NordVPN Netflix: o soluție sigură pentru a ocoli restrângerea Netflix (100% funcționare)

Accesarea bibliotecii Netflix din diferite regiuni nu mai este o problemă așa cum a fost. Creditul se remarcă către NordVPN, care este într-adevăr unul dintre cele mai bune servicii VPN pentru soluția de soluționare a Netflix. După ce și-a modernizat serverele NordVPN Netflix, acesta a permis utilizatorilor să ocolească geo-restricțiile Netflix, iar protecția sa inteligentă merge nedetectate de către blocantul VPN Netflix. Pentru a afla mai multe despre NordVPN și Netflix, urmați acest ghid sau accesați ghidul complet VPN Netflix, dacă nu puteți totuși să ocoliți geore restricția Netflix folosind NordVPN.


Netflix este regele domnesc al lumii de streaming chiar acum datorită serviciului său de streaming de înaltă calitate și a conținutului de capodoperă disponibil în biblioteca sa, care creează un entuziasm în alegerea celui mai bun show de vizionat pe netflix. Câțiva concurenți au intrat pe piața de streaming pentru a concura cu Netflix, dar, din păcate, nu s-au putut din cauza versatilității conținutului pe care îl oferă Netflix.

Unul dintre cei mai mari concurenti ai Netflix este Amazon Prime, care a încercat recent să meargă cu capul în cap cu Netflix. În ciuda unei mari informații și laude primite de Amazon Prime, acesta nu a reușit să bată cel mai popular serviciu de streaming.

Cel mai bun lucru despre Netflix este disponibilitatea sa globală în aproape 200 de țări din întreaga lume. Unele dintre marile țări în care este disponibil Netflix sunt:

Cele mai importante țări Netflix

AfganistanUngariaPortugalia
ArgentinaIslandaRomânia
AustraliaIndiaArabia Saudită
AustriaIndoneziaSingapur
BangladeshIranCoreea de Sud
BelgiaIrakSpania
BraziliaIrlandaSri Lanka
BulgariaIsraelSuedia
CanadaItaliaElveţia
ChileJaponiaTaiwan
ColumbiaMalaeziaTailanda
DanemarcaMexicCurcan
EgiptOlandaUcraina
FinlandaNoua ZeelandaEmiratele Arabe Unite
FranţaNorvegiaRegatul Unit
GermaniaPakistanStatele Unite
GreciaFilipineUruguay
Hong KongPolonia

Cu toate acestea, există patru țări proeminente în care Netflix nu este încă disponibil și motivele sunt încă necunoscute. Aceste țări sunt:

 1. China
 2. Crimeea
 3. Coreea de Nord
 4. Siria

Dacă sunteți un observator cu chef și vă place să vă petreceți timpul urmărind cele mai recente conținuturi și sunet, atunci trebuie să încercați Netflix. Are tot conținutul uimitor și distractiv din diverse regiuni, iar cea mai bună parte este că Netflix are fiecare conținut de calitate HD. Având toate acestea, abonamentul Netflix este foarte rezonabil în comparație cu alte servicii de streaming, ceea ce îl face foarte preferat de utilizatori. Un alt lucru minunat despre Netflix este faptul că utilizatorii nu trebuie să vă faceți griji pentru problemele de redare, precum cele pe care le au alte servicii de streaming.

Funcționează NordVPN cu Netflix și cu Netflix-ul american ?

Serviciile VPN au devenit necesare pentru a avea un instrument pentru internauți acum câteva zile, în special pentru observatorii care sunt în vizor, deoarece folosesc servicii VN pentru nevoile lor de streaming și torrenting. Doar câteva servicii VPN care și-au pus accentul pe Netflix, deoarece ocolirea restricțiilor geo-Netflix nu este ușor, nici măcar pentru serviciile VPN.

Funcționează NordVPN cu Netflix și cu Netflix-ul american?

