Addon Magic Dragon Kodi a preluat unele dintre cele mai populare nume de pe piață precum Pyramid Kodi addon și Dogs Bollocks. Odată, aceste suplimente au fost suplimente Kodi dominante pentru streamingul de divertisment din comunitate. Magic Dragon este o alegere finală pentru vizionarea de filme, sport, emisiuni TV și multe altele în calitate HD.

Urmați ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează Magic Dragon pe Kodi. Și dacă vă confruntați cu probleme de tamponare sau doriți să transmiteți streaming de înaltă calitate cu Magic Dragon, atunci utilizarea Real Debrid pe Kodi este soluția finală.

Depozitul Addon Magic Dragon Kodi

Magic Dragon poate fi descărcat din Depozitul Supremacy. Acest supliment nu este disponibil în niciun alt depozit.

Cum se instalează Magic Dragon pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară

 1. Deschis Kodi software de pe dispozitiv > Click pe Setări (pictograma roată) vizibil în colțul din stânga sus al ecranului > Se va deschide o fereastră nouă, Clic pe Manager de fișiere din meniul vizibil.cum se instalează magic dragon pe kodi
 2. Acum faceți dublu clic pe Adaugă sursa opțiune formează coloana din stânga. cum se instalează magic dragon pe kodi krypton versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Clic și introduceți asta URL- în bara de adrese a casetei de dialog: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Clic O.K > Sursa numelui ca Supremaţie > Clic O.K > Verificați adresa URL și numele > Clic O.K.cum să instalați magic dragon pe kodi jarvis versiunea 16 sau mai mare
 4. Acum revino la Meniu principal Kodi > Mergi la Add-on-uri meniul > Apasă pe Pictograma casetei.descărcare Dragon Kodi magice
 5. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune.Dragonul magic nu funcționează probleme de erori
 6. Selectați Supremaţie > Clic Repository.supremacy-2.3.zip > Așteptați notificarea. depozit de dragon magic
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Derulați și deschideți Supremaţie > Click pe suplimente video > Selectați Dragonul magic > Clic Instalare.

dragonul magic

Cum se instalează Magic Dragon pe Kodi Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Deschis Kodi Jarvis V16.
 2. Clic Sistem > Deschis Manager de fișiere.
 3. Dublu click Adaugă sursa.
 4. Clic <Nici unul> și tip URL- http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Clic Terminat > Denumiți această sursă ca fiind Supremaţie > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te la Meniu principal Kodi > Clic Sistem > Clic Add-on-uri.
 6. Click pe Instalați din fișierul zip opțiune > Deschis Supremaţie > Clic Repository.supremacy-2.3.zip. Așteptați să apară notificarea.
 7. Acum faceți clic pe Instalați din Repositoriu > Mergi la Supremaţie.
 8. Mergi la Componente video.
 9. Click pe Dragonul magic > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Descărcare Magic Dragon Kodi

 1. Descărcați fișierul zip > Meniu principal Kodi > Clic Add-on-uri > Clic Pictograma casetei.
 2. Clic Instalați din fișierul zip > Naviga sistemul pentru fișierul zip descărcat > Selectați Repository.supremacy-2.3.zip > Așteptați să apară notificarea.
 3. Clic Instalați din Repositoriu > Clic Supremaţie > Deschis suplimente video pliant > Click pe Dragonul magic > Clic Instalare > așteptați să apară notificarea.

Dragonul magic nu funcționează / erorile / remedierea pe Kodi

Instalarea dependenței nu a reușit

Eroarea de dependență apare la instalarea suplimentului din cauza legăturilor sursă sparte și a depozitelor depășite

Fix

Verificați dacă depozitul pe care încercați să îl utilizați este accesibil și live. Dacă depozitul nu este accesibil, selectați un depozit alternativ.

Verificați eroarea de jurnal

Această eroare apare uneori în timp ce instalați suplimentul și alteori în timp ce accesați fluxurile de suplimente. Motivul care stă la baza acestei erori poate fi lipsa fișierelor din depozit sau stocarea cache-ului.

Fix

Pentru a remedia această eroare, ștergeți memoria cache Kodi și încercați să instalați acest supliment dintr-un depozit de încredere. Ar trebui să alegeți întotdeauna un depozit de încredere pentru instalarea suplimentului.

Recenzii Magic Dragon

Complementul Magic Dragon Kodi a făcut câțiva fani în ultima perioadă, deoarece utilizatorii care au testat acest add-on au împărtășit câteva recenzii pe social media cu privire la acest add-on. Uitați-vă la aceste tweeturi ale utilizatorilor:

recenzii ale dragonului magic

Unul dintre utilizatori a fost puțin sarcastic în acest sens:

Îmi place felul în care gândesc magia din această serie și modul în care sunt percepți dragonii. #theancientmagusbride #mahoutsukainoyome

– Furtună (@kodi_meaker) 23 iulie 2016

Cuvinte finale

Magic Dragon este un addon uimitor pentru scopuri de divertisment, deoarece are câteva fluxuri de înaltă calitate pentru filme, emisiuni TV, evenimente sportive și conținut pentru copii. Dintre toate noile suplimente viitoare, doar câțiva sunt de încredere și au potențialul de a merge mai departe și de a câștiga o reputație.

Adăugarea Magic Dragon Kodi are un potențial puternic pentru a deveni unul dintre cele mai importante componente pentru streamingul de divertisment. Utilizatorii care au încercat-o deja recomandă altora.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me