Ești un geek în streaming și te întrebi dacă există un mod de a folosi Kodi pe Roku?

Ei bine, avem toate răspunsurile pentru tine! Parcurgeți acest ghid și explorați cum puteți instala Kodi pe Roku, limitările, canalele și multe altele.

Ce este Roku?

Roku este o varietate de dispozitive de streaming care sunt fabricate și proiectate de Roku Incorporation. Acesta permite iubitorilor de streaming să-și poată transmite conținutul dorit de oriunde prin utilizarea acestor dispozitive. Are o serie de aplicații preinstalate pentru streaming și vizionare de filme și emisiuni TV. Aplicațiile includ Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner Cable, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network etc..

Toate aceste aplicații necesită abonament pentru streaming, dar calitatea pe care o oferă este uimitoare și merită plătită. În ciuda tuturor tarifelor necesare pentru streaming, oamenii încă optează pentru Roku din cauza furnizării sale de experiență de calitate.

Este Kodi pe Roku?

Nu chiar! Kodi nu poate fi instalat direct pe Roku, deoarece sistemul de operare folosit de Roku este un sistem de operare Linux personalizat numit Roku OS. Nici magazinul canalului Roku nu are Kodi în biblioteca sa. Kodi este în sine un player de streaming care este disponibil pe mai multe platforme, dar, din păcate, nu este disponibil pe Roku.

Kodi vs Roku

Kodi fiind un software de streaming de top, a devenit alegerea de top a fluxurilor geek din întreaga lume. Nu numai asta, Kodi a fost un punct foarte discutat în titluri! Din cauza campaniilor și politicilor lansate la nivel mondial împotriva acesteia din cauza preocupărilor privind încălcarea vieții private. Cu toate acestea, Kodi are mult mai mult de oferit decât orice altă platformă de streaming.

Faptul că Kodi este un software de streaming în timp ce Roku este de fapt un dispozitiv de streaming, comparația dintre acestea două nu ar fi semnificativă. Roku este un jucător de înaltă performanță și are un potențial ridicat. Utilizarea Kodi ar fi cu siguranță o alegere mai bună pentru iubitorii de streaming, deoarece oferă atât conținut gratuit, cât și plătit (cu referire atât la complementele oficiale, cât și neoficiale Kodi, indiferent de comportamentul lor de piraterie). Aceasta este ceea ce Roku îi lipsește, fără conținut gratuit la orice alegere.

Nu orice utilizator optează pentru conținut plătit și acesta este un fapt care trebuie luat în considerare în timp ce oferă un serviciu. Mai mult decât atât, nu este un lucru înțelept și ușor să oferiți conținut de calitate gratuit, fără taxe de abonament.

Pot descărca Kodi pentru Roku ?

Nicio barieră nu poate opri geek-urile de streaming să depășească limitările unui dispozitiv de streaming. Mulțumesc tuturor geek-urilor care au aflat acest hack de a folosi Kodi pe Roku, permițând observatorilor binge și proprietarilor Roku să își personalizeze dispozitivele Roku.

În ciuda faptului că Kodi nu este disponibil pe Roku sau nu este acceptat de Roku, există un mod de instalare a lui Kodi pe Roku și am elaborat procedura completă în acest ghid.

Diferite metode pentru configurarea Kodi sau XBMC pe Roku

Iată cele două moduri în care puteți utiliza Kodi pe Roku folosind două platforme diferite, uitați:

 Cum să obțineți Kodi pe Roku folosind Windows PC ?

Cel mai de bază și utilizat cel mai frecvent dispozitiv sau platformă pentru Kodi este Windows. Prin urmare, am oferit această metodă de instalare a lui Kodi pe Roku folosind Windows PC. Urmați acești pași după cum este ilustrat:

 1. Porniți computerul și mergeți la Meniu Start.
 2. De la Bara de căutare Windows, caută „Setări dispozitiv”.
 3. Click pe Adaugă dispozitiv.
 4. Veți vedea multe opțiuni în formularul de listă, faceți clic pe Roku 3 și va fi adăugat ca dispozitiv de streaming.

După ce ați respectat acești pași, puteți accesa Kodi pe dispozitivul Roku prin difuzarea ecranului. Turnarea ecranului vă va permite să vizionați filmele, videoclipurile preferate și multe altele pe dispozitivul Roku. Simplu, nu-i așa?

Cum să obțineți Kodi pe Roku folosind Android Smart TV ?

Iată o altă metodă pentru instalarea Kodi pe Roku folosind televizorul inteligent Android, iar acest lucru se face prin oglindirea ecranului. Urmați acești pași:

 1. Instalați Kodi pe Android Smart TV.
 2. Acum du-te la Roku 3 Ecranul de start.
 3. Click pe Setări > Click pe Actualizare de sistem și actualizați dispozitivul la Roku Software Build 5.2 sau o versiune de upgrade.
 4. Intoarce-te la Setări > Click pe Oglindirea ecranului opțiune.
 5. Rom aici, Activați oglindirea ecranului din Roku > Clic O.K.

