V-ați întrebat vreodată că veți putea transmite o mulțime de varietăți de conținut printr-un singur player de streaming? Fara drept! Ei bine, nimeni nu s-a gândit așa și asta a făcut Kodi!

A stabilit un standard excelent, care nu este ușor de concurat. Kodi și suplimentele sale permit utilizatorilor să transmită filme, emisiuni TV, desene animate, sport, știri și multe alte varietăți de conținut live printr-o singură platformă.

După ce și-a câștigat o mare reputație, Kodi este renumit pe toată lumea și un adevărat flux de geek l-ar fi folosit cu siguranță pe Kodi o dată în viața sa.

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație de streaming de surse deschise dezvoltată de fundația XBMC, acum 14 ani. Kodi le permite privitorilor de binge și geek-urilor aburi să vizioneze filmele lor preferate, emisiuni TV, TV live, știri, evenimente sportive în direct, muzică, desene animate și multe altele. Kodi a câștigat popularitate datorită disponibilității versatile a conținutului prin suplimentele sale.

Numeroase servicii de streaming online disponibile pot fi utilizate pentru streamingul de conținut, dar limitările lor sunt motivul pentru care oamenii nu optează pentru ele. Serviciile de streaming precum Hulu și Amazon sunt uriași, dar Kodi fiind o aplicație software le-a preluat în cursa de streaming online și acoperirea audienței datorită capacității de personalizare și a diversității sale.

ce este software-ul Kodi

Diversitatea Kodi nu este legată numai de conținutul său, ci și de platformele și dispozitivele cu care poate fi utilizat. Kodi poate fi instalat în aproape fiecare dispozitiv și aproape în fiecare sistem de operare. Site-ul oficial al software-ului XBMC este Kodi.tv

Uimitor, corect?

Când a fost ultima dată când ați asistat la o singură aplicație de streaming care poate fi utilizată pe diverse sisteme de operare și aplicații precum Windows, Android, Linux, iOS, Fire TV, Xbox, Roku, Raspberry Pi și pe televizoare inteligente?

Acesta este adevăratul avantaj competitiv pe care Kodi îl are asupra celorlalți.ce este software-ul gif kodi

Kodi are sute de suplimente care permit utilizatorilor să urmărească conținutul preferat în calitate HD printr-un singur clic. Cel mai bun lucru despre Kodi este faptul că suplimentele Kodi disponibile sunt suplimente dedicate pentru fiecare categorie, ceea ce facilitează utilizatorilor să aleagă orice supliment care se potrivește nevoilor lor.

Există suplimente specifice Kodi pentru diferite regiuni care furnizează fluxuri pentru regiunea respectivă, diversificând Kodi folosind audiența. Această diversitate de XBMC este motivul pentru care a câștigat o reputație atât de mare în rândul oamenilor.

Ce poți transmite / viziona pe Kodi?

Pe Kodi, puteți transmite sau viziona aproape tot ce puteți viziona pe cablu sau TV prin satelit. Are o gamă largă de suplimente, fiecare oferindu-vă o mare varietate de canale și fluxuri din care să alegeți.

Kodi oferă utilizatorilor săi acces la canale live din diferite regiuni, permițându-le să acceseze fluxuri de conținut care nu este disponibil pe televizorul lor în regiunea lor. Spre deosebire de alte dispozitive de streaming online, cum ar fi Amazon FireStick și Chromecast, XBMC nu găzduiește aplicații, dar are suplimente care pot fi folosite pentru a transmite conținutul.Instalarea kodi xbmc

Există două tipuri de suplimente:

 1. Complementele oficiale

Complementele, care sunt autorizate de distribuitorii de conținut și necesită taxe de abonament, deoarece fluxurile pe care le furnizează sunt difuzate și deținute de aceștia și nu sunt implicați în piraterie. Aceste suplimente sunt disponibile cu ușurință în depozitul oficial suplimentar Kodi.

