Lista celor mai bune aplicații FireStick disponibile pe Amazon App Store pentru 2020

Amazon FireStick se referă la divertismentul de tăiere a cablurilor printr-o mare varietate de aplicații. Dispozitive precum FireStick sunt motivul pentru care televizorul prin cablu este învechit acum.


Aplicațiile Amazon FireStick permit utilizatorului să urmărească fiecare acces la televizoarele lor. Timpurile se schimbă și oamenii tind să opteze pentru soluții convenabile. Aplicațiile FireStick oferă o comoditate extremă, permițând utilizatorilor să își personalizeze biblioteca în funcție de nevoile lor.

Există sute de aplicații FireStick pentru fiecare tip de conținut, fie că este vorba de muzică, filme, emisiuni TV, radio, sport, desene animate și multe altele.

Cel mai bun lucru care îmi place la FireStick este că nu trebuie să fii un streaming sau un geek de tehnologie pentru a-l folosi. Oricine îl poate folosi cu ușurință datorită aplicațiilor sale utile, care le permit utilizatorilor să urmărească conținutul preferat, fără a fi nevoie de modificări sau proceduri de instalare complicate.

Descărcați cele mai bune 10 aplicații FireStick pentru 2020

 1. HBO Acum
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Sling TV
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. TIC nervos
 9. ES File Explorer
 10. stirile BBC

De ce am nevoie de aplicații Firestick

Aplicațiile FireStick sunt cele care fac experiența de streaming mult mai bună. După ce ați cumpărat Amazon FireStick, cu siguranță va trebui să explorați aplicațiile FireStick.

Cel mai bun lucru despre aceste aplicații este că multe dintre ele sunt gratuite pentru a le descărca, făcând FireStick mai distractiv de utilizat și personalizat.

Pentru fiecare tip de conținut, există diferite aplicații disponibile pe magazinul de aplicații Amazon.

10 cele mai bune aplicații FireStick pentru filme și TV

cele mai bune aplicații firestick

# 1. Kodi

Kodi este o aplicație gratuită care poate fi instalată pe mai multe sisteme de operare, inclusiv FireOS. Este disponibil pe magazinul de aplicații Amazon și pentru a-l instala pe FireStick, îl puteți descărca din magazinul de aplicații. Nu este necesară nicio taxă de abonament pentru utilizarea Kodi pe FireStick.aplicație gratuită kodi pentru fire stick

Kodi are sute de suplimente care pot fi instalate cu ușurință pentru a transmite transmisii TV live, filme, desene animate și sport, etc..

Dacă instalați Kodi pe FireStick, nevoia dvs. de difuzare a diversității de conținut va fi ușor satisfăcută și nu veți găsi necesitatea altei aplicații. Are o interfață foarte ușor de utilizat și poate fi ușor înțeles la prima întâlnire.

# 2. Netflix

Nu ați auzit termenul; Netflix si relaxare?

Da, vă puteți bucura de Netflix pe dispozitivul dvs. FireStick descărcând foarte ușor aplicația Netflix pe FireStick prin magazinul de aplicații Amazon.Netlix TV arată aplicația pentru amazon fire tv

După ce ați descărcat aplicația Netflix, abonați-vă la planul dorit de pachete și începeți să transmiteți cel mai bun conținut disponibil.

Cel mai bun lucru despre Netflix este varietatea de emisiuni TV și filme pe care le are. Puteți viziona spectacole legate de o varietate de genuri, potrivindu-vă dispoziției și gustului.

Există numeroase emisiuni în tendințe Netflix în toată lumea, precum seriile Marvels din Daredevil, Apărători, Jessica Jones, The Punisher și multe alte emisiuni TV precum Stranger Things, Black Mirror și House of Card etc..

Netflix este într-adevăr una dintre cele mai bune aplicații pentru FireStick pentru streaming, care este disponibil on-line la un preț foarte rezonabil și de asemenea în calitate HD. Nu veți simți niciodată nevoia să treceți la un alt serviciu, deoarece serviciul este pur și simplu minunat.

# 3. HBO Acum

HBO este fără îndoială unul dintre cei mai buni și mai vechi jucători din divertismentul de la Hollywood. Nu cred că ar exista un geek de divertisment care nu a vizionat HBO la televizor prin cablu în zilele trecute.hbo acum lansează aplicația TV stick

Îmi amintesc de câte ori trebuia să vizionez un film; cel mai bun loc pentru a face tonul a fost HBO. Toate cele mai recente și legendare filme au fost pe HBO și a fost cel mai mare canal de filme.

