Noutăți Netflix în septembrie 2018: Lista de filme și emisiuni TV

Sunteți permanent blocat într-o stare de ce să urmăriți? Atunci nu vă mai faceți griji! Știm ce este cel mai bine pentru tine pe Netflix și am prezentat totul în detaliu pentru tine. Parcurgeți cu atenție ghidul nostru și nu vă mai întrebați ce emisiune ar trebui să mă uit și dacă vă confruntați cu vreo problemă în timp ce accesați Netflix, utilizați cel mai bun vpn pentru Netflix.


Ce este Netflix?

Netflix este regele domnesc al serviciilor de divertisment și streaming online de pe glob. Diversitatea și calitatea conținutului de pe Netflix au stabilit cu adevărat noi standarde și nimeni nu poate să se potrivească cu puternicul Netflix. Este un serviciu de streaming online care are o serie de sezoane de emisiuni de pe tot globul. Există diferite biblioteci Netflix pentru diferite regiuni, care pot fi accesate cu expressvpn netflix sau cu nordvpn netflix.

Netflix este revoluția din industria divertismentului digital care a făcut ca vizionarea TV să fie o opțiune demodată. În zilele noastre, oamenii au început să opteze pentru a transmite online emisiunile lor preferate, mai degrabă decât să stea urmărind-o pe cablu. Creditul major de aducere a oamenilor către streaming online este Netflix.

Un alt lucru minunat despre Netflix este că pentru fiecare regiune are o bibliotecă specifică. Utilizatorii din diferite regiuni pot accesa numai conținutul disponibil în regiunea lor. Aceasta este de fapt restricția impusă conținutului datorită reglementărilor privind drepturile de autor și gestionarea conținutului furnizorilor de conținut.

Netflix noile versiuni august 2018

Vara este pe cale să se încheie pe măsură ce august a început, dar caruselul de divertisment abia a început. Netflix tocmai a anunțat câteva emisiuni de televiziune și lansări de filme uimitoare pentru luna august și i-a lăsat pe toți utilizatorii Netflix și fanii de streaming din întreaga lume. Un număr de 38 de noi orignale Netflix și 9 filme Netflix vor fi lansate în această lună.

Iată o privire asupra lansări pentru luna august:

SwitchedMagie pentru oameni
Coasta de cocainăPinky Malinky
Dinotrux supraîncărcat: sezonul 3Riding Spirit gratuit: sezonul 6
SUNT UN UCULATStai aici
Comenzi de marșUltraviolet
Aromele tinereții: versiunea internaționalăThe Investigator: A British Crime Story: Sezonul 2
Mr. Sunshine (Streaming în fiecare sâmbătă)Deadwind
La copiiUrmareste asta
72 Animale periculoase: AsiaÎntrebați StoryBots: sezonul 2
bolnavBert Kreischer: Ora secretă
Totul despre spălătoriiVampir
Demetri Martin: OverthinkerInocenții
nesățiosTrolls: The Beat Goes On !: sezonul 3
La casa de las floresÎn interiorul minții criminale
Meniu de milioane de lire sterlineOzark: sezonul 2
Clubul PonysittersParadise PD
Voltron: Legendary Defender: Sezonul 7The Comedy Lineup: Partea a 2-a
zionUltimate Beastmaster: Supraviețuirea celui mai potrivit
descântecLegea sub acoperire

Filme Netflix

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Ca tatăl
 3. Perdida
 4. Societatea literară și cartoful cu bucăți de coajă din Guernsey
 5. Pachetul
 6. Motivul
 7. Toți băieții am mai iubit înainte
 8. Petrecerea de după
 9. Legile termodinamicii

Ce arată Netflix ar trebui să mă uit ?

Ce să urmăriți pe Netflix UK ?

 1. Ca tatălCe spectacol Netflix ar trebui să mă uit în august 2018

Like Father este un film de comedie cu Kristen Bell, Kelsey Grammer și Seth Rogen. Filmul se învârte în jurul situației penibile care apare atunci când mireasa proaspăt a luat accidental pe tatăl ei; pe care nu a mai întâlnit-o în an, în luna de miere după ce a fost beat. Familia trăiește momente de bucurie și emoții în timp ce tatăl și fiica petrec ceva timp împreună. Este un mare film emoțional și dramatic de vizionat.

 1. Totul despre spălătoriiCe să urmăriți pe Netflix Marea Britanie?

O poveste despre un rapper proaspăt pensionat își asumă responsabilitatea de a deveni un bărbat de familie și de a avea grijă de cei 4 copii ai săi, în timp ce soția ei își valorifică pensia pentru a se dedica unei afaceri proprii..

