Lazy Kodi Repo – Cum se instalează pe Leia, Krypton, Jarvis, Firestick

Ultimele evoluții în comunitatea Kodi sunt foarte inovatoare și convenabile în același timp. Există un nou depozit suplimentar care acoperă toate suplimentele și depozitele Kodi.


Un lucru de care fiecare utilizator ar trebui să țină cont înainte de accesarea depozitelor suc este că acestea sunt neoficiale și sunt supuse pirateriei. Prin urmare, criptați traficul dvs. utilizând cel mai bun VPN pentru Kodi, pentru a vă proteja confidențialitatea de ISP și autorități este foarte recomandat.

Urmați ghidul nostru pentru a vedea cum să instalați Lazy Kodi repo și să vă bucurați de libertatea completă Kodi într-un singur depozit.

Ce este Depozitul Lazy Kodi?

Evoluția comunității Kodi a făcut câteva transformări interesante, în fiecare zi, apare un nou add-on sau un depozit cu funcții îmbunătățite. De curând am văzut un add-on care ar putea desface toate depozitele GitHub, astfel încât să puteți descărca cele mai recente suplimente și depozite.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile a apărut un nou depozit revoluționar, care are toate suplimentele, depozitele și build-urile Kodi. Indiferent de suplimentul Kodi, de construire sau de depozitare Kodi pe care doriți să îl instalați, îl puteți găsi în Lazy Repository. Nu mai trebuie să căutați și să adăugați o altă adresă URL sursă pentru instalarea suplimentelor sau a depozitelor, acesta este un avantaj major pe care îl oferă Lazy Kodi.

O altă mare caracteristică a lui Lazy Kodi este că nu este vulnerabil la problemele legale, deoarece găzduiește doar suplimentele și depozitele Kodi. Acesta este motivul pentru care este folosit un depozit de încredere, deoarece nu ar exista indicii roșii ridicate împotriva acestuia.

Cum se instalează depozitul Lazy pe versiunea 17.6 sau mai mică din Kodi Krypton

 1. Lansați Kodi > Faceți clic pe butonul Angrenaj icoană.cum se instalează repo leneș pe kodi
 2. Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa, va apărea o nouă casetă de dialog.cum să instalați repo leneș pe versiunea 17.6 sau mai mică de kodi krypton
 3. Faceți clic pe unde spune ‘Nici unul’ apoi introduceți această sursă Adresa URL: http://lazykodi.com/ > Clic O.K.cum să instalați repo leneș pe codi jarvis versiunea 16 sau mai mare
 4. Acum denumiți această sursă media ca „Lazy Kodi” > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.cum se instalează repo leneș pe codi leia versiunea 18 beta
 5. Intoarce-te Kodi Acasă > Du-te la Add-on-uri meniul > Faceți clic pe butonul Box-icon din colțul din stânga sus.cum să instalați repo leneș pe batonul de kodi
 6. Faceți clic pe butonul Instalați din fișierul zip opțiune.leneș kodi descărcare
 7. Selectați Lazy Kodi din listă.recenzii leneși kodi
 8. Acum veți vedea trei opțiuni: Depozite, fermoare și vrăjitor.alternative repo leneșe
 9. Acum selectați opțiunea corespunzătoare nevoii dvs..

Cum se instalează depozitul Lazy Kodi pe versiunea 16 sau versiunea superioară Jarvis

 1. Click pe Sistem.
 2. Deschis Manager de fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.
 4. Clic ‘Nici unul’ > Tastați acest lucru URL- http://lazykodi.com/ > Clic Terminat.
 5. Denumiți depozitul ca fiind Lazy Kodi > presa Terminat > presa O.K.
 6. Intoarce-te Meniu principal Kodi.
 7. Clic Sistem > Click pe Add-on-uri .
 8. Clic Instalați din fișierul zip.
 9. Selectați Lazy Kodi.
 10. Acum selectați opțiunea dorită.