La început, utilizatorii au reușit să ocolească restricțiile prin utilizarea serviciilor private de internet netflix vpn și servicii proxy. Deoarece Netflix a luat mișcarea inteligentă a blocării serverelor proxy și a serviciilor VPN, a devenit aproape imposibil pentru multe servicii VPN să ocolească restricțiile.

NordVPN este printre puținele servicii VPN de cea mai bună calitate care pot ocoli blocanții Netflix VPN și geo-restricțiile. Utilizatorii din întreaga lume folosesc NordVPN și niciun fel de probleme deosebite în accesarea Netflix SUA nu sunt raportate de niciun utilizator. Mai degrabă, utilizatorii au apreciat serviciul despre viteza și conectivitatea acestuia cu Netflix SUA.

Cum să obțineți American Netflix folosind NordVPN?

Pentru a vă bucura de experiența NordVPN US Netflix, utilizatorii sunt obligați să facă un plan de abonament de pe site-ul oficial NordVPN. Există trei planuri diferite de pachete oferite de NordVPN, diferențiate în ceea ce privește valabilitatea lor în timp. Printre aceste pachete NordVPN, planul de pachete de 3 ani este cel preferat de utilizatori datorită prețului redus și a unei oferte exclusive pentru iubitorii de Netflix.

Cum să obțineți American Netflix folosind NordVPN?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre prețul pachetelor NordVPN este că acestea sunt competitive pe piață și sunt foarte rezonabile pentru fiecare utilizator, în comparație cu alți furnizori de servicii..

Pentru a debloca utilizatorii Netflix SUA NordVPN va trebui să urmeze acești pași:

 1. Accesați site-ul oficial NordVPN și selectați planul de pachete dorit.
 2. Creați un cont pentru autentificare.
 3. Selectați metoda de plată pentru planul selectat.
 4. Acum, descărcați clientul aplicației desktop NordVPN sau dacă utilizați orice alt dispozitiv, apoi descărcați aplicația NordVPN acceptată de sistemul de operare disponibil pe site-ul lor.
 5. Instalați aplicația pe dispozitivul dvs..
 6. Deschideți aplicația și conectați-vă la contul dvs. NordVPN.
 7. Conectați-vă la un server american. Fiecare serviciu VPN are o listă de servere din care să alegeți și NordVPN are peste 1800 servere pentru SUA. Pur și simplu alegeți locația dorită după conectarea din lista de servere furnizate în aplicație.
 8. Acum deschide Netflix și conectează-te la contul tău, vei vedea completări în bibliotecă.

Aia este! Acum aveți acces la biblioteca SUA Netflix.

Cum să urmăriți în siguranță Netflix cu NordVPN ?

Ceasurile Binge au avut întotdeauna o cale de ieșire pentru a-și îndeplini nevoile de streaming, chiar dacă trebuiau să rupă limitele legale de ocolire a geo-restricțiilor prin VPN și proxies. Au încercat să facă acest lucru cu Netflix și inițial au reușit, dar Netflix a fost suficient de inteligent pentru a-l observa și a-l contracara.

Cum să urmăriți în siguranță Netflix cu NordVPN?

Interdicția VPN Netflix a intrat în execuție și un detector și blocant VPN inteligent a fost plasat de Netflix pentru a menține toate serviciile proxy și VPN departe de încălcarea restricțiilor lor. Multe servicii VPN de renume nu au reușit să ocolească această interdicție VPN Netflix, dar nu au reușit, în special serviciile VPN gratuite. Cu toate acestea, a fost doar o chestiune de timp până când serviciile VPN de top, precum NordVPN, au descoperit o modalitate de a trece deși detectoarele VPN, spre deosebire de alte servicii VPN ieftine și de calitate scăzută. În prezent, există doar câteva servicii VPN care oferă utilizatorului posibilitatea de a evita interzicerea VPN Netflix.

NordVPN are servere dedicate pentru utilizatorii care doresc să acceseze Netflix de oriunde pe glob, următoarele sunt serverele NordVPN:

Netflix SUA (SUA):

Serverele NordVPN din regiunea SUA sunt minunate pentru accesarea bibliotecii SUA Netflix, iar utilizatorii pot alege forma 1800+ servere.