Nu va trebui să-l căutați nicăieri pe web, pur și simplu accesați secțiunea Adăugări și acolo, deschideți browserul suplimentar, accesați opțiunea Instalare din Repositoriu și Kodi-ul suplimentar Kodi va fi acolo în fața tu.

 1. Componente neoficiale

Fundația XBMC sau orice companie autorizată și autorizată nu dezvoltă suplimente neoficiale, dar dezvoltatorii și programatorii independenți dezvoltă aceste addonamente neoficiale de coduri.

Întrebându-se de ce?

Pare Piracy!

Da, se încadrează sub pavilionul pirateriei, deoarece aceasta este o încălcare avansată a dreptului de autor. Cu toate acestea, nu este necesar ca fiecare supliment terț de Kodi să fie implicat în piraterie, deoarece există câteva suplimente care oferă link-uri de streaming premium.

Acum te-ai întreba, de ce oricine ar folosi un supliment terț!

Ei bine, motivul este destul de simplu și merită să fiu de acord! Aceste suplimente sunt fără abonamente și oferă fluxuri de calitate de la aproape fiecare canal și pentru fiecare categorie de conținut. Acest motiv este binevenit de mulți observatori de tip binge și geek în streaming, deoarece au acces la tot ceea ce doresc să vadă, prin urmare, optează pentru astfel de suplimente.

După ce știi că conținutul acestor suplimente este gratuit și sunt oarecum ilegale, s-ar putea să te gândești dacă există o cale de folosire a acestor suplimente sau nu. Ei bine, există o modalitate sigură de utilizare a acestor add-on-uri și asta prin utilizarea unui VPN demn de încredere și cel mai bun pentru streaming Kodi care oferă securitate de calitate, deoarece nu ar trebui să existe niciun compromis în ceea ce privește libertatea digitală.

Problemele de legalitate și problemele ridicate împotriva lui Kodi din cauza acestor suplimente sunt prezentate mai jos. Asigurați-vă că treceți bine prin ele.

Descărcare Kodi

Kodi este disponibil oficial pe diferite platforme; aici este lista cu link-urile lor de descărcare:

PlatformăLink de descărcare
ferestreDescărcați Kodi pentru Windows
OSX / iOS / MacOSDescărcați Kodi pentru OSX / iOS; Descărcați Kodi pentru MacOS
AndroidDescărcați Kodi pentru Android
LinuxDescărcați Kodi pentru Linux
Zmeura PiDescărcați Kodi pentru Raspberry Pi

Instalarea Kodi și a suplimentelor sale pe aceste platforme este foarte ușoară și, în cazul în care aveți nevoie de ajutor, vă puteți consulta la ghidurile noastre de instalare Kodi.

Cu toate acestea, Kodi poate fi instalat și pe alte câteva platforme. Da, Neoficial!

Următoarele sunt platformele neoficiale pe care pot fi instalate Kodi și am conectat ghidurile mele de instalare pentru aceste platforme pentru confortul dvs.:

 1. Amazon Fire TV / FireStick
 2. Roku
 3. Xbox
 4. Samsung Smart TV
 5. Kodi pe Android
 6. Kodi pe Zmeura Pi

Instalarea Kodi pe aceste dispozitive este un pic complexă, motiv pentru care puteți pur și simplu să faceți clic pe ele și veți ateriza pe ghidurile de instalare.

Este Kodi Legal?

Kodi în sine este legal în toate aspectele, iar întrebarea cu privire la legalitatea lui Kodi ar trebui denumită acum Nulă. Pentru că au existat multe dezbateri în această privință și multe clarificări au fost furnizate de streaming-ul geeks și de avocații de confidențialitate online.

Cauza principală a tuturor acestor îngrijorări de legalitate cu privire la Kodi a fost ridicată din cauza fiasco-ului creat de aceste suplimente terțe. Datorită implicării lor în piraterie, au fost făcute acuzații cu privire la Kodi, iar fundația XBMC a trebuit să se confrunte cu multe reacții asupra acesteia.

Multe regiuni au impus o interdicție strictă asupra numeroaselor fluxuri și suplimente, iar unele dintre ele chiar au început să monitorizeze vânzarea și cumpărarea de cutii Kodi.