Cu toate acestea, timpurile s-au schimbat și acum suntem în era digitală!

Acum, utilizatorii pot beneficia de HBO pe dispozitivele FireStick pentru vizionarea filmelor lor preferate. Aplicația HBO Now este disponibilă în magazinul de aplicații Amazon și o puteți descărca gratuit. Are toate cele mai recente și Blockbuster filme, gata pentru streaming.

# 4. Hulu

Hulu este o altă mare platformă de streaming care rulează uimitor pe dispozitivele FireStick și FireTV. Hulu este un serviciu mass-media american de top care are numeroase canale pentru a viziona emisiuni TV și filme.cea mai bună aplicație pentru filme și emisiuni tv

Hulu are propriile sale emisiuni TV originale, la fel ca Netflix. Unele dintre cele mai populare emisiuni TV de pe Hulu sunt The Handmaid’s Tale, Castle Rock, People dificile, Future Man, The Chance, The Mindy Project și The Looming Tower.

În afară de acestea, unele dintre cele mai populare filme populare sunt de asemenea disponibile pe Hulu, precum The Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown și Shutter Island etc..

De asemenea, puteți viziona sporturile preferate în direct pe Hulu și are și o secțiune pentru copii, în cazul în care copiii dvs. sunt observatori de desene animate.

# 5. pârâi

Crackle este o aplicație de streaming realizată de Sony și este gratuită în magazinul de aplicații Amazon. Are toate cele mai bune filme și emisiuni TV pe care doriți să le vizionați. Crackle are o vastă bibliotecă de filme de diferite genuri precum Action, Horror și Sci-fi.aplicația amazon crackle pentru firestick

Utilizatorii pot pur și simplu să își creeze contul și să înceapă să acceseze tot conținutul disponibil în aplicația Crackle. Biblioteca continuă să se actualizeze în mod regulat, adăugând cele mai recente filme, precum și unele dintre cele mai bune filme blockbuster care au fost lansate.

Sony crackle oferă streaming video de bună calitate, cu viteză de streaming perfectă. Pur și simplu instalați această aplicație FireStick și începeți turul de divertisment.

# 6. Pluto TV

Pluto TV este un serviciu TV online care oferă peste 100 de canale globale și mii de filme și emisiuni TV pentru a transmite online.aplicație TV Pluto pentru firestick

Are o varietate de canale gratuite pentru streaming de divertisment, stil de viață, știri, sport, jocuri, comedie și desene animate, etc. Pluto TV oferă și conținut la cerere, permițându-vă să vizionați filmele preferate oricând doriți.

Pluto TV funcționează cu mai multe platforme și sisteme de operare. Poate fi instalat cu ușurință pe FireStick descărcând aplicația din magazinul de aplicații Amazon.

# 7. Crunchyroll

Ești fan al Animei, al caricaturilor sau al conținutului din Asia de Est?

Dacă da, Crunchyroll este cel mai bun serviciu de streaming pentru tine. Oferă fluxuri pentru toate cele mai bune conținuturi din Asia cuprinzând peste 200 de spectacole dramatice asiatice, peste 900 de anime-uri și multe altele.cea mai bună aplicație pentru stick de foc

Este într-adevăr unul dintre cele mai bune și mai mari servicii de streaming american pentru vizionarea conținutului asiatic. Puteți viziona toate cele mai populare Anime precum Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece etc.

Crunchyroll publică, de asemenea, toate cele mai recente știri din industrie pentru a vă ține la curent. La fel ca toate celelalte aplicații, Crunchyroll este compatibil și cu diverse platforme și sisteme de operare.

Nu există multe aplicații disponibile pe raft, care oferă un conținut atât de divers, de o calitate video excelentă. Crunchyroll este un lucru indispensabil!

# 8. Sling TV

Sling TV este unul dintre cele mai populare servicii de streaming online care a fost extrem de apreciat și preferat de utilizatorii din întreaga lume.aplicație de top pentru sling TV pentru Amazon Firestick

În ciuda faptului că este limitat doar la regiunea SUA, Sling TV are o bază de fani de pe tot globul. Un număr mare de oameni folosesc Sling TV pentru a viziona emisiuni în direct din afara regiunii americane folosind Kodi VPN.

Sling TV a fost primul serviciu de difuzare în direct a televiziunii online care a apărut online și a rupt instantaneu toate barierele și a câștigat o mare reputație. Încă este considerat cel mai ieftin serviciu pentru a transmite cel mai bun conținut.