Netflix Canada (CA):

Pentru utilizatorii care doresc să acceseze biblioteca Netflix Canada, pot alege dintre 300+ servere NordVPN din toată regiunea Canada.

Netflix Olanda (NL):

Fanii Netflix doritori de biblioteca Netflix Europe pot accesa Netflix prin serverele NordVPN Olanda, întrucât NordVPN oferă aproximativ 300 de servere pentru regiunea olandeză.

Netflix Japonia (JP):

Accesarea Netflix cu conținut și bibliotecă japoneză a fost acum simplificată de NordVPN, deoarece oferă peste 60 de utilizatori japonezi pentru utilizatorii NordVPN.

Utilizatorii VPN de pe platformele de social media au pus un punct extrem de preocupant în ceea ce privește serverul NordVPN Netflix UK, care se plâng că nu funcționează și că utilizatorii nu au putut accesa Netflix UK prin serverele din Marea Britanie. Iată câteva fire de utilizatori care se plâng de NordVPN Netflix 2018.

Comentariu din discuție Comentariul lui Josh_august din discuție "Nu pot vedea o emisiune pe care o știu este pe Netflix din Marea Britanie atunci când mă conectez cu un VPN".

Comentariu din discuție .

Cu toate acestea, serverele Netflix USA sunt în plină evoluție și primesc laudele utilizatorilor. La urma urmei, există mai mult de 1800 servere NordVPN din regiunea SUA. Un alt lucru de reținut este faptul că cea mai accesată regiune Netflix este Netflix SUA, datorită varietății și conținutului exclusiv.

Funcții NordVPN Netflix

Serviciile VPN sunt întotdeauna comparate între ele în ceea ce privește caracteristicile lor, deoarece utilizatorii sunt foarte sensibili la confidențialitatea și securitatea lor și, prin urmare, le place să măsoare fiecare aspect înainte de a lua o decizie. Evitarea Netflix VPN blocker nu este un lucru ușor și doar câteva servicii VPN sunt capabile să o facă. NordVPN fiind unul dintre aceste servicii VPN are multe de oferit utilizatorilor săi.

NordVPN oferă utilizatorilor săi o stare de confidențialitate și protecție online, fără scurgeri DNS și zero înregistrări. Nord

NordVPN Netflix Raport de evaluare a performanței și testului

NordVPN este renumit pentru că nu interferează în serviciile de streaming spre deosebire de alte servicii de streaming care încetinesc viteza de streaming, deoarece serverele lor nu trec bine lățimea de bandă. Cu toate acestea, serverele NordVPN din SUA au trecut o cantitate mare de lățime de bandă atunci când au fost testate; viteza variază între 45 până la 60 mbps, ceea ce reprezintă o viteză excelentă pentru a transmite online conținut de calitate HD și face din NordVPN o alegere uimitoare pentru streaming Netflix.

VPN oferă criptare AES de 256 biți cu chei DH de 2.048 biți pe protocolul OpenVPN. Utilizatorii NordVPN se pot conecta simultan la 6 dispozitive și accesa 4800+ servere peste tot cu o viteză de conectare uimitoare.

NordVPN Netflix Reddit

Dacă vizitați Reddit pentru a vedea recenzii ale utilizatorilor cu privire la NordVPN Netflix, veți vedea că există recenzii mixte disponibile. Unii utilizatori s-au plâns că serverele NordVPN Netflix nu funcționează, iar alții au lăudat NordVPN Netflix 2018. Iată câteva subiecte pentru a vă oferi o imagine clară:

Comentariu din discuție Comentariul lui Symbolicdeathwish din discuție "VPN nord nu mai funcționează pe netflix".

Comentariu din discuție Comentariul lui IlexAquafolium din discuție "VPN nord nu mai funcționează pe netflix".