Dar asta nu s-a oprit acolo!

De asemenea, autoritățile au început să monitorizeze utilizarea softurilor Kodi și a casetelor Kodi din întreaga lume și lucrurile au început să se înrăutățească pentru oamenii care vând cutii Kodi ilegale atunci când organismele de reglementare și producătorii de conținut au sărit în această groapă..

Doriți să cunoașteți regiunile majore care au făcut mișcări stricte împotriva Kodi și Piraterie; uită-te la lista de mai jos:

 1. Europa
 2. Statele Unite ale Americii
 3. Regatul Unit
 4. Germania
 5. Canada
 6. Australia

 Este Kodi Legal în Canada?

Kodi în sine este legal în Canada, dar vânzarea de cutii Kodi complet încărcate este ilegală! Rețineți că!

Puține companii din Canada au crezut că vânzarea de cutii Kodi complet încărcate va fi distractivă și profitabilă, fără a avea niciun fel de înțelegere a ceea ce ar putea merge prost. Casetele Kodi complet încărcate sunt pur și simplu căsuțele Kodi care au suplimente terțe sau conținut de streaming neoficial preîncărcat în ele. Utilizarea unor astfel de cutii Kodi este ilegală deoarece acest lucru se încadrează sub steagul pirateriei.

Vânzătorii cu amănuntul și vânzătorii precum ITVBOX.NET, My Electronics, Android Bros Inc., WatchNSaveNow Inc și MTLFreeTV sunt numele populare printre cei care au vândut aceste cutii Kodi complet încărcate..

Acești retaileri și vânzători de cutii Kodi complet încărcate s-au confruntat cu procese de la producătorii și proprietarii de conținut precum Rogers Communications, Bell, Videotron și câțiva alți.

Interdicția impusă de Curtea Federală este încă intactă și nimeni nu are voie să vândă, să cumpere sau să utilizeze cutii Kodi complet încărcate. Nivelul de personalizare pe care îl are Kodi este un pic alarmant și greu de controlat pentru autorități. Unul dintre cele mai proeminente denumiri pentru a face față acțiunilor legale a fost Complementele TV, care trebuia să-și închidă domeniul oficial din cauza avizelor federale.

Cu toate acestea, obiceiurile vechi mor greu și de aceea s-a întors în industrie cu un domeniu nou. Va trebui să vedem cât timp va supraviețui.

Kodi nu mai este o parte a pieței de nișă, ci mai degrabă un subiect evidențiat în ceea ce privește streamingul online și pirateria.

Nu sunt sigur dacă acest lucru cauzează probleme pentru fundația XBMC sau dacă este o binecuvântare pentru popularitatea lui Kodi.

 Este Kodi Legal în SUA?

SUA este considerată cea mai mare piață potențială pentru streamer-urile online și observatorii de tip Binge și, prin urmare, Kodi a fost foarte populară în această regiune. Cu toate acestea, guvernul SUA a cerut acțiuni stricte împotriva tuturor persoanelor implicate în streaming ilegal și piraterie online.

Chiar și Hollywoodul s-a oprit împotriva folosirii ilegale a XBMC!este kodi legal în usais kodi legal în Statele Unite

Autoritățile au fost foarte atente și urmează o represiune foarte grea împotriva persoanelor care vând cutii Kodi ilegale. Cu toate acestea, utilizarea software-ului Kodi și a suplimentelor sale oficiale este încă legală și sigură de utilizat.

Mulți dezvoltatori suplimentari Kodi terți au primit notificări și avertismente de la autorități și și-au închis serviciile în schimb.

Chiar eBay și Amazon au interzis vânzarea unor astfel de cutii Kodi pe site-urile lor, iar președintele SUA a cerut o acțiune strictă împotriva streamingului ilegal. Chiar și cea mai bună platformă socială pentru vânzarea acestui dispozitiv; Facebook, a precizat că vânzarea unor astfel de lucruri ilegale pe Facebook nu este strict permisă.

 Este legal Kodi în Australia ?