Puteți transmite canale unele dintre cele mai populare canale precum ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT și multe altele.

# 9. HQ FreeFlix

FreeFlix HQ este un serviciu nou uimitor pentru streaming de filme, emisiuni TV, Anime, Wrestling și Live TV pe dispozitive mobile.aplicație gratuită pentru flix apk pentru firestick

Oferă streaming video de înaltă calitate și cu modul de vizionare offline. Puteți pur și simplu să descărcați filmul pe care doriți să îl vizionați și să îl difuzați offline.

Are o interfață de utilizator foarte interactivă, cu navigare foarte ușoară. Utilizatorii pot salva, de asemenea, biblioteca lor de vizionare conectându-se la contul lor Trakt deoarece are integrată caracteristica contului Trakt.

Utilizatorii care preferă vizionarea de filme cu subtitrare le vor plăcea cu siguranță această aplicație, deoarece playerul integrat oferă subtitrare pentru tot ceea ce transmiteți.

FreeFlix HQ poate fi utilizat pe telefoanele mobile TV și TV, precum și pe FireStick și FireTV.

# 10. TBN

Dacă sunteți un streamer online în căutarea de a urmări conținut religios online, atunci TBN este aplicația pe care ar trebui să o aveți pe FireStick.Aplicația TV TBN pentru foc

TBN este cea mai mare rețea de difuzare a creștinilor din lume care are ca scop adunarea comunității creștine din toată lumea și răspândirea mesajului lui Isus și al păcii prin emisiuni live.

TBN este o canelă istorică care a fost în jur de ultimii 44 de ani și care încă progresează bine. TBN deține 35 de stații TV mari, precum și 252 de stații TV mici care transmit conținutul său. În afară de asta, are și un serviciu de difuzare prin satelit și prin 70 de sateliți.

TBN transmite conținut precum concerte de evanghelie, evenimente creștine live, show-uri, programe de fitness și sănătate găzduite de medici creștini, emisiuni TV pentru copii, videoclipuri muzicale creștine moderne, serii de îmbogățire a căsătoriei, emisiuni TV speciale, drame creștine și întregi, de familie filme orientate.

Cele mai bune aplicații FireStick pentru sport

Cele mai bune aplicații FireStick pentru sport

# 11. Urmăriți ESPN

ESPN este, fără îndoială, cea mai populară rețea de radiodifuziune sportivă care a fost în jur de aproape 40 de ani acum.Aplicația sport watchespn pentru firestick Câștigând o mare reputație în rândul publicului iubitor de sport, ESPN a fost întotdeauna foarte preferat de oamenii din întreaga lume.

Oamenii nu mai au tendința de a se baza pe televizorul lor prin cablu și au început să adopte tendința modernă de streaming online. Transmiterea sporturilor online este unul dintre cele mai bune lucruri pe care fiecare fan sportiv le place să le facă și există foarte puține aplicații de top ale liniei din care utilizatorii pot alege.

Urmăriți ESPN este un site web și o aplicație uimitoare de difuzare sport online. Utilizatorii care doresc să urmărească sporturi live pe dispozitivele FireStick pot descărca și instala aplicația Watch ESPN din magazinul de aplicații.

# 12. NBC Sports

NBC este una dintre cele mai mari rețele de radiodifuziune sportivă care acoperă toate evenimentele sportive majore precum NFL, Fotbal, NHL, NBA, MMA, Tenis, Rugby, Box etc.. sport nbc pentru amazon firestickAșadar, dacă sunteți în căutarea unei aplicații care să ofere o varietate de acțiuni sportive pentru a face flux pe dispozitivul dvs. FireStick de înaltă calitate, atunci încercați aplicația NBC Sports.

Cu aplicația NBC Sports, vă puteți bucura de stream-uri live, cele mai recente actualizări, programări de meciuri și momente marcante, toate într-un singur loc.

Prin urmare, dacă sunteți fan al fotbalului și doriți să urmăriți în direct Premier League-ul englezesc sau dacă așteptați cu nerăbdare să transmiteți în direct o plată UFC pe vizionare, atunci aplicația NBC Sports pentru FireStick ar trebui să fie o alegere optimă pentru dvs..

Cele mai bune aplicații FireStick pentru securitate

Cele mai bune aplicații FireStick pentru securitate

# 13. PureVPN

Când vorbim despre streaming, prima noastră preocupare ar trebui să fie asupra securității noastre, deoarece în prezent, amenințările virtuale sunt în mare. aplicație de securitate purvpn pentru firestickPrin urmare, faptul că aveți o aplicație de securitate care oferă spionarea formularelor de protecție este un lucru obligatoriu, astfel încât să vă puteți bucura de streaming fără probleme.

