Kodi pe iPad – Cum se instalează fără computer / cu închisoare ruptă în 4 pași

Cel mai dominant și recomandat software de streaming la nivel mondial este Kodi. Cea mai bună parte este, Kodi iPad este la doar câțiva pași. Există câteva cele mai bune suplimente Kodi care oferă experiență de streaming nelimitată a ultimului conținut media. Aflați mai multe despre Kodi de pe site-ul nostru web, deoarece vă prezintă tot ce trebuie să știți despre Kodi.


Vorbind despre dominantă și recomandări, Apple a fost un nume dominant în industria gadgeturilor mobile în ultimii ani. Apple Inc. și-a extins diversele linii de produse, cum ar fi telefoanele mobile, tableta și computerele, care sunt foarte recomandate. Cu toate acestea, dacă ne gândim să folosim Apple iPad pentru Kodi; care va combina cel mai bun dispozitiv cu cel mai bun software de streaming, rezultatele vor fi grozave.

Nu există nici o îndoială că calitatea, funcționalitatea și experiența utilizatorului oferite de Apple nu sunt de egal. Urmați cu atenție acest ghid pentru a vedea cum să folosiți Kodi pe iPad.

Ce este iPad?

IPad este o serie de tablete PC-uri dezvoltate de Apple Inc. la fel ca și alți producători de dispozitive mobile. Cu toate acestea, diferența majoră este sistemul său de operare, deoarece iPad rulează pe iOS în timp ce alte dispozitive rulează pe Windows și Android. La fel ca orice alt tablet PC, iPad-ul poate fi folosit pentru trimiterea de mesaje de poștă electronică, vizionarea de filme și videoclipuri, jocul video și navigarea pe web.

Apple Inc. a lansat primul iPad în urmă cu exact 8 ani, în aprilie 2010, iar de atunci 8 generații de iPad au fost introduse an de an. Fiecare nouă generație are unele modificări în interfața utilizatorului, remedieri de erori ale software-ului, noi funcționalități au fost introduse și au fost efectuate și câteva modificări cu designul acesteia. Toate îmbunătățirile sistemului și funcționalității au fost upgrade-urile care au inclus noi procesoare și funcții, precum scanere bio-metrice, upgrade-uri ale camerei și ID-uri tactile.

Până în prezent, peste 250 de milioane de unități de iPad au fost vândute în toată lumea. De-a lungul acestor generații, iPad a fost împărțit în două serii, iPad Pro și iPad Mini. De asemenea, a fost lansată o serie de iPad cu numele de iPad Air, care a fost mai elegant în design și a avut câteva îmbunătățiri în sistemul și funcționalitățile sale. De la inducția sa, au fost introduse pe piață două generații de iPad Pro și patru generații de iPad mini.

Pot instala Kodi pe iPad ?

Da! Puteți instala Kodi pe iPad, dar nu fără o aplicație terță parte, deoarece Kodi nu este disponibil în App Store. Prin urmare, va trebui să utilizați fie aplicația TweakBox, fie aplicația Cydia atunci când instalați Kodi iPad. Versiunea 16 Kodi nu funcționează foarte bine cu iPad, dar Kodi Krypton versiunea 17 funcționează excelent pe aproape fiecare iPad.

Apple iPad pentru Kodi este o alegere excelentă, deoarece atunci când combinați cea mai bună tabletă din lume și cel mai bun software de streaming, rezultatele ar fi extraordinare. Anterior, oferisem ghidul pentru configurarea kodi pe Apple TV, care este de departe cea mai bună metodă de a reîncărca Kodi pe Apple TV..

Pot să-l instalez pe Kodi pe iPad închis ?

Da, Kodi poate fi instalat pe un iPad spart de Jail, deoarece Kodi nu este disponibil oficial în magazinul de aplicații și, prin urmare, trebuie să utilizăm o aplicație terță parte pentru a o instala.

Ce trebuie să aveți înainte de a instala Kodi pe iPad

1) Cod X

xcode pentru kodi pe ipad

Xcode este un pachet IDE dezvoltat de Apple Inc. pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru Mac și iOS. Acesta ajută utilizatorii să instaleze sau să dezvolte platformele dorite pentru a rula pe iOS și Mac.

