Televizoarele inteligente sunt dispozitivele de divertisment dominante din zilele noastre și nimic nu se compară cu experiența oferită de acestea. Dar ați avut vreodată experiența de a combina caracteristicile unui Smart TV și cel mai bun serviciu de streaming adică Kodi? Nu? Atunci ar trebui să începi să te gândești la configurare Kodi pe Samsung smart Tv.

Oferte speciale KodiVPN.co 2023 speciale
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD Per lună

Înțelegeți acest acord

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord (3 luni gratuit)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD USD lunar

Înțelegeți acest acord

Faceți un tur prin acest ghid pentru a vedea cum am instalat Kodi pe Samsung Smart TV; cele două dintre cele mai bune instrumente de divertisment din lume, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de cele mai bune suplimente Kodi de pe un Smart TV. Cu toate acestea, recomandăm întotdeauna utilizatorilor să-și protejeze confidențialitatea online și să utilizeze un serviciu KodiVPN.

Contents

De ce Streaming Fanatics are nevoie de Kodi pe Samsung Smart TV?

De ce Streaming Fanatics are nevoie de Kodi pentru Samsung Smart TV?

Epoca divertismentului televizat a evoluat foarte mult, iar acum televizoarele inteligente sunt viitorul divertismentului. Acest lucru se datorează faptului că există posibilități interminabile prin care televizoarele inteligente oferă utilizatorilor să își îmbunătățească televizoarele inteligente pentru o serie de funcții diferite.

Televizoarele inteligente pot fi folosite pentru a transmite emisiuni TV și filme, care necesită, în mod evident, unele plugin-uri și programe externe. Cu toate acestea, aceste software și plugin-uri merită instalate și pot fi instalate foarte ușor.

Unul dintre cele mai avantajoase programe software pentru streaming de filme, emisiuni TV de pe televizoarele inteligente este Kodi. Permite utilizatorilor să depășească limitările convenționale de divertisment și să acceseze orice vor să urmărească.

Puteți utiliza Kodi pe Samsung Smart TV?

Puteți utiliza Kodi pe Samsung Smart TV?

De obicei, televizoarele inteligente se bazează pe sistemul de operare Android și, prin urmare, utilizarea Kodi pe ele este foarte ușoară. Deoarece utilizatorii pot descărca cu ușurință Kodi pe dispozitivele lor mobile prin Play Store și își pot arunca ecranul pe televizoarele lor inteligente. Cu toate acestea, televizoarele inteligente Samsung nu sunt bazate pe sistem de operare Android, ci mai degrabă funcționează pe Tizen OS, care nu acceptă dispozitivele Android sau alte cutii Android.

Prin urmare, utilizatorii nu pot descărca aplicația Kodi direct pe Samsung Smart TV. Utilizatorii pot utiliza Kodi pe Samsung Smart TV folosind Chromecast și USB. Metoda de instalare Kodi Samsung Smart TV sunt elaborate mai jos, urmați cu atenție ghidul.

Caracteristici ale unui televizor inteligent Samsung pentru utilizatorii Kodi

Caracteristici ale unui televizor inteligent Samsung pentru utilizatorii Kodi

Există câteva caracteristici minunate de care utilizatorii se pot bucura folosind Kodi pe Samsung Smart TV, cum ar fi:

 1. Funcții inteligente de control vocal
 2. Calitate video Ultra HD
 3. Servicii de streaming preinstalate
 4. Opțiune oglindire ecran

În afară de aceasta, Samsung Smart TV are propriile sale aplicații de care utilizatorii se pot bucura pentru a transmite filmele preferate, emisiunile TV, evenimentele sportive live din întreaga lume și multe altele online.

Este un Samsung Smart TV un sistem de operare Android ?

Televizoarele inteligente Samsung sunt bazate pe sistemul de operare Tizen și nu acceptă sistemul de operare Android. Utilizatorii ajung să utilizeze Tizen OS pentru Kodi Samsung Smart TV, care este de asemenea un sistem de operare excelent. Cu toate acestea, utilizatorii preferă să cumpere televizoare inteligente bazate pe sistemul de operare Android, deoarece oferă acces la milioane de aplicații pentru mai multe scopuri de divertisment.

Una dintre aceste aplicații este Kodi care se poate descărca direct pe sistemul de operare Android. Fanii Kodi pot merge cu ușurință pe Play Store, descărcați Kodi de acolo și se pot bucura de transmiterea conținutului lor preferat prin sute de cele mai bune suplimente Kodi.

6 Metode de configurare a Kodi pe televizorul inteligent Samsung

Există diferite modalități de instalare a Kodi, uitați-vă la aceste metode și urmați-l pe cel mai ușor de instalat.

1. Instalați Kodi pe Samsung Smart TV folosind Chromecast

Instalați Kodi pe Samsung Smart TV folosind Chromecast

Chromecast este un dispozitiv care permite utilizatorilor să transmită fluxuri video și multe altele pe televizoarele lor în timp ce rulează aplicația de streaming pe telefoanele lor mobile. Este un adevărat instrument util pentru persoanele cărora le place să-și folosească telefoanele mobile în astfel de scopuri de streaming. Totuși, gândindu-te la instalarea Kodi pe Samsung Smart TV poate folosi Chromecast, trebuie doar să urmezi acești pași:

 1. Turn PE ta Retea fara fir.
 2. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. mobil și televizorul Samsung Smart sunt conectate la aceeași conexiune wireless.
 3. Înainte de a începe, Instalați Kodi pe Smartphone.
 4. După aceea, mergeți la Play Store și Instalați Chromecast și Aplicația Google Home pe smartphone.
 5. Deschide Chromecast pe telefonul inteligent și conectați-vă telefonul la televizorul Samsung Smart.
 6. Acum deschis Aplicația Google Home.
 7. Click pe Ecran de distribuție opțiune din meniu.
 8. Acum, ecranul smartphone-ului dvs. va începe ecranizarea pe televizorul dvs. Samsung Smart.