Instalați aplicația PureVPN pe dispozitivul FireStick și transmiteți fluxul fără probleme de picături de lățime de bandă sau atacuri malware. Cu un VPN pe Firestick, veți putea accesa fluxurile, canalele și programele care nu sunt disponibile în regiunea dvs..

Confidențialitatea a fost întotdeauna o mare preocupare pentru mulți streamere și PureVPN oferă criptare de înaltă calitate pentru a se asigura că. Prin urmare, atunci când faceți streaming, utilizați aplicația PureVPN și transmiteți fluxul de conținut preferat, fără a atrage atenția ISP-ului sau autorităților dvs..

În plus, dacă utilizați Kodi pe FireStick, puteți debloca toate suplimentele Geo-restricționate printr-un VPN pe Kodi. PureVPN este unul dintre cei mai buni furnizori de VPN și are un addon Kodi dedicat pentru Kodi.

PureVPN are peste 2000 de servere de mare viteză în mai mult de 140 de țări. Puteți obține, de asemenea, servere de streaming dedicate. Alegerea unui serviciu VPN premium precum PureVPN este mai bună decât utilizarea unui VPN gratuit pentru Kodi pe Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN este unul dintre cele mai populare și fiabile VPN pentru firestick. NordVPN are peste 5000 de servere pe tot globul în 62 de țări. Oferă criptare de grad militar pentru utilizarea sigură a internetului.Aplicația de securitate nordvpn pentru stick de foc amazon

Păstrați-vă datele protejate și asigurați-vă cibersecuritatea prin difuzarea anonimă pe internet. Pur și simplu instalați aplicația NordVPN FireStick din magazinul de aplicații Amazon și bucurați-vă de experiența dvs. FireStick.

NordVPN se concentrează pe oferirea de securitate de calitate, astfel încât utilizatorii să poată naviga pe internet fără a-și face griji despre spionaj. Tăietorii de cablu și geek-urile de streaming preferă NordVPN, datorită caracteristicilor sale de securitate uimitoare, care le permit să rămână în afara radarilor hackerilor și programelor malware.

Acesta permite utilizatorilor să-și conecteze dispozitivele la rețelele publice fără a fi nevoiți să vă preocupe de încălcări de securitate. De asemenea, puteți găsi un VPN gratuit pentru Kodi în magazinul de aplicații, dar acesta nu vă va oferi servicii sau funcții precum NordVPN.

Aplicații Amazon Firestick pentru știri

Aplicații Amazon Firestick pentru știri

# 15. Sky News

Sky News este un canal internațional de știri din Marea Britanie care oferă toate noutățile din întreaga lume.aplicația skynews pentru amazon fire stick Sky News este un canal de știri premiat, care a fost extrem de priceput în acoperirea diferitelor știri din întreaga lume cu un afișaj de jurnalism responsabil.

Sky News este unul dintre puținele canale de știri care au fost extrem de renumite și mulți oameni se bazează pe noutățile sale. Oamenii au încredere în știrile transmise de Sky News din cauza surselor sale autentice.

Descărcați și instalați aplicația Sky News din magazinul de aplicații Amazon și fiți la curent cu toate cele mai recente actualizări de știri din întreaga lume.

# 16. stirile BBC

BBC News este un alt canal britanic de știri care acoperă știri majore din întreaga lume și funcționează 24 de ore. aplicație de știri bbc pentru amazon fire tvEste cea mai veche rețea națională de radiodifuziune din lume care a existat de mai bine de 90 de ani acum.

Sediul BBC are sediul la Londra și are peste 35000 de angajați care lucrează în el. Acesta a fost cunoscut ca cel mai popular site bazat pe conținut din Europa. Nu există nicio rețea de difuzare care să concureze cu BBC online, datorită infrastructurii mari și a forței sale financiare.

Puteți găsi toate cele mai recente actualizări în aplicația BBC News referitoare la sport, divertisment, politică, probleme sociale, sănătate, vreme și multe alte categorii..

Cele mai bune aplicații Fire TV Stick pentru muzică

Cele mai bune aplicații Fire TV Stick pentru muzică

# 17. YouTube

Cine nu a auzit de YouTube?