2) Cydia Impactor

cum se instalează kodi pe ipad cu Cydia Impactor

Cydia Impactor pe iPad este un instrument de instalare folosit pentru instalarea fișierelor IPA pe iPhone și iPads. Ajută utilizatorii să instaleze aplicații și software externe pe platforma iOS. Cydia Impactor necesită integrarea Mac în timpul instalării Kodi, deoarece este metoda Jailbreak.

Descărcați fișierul Cydia Impactor.

3) Fișierul Kodi deb

pot instala kodi pe iPad

deb file este un fișier pachet software dezvoltat pe platforma UNIX sau platforma iOS. Un fișier deb Kodi este un fișier debian care poate fi instalat pe un iPad închis la închisoare.

Descărcați fișierul Kodi Deb.

4) Semnarea aplicației iOS

Pot să-mi instalez Kodi pe Jail Broken iPad?

iOS App Signer îi ajută pe utilizatori să își modifice fișierele în fișierele format IPA acceptate de iPad pentru a le pregăti pentru instalare.

5) Aplicația Tweakbox

Ce trebuie să aveți înainte de a instala Kodi pe iPad

Este un instrument de instalare a aplicațiilor terțe care este utilizat pe scară largă pentru instalarea aplicațiilor neoficiale pe dispozitivele iOS. Are mai mult de 2000 de aplicații în biblioteca sa cu o mare varietate de aplicații împărțite în mai multe categorii diferite. Aplicația Tweak Box este utilizată pentru instalarea Kodi pe iPad fără o metodă Jailbreak, deoarece nu necesită nicio integrare Mac și se poate face direct pe dispozitiv.

Descărcați fișierul aplicației Tweakbox.

4 Moduri manuale de configurare Kodi pe iPad

Iată următoarele modalități de instalare a Kodi pe iPad folosind metodele Jailbreak:

 1. Cydia Impactor
 2. Semnarea aplicației iOS

Cu toate acestea, următoarele sunt modalitățile prin care puteți instala fără Jailbreaking sau folosind un computer:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Cum să configurați Kodi pe iPad folosind metoda Jailbreak

Cum să configurați Kodi pe iPad folosind metoda Jailbreak

După cum am menționat mai sus, există două metode de instalare a Kodi pe iPad. Urmați acești pași pentru a instala Kodi folosind metodele Jailbreak:

1) Cydia Impactor

Înainte de a instala Kodi, descărcați fișierul Kodi.IPA și Cydia Impactor.

 1. Conectați-vă iPad pentru dumneavoastră Mac. (Asigurați-vă că părăsiți iTunes).
 2. Lansa Cydia impactor în.
 3. Deschide IPA fișier în Cydia Impactor prin glisare și picătură.
 4. Alege iPad din listă.
 5. Click pe start.
 6. Introduceți ID-ul Apple când cererea solicită.
 7. Acum deschis Setări > Mergi la Profiluri & Gestionarea dispozitivelor.
 8. Continuați alegând introducerea ID-ul Apple > Click pe Încredere și Continua.

Asta este, acum puteți utiliza cu ușurință Kodi.

2) Cod X

 1. Conectați-vă Mac și iPad
 2. Lansați Xcode
 3. Începeți o nouă Xcode proiect > Selectați Aplicație de vizualizare unică > Clic Următor →.
 4. Introduceți numele produsului ca Kodi.
 5. Introduceți restul detaliilor > Selectați universal > Clic Următor →. (Dacă apare o eroare, introduceți adresa dvs. ID-ul Apple să-l repar.)
 6. Deschis Semnarea aplicației iOS
 7. Deschideți fișierul Kodi descărcat.
 8. Selectați profilul folosit anterior > Clic start.
 9. Capul spre Xcode Acasă > Alegeți Dispozitive din meniul din partea de sus.
 10. Selectați-vă iPad > Apasă pe +
 11. Căutați și deschideți .ipa fișier creat anterior.
 12. Acum deconectați-vă iPad > Accesați meniul principal și deschideți Kodi.
 13. Deschis Setări > Dispozitiv administrare > Aplicația pentru dezvoltatori > Clic Încredere.