Acum puteți utiliza cu ușurință Tizen OS pentru Kodi Samsung Smart TV. Ușor, nu-i așa?

 2. Kodi pe Samsung Smart TV cu Roku

Kodi pe Smart TV cu Roku

 1. Instalați Kodi pe Smartphone.
 2. Conectați dispozitivul mobil și dispozitivul Roku pe aceeași rețea wireless.
 3. Deschis Roku > Capul spre Setări > Click pe Sistem > Turn PE Oglindirea ecranului.
 4. Deschis Magazin Google Play pe telefonul dvs. inteligent > Caută Oglindirea ecranului aplicaţia > Instalați orice aplicație care reflectă ecranul.
 5. Aruncați ecranul Smartphone-ului dvs. pe televizorul Samsung Smart prin intermediul aplicației de oglindire a ecranului și bucurați-vă de Kodi cu ușurință.

3. Kodi pe Samsung Smart TV folosind Android TV Box

Kodi pe Samsung Smart TV folosind Android TV Box

 1. La fel ca restul procedurilor de instalare, Conectați ta Cutie TV Android la Samsung Smart TV.
 2. Instalați Kodi pe cutia de televiziune Android.
 3. Acum pur și simplu alerga Kodi pe tine Cutie TV Android și bucurați-vă de streaming pe dvs. Samsung Smart TV.

4. Kodi pe Samsung Smart TV prin metoda Casting Screen

Kodi pe Samsung Smart TV prin metoda Casting Screen

Samsung Smart TV are în sine o opțiune de oglindire integrată a ecranului, care o face mai interesantă pentru utilizarea cu dispozitivele mobile Samsung. Cu toate acestea, XBMC pe Smart TV poate fi utilizat cu ușurință prin metoda ecranului de turnare, deoarece nu există o metodă de descărcare directă a Kodi pe Samsung Smart TV disponibilă oficial. În afară de metoda ecranului, utilizatorii pot utiliza, de asemenea, Kodi Samsung Smart TV cu Roku, Android TV Box și Chromecast.

5. Configurați Kodi pe Samsung Smart TV folosind unitatea USB

Unitățile USB sunt întotdeauna un instrument foarte util în astfel de situații când o platformă nu acceptă aplicația necesară sau dacă aveți nevoie de o platformă de suport. Iubitorii de Kodi pot ajuta ajutorul stick-ului USB pentru instalarea Kodi urmând pur și simplu pașii menționați mai jos:

 1. Mergi la https://openelec.tv/.
 2. Clic Descarca din meniul de sus.
 3. Click pe Construcții generice.
 4. Click pe „[Stabil] OpenELEC 8.0.4 (x86_64) > Disc Imagine”.
 5. Descarca Win32 Disc Imager și lansează-l.
 6. Alegeți unitatea în care doriți să o instalați OpenElec.
 7. Acum răsfoiți sistemul și deschideți cel descărcat Imagine disc OpenElec fişier.
 8. Click pe Scrie.
 9. Așteptați terminarea Instalării.
 10. Repornire computerul dvs., asigurați-vă că unitatea USB este conectată.
 11. Introduceți BIOS setări.
 12. Porniți din USB conduce.

Cum se folosește Kodi Leia, Krypton și Jarvis pe Samsung Smart TV ?

Puteți instala orice versiune de Kodi pe Samsung Smart TV precum Kodi Leia, Kodi Krypton sau Kodi Jarvis, dar utilizarea metodei Kodi va rămâne similară. Urmați acești pași:

 1. Deschis Kodi.
 2. Mergi la Setări.
 3. Click pe Setarile sistemului.
 4. Click pe Add-on-uri.
 5. Acum, Activați aplicații din surse necunoscute.
 6. Reveniți la Ecranul de start.

Acum puteți instala cu ușurință orice supliment pe care îl doriți. Urmați cele mai bune ghiduri de suplimente Kodi pentru a alege suplimentul preferat și pentru a vedea procedura de instalare a acestora.

Aplicații Smart TV Samsung Kodi

Nu există nicio îndoială că nivelul de divertisment oferit prin televizoarele inteligente este mult prea mare, mai ales când aveți Kodi pe Samsung Smart TV. Cu toate acestea, din cauza complexității procedurilor de instalare, utilizatorii sunt reticenți să încerce această parte a divertismentului. Utilizatorii care doresc să încerce unele alternative pot încerca următoarele aplicații Kodi alternative Samsung Smart TV:

 1. Popcorn Time
 2. plex
 3. Streamio
 4. Introduce

Cuvinte finale

Televizoarele Samsung Smart au multe funcții excelente, care pot fi utilizate pentru a îmbunătăți în continuare experiența de streaming atunci când încorporăm Kodi pe Smart TV. Deși nu există nicio metodă disponibilă pentru instalarea Kodi direct pe Samsung Smart TV, deoarece sistemul de operare pe care îl rulează este Tizen OS și nu este suportat de Kodi. Altfel, ar fi fost foarte ușor. Cu toate acestea, nu contează cât de complexă ar fi instalarea, merită totuși filmat.