Ori de câte ori trebuie să căutați orice videoclip muzical, cea mai recentă opțiune care vă apar în minte este YouTube. youtube-foc-TV-appEste într-adevăr cea mai bazată platformă de milioane de iubitori de muzică din întreaga lume.

Cel mai bun lucru despre YouTube este că puteți găsi aproape orice videoclip muzical nou sau vechi și puteți crea o listă de redare pentru a o asculta oricând doriți, mai degrabă decât să căutați melodii de fiecare dată. Mai mult decât atât, funcția recomandată vă arată toate videoclipurile cele mai recente și la modă care s-ar putea potrivi gustului dvs..

Utilizarea YouTube pe FireStick este foarte ușoară, pur și simplu descărcați și instalați aplicația YouTube pe dispozitivul dvs. FireStick din magazinul de aplicații Amazon și începeți să răsfoiți videoclipurile dvs. muzicale preferate de calitate HD. Creați-vă propria listă de redare și explorează mai multă muzică atât cât vrei, deoarece este gratuită.

# 18. Spotify

Spotify este o aplicație uimitoare de streaming de muzică, lansată acum 9 ani de o companie suedeză. Spotify aplicație de muzică firestickSpotify este casa pentru milioane de melodii de la o mare varietate de artiști din întreaga lume.

Aplicația Spotify poate fi instalată pe dispozitivul FireStick pentru a vă bucura de canalul muzical. Pur și simplu creați un cont Spotify și începeți să vă faceți lista de redare cu toate melodiile preferate.

Spotify este o aplicație gratuită pentru toată lumea care nu vă întrerupe grozava muzicală cu reclame. De asemenea, puteți descărca foarte ușor melodiile preferate din aplicație.

# 19. TIC nervos

Twitch în sine este o filială a Amazon, care permite utilizatorilor să își transmită muzica preferată, precum și să contribuie cu propriile lor lucruri.aplicație de muzică twitch pentru amazon fire stick

În ultimii 7 ani, Twitch a câștigat multă atenție publică și mulți utilizatori au apelat la Twitch pentru a câștiga bani prin transmiterea în direct a propriului conținut. Mulți utilizatori își transmit live cover-urile, jocurile și alte lucruri pe Twitch și câștigă obținând vizionări.

Este într-adevăr cea mai importantă platformă video socială din lume, care are în medie 9,7 utilizatori zilnici. Din care, aproximativ 2 milioane de utilizatori își transmit conținutul live pe Twitch.

Descărcați aplicația Twitch pe dispozitivul dvs. FireStick și plasați-vă chiar în lumea Twitch pentru a transmite conținutul dvs. preferat acum!

Cel mai bun IPTV pentru Amazon Fire Stick

Cele mai bune aplicații IPTV Amazon Firestick

# 20. MrMC

MrMC este o aplicație IPTV disponibilă pentru FireStick în magazinul de aplicații Amazon care poate fi utilizat la prețuri de până la 2,99 USD. Mrmc cea mai bună aplicație pentru pompieri amazon pentru iptvCu MrMC, vă puteți bucura de o mulțime de lucruri de divertisment precum muzică și emisiuni TV de calitate video 4K.

MrMC poate fi conectat la serverele Plex, Emby, televizor și la multe alte servere de servicii din care puteți primi feeduri live. Are o interfață foarte inteligentă și atractivă, care este foarte ușor de utilizat.

Descărcați și instalați MrMC acum și începeți să vizionați TV în direct pe dispozitivul FireStick utilizând protocolul dvs. de internet.

# 21. TVMosaic Live

IPTV este un lucru necesar pe FireStick, astfel încât să puteți viziona emisiuni TV live și programe pe internet. tvmosaic live cea mai bună aplicație pentru firestickDescărcați-l gratuit din magazinul de aplicații Amazon pentru a vă bucura de experiența IPTV.

TVMosaic Live are o interfață de utilizator foarte interactivă, care este foarte ușor de utilizat, chiar și o persoană care utilizează un serviciu IPTV pentru prima dată nu va avea nicio problemă în operarea acestuia. Este compatibil cu dispozitivele mobile, precum și cu FireStick și FireTV. Utilizatorii pot viziona cu ușurință TV live în definiție standard sau definiție Ultra HD, în funcție de propria alegere.

Acceptă toate protocoalele de semnal IPTV precum http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming de publicitate o altă caracteristică excelentă a acestei aplicații este că utilizatorul poate porni subtitrări și modifica și piesele audio..

