu le pasă de drepturile pe care le încalcă în acest proces. Au încercat să ne facă să închidem în timp ce are loc un proces civil, dar justiția a predominat și TV ADDONS a câștigat mare în instanță. Ne-am gândit că totul este în regulă până când au reușit să manipuleze legea pentru a ne menține oricum în jos …

Iată o captură de ecran a traficului publicat de TVAddons pe blogul său anul trecut:

Este vorba despre profilul TVAddons, dar acum să aruncăm o privire la carnea pe care o au unii bloggeri și scriitori de recenzii tehnologice împotriva TVAddons:

Acestea sunt doar bloggeri aleatori și recenzori tehnici care comentează împotriva TVAddons. Cu toate acestea, o altă vită a fost văzută la începutul acestui an între noii dezvoltatori Kodi addon emergenți cu dezvoltatorii Kodi existenți și consacrați.

Există dezvoltatori care cred că realizarea de venituri din aceste suplimente dăunează sentimentelor comunității Kodi. Pe de altă parte, cealaltă parte consideră că efortul lor merită să fie plătit și că merită să fie plătit pentru riscul pe care îl asumă, oferind conținut protejat de drepturi gratuite.

Tendința Kodi Declin

În ultimele luni s-a observat că tendința Kodi este în scădere în timp. Aceasta este o problemă atât pentru comunitatea Kodi, cât și pentru producătorii de conținut.

Kodi este una dintre cele mai potențiale piețe pentru distribuitori și producători de conținut de streaming online. Motivele principale pentru diminuarea tendinței Kodi nu sunt încă cunoscute, dar în conformitate cu guru-urile de streaming, acest lucru ar putea fi din cauza creșterilor de piraterie în creștere împotriva addonilor Kodi.

Kodi a fost un software de streaming dominant de ani buni și nicio altă platformă de streaming nu a reușit să-l depășească până anul trecut. Cu toate acestea, tabelele par să se transforme, deoarece declinul tendinței sale a dat un avantaj major platformelor de streaming online precum Hulu pentru a valorifica cota de piață.

Kodi este una dintre cele mai potențiale piețe pentru distribuitori și producători de conținut de streaming online. Motivele principale pentru diminuarea tendinței Kodi nu sunt încă cunoscute, dar în conformitate cu guru-urile de streaming, acest lucru ar putea fi din cauza creșterilor de piraterie în creștere împotriva addonilor Kodi.

Kodi a fost un software de streaming dominant de ani buni și nicio altă platformă de streaming nu a reușit să-l depășească până anul trecut. Cu toate acestea, tabelele par să se transforme, deoarece declinul tendinței sale a dat un avantaj major platformelor de streaming online precum Hulu pentru a valorifica cota de piață.

După cum puteți vedea, până la sfârșitul anului 2017, tendința lui Hulu nu a fost aproape de Kodi, ci până la jumătatea anului 2018 a depășit Kodi. Hulu este una dintre cele mai importante platforme de streaming online și astfel de statistici comparative deduc că poate zilele de dominare Kodi s-au terminat.

Mulți geeki de streaming online consideră că dacă tendința continuă să scadă în acest ritm și dacă aceste represiuni nu încetinesc sau nu se opresc, atunci am putea vedea în curând dispariția domniei lui Kodi sau chiar prezența sa.

Kodi a fost un centru de atenție, înfruntându-se atât critica, cât și laudă în același timp. Cu toate acestea, imaginea lui Kodi a fost foarte deteriorată din cauza știrilor și feedback-urilor negative. Dezvoltatorii Kodi au intensificat în acest timp și încearcă să reunească comunitatea Kodi și să-și reconstruiască reputația prin diferite forumuri sociale.

Ce urmează pentru Kodi

Kodi are încă un potențial în sine și oportunități în industrie, deoarece industria înflorește zi de zi. Pentru a-și recăpăta impulsul, echipa Kodi va trebui să se asigure că vor șterge ceata de acuzațiile de piraterie care le-a acoperit și vor ieși cât mai curate.

Este necesară o monitorizare puternică a utilizării pentru a controla utilizarea suplimentelor Kodi și pentru a vă asigura că suplimentele utilizate nu implică nicio încălcare a dreptului de autor. Acesta este singurul mod în care își pot recăpăta reputația care a fost spulberată.

Totuși, nimeni nu poate nega faptul că Kodi a ajuns la acest nivel din cauza suplimentelor Kodi de la terți, dar aceasta este nevoia timpului și va trebui să facă pași majori împotriva pirateriei, în cele din urmă.

Unitatea comunității Kodi poate fi, de asemenea, un factor foarte promițător în re-creșterea bitului Kodi, va trebui să așteptăm și să vedem asta. În această perioadă, alte servicii de streaming online vor continua să își crească cota de piață și pentru a învinge acest lucru, Kodi va trebui să vină cu ceva mai bun și inovator.

Degete încrucișate!

Miezul problemei

Kodi a fost o fortăreață zburătoare, domnind industria de streaming media de ceva vreme. Cu toate acestea, zilele pentru Kodi par să se apropie, deoarece tendința continuă să scadă zi de zi. A ridicat multe sprâncene și se pun întrebări cu privire la potențialul Kodi și la sustenabilitatea acestuia.

Kodi se află deja în apele adânci ale acuzațiilor de piraterie, iar poziția sa juridică a fost extrem de pusă la îndoială, în ciuda a numeroase clarificări deja propuse de echipa Kodi.

Reclamațiile cresc în timp și, datorită acestor suplimente terțe, Kodi suferă. Autoritățile își consolidează acum mai mult atenția asupra pirateriei online și aceasta nu este concentrată în totalitate pe Kodi, dar alte servicii de streaming online gratuite și torrente sunt, de asemenea, în traversul autorităților anti-piraterie..

Este într-adevăr un moment crucial pentru Kodi și comunitate și va trebui să aștepte să vadă cât de aspre este marea pentru Kodi, deoarece următoarele luni s-ar putea dovedi a fi concludente.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me