2 cele mai bune modalități de a instala Kodi pe iPad fără ruperea închisorii / fără computer

1) Aplicația Tweakbox

 1. Deschis iPad > Deschis Safari browser- > Introduceți această adresă URL „https://www.tweakboxapp.com/”Și deschide-l.
 2. Descărcați App > Clic Permite.
 3. Clic Instalare.
 4. Deschideți aplicația.
 5. Click pe Aplicații.
 6. Click pe Aplicații Tweakbox.
 7. Sul jos pentru a căuta Kodi și faceți clic pe ea.
 8. După terminarea instalării, îndreptați-vă la Setări.
 9. Deschis Profiluri & Gestionarea dispozitivelor.
 10. Faceți clic pe opțiunea de mai jos Secțiunea Enterprise Apps
 11. Clic Încredere > Clic Încredere

Descărcare Kodi pe iPad

Kodi nu poate fi descărcat direct pe iPad, deoarece nu este acceptat oficial de Apple, iar aplicația sa oficială nu este disponibilă în App Store. Cu toate acestea, un fișier Debian poate fi descărcat de pe site-ul oficial al Kodi, pe care utilizatorii îl pot descărca. Cu toate acestea, acesta poate fi instalat doar pe iPad printr-un client de instalare de aplicații terță parte.

Cum se instalează Exodus și Covenant Addon pe Apple iPad

Exodus și Covenant pot fi instalate pe Kodi iPad la fel cum sunt instalate pe Windows Kodi. Procedura de instalare a Exodus pe Kodi și Covenant pe Kodi este similară, odată instalată Kodi.

Cele mai bune telecomenzi pentru Kodi pe Apple iPad

Cele mai bune telecomenzi pentru Kodi pe Apple iPad

Următoarele sunt câteva telecomenzi Kodi disponibile pe App Store pe care utilizatorii le pot descărca pentru a utiliza Kodi pe iPad:

 1. Telecomanda Kodi oficială de JoetheFox
 2. Constelația XBMC
 3. XBMC Commander Free
 4. WebUI propriu al XBMC

Cum se joacă iTunes Library în Kodi

În primul rând, va trebui să conectați unitatea cu iTunes la Kodi, deoarece aceasta trebuie mapată. Dacă nu este mapată, urmați acești pași:

 1. Mergi la Setări din meniul principal Kodi > Deschis Fişier Administrator > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa > Naviga > Selectați unitatea iTunes.
 2. Configurați folderul iTunes de pe dispozitiv.
 3. Clic O.K > Clic Terminat > Dă-i un nume.

Acolo aveți biblioteca iTunes configurată pe Kodi și acum este gata de redat.

Dispozitive alternative iPad pentru Kodi

 1. Kodi pe Windows
 2. Kodi pe Zmeura Pi 
 3. Kodi pe Firestick
 4. Kodi pe Roku
 5. Kodi pe Apple TV
 6. Kodi pe Xbox One
 7. Kodi pe scutul Nvidia

Cuvinte finale

Kodi, în ciuda câștigării unei mari reputații la nivel mondial, a fost foarte criticat de mulți oameni. Întreaga critică pe care a primit-o se datorează problemelor sale de încălcare a pirateriei, care au fost legate de suplimentele sale. Complementele terțe Kodi sunt considerate ilegale, deoarece înregistrează fluxuri, care sunt piratate și afișează materiale de copyright gratuite.

În mod similar, se pare că Apple Inc este foarte împotriva Kodi, deoarece nici o aplicație oficială Kodi nu este disponibilă în App Store. Prin urmare, utilizatorii care doresc să utilizeze Kodi trebuie să urmeze procedurile de rupere a închisorii și procedura de instalare a lui Kodi pe iPad, fără a fi nevoie de jailbreak. Am explicat în întregime cum se instalează și cum se utilizează procedura Kodi pe iPad. Asigurați-vă că verificați totul înainte de a instala Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map