Cum se instalează exodul pe Roku

Pentru instalarea suplimentului Exodus Kodi pe Roku, nu va trebui să urmați nicio procedură specială. Urmați doar ghidul nostru „Cum se instalează suplimentul Exodus Kodi” și se instalează pe dispozitivul principal de turnare / ecranizare pe care îl utilizați, de ex. pe Android Smart TV sau pe computerul dvs. Windows.

Canale Kodi Roku

Cel mai bun lucru despre Roku este că are propriul magazin pentru canale cunoscute sub numele de Roku Channel Store. Un alt lucru fascinant este faptul că unele canale Roku care au propriile componente Kodi. Iată câteva canale Kodi Roku pe care ar trebui să le încercați cu siguranță:

 1. Viewster
 2. BBC iPlayer
 3. VEVO
 4. NHL
 5. Snagfilms

Cum să folosiți Kodi Leia versiunea 18.5 sau mai mică pe Roku Streaming Stick, Ultra și Roku Express

Nu contează ce versiune Roku utilizați, contează versiunea Kodi pe care ați instalat-o pe dispozitivul dvs. de turnare. Dacă aruncați Kodi pe Roku prin intermediul computerului Windows, atunci trebuie să păstrați versiunea Kodi pe Windows actualizată. Puteți instala Kodi Krypton versiunea 17 pe Roku instalând Kodi Krypton versiunea 17.6 pe computerul Windows sau pe televizorul inteligent Android.

Cum se utilizează versiunea 16 sau mai mare a lui Kodi Jarvis pe Roku Streaming Stick, Ultra și Roku Express

Așa cum s-a elaborat mai devreme, versiunea Kodi de pe dispozitivul dvs. principal de turnare / ecranizare este punctul de referință, deoarece Kodi-ul dvs. nu este instalat de fapt pe Roku, ci este distribuit de televizorul inteligent Android sau PC-ul Windows. Prin urmare, instalați Kodi Jarvis versiunea 16 urmând pașii menționați la acest ghid, pe dispozitivul dvs. pentru a o instala pe Roku.

Cele mai bune suplimente Kodi de pe Roku

Iată primele 10 cele mai bune suplimente Kodi pe care ar trebui să le utilizați pe Roku:

 1. Legământ
 2. Exod
 3. Kick-off Sports
 4. Gurzil
 5. placenta
 6. Diavolul sportiv
 7. Creșterea Neptunului
 8. FireCat
 9. Incursiune
 10. DAZN

Dispozitive alternative Roku pentru Kodi

 1. Kodi pe Windows
 2. Kodi pe Zmeura Pi 
 3. Kodi pe iPad
 4. Kodi pe Firestick
 5. Kodi pe Apple TV
 6. Kodi pe Xbox One
 7. Kodi pe scutul Nvidia

Kodi alternative pentru Roku

Deși recomand întotdeauna tuturor iubitorilor de streaming să folosească Kodi datorită unicității sale, dacă căutați orice alternative la Kodi, aș sugera următoarele:

 1. Stremio
 2. plex
 3. Terasă TV
 4. Emby
 5. Infuse

Întrebări frecvente Rodi

Când încercați să instalați ceva într-o manieră piratată, există întotdeauna o anumită îngrijorare care vă poate apărea. Iată câteva întrebări frecvente:

Pot închide Roku?

Răspunsul la această întrebare este pur și simplu „Nu”. A jailbreak un dispozitiv de streaming înseamnă a modifica / personaliza un dispozitiv într-un mod care ar putea efectua dincolo de barierele și restricțiile sale de stoc.

Lucrul cu Roku este că producătorul său a proiectat-o ​​astfel încât să nu poată face jailbreak. Cu toate acestea, dacă doriți să depășiți funcția de stoc, utilizarea Kodi este cea mai bună opțiune pentru dvs..

În loc să vă gândiți la utilizarea serviciilor PPV riscante, puteți transmite cu ușurință filme gratuite, emisiuni TV, TV în direct și sport prin suplimente Kodi.

Este posibil să obțineți Kodi pe Roku folosind dispozitive iPhone / Mac?

Da, puteți folosi Kodi pe Roku folosind iPhone, instalând mai întâi Kodi pe iPhone și apoi oglindindu-l pe dispozitivul Roku.

Pot pune Kodi pe Roku fără computer / fără oglindire a ecranului?

Nu, nu există nicio altă metodă de instalare a lui Kodi pe Roku din cauza complexității sistemului de operare.

Cum îmi oglindesc telefonul către Roku ?

Dacă telefonul dvs. are opțiunea de oglindire a ecranului, atunci nu va fi o problemă ca în zilele noastre, multe smartphone-uri au această caracteristică. În cazul în care telefonul dvs. nu are opțiunea de oglindire a ecranului, puteți instala o aplicație terță parte pentru activarea acestei funcții.

Cuvinte finale

Roku este un lucru minunat de încercat și fiecare geek în streaming îl știe. Cireșa din partea de sus are Kodi pe Roku, care transmite conținutul preferat perfect prin colaborarea a două dintre cele mai bune platforme de streaming disponibile în întreaga lume. În ciuda faptului că nu sunt disponibili oficial pe Roku, geekii au găsit modalitatea de a permite lui Kodi să invadeze în lumea Roku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me