Kodi pe LG Smart TV – Cum se instalează folosind 3 metode ușoare

Televizoarele inteligente sunt viitorul platformei de divertisment TV datorită caracteristicilor excesive pe care le oferă spre deosebire de televizoarele obișnuite. Toți jucătorii importanți din industria multimedia produc televizoare inteligente. Cu toate acestea, LG Smart TV este spre deosebire de orice alte televizoare inteligente, deoarece, spre deosebire de concurenții săi, utilizează sistemul de operare Android pentru Kodi, în timp ce LG Smart TV folosește WebOS.


Pe de altă parte, Kodi, cel mai bun software senzațional Kodon Addons, care nu are granițe, poate fi instalat pe televizoarele inteligente, precum și cu un VPN pentru Kodi. Ei bine, este compatibil direct cu Android folosind televizoare inteligente; dar totuși, puteți instala Kodi pe LG Smart TV, în ciuda faptului că este bazat pe WebOS.

Oferte speciale KodiVPN.co Black Friday speciale 2020
PureVPN

 10,95 USD 1,32 USD pe lună

Înțelegeți acest acord

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD Per lună

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD pe lună

Înțelegeți acest acord

Puteți pune Kodi pe un televizor inteligent?

Kodi este o aplicație software de streaming de sursă deschisă, care se instalează cu ușurință pe mai multe platforme și dispozitive precum Windows, Linux, Android, Roku etc..

În mod similar, acesta poate fi folosit pe aproape televizorul inteligent aproape orice marcă, cum ar fi Panasonic, Sony, Samsung, LG etc..

Caracteristici Smart TV LG pentru fanii Kodi

 1. Unele caracteristici de care se pot bucura fanii Kodi sunt:
 2. Interfață interactivă.
 3. Comutare rapidă între aplicații.
 4. Conținut exclusiv de divertisment.
 5. Transmitere non-stop în calitate HD.

Telefonul meu inteligent LG este un sistem de operare Android?

Vai! În ciuda multor televizoare inteligente bazate pe sistem de operare Android, LG Smart TV nu este bazat pe Android. Este un televizor inteligent, dar folosește WebOS care acceptă casetele Android și Android TV. Totuși, asta nu înseamnă că nu este distractiv să folosești LG Smart TV.

kodi pe lg smart tv

Descărcare KOS pe LG Smart TV Descărcare WebOS

La fel ca Kodi, LG Smart TV este ceva care nu-i lăsa niciodată pe fanii săi jos. Spre deosebire de alte dispozitive, LG Smart TV oferă o mulțime de opțiuni de personalizare pentru utilizatori. În mod normal, Smart TV vine cu un sistem de operare Android, pe care Kodi se instalează cu ușurință. Cu toate acestea, din cauza LG Smart TV bazată pe WebOS, Kodi nu poate fi descărcat direct pe Smart TV.

Cu toate acestea, modalitatea simplă de a descărca și utiliza Kodi pe LG Smart TV este prin conectarea unui stick Android sau Android Box cu Smart TV și apoi descărcarea Kodi prin Google Play Store.

În afară de aceasta, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, Kodi pe Smart TV folosind Chromecast sau folosind Roku Player.

Cum se instalează Kodi pe LG Smart TV folosind Chromecast

 1. Asigurați-vă că aveți telefonul inteligent și televizorul inteligent conectat la o rețea similară.
 2. Descărcați și instalați Kodi în Smartphone-ul dvs. Android pentru a-l juca pe Smart TV.
 3. Odată instalat Kodi, jumătate din procedură este finalizată.
 4. Instalați Chromecast pe smartphone-ul dvs. Android din Google Play Store.
 5. Accesați Google Play > Căutați aplicația Google Home > Faceți clic pe Instalare > Așteptați instalarea aplicației.
 6. Conectați / Asociați Google Chromecast la LG Smart TV.
 7. Accesați aplicația Google Home din telefon > Faceți clic pe Cast Screen / Audio > Acum va începe castingul și îl puteți vizualiza cu ușurință pe Kodi pe ecranul LG Smart TV.

Cum să difuzați Kodi pe televizorul LG inteligent folosind Roku?

Kodi poate fi folosit și pe LG Smart TV prin Roku așa cum am menționat anterior. Iată procedura succintă:

 1. Instalați Kodi pe Smartphone sau PC.
 2. Conectați dispozitivul dvs. (Smartphone sau PC care are Kodi instalat) la Roku prin rețeaua de conexiune la internet.
 3. Deschide Roku Player Setări > Sistem > Oglindirea ecranului > Activați opțiunea Oglindire ecran.
 4. Conectați computerul / telefonul inteligent către Roku instalând o aplicație de oglindire. După conectare, vă puteți bucura cu ușurință de Kodi pe LG Smart TV.

