Netflix VPN nu funcționează – soluția finală care funcționează în 2019

Netflix VPN nu funcționează? Ei bine, trebuie să faci ceva rău acolo, amice!


Această problemă apare atunci când încercați să accesați Netflix cu servicii VPN care nici măcar nu știu semnificația reală a vieții private, criptare și securitate.

Când ai încredere în cei de încredere, vei ajunge să muști praful!

Faceți o călătorie prin acest ghid pentru a afla mai multe despre relația VPN pentru Netflix.

De ce am nevoie de VPN cu Netflix?

Netflix are o politică de a oferi diferite biblioteci de conținut în fiecare regiune din cauza problemelor de reglementare a licențelor și distribuției de conținut. Cu toate acestea, utilizatorii preferă să acceseze cea mai bună bibliotecă de conținut, adică biblioteca US Netflix, precum și biblioteca americană canadiană și australiană, dar nu pot face acest lucru din cauza restricției geo implementate.

Pentru a evita aceste restricții, utilizatorii sunt nevoiți să utilizeze un VPN și să își îndeplinească nevoile de a supraveghea prin intermediul unui serviciu VPN.

Netflix VPN nu funcționează – Dar de ce?

La început, accesarea bibliotecilor cu restricții geore restricționate Netflix a fost foarte ușoară, deoarece oricine ar putea ocoli restricțiile prin site-uri proxy online și servicii VPN. Aceasta a devenit o tendință urmată pe scară largă și aproape toată lumea o făcea la nivel mondial. Cu toate acestea, această practică a utilizatorilor a cauzat pagube mari veniturilor distribuitorilor Netflix și conținut și de aceea Netflix a fost forțată să blocheze utilizarea serviciilor VPN și a site-urilor Proxy.

Netflix a început să facă o potrivire încrucișată a adresei serverului DNS cu adresa IP a utilizatorului și oriunde găsesc o contradicție între cele două, Netflix consideră că este ca server VPN și își interzice accesul. Adresa serverului este listată în negru și serverul respectiv nu mai poate fi folosit de nimeni pentru a accesa Netflix.

Mulți furnizori de servicii VPN pretind să ofere acces la bibliotecile Netflix, dar toate aceste afirmații sunt luate în repaus odată ce blocanții Netflix VPN le listează negru. Dacă credeți că serviciul dvs. VPN nu ocolește restricția Netflix, asta înseamnă că serverul pe care îl utilizați este deja detectat de Netflix și este interzis.

Cum să ocoliți Netflix VPN Ban și să remediați Netflix VPN care nu funcționează?

O sugestie sinceră în această privință este să folosiți un serviciu VPN de încredere care să ofere criptare și confidențialitate. Acestea fiind spuse, asigurați-vă că furnizorul pe care l-ați ales are servere actualizate; în caz contrar, șansele de acces la biblioteca Netflix sunt 50/50.

Puțini furnizori VPN de top precum ExpressVPN, PureVPN și NordVPN etc. oferă o mascare IP de înaltă calitate, asigurându-vă că nu sunteți prins de niciun sistem. Acești furnizori VPN au un număr mare de servere de mare viteză din care să aleagă, iar cea mai bună parte este că acești furnizori continuă să adauge mai multe servere din când în când.

Pentru a ocoli VPN-ul Netflix, conectați-vă la un server VPN înainte de a accesa site-ul Netflix și asigurați-vă că adresa IP și serverul dvs. DNS au aceeași adresă. După ce vă asigurați acest lucru, accesați site-ul Netflix și conectați-vă la contul dvs. Veți vedea toate titlurile de conținut ale serverului de regiune specific pe care îl utilizați. De exemplu. dacă v-ați conectat la un server VPN din SUA, veți putea accesa biblioteca US Netflix.

În cazul în care ați testat adresa DNS a serverului VPN și noua dvs. adresă IP și ambele sunt potrivite, dar nu puteți accesa biblioteca regională, atunci trebuie să vă resetați conexiunea. Asigurați-vă că VPN-ul dvs. nu are nicio scurgere DNS, uneori se dovedește a fi o problemă.

Un alt lucru pentru a remedia conexiunea VPN pentru utilizarea Netflix este să încercați conectarea la un server diferit. Uneori, serverele răspund necorespunzător, provocând probleme utilizatorilor prin ocolirea restricțiilor Netflix.

VPN Express Nu funcționează cu Netflix

Utilizatorii au mare încredere și preferă ExpressVPN pentru ocolirea bibliotecii Netflix, deoarece are o gamă largă de servere care au fost extrem de eficiente în ocolirea restricțiilor. Cu toate acestea, utilizatorii au raportat mai multe probleme recent cu privire la ExpressVPN care nu funcționează cu Netflix.

Motivele care le determină pot fi unul dintre următoarele:

 1. Conflictul adresei IP
 2. Problema de înroșire a adresei serverului DNS
 3. Configurația serverului proxy
 4. Servere rămase / neresponsabile

Acest lucru nu este ceva obișnuit cu ExpressVPN, dar aceste erori pot fi ușor rezolvate. Aflați mai multe accesând ghidul nostru ExpressVPN Netflix. Are toate detaliile despre utilizarea Netflix cu ExpressVPN, precum și toate corecțiile de eroare.

Mulți utilizatori continuă să spună că furnizorii de VPN costă prea mult, dar modul în care o văd, confidențialitatea și siguranța pe care o oferă.