 1. nesățiosnetflix noile versiuni din august 2018

Patty, o adolescentă încurcată de colegii ei de liceu peste greutatea ei, îi consultă lui Bob un antrenor cu o pagină de frumusețe. Pe măsură ce trupul ei ia o transformare de 360, intenționează să se răzbune de toți oamenii care au agresat-o. În acest film joacă Debby Ryan, Alyssa Milano și Dallas Roberts. Insatiable este un film de comedie grozav pe care să-l urmărești cu familia ta.

 1. Vampirspectacole de top netflix

Ghoul este o poveste despre dezvăluirile oribile ale unui centru militar de detenție ascuns, unde sunt deținuți și interogați teroriștii. În timp ce Nida Rahim, un interogator militar recent recrutat intră în acest centru captiv, află că ținta ei atribuită nu este o ființă umană normală, ci altceva din altă parte. Această poveste are o mulțime de învârtiri și se transformă în ea, iar telespectatorii vor lăsa fălcile căzute după ce au vizionat filmul uimitor.

 1. InocențiiNetflix Marea Britanie

Inocenții sunt o poveste puternică a doi adolescenți legați de dragoste, dar puterile lor super-naturale încearcă să le împartă. Acest serial de thriller și dramă este un serial obligatoriu pentru că vei asista la un pumn plin de emoții.

 1. Ozark (sezonul 2)sezonul ozark pe netflix Marea Britanie

O spălare de bani a greșit și o familie pierdută, Ozark Sezonul 2 va fi un sezon palpitant de urmărit. Marty trebuie să plătească o datorie grea datorită acordului care i s-a întâmplat greșit unui Drug Lord mexican. Asistați la reuniunea familiei în circumstanțe dure în acest sezon din Ozark.

Ce să urmăriți pe Netflix Canada ?

 1. Urmareste astaCe să urmăriți pe Netflix Canada?

O serie scurtă, dar informativă de povești acoperite de jurnaliștii Buzzfeed. Lucrul uimitor al acestei serii scurte este că va avea fiecare episod de doar 15 minute.

 1. Casa secretelor moartecasa secretelor mortale pe netflix Canada

O poveste de teroare despre o mamă și o fiică care tocmai s-au mutat într-o casă nouă pentru a-și smulge din nou viața de la zero, dar casa are un trecut și multe secrete terifiante. Urmăriți această poveste de groază pe Netflix în luna august.

 1. Outlander Sezonul treioutlander este spectacolul de vizionat pe netflix Canada

Outlander este o poveste de dragoste, de inimă și de rănile timpului care nu pot fi vindecate atât de ușor. Povestea se învârte în jurul Clairei care are două vieți diferite și două povești diferite de dragoste care se desfășoară paralel cu inima ei în timpuri paralele.

 1. Cum să scapi de omor – sezonul patrucum să scapi de crimă sezonul 4 pe netflix Canada

Un grup de 4 studenți de drept, împreună cu profesorul lor, se grupează în săpăturile adânci în cazuri de omor care sunt adânci și nu atât de uscate. Povestea răsucitoare a crimelor și a revelațiilor este una de căutat.

Ce să urmăriți pe Netflix Australia?

 1. La Casa De Las FloresCe să urmăriți pe Netflix Australia?

Dacă ești un fan al comediei care iubește floarea, atunci acest serial TV spaniol este un deliciu pentru tine. Povestea se învârte în jurul unei familii bogate din Mexic, care deține o florărie, dar are prea puțin control asupra propriei disfuncționalități.

 1. Marlon: sezonul 2marlonn sezonul 2 pe netflix australia

Povestea se învârte în jurul vieții reale a lui Marlon Wayans în timp ce încearcă să-și echilibreze viața dintre copiii, prietenii și fosta sa soție. Cel mai bun lucru despre Marlon este că vedeta comediei se joacă el însuși și nu ne putem aștepta decât la senzația naturală și originală pe care ar avea-o acest serial TV. Concentrarea acestui sezon este în jurul fluctuațiilor vieții Marlon, pe măsură ce familia este în creștere și vremurile sunt tot mai grele.

 1. Vesti bunevești grozave pe netflix australia

O veste grozavă este povestea unui producător de cablu și a mamei sale care lucrează împreună la aceeași televiziune prin cablu, fiica fiind producătorul de știri și mama ei venind ca intern.