Autoritatea anti-piraterie a fost foarte activă în Australia în ultimii ani și a făcut represiuni împotriva site-urilor de torente și a platformelor de streaming ilegale. Recent, au încercat să încerce să reducă la minimum utilizarea torrentului Bit în regiunea lor, însă nu au avut atât de mult succes pe cât se așteptau. Au fost capabili să reducă la minimum și un număr total de 20% de utilizatori de torenți începători, dar geek-urile nu au fost deloc descurajați.

Acum au început să-și improvizeze planul de acțiune și și-au îndreptat acum atenția mai mult spre cutiile Kodi complet încărcate, care sunt ilegale de a vinde în toată lumea.

Nu face nicio greșeală în acest sens, Kodi în sine este legal în Australia, vorbim doar despre cutii Kodi complet încărcate.

Recent, Alianța pentru Creativitate și Divertisment și alți parteneri și-au unit mâinile în operațiunea împotriva serviciilor ilegale de IPTV care furnizează fluxuri pentru filme și emisiuni TV fără drepturi de autor. De asemenea, autoritățile anti-piraterie au început să vizeze distribuitori de cutii Kodi ilegale, precum și utilizatori.

 Este Kodi Legal în Marea Britanie ?

Un număr mare de public folosește Kodi și alte servicii de streaming online în Marea Britanie. Este într-adevăr o regiune cu potențial ridicat și generatoare de numerar pentru astfel de servicii. Cu toate acestea, încă de când tendința pirateriei online a crescut, autoritățile au grijă și legile și legislațiile stricte au fost luate în considerare.

Potrivit unei cercetări efectuate în regiune, peste 5 milioane de utilizatori folosesc Kodi la casele lor. Judecând după acest fapt, putem evalua cantitatea de utilizatori care ar putea fi implicați în încălcarea drepturilor de autor și a pirateriei.

Marea Britanie a făcut ca legile sale anti-piraterie să fie mai stricte, iar pedepsele cu închisoarea în astfel de cazuri au fost crescute. Recent, instanța Newcastle Crown a condamnat patru ani și jumătate de închisoare la doi bărbați care au fost implicați în vânzarea de cutii Kodi complet încărcate.

Atât John Dodds, cât și Jason Richards au mărturisit în acest sens, iar în conformitate cu rapoartele care vin, ambii au vândut sute de cutii Kodi ilegale pentru streamingul ligii premierului englez. Marea Britanie este o regiune înnebunită pentru fotbal și propria lor ligă premieră este renumită în întreaga lume. Acești suspecți au fost reținuți în urma plângerilor depuse de Premier League.

Agențiile guvernamentale și autoritățile anti-piraterie din toate aceste regiuni sunt foarte active în acest moment în controlul pirateriei online și al streamingului ilegal. Biroul de proprietate intelectuală din Marea Britanie și Curtea Europeană de Justiție au fost foarte activi pentru a reduce operațiunile de streaming ilegal.

Utilizatorii care folosesc Kodi și suplimentele sale terțe părți XBMC trebuie să fie în siguranță și acest lucru se poate întâmpla doar cu ajutorul unui serviciu VPN. O rețea protejată permite utilizatorilor să transmită în flux și să navigheze pe web fără nici o teamă să intre în probleme.

Cum se folosește Kodi?

Kodi are o interfață foarte bine organizată și simplă, pe care toată lumea o poate utiliza și înțelege cu ușurință. Instalarea suplimentelor este destul de simplă și se poate face în câteva minute. Dacă doriți să instalați un supliment oficial, puteți face acest lucru pur și simplu accesând depozitul oficial Kodi care este preinstalat.

Puteți accesa acest depozit accesând meniul Add-ons și făcând clic pe pictograma instalatorului de pachete. Acesta va deschide o fereastră nouă în care veți vedea „Opțiunea Instalare din depozit”, faceți clic pe ea și veți vedea o listă cu toate depozitele. De aici, puteți accesa depozitul Kodi Add-ons și instalați toate suplimentele oficiale pe care doriți să le utilizați.

