Kodi fiind cea mai bună aplicație video în streaming și Nvidia fiind o platformă de streaming și jocuri de noroc pot fi combinate pentru a experimenta ceva pe care alții nu-l pot oferi. Kodi este ceva ce poate fi instalat pe orice platformă pentru a depăși experiența de streaming contemporană și această afirmație poate fi văzută practic atunci când instalați Kodi pe Nvidia Shield.

Faceți un tur prin acest ghid și vedeți cum puteți instala Kodi și bucurați-vă să transmiteți conținutul preferat pe Nvidia Shield cu unele dintre cele mai bune addon-uri kodi.

Ce este Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield este unul dintre cele mai populare și de încredere playere multimedia bazate pe Android disponibile pe raft. Nvidia a fost un producător de renume extrem de cunoscut la nivel mondial și este cunoscut datorită acestuia. Cu toate acestea, a veni cu Nvidia Shield a fost un lucru minunat, deoarece a adus o mare concurență în industria consolei media streaming. Faptul că Nvidia este cel mai mare producător de GPU l-a ajutat să devină lider în streaming video de înaltă calitate. platformă. Nvidia Shield oferă streaming de calitate 4K și experiență de joc Geforce.

Cum se instalează Kodi pe Nvidia Shield TV?

Deoarece Nvidia Shield este o platformă Android, de aceea Google Play Store poate fi utilizat pentru a instala cu ușurință Kodi. Cu toate acestea, există anumite regiuni în care magazinul Google Play nu este accesibil din cauza geo-restricțiilor.

 1. Purtați-vă scutul Nvidia > Accesați Google Play Store
 2. Faceți clic pe căutare și tastați Kodi > Din rezultatele care apar, Faceți clic pe Kodi dezvoltat de XBMC.
 3. Clic Instalare și Kodi va fi descărcat și instalat pe Nvidia Shield.
 4. Deschideți aplicația Kodi după instalarea sa.

Instalați acum cele mai bune componente Kodi pentru a vă bucura de cea mai bună experiență de streaming.

Nvidia Shield Cele mai bune caracteristici pentru Kodi

Nvidia Shield are câteva lucruri de top pentru streaming pe Kodi, cum ar fi:

 1. Bucurați-vă de streaming video HD și de calitate 4K.
 2. Interfață ușor de utilizat cu funcție de control de la distanță.
 3. Streaming rapid de viteză și accesibilitate avansată.

Cum să actualizați Kodi la Kodi Krypton v17.6 pe Nvidia Shield TV?

Singura modalitate de a actualiza Kodi este reinstalarea acestuia descărcând versiunea actualizată a Kodi pe scutul Nvidia. Cu toate acestea, Kodi fiind disponibil pe Google Play Store, îl puteți actualiza urmând acești pași:

 1. Deschideți Play Store pe Nvidia Shieldsetup kodi pe nvidia shield tv
 2. Accesați aplicațiile meleconfigurați kodi folosind Play Store pe scutul nvidia
 3. Faceți clic pe KodiScut Nvidia pentru kodi
 4. Faceți clic pe Actualizare (opțiunea Actualizare va fi disponibilă numai dacă există o actualizare disponibilă.)

Cum se instalează Kodi Jarvis v16 pe Nvidia Shield TV ?

Actualizați versiunea 16 Kodi Jarvis urmând acești pași:

 1. Descărcați APK fișierul lui Kodi Jarvis versiunea 16 pe Nvidia ta
 2. Deschide fișier zip descărcat și instalare Dacă vi se solicită, faceți clic pe suprascrierea existentă aplicaţia.

Cum se instalează suplimente Kodi pe Nvidia Shield TV ?

Procedura de instalare a instalării oricărui supliment Kodi pe Nvidia Shield va fi aceeași ca pe PC și FireStick. Atributele Kodi și interfața rămân aceleași pe fiecare platformă și, prin urmare, metoda de instalare este, de asemenea, aceeași.

Cele mai bune Kodi Addons pentru Nvidia Shield TV

Cele mai bune componente Kodi pentru Nvidia Shield recomandate pentru dumneavoastră sunt:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Legământ
 4. placenta
 5. Uranus
 6. Creșterea Neptunului
 7. răzbunare
 8. cCloud TV
 9. Planeta MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV alternative pentru Kodi

 • Firestick alternativă la Nvidia Shield Pentru Kodi

Dezvoltat de Amazon, Fire Stick este un dispozitiv uimitor de streaming video pentru toți acei iubitori de streaming care doresc să-și poarte playerele cu ei. Fire Stick este o alegere excelentă pentru utilizarea Kodi, deoarece oferă fluxuri de calitate HD și o interfață foarte ușor de utilizat.

 • Windows alternativ la Nvidia Shield Pentru Kodi

Într-adevăr, Windows este alegerea de top a utilizatorilor pentru a încerca orice software, mai ales când vine vorba de streaming. Motivul fiind spațiul de personalizare și accesibilitate pe care îl oferă. Windows este o platformă de bază pentru aproape fiecare platformă și, în cazul Kodi, este într-adevăr o alegere excelentă.

 • Sistem de operare Ubuntu pentru Kodi

Ubuntu poate fi utilizat pentru Kodi și Kodi funcționează bine pe acesta, dar procedurile de instalare ale Kodi pentru Ubuntu sunt puțin complexe în comparație cu alte platforme..

 • Zmeură Pi alternativă la Nvidia Shield Pentru Kodi

Raspberry Pi este de fapt o mică placă de calculator care poate fi transformată în funcție de nevoile de joc și de aburire. Aceasta este ceea ce face excelent să utilizați Kodi pe, deoarece Kodi poate fi instalat pe acesta și oferă o experiență de streaming excelentă.

 • Apple TV alternativă la Nvidia Shield Pentru Kodi

Când auziți cuvântul Apple TV, primul lucru care v-ar putea veni în minte este doar un alt Smart TV dezvoltat de Apple. Apple TV este un dispozitiv de streaming digital proiectat și dezvoltat de Apple. Este o alternativă excelentă a Nvidia Shield pentru a opta pentru utilizarea Kodi, deoarece caracteristicile de streaming furnizate de Apple TV sunt uimitoare.

 •  iPad ca alternativă la Nvidia Shield de pe Kodi

Dacă trăiești în flux pe un dispozitiv tabletă și cauți o platformă alternativă de streaming alternativă a Nvidia Shield, atunci ar trebui să încerci Kodi pe iPad. Procedura de instalare a lui Kodi pe iPad este complexă în comparație cu alte platforme precum Widows și Android. Cu toate acestea, Kodi pe iPad este într-adevăr un lucru uimitor, deoarece accesibilitățile iPad sunt grozave.

Cuvinte finale

Kodi este o lume a minunilor și atunci când este combinată cu o platformă spectaculoasă precum Nvidia Shield, imaginați-vă experiența fascinantă pe care o puteți avea. NVIDIA Shield este un lucru minunat dezvoltat de Nvidia și a câștigat inimile utilizatorilor de pe tot globul. Încercați Kodi pe Nvidia Shield pentru nevoile dvs. de streaming și jocuri. Nu multe platforme sunt disponibile acum care pot oferi streaming de calitate 4K.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me