 1. Paradise PDParadise PD pe netflix australia

Paradise PD este o serie animată pentru adulți care se lansează pe Netflix. Povestea circulă în jurul unui departament de poliție dintr-un oraș foarte mic, iar accentul principal este pe prostia polițiștilor în timp ce se plimbă în jurul orașului pentru a lupta împotriva criminalității. Această serie are conținut grafic și umor pentru adulți, de aceea vă recomandăm să-l urmăriți singur.

 1. Ultimate Beastmaster Australia: Supraviețuirea celor mai potriviteUltimate Beastmaster Australia: Supraviețuirea celor mai potrivite

Un eveniment de competiție extremă care găzduiește mai mult de 100 de concurenți din nouă țări diferite de pe glob cuprinzând Franța Statele Unite., Germania Regatul Unit., Australia, Coreea de Sud, Brazilia, Italia și Mexic. Fiecare episod prezintă un set de obstacole unice pe care concurenții trebuie să le înfrunte și să le cucerească. Un câștigător este numit la sfârșitul fiecărui episod.

Ce film Netflix ar trebui să vizionez ?

Unele filme Blockbuster uimitoare vin la Netflix în acest august și nu-ți poți permite să le ratezi. Iată câteva recomandări de filme pentru tine:

Jaful din turnIepurasul casei
Adu-l: pentru a câștigaStar Trek Dincolo
Ouija: Originea RăuluiMândrie & prejudecată
A se intariCharlie St. Cloud
Cine vine câinele?Mânji
Aventuri în școala publicăEtajul al treisprezecelea
Garda de corpTerasa cu vedere la lac
Orasul IngerilorMidnight Express
Sora mea este păstrătoareaTatăl vitreg
American HoneyAtac pe Wall Street
Harry murdarMortul
GoodFellasFuzz fierbinte

Ce trebuie să urmăriți la Netflix Quiz

Un lucru surprinzător pe care îl veți putea vedea pe multe bloguri de divertisment este chestionarea pe care o găzduiesc cu privire la filme și emisiuni TV Netflix. Acest lucru ajută site-urile web și marketerii să evalueze preferințele utilizatorului și gustul acestora. Utilizatorii participă la aceste sondaje, deoarece aceste teste se bazează pe genuri și pot alege emisiunile pe care le place să le urmărească din aceste genuri.

Un alt lucru minunat despre astfel de chestiuni este faptul că aceștia ajută utilizatorii să cunoască mai multe despre alte emisiuni disponibile. Implicarea acestor chestiuni ajută spectatorii să înlăture confuzia cu privire la ce emisiune Netflix ar trebui să privesc pe Netflix sau ce seriale TV să urmăresc?

Aceste teste pot fi, de asemenea, bazate pe celebritatea preferată sau vacanța de vis etc, doar pentru a incita senzația de ce urmăriți, aceste teste pot merge în orice măsură.

Următoarele site-uri web care găzduiesc astfel de chestionare și sondaje:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Şaptesprezece
 5. Sporcle

Un lucru este sigur că, după ce ai participat la astfel de întrebări, nu te vei întreba ce ar trebui să mă uit la următoarea și nu te vei deranja să te uiți la caseta de sugestii Netflix.

Cuvinte finale

Întrebări precum Ce emisiune Netflix ar trebui să mă uit pe Netflix și ce seriale TV să vizionez sunt foarte frecvente între toți iubitorii Netflix și observatorii Binge de pe glob. Dacă sunteți un observator cu un nivel extrem, atunci puteți duce această întrebare la un nivel mai nou, cum ar trebui să mă uit la urmărirea respectivă și nu vă învinovățim că sunteți astfel.

Netflix este un lucru atât de captivant, încât ajunge doar sub pielea ta prea bine încât nu poți trăi fără el, unul pe care l-ai încercat. Anul trecut, spunem că un număr mare de oameni care caută ce spectacol Netflix ar trebui să mă uit în 2017, iar întrebările au fost pe fiecare site de blog.

După ce au văzut un flux atât de extraordinar, site-urile de pe blog încep să vină cu recomandări grozave pentru persoanele care întreabă ce spectacol Netflix ar trebui să mă uit în 2017?

Același scenariu a fost martor în acest an, iar utilizatorii au inundat rețelele de socializare întrebând ce spectacol Netflix ar trebui să mă uit pe 2018? Prin urmare, ne-am gândit să vă ghidăm suficient de elaborat pentru a vă anunța ce ar trebui să vizionez emisiunea Netflix în 2018. Sperăm după parcurgerea acestui ghid al nostru; nu veți întreba ce emisiune Netflix ar trebui să mă uit pe Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map