Alternativ la VPN: Proxy Netflix nu va funcționa

Mulți utilizatori consideră că VPN-urile sunt prea costisitoare și, de aceea, optează pentru site-urile proxy Netflix, gândindu-se că aceste proxy vor fi o alternativă bună pentru VPN-uri, dar, în realitate, sunt departe de a fi o alternativă.

Utilizatorii care încearcă să acceseze Netflix prin proxy ajung să vadă acest mesaj:

Netflix vpn nu funcționează

Această eroare nu apare atunci când vizitați site-ul cu proxy, dar este afișat atunci când încercați să deschideți un titlu de conținut.

De aceea, am urmărit întotdeauna utilizatorii să nu utilizeze niciun site proxy, deoarece nu sunt deloc de încredere.

Unii utilizatori susțin, de asemenea, despre utilizarea VPN-urilor gratuite și cred că ar putea funcționa mai bine decât site-urile proxy, dar adevărul este că sunt la fel de vulnerabili la a fi detectați de blocantul Netflix VPN.

Serviciile VPN gratuite nu sunt deloc de încredere din cauza mascării și criptării IP ineficiente, precum și din cauza serverelor de calitate scăzută. Acesta este motivul principal pentru care nu recomand VPN-urile gratuite nici utilizatorilor care încearcă să acceseze Netflix sau orice alt site geore restricționat.

Acces privat la Internet Netflix nu funcționează

Accesul la internet privat ar putea fi un furnizor VPN popular, dar, din păcate, nu mai ocolește restricțiile geografice Netflix pentru a oferi acces la bibliotecile Netflix. PIA obișnuia să ocolească geore-restricțiile Netflix în zilele anterioare, dar de când Netflix și-a dat seama de adresele serverului PIA, întreaga lume a căzut pe ele..

PIA a oferit acces la Netflix prin serverele Silicon Valley, dar toate aceste severe sunt acum listate negru și nu mai pot fi utilizate. Acest lucru a provocat daune mari reputației Accesului la Internet privat.

Cu toate acestea, dacă tot găsiți un site care vă spune că puteți utiliza PIA pentru Netflix, asigurați-vă că îl închideți imediat. Cu toate acestea, puteți alege NordVPN pentru utilizarea Netflix.

Extensia PureVPN pentru Bypass Netflix VPN Ban

PureVPN este un alt furnizor de VPN popular și de încredere, care a fost foarte apreciat pentru serviciile sale pe tot globul. PureVPN are câteva caracteristici uimitoare și numeroase servere de mare viteză în întreaga lume.

netflix vpn ban

PureVPN este o alegere de top pentru deblocarea Netflix, deoarece are propria extensie de browser Chrome, care permite utilizatorilor să ocolească geo-restricțiile și să acceseze bibliotecile Netflix. Aceasta este o caracteristică unică a PureVPN, care nu poate fi văzută în niciun alt serviciu VPN.

Evitarea interzicerii Netflix VPN cu PureVPN este foarte ușoară și poate fi făcută în cel mai scurt timp. Descărcați clientul PureVPN și conectați-vă la contul PureVPN. Instalați extensia chrome și accesați Netflix. Vă asigur că nu veți face față niciunei probleme în timp ce accesați Netflix cu PureVPN.

Cu toate acestea, există o captură în acest scenariu că, fără extensia PureVPN chrome, nu puteți evita interzicerea Netflix VPN.

Netflix VPN gratuit

Un lucru pe care îl cunosc fiecare rețelist sensibil este că fiecare lucru bun are un preț de plătit și cele mai bune lucruri online nu sunt niciodată gratuite. La fel și în cazul serviciilor VPN, cele mai bune necesită taxe de abonament, în timp ce cele gratuite nu sunt de încredere.

Când vorbim despre utilizarea Netflix cu VPN gratuit, prima preocupare care apare este dacă o VPN gratuită ar putea să ocolească sau nu geo-restricția. Cu toate acestea, am putut găsi trei servicii VPN gratuite care pot fi utilizate cu Netflix:

 1. Proxy DNS inteligent
 2. HomebrewVPN
 3. UltraSurf

Aceste VPN-uri au fost încercate și testate cu Netflix și au descoperit că funcționează bine. Cu toate acestea, fiabilitatea acestor servicii VPN gratuite nu este garantată. Securitatea și confidențialitatea furnizorilor VPN gratuite sunt întotdeauna discutabile, deoarece multe dintre aceste servicii sunt implicate în înregistrarea datelor și scurgerile de informații. Serviciile VPN gratuite sunt întotdeauna un risc de utilizat și nu recomand niciodată aceste servicii nimănui, dar dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru confidențialitatea dvs. și doriți să utilizați un VPN gratuit și să faceți o plimbare riscantă, atunci fiți invitatul meu.

Concluzie

Interdicția Netflix VPN a fost o adevărată durere pentru privitorii care au vizat, deoarece accesul bibliotecilor Netflix cu restricții geo-restricționate a devenit greu pentru toată lumea. Privarea de cel mai bun conținut este ultimul lucru pe care orice observator netflix kodi ar vrea să îl facă față și de aceea este necesar să alegeți un furnizor VPN de încredere.

Multe principii nu înțeleg acest fapt și se încadrează în pragurile serviciilor VPN gratuite care pretind să ocolească restricțiile Netflix, dar de îndată ce conexiunea lor scade, încep să se plângă că Netflix nu lucrează cu un VPN pe multe platforme sociale.

Ceea ce spun ei este mai sigur decât părere de rău, așa că utilizați un serviciu VPN de încredere și de încredere cu Netflix pentru a vă salva de dificultăți în ocolirea restricțiilor Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map