# 22. IPTV radiant

Dacă sunteți din Bangladesh, cu domiciliul în străinătate sau dacă sunteți fan al conținutului Bangla, atunci aplicația Radiant IPTV este alegerea optimă pentru dvs. în FireStick.aplicație radiantă iptv pentru stick de foc amazon

Pur și simplu descărcați și instalați aplicația RadiantIPTV pe FireStick și începeți să vizionați canale TV și filme în direct fără probleme.

Aplicația RadiantIPTV este foarte mică și este disponibilă pentru descărcare gratuită pe magazinul de aplicații Amazon.

Aplicații utilitare pentru FireStick

utilitate aplicații Firestick

Există numeroase aplicații utilitare disponibile în lista de aplicații FireStick pentru a alege formularul, dar aici sunt cele mai bune trei aplicații FireStick pe care trebuie să le ai.

# 23. Adăugare fișier Fire TV Addition

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru orice dispozitiv este software-ul de gestionare a fișierelor care permite utilizatorilor să își gestioneze articolul descărcat și alte fișiere. cea mai bună aplicație de utilitate pentru firestickFile Manager este o aplicație pentru FireStick care permite utilizatorilor să își gestioneze FireStick-ul în mutarea datelor dintr-un loc în altul.

Are o interfață foarte ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să își gestioneze fișierele FireStick foarte ușor. Este o aplicație dedicată FireTV și FireStick și are toate funcțiile de bază precum copierea, lipirea, redenumirea și ștergerea.

Puteți accesa cu ușurință toate fișierele de pe dispozitivul dvs. FireStick și o altă caracteristică excelentă a acestei aplicații este faptul că are un vizualizator de fotografii încorporat.

# 24. ES File Explorer

ES File Explorer este unul dintre cele mai utilizate FireStick Utility, preferat în principal de Streamers. cea mai bună aplicație de utilitate pentru amazon fire stickUnul dintre motivele pentru care este utilizat este instalarea Kodi pe FireStick. Kodi nu poate fi instalat direct pe FireStick, motiv pentru care utilizatorii utilizează metoda Jailbreak, pentru care ES Explorer este necesar.

ES File Explorer este considerat cea mai bună aplicație de gestionare a fișierelor pentru dispozitivele Android. Acesta permite utilizatorilor să-și gestioneze fișierele, să dezarhiveze fișierele transferate sau descărcate și să instaleze aplicații. ES File Explorer poate fi utilizat pentru transferul fișierelor prin FTP și pentru a șterge memoria cache a sistemului și procesele de aplicație.

Are mai mult de 16 limbi integrate precum engleza, rusa, japoneza, germana și multe altele. Puteți păstra cu ușurință o evidență a capacității de stocare și puteți gestiona muzica și fotografiile cu ajutorul acesteia.

# 25. Firefox pentru Fire TV

Mozilla Firefox este unul dintre cele mai bune și populare browser web din întreaga lume. aplicație mozilla firefox pentru fire tvFirefox este utilizat pe scară largă de către oamenii din întreaga lume pentru navigarea web personală, precum și de designeri și programatori web, datorită caracteristicilor sale inteligente și designului excelent.

Spre deosebire de alte browsere web, Firefox limitează timpul de execuție încărcarea paginii la fila specifică și nu o acumulează în browserul general. În sensul că, alte browsere devin lente dacă vă deschideți pentru mai multe file, dar Firefox nu încetinește și chiar dacă face acest lucru, puteți închide cu ușurință fila pentru a reduce decalajul browserului.

Descărcați Mozilla Firefox din magazinul de aplicații Amazon, începeți să navigați fără probleme și bucurați-vă de tone de pluginuri utile pentru browser pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare web.

Concluzie

Amazon FireStick este popular datorită potențialului său de personalizare în funcție de nevoile și preferințele utilizatorului. Există sute de aplicații disponibile în magazinul de aplicații care pot fi instalate în FireStick pentru personalizarea dispozitivului.

Am introdus pe scurt câteva dintre cele mai populare aplicații pe care le puteți instala pe dispozitivul dvs. FireStick pentru a vă îmbunătăți experiența și pentru a avea totul în palma mâinilor. După ce încercați aceste aplicații, nu veți simți nevoia să treceți la niciun alt dispozitiv. Toate aplicațiile discutate în acest ghid sunt cele mai bune aplicații pentru Fire TV și FireStick.

Toate aplicațiile despre care am discutat în acest ghid sunt disponibile în magazinul de aplicații Amazon și sperăm că nu veți avea nicio problemă în găsirea și instalarea acestora. Asigurați-vă că le încercați pe toate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map