După ce ați instalat suplimentele, vă puteți bucura de streaming cu ele accesând pur și simplu meniul suplimentelor. Meniul Add-ons are mai multe categorii precum:

 • Componente video
 • Componente de program
 • Suplimente muzicale
 • Complemente de imagine

Mergeți doar la categoria din care face parte suplimentul dvs. și îl veți găsi cu ușurință acolo în listă. Majoritatea suplimentelor utilizate pentru streaming sunt din categoria Componente video. Cu toate acestea, instrumentele de întreținere și suplimentele respective sunt plasate în categoria suplimente de programe.

În afară de aceasta, dacă doriți să instalați suplimente Kodi terțe, atunci trebuie să descărcați depozitele lor. Puteți face acest lucru urmând două metode:

Instalați suplimentele Kodi: Adăugarea sursei de depozitare

Pentru a instala orice supliment prin adăugarea sursei de depozitare, urmați acești pași:

 1. Deschideți Kodi pe dispozitiv.
 2. Accesați meniul de setări făcând clic pe pictograma roată din partea de sus a meniului din stânga.
 3. Deschideți Manager fișiere din acest meniu.
 4. Acum veți vedea opțiunea Adăugare sursă, faceți clic pe opțiunea din lista din stânga.
 5. Se va deschide o casetă de dialog; veți vedea câmpuri pentru URL sursă și nume. Introduceți adresa URL a depozitului și faceți clic pe OK.
 6. Apoi, dați un nume acestei surse și faceți clic pe OK.
 7. Verificați ambele valori introduse și faceți clic din nou pe OK pentru a închide caseta de dialog.
 8. Acum reveniți la ecranul de pornire Kodi.
 9. Îndreptați-vă la meniul Completelor, făcând clic pe fila Complemente din coloana din stânga.
 10. Faceți clic pe pictograma instalatorului de pachete (pictograma în formă de casetă) din colțul din stânga sus.
 11. Se va deschide un nou meniu, faceți clic pe „Instalare din fișierul Zip ”
 12. Parcurgeți lista în jos și selectați sursa după numele adăugat mai devreme. Dosarul se va deschide și va avea un fișier zip, faceți clic pe el și așteptați câteva secunde până când apare o notificare.
 13. Acum faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit, derulați lista și deschideți depozitul pe care l-ați descărcat pentru suplimentul respectiv.
 14. Selectați suplimentul dorit și faceți clic pe Instalare.

Complexul va fi instalat și va apărea o notificare. Acum puteți accesa cu ușurință suplimentul din meniul Complemente.

Câteva dintre cele mai bune componente oficiale Kodi pentru a încerca:

 1. plex
 2. Prin cablu
 3. Jucător Eurosport
 4. ESPN 3
 5. BBC iPlayer

În afară de aceasta, dacă sunteți în căutarea unor suplimente terțe pentru transmiterea de conținut gratuit, încercați următoarele:

 1. Exod
 2. Legământ
 3. placenta
 4. Creșterea Neptunului
 5. SportsDevil
 6. Joker Sports
 7. Începe
 8. Renaştere
 9. Fitness Pulse
 10. IPTV final

Puteți instala, de asemenea, build-urile Kodi, care sunt o modalitate foarte bună de a evita dificultățile cum ar fi instalarea fiecărui supliment pe rând. Clădirile au dimensiuni mari și au anumite suplimente Kodi preinstalate în ele. Utilizatorii pot alege cu ușurință orice construire are suplimentele dorite în ele și apoi pot instala cu ușurință acea construire urmând aceeași procedură ilustrată mai sus.

Construcțiile economisesc timp, dar acoperă și multă memorie de sistem. Eu personal nu prefer build-urile Kodi, deoarece experiența mea cu câteva build-uri Kodi nu a fost foarte bună, deoarece acestea încetinesc Kodi. Cu toate acestea, câteva versiuni funcționează excelent și oferă o experiență de streaming perfectă.