Pentru utilizatorii Windows 10:

Mergi la Dispozitiv > Proiect > Adăugați ecran wireless.

Cum să rulați Kodi pe LG Smart TV folosind zmeură Pi

Cum să rulați Kodi pe LG Smart TV folosind zmeură Pi

Când vine vorba de rularea Kodi pe LG Smart TV, puteți utiliza Raspberry Pi. Din fericire, Raspberry Pi este compatibil cu toate modelele de televizoare LG Smart.

Iată cum puteți rula Kodi pe LG TV cu Raspberry Pi:

 1. Formatați-vă cardul Raspberry Pi.
 2. Raspberry Pi are o placă SD încorporată pe care ar trebui să o introduceți pe computer cu ajutorul formatului FAT32.
 3. După finalizarea procesului de formatare, ar trebui să transferați Kodi pe card.
 4. Descărcați Kodi pe sistemul dvs..
 5. Utilizați un fel de imaginar instrumentul pentru a scrie OPENELEC, un sistem de operare pe cartela dvs. Raspberry Pi.
 6. Acum ar trebui să conectați Raspberry Pi la Smart TV.
 7. Pentru a comuta la Kodi, puteți opta fundația de selecție de intrare furnizată pe televizorul LG Smart.

Așa puteți rula Kodi pe televizorul dvs. LG prin Raspberry Pi fără probleme.

Cum să folosiți Kodi pe LG Smart TV

După ce Kodi este instalat, puteți începe să adăugați suplimente, dar mai întâi trebuie să urmați această procedură:

 1. Mergi la Ecran de pornire Kodi > Mergi la Setări > Clic Sistem > Click pe Add-on-uri fila > Aprinde Aplicații din surse necunoscute.

Acum puteți instala toate suplimentele preferate, în funcție de nevoia și preferința dvs. Instalați suplimentele și bucurați-vă de conținutul preferat oricând doriți. Există sute de suplimente din care să alegeți, fiecare supliment având propria specialitate.

Cum se instalează Kodi pe LG 4K Smart TV

Răspunsul la această întrebare este simplu și simplu. Puteți instala Kodi pe LG 4K Smart TV folosind caseta Android TV. Sarcina instalării Kodi pe LG 4K Smart TV nu necesită nicio știință a rachetelor. Iată lista etapelor pe care trebuie să le urmați pentru realizarea misiunii dvs. de instalare Kodi pe LG 4K TV:

 1. Conectați-vă cutia Android TV cu televizorul dvs. inteligent 4K LG.
 2. Din caseta Android TV, deschideți Google Play Store și căutați aplicația Kodi.
 3. Ar trebui să instalați aplicația Kodi pe caseta TV Android.
 4. Aplicația Kodi se va instala automat pe caseta TV Android.
 5. Acum, deschide Kodi și începe să vizionezi imediat conținutul tău preferat de pe televizorul LG 4K Smart TV.

Kodi pe LG Smart TV Upgrader

Dacă utilizați Kodi pe LG Smart TV prin intermediul dispozitivului Android, atunci îl puteți actualiza cu ușurință prin modernizarea versiunii pe care ați instalat-o pe dispozitivul Android. Cu toate acestea, dacă difuzați / oglindiți Kodi pe Smart TV folosind Roku, va trebui să actualizați versiunea Kodi în ambele dispozitive conectate pentru turnare / oglindire.

Alternativa LG WebOS Kodi

Cea mai bună alternativă pentru LG WebOS Kodi este un Android Smart TV, motiv pentru care este ușurința de a folosi Kodi. Dispozitivele Android au compatibilitate directă cu dispozitivele Android, motiv pentru care Kodi poate fi descărcat și instalat direct pe orice televizor Android Smart fără a conecta dispozitive de oglindire sau de turnare.

Cuvinte finale

Utilizarea Kodi pe televizoarele inteligente oferă experiența de divertisment la un nivel complet nou. Mulți utilizatori ezită să folosească Kodi pe televizoarele inteligente din cauza complexității instalării, dar nu au niciun indiciu despre experiența care le lipsește. Televizoarele inteligente sunt întotdeauna lăudate pentru experiența multimedia pe care o oferă. Interfața interactivă și posibilitățile care nu se încheie niciodată sunt motivul pentru care utilizatorii adoră televizoarele inteligente.

Utilizarea Kodi pe Smart TV este oarecum complexă în comparație cu un Smart TV bazat pe Android, deoarece este bazat pe WebOS. Totuși, Kodi are întotdeauna o modalitate de a te distra și geekii o știu. Am oferit o informație detaliată cu privire la instalarea Kodi pe LG Smart TV și alte aspecte, sperăm să vă fi servit bine.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map