Cum se instalează depozitul Lazy pe versiunea 18 sau superioară a lui Kodi Leia

Instalarea Depozitorului Lazy pe Kodi Leia Versiunea 18 ar rămâne aceeași cu cea a procedurii de instalare a lui Lazy Kodi pe versiunea Kodi Krypton 17. Motivul fiind, interfața și funcționalitatea atât a versiunii 17 cât și a versiunii 18 sunt destul de similare, de aici și instalarea de -on și alte proceduri nu variază.

Cum se instalează Lazy Kodi Repository pe Firestick

Lazy Kodi poate fi instalat în multe platforme unde există Kodi. În primul rând, vi se cere să instalați Kodi pe FireStick, apoi trebuie să urmați pașii după cum este evidențiat mai jos:

 1. Deschis FireStick.
 2. Mergi la Setări
 3. Deschis Aplicații > Click pe Gestionați aplicațiile instalate
 4. Click pe Kodi > Acum urmați pașii menționați mai sus pentru instalarea Lazy Repository pe Kodi Krypton.

Descărcare Depozitor Lazy

Descărcarea Lazy Repository este foarte ușoară; doar urmați acești pași pentru a-l descărca fără nicio problemă:

 1. Faceți clic pe butonul Pictograma Setări din Kodi Ecranul de start > Mergi la Manager de fișiere > Faceți clic pe Adăugare Asa deurce din coloana din stânga > Introduceți acest lucru http://lazykodi.com/ după ce faceți clic pe unde spune < Nici unul> și Faceți clic pe
 2. Denumiți această sursă URL- la fel de “Leneş Kodi“ > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.
 3. Acum reveniți la Kodi Meniu principal > Mergi la Adăugasuplimente secțiune > Apasă pe Cutie icoană > Click pe Instalați din fișierul zip > Faceți clic pe Lazy Kodi.

Acum, de aici puteți selecta cu ușurință oricare dintre depozitele sau suplimentele pe care doriți să le instalați. Veți avea toate opțiunile disponibile pentru a alege din acest depozit.

Besty Addons Lazy Kodi Repo

Lazy Kodi are câteva suplimente grozave din depozitele de top din lume. Câteva suplimente populare pe care le are Lazy Repository sunt:

 1. Exod
 2. Creșterea Neptunului
 3. placenta
 4. Kingz Urban
 5. Brigada oaselor
 6. Uranus
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Lazy Repo Best Builds

Lazy Kodi susține că are toate clădirile pentru Kodi, iată câteva construcții populare pe care Lazy Kodi trebuie să le ofere:

 1. Clădire TV CellarDoor
 2. Gentec Kodi Build
 3. Mancave Kodi Build
 4. The Beast Kodi Build
 5. Nu există limite Magic Build
 6. Misfit Mod Build
 7. Ezzermans Build
 8. Toleranță zero Kodi Build
 9. Wiz Tech Builds
 10. AJ Kodi Build

Lazy Kodi Repository Alternative

Lazy Kodi susține că este cel pentru toate depozitele suplimentare Kodi și nu există niciun alt depozit care să pretindă la fel. Cu toate acestea, câteva depozite de suplimente Kodi au o varietate uriașă de completări și completări de oferit, cu toate acestea, nu formulează pretenții precum Lazy Repository. Puteți utiliza legământul ca alternativă leneșă.

Recenzii Lazy Repo

Deoarece Lazy Repository este un nou participant în comunitate, prin urmare, nu foarte mulți oameni știu despre asta și, prin urmare, nu există multe recenzii prezente online. Cu toate acestea, iată câteva subiecte pe care le-am găsit:

repo comentarii leneș-Kodi-

Pe de altă parte, acest utilizator a exprimat afirmațiile formulate de Lazy Kodi.

leneși repo recenzie

Cuvinte finale

Depozitul Lazy Kodi este într-adevăr un mare plus pentru comunitatea Kodi, dar există unele îngrijorări serioase cu privire la pretențiile formulate de echipa Lazy Kodi, deoarece este vorba despre depozitul complet Kodi. Cu toate acestea, nu există nici o îndoială că acest depozit are multe de oferit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map