Un alt lucru minunat pe care utilizatorii îl pot încerca este piei Kodi, pentru a-și modifica interfața Kodi. Piei oferă un aspect deosebit de nou tabloul de bord Kodi și îi ajută pe utilizatori să își personalizeze Kodi-ul atât cât vor, așa cum le place.

Instalați suplimentele Kodi: Metoda de descărcare directă

Un alt mod de instalare a unui add-on este descărcând fișierul Zip din depozitul direct de pe site-ul sursă și apoi instalarea acestuia. Aceasta este o metodă relativ scurtă, iar geekii o numesc o metodă de descărcare directă. Iată procedura de instalare a oricărui supliment cu metoda de descărcare directă:

 1. Descărcați fișierul Repository Zip de pe dispozitiv.
 2. Rulați Kodi pe dispozitivul dvs. și accesați meniul Add-ons.
 3. Faceți clic pe pictograma instalatorului de pachete din colțul din stânga sus al ecranului.
 4. Acum faceți clic pe opțiunea Instalare din fișier Zip.
 5. Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat. Depozitul va fi instalat și va apărea o notificare.
 6. După ce apare notificarea, faceți clic pe opțiunea Instalare din depozit.
 7. Acum deschideți depozitul descărcat și selectați suplimentul ales.
 8. Acum faceți clic pe Instalare și așteptați până când apare notificarea activată prin adăugare.

Acolo aveți suplimentul activat prin metoda de descărcare directă. Majoritatea utilizatorilor tind să instaleze suplimente folosind această metodă, deoarece este scurt și simplu.

Recenzii Kodi Reddit și Twitter

Kodi are un mare fan urmând peste tot globul. Cu toate acestea, recenziile despre Kodi sunt oarecum amestecate, deoarece există oameni care se bucură de utilizarea Kodi, iar pe de altă parte, există oameni care sunt împotriva ei. Aruncați o privire la aceste tweeturi și fire Reddit pentru a vedea cum se simt oamenii despre Kodi.

Privește mai întâi partea pozitivă

Comentariu din discuție Comentariul lui d4nm3d din discuție "Pentru ce este bine Kodi?".

Comentariu din discuție Comentariul lui Boogertwilliams din discuție "Pentru ce este bine Kodi?".

Comentariu din discuție Comentariul lui sillycyco din discuție "Pentru ce este bine Kodi?".

Să sărim la câteva gânduri negative despre Kodi.

Comentariu din discuție Comentariul lui NedSc din discuție "După o scurtă discuție, cerem acum toate conversațiile pentru zona Grey / Piracy Add-on la / r / Addons4Kodi".

Comentariu din discuție Comentariul din 13378 din discuție "Kodi Piracy și Addon Predictions pentru 2018".

|| Haha Sunt la episodul în care este Keith și nunta lui jules, dar nu pot să le privesc pentru că mama are acest dispozitiv numit Kodi, este ilegal să le am încetat să funcționeze la mine la jumătatea episodului din 16, așa că suge că trebuie așteptați o săptămână luni pentru a încerca să obțineți boxsetul. xD

– Stι ᥣᥱ s Stι ᥣ ι ᥒ skι (@SpazWithABat) 19 august 2018

Cineva ar trebui să-i spună acestui tip că Kodi este legal!

Iată o afirmație sensibilă, rezumând totul într-o singură frază:

Toate casetele Kodi sunt legale – este ceea ce pune cineva în ele, care poate fi ilegal.

– simonmel (@ simonmel5) 14 august 2018

Cuvinte finale

Kodi este o galaxie în sine, deoarece le permite utilizatorilor să treacă dincolo de imaginație. Pluginurile și suplimentele sale sunt ceea ce îl face să fie o frumusețe de lucru, permițându-le utilizatorilor să se bucure de conținutul lor preferat din toată lumea cu un singur clic.

Kodi a stabilit un reper în industria de streaming online și jocuri media, ceea ce nu este ușor de depășit. Nu contează cât de mult încearcă să-l depășească concurenții Kodi, feedom-ul pe care l-a oferit streamerelor nu poate fi niciodată egalat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me