Următoarele fire au 6 luni și acești utilizatori s-au plâns că sever-urile lor NordVPN nu pot ocoli blocantul Netflix VPN sau restricțiile geo.

Comentariu din discuție Comentariul lui Cameron69er din discuție "VPN nord nu mai funcționează pe netflix".

Cu toate acestea, acest thread a fost postat acum 4 luni și utilizatorul susține că serverele lucrează pentru el. Un utilizator care comentează subiectul anterior, comentariul este postat mai jos, a împărtășit un alt gând bun:

Comentariu din discuție Comentariul lui KingHeenrry din discuție "VPN nord nu mai funcționează pe netflix".

NordVPN Netflix Întrebări frecvente

NordVPN nu funcționează cu Netflix

Aceasta este cea mai comună interogare pe care o veți găsi pe aproape fiecare forum. Motivul fiind, serverele NordVPN care sunt vechi și sunt conectate la baza de date de interzicere a VPN Netflix sau servere care sunt utilizate în mod obișnuit de către oameni și sunt conectate în cache-ul lor de sistem, aceste servere nu reușesc să ocolească restricția și provoacă o problemă pentru streamers.

Cu toate acestea, un lucru de reținut este faptul că serverele NordVPN pentru Netflix funcționează bine și sunt disponibile pentru mai multe regiuni.

Nordvpn Netflix Slow

Severele NordVPN Netflix sunt de obicei foarte rapide deoarece cantitatea de lățime de bandă prin care trec este destul de uimitoare. În medie, viteza trecută prin serverele NordVPN este de aproximativ 40 până la 60 mbps, ceea ce este într-adevăr suficient de bun pentru orice geek de streaming.

Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu încă probleme de lățime de bandă sau de viteză, ar trebui să verificați viteza de conectare personală sau să vă consultați cu ISP.

Serverele NordVPN SUA Netflix nu pot să ocolească Restricția geo

Această interogare este incorectă, deoarece nu numai noi, ci și mulți oameni din întreaga lume au verificat serverele NordVPN SUA Netflix și toate funcționează perfect.

NordVPN Netflix este disponibil în China

Nici Netflix, nici NordVPN nu sunt disponibile în China. Serviciul Netflix este disponibil în sute de țări de pe glob, dar nu în China. În mod similar, NordVPN nu are servere localizate în China; mai degrabă are servere în Japonia, Coreea de Sud și în multe alte țări din Asia.

Nordvpn Netflix Japonia

nordvpn netflix Japan

NordVPN are în jur de 63 de servere localizate în Japonia, ceea ce înseamnă cel mai mare număr de servere NordVPN din toate țările asiatice. Pe de altă parte, Netflix a fost lansat în Japonia în 2015 și se spune că, de acum, Netflix Japonia are cea mai mare bibliotecă de conținut.

Un alt lucru minunat despre Netflix Japonia este faptul că are și un conținut Anime uimitor. Toți fanii Anime pot accesa cu ușurință Netflix Japonia folosind serverele NordVPN Netflix Japan.

Cuvinte finale

Serverele NordVPN Netflix permit milioane de utilizatori de pe tot globul să acceseze NordVPN SUA Netflix și alte servere NordVPN Netflix pentru a transmite conținut de cea mai bună calitate disponibil online.

Imaginează-ți experiența de streaming de care se bucură utilizatorii prin combinarea celui mai bun serviciu de streaming online cu unul dintre cele mai bune servicii VPN și asta cu disponibilitatea a peste 4800 de servere din întreaga lume.

Pe măsură ce testul de viteză al serverelor NordVPN Netflix a dovedit că viteza de streaming a Netflix atunci când este utilizată cu NordVPN este de neegalat și ceva demn de încercat. Unul în cazul în care cel mai important lucru și un punct de apreciat NordVPN este serviciul său de asistență pentru clienți, care este disponibil 24/7 prin chat live. Puteți accesa netflix pe kodi. sau accesați mii de emisiuni tv folosind suplimente kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map