Recent, diverse variante de pe Kodi nu mai funcționează, făcând utilizatorii să caute frenetic alte alternative. Dacă sunteți în căutarea unor construcții atrăgătoare și fără întârziere pe Kodi, Nymeria build este cea mai bună alegere pentru dvs.!

Această versiune pe Kodi este plină de conținut video și categorii curente, cu interfață excepțională și suplimente. Pentru a vă bucura de experiența lină, folosiți întotdeauna cel mai bun VPN pentru Kodi. Mai mult, această compilare oferă și opțiunea de a instala cele mai bune suplimente pe Kodi!

Este normal ca diferite versiuni și suplimente să nu mai funcționeze și să creeze o situație dureroasă pentru utilizatori. Nu există nicio soluție pentru această problemă, deoarece majoritatea compilărilor folosesc conținut piratat, ceea ce duce la dispariția lor la mâna autorităților care încalcă drepturile de autor..

Cu toate acestea, există o veste bună pentru utilizatorii Kodi, deoarece Nymeria build încă funcționează bine. Pentru a oferi cele mai bune orientări, caracteristici, informații și soluții, am testat Nymeria build pe diferite versiuni Kodi.

Nymeria Build Kodi Repository

Dacă sunteți un mare fan al build-urilor pe Kodi, atunci Nymeria build este alegerea perfectă pentru dvs., deoarece se bazează pe fișierul de 240mb. Nymeria build este simplu de utilizat și veți vedea că este, de asemenea, foarte ușor să găsiți conținut video într-o manieră promptă.

nymeria build repository kodi

Nu este surprinzător pentru mine dacă devine unul dintre componentele tale preferate pe Kodi. Datorită configurației sale ușoare, funcționează perfect cu dispozitivele inferioare fără a face compromisuri cu experiența de streaming de înaltă calitate. Această versiune include, de asemenea, numeroase suplimente interesante. Puteți găsi această compilare pe http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Cele mai bune suplimente pentru filme

Dacă sunteți un mare fan al filmelor de comedie, horror, sci-fi și acțiune, următoarele suplimente pe Nymeria build Kodi este perfect pentru dvs.!

 1. La Flix
 2. Omul de fier
 3. Atriox
 4. Fluxul morții

Nymeria Build Kodi Addons List

Nymeria Build Cele mai bune suplimente TV

Cei care caută cele mai bune suplimente de emisiuni TV pe Nymeria Build Kodi, următoarele suplimente te vor ajuta foarte mult să îți satisfacă poftele de la emisiunile TV!

 1. Uranus
 2. placenta
 3. E.T.V
 4. BOOM! GOLD

Nymeria Build Cele mai bune suplimente TV

Nymeria Build Best Sports Add-on-uri

Mențineți-vă actualizați în legătură cu sporturile preferate folosind următoarele suplimente pe Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. SPURI PURI
 3. Sport ATF
 4. Wrestling OD

Nymeria Build Best Sports Add-on-uri

Nymeria Build Cele mai bune suplimente live Channel

Mare fan al emisiunilor TV live? Nu vă faceți griji acum, Nymeria build pe Kodi oferă suplimente uimitoare și suplimente IPTV Kodi pentru dvs.!

 1. IPTV BONANZA
 2. IPTV AIRTABIL
 3. ATROIX LIVE
 4. SKYNET

Nymeria Build Cele mai bune suplimente live Channel

Nymeria Build Best Kids Add-on-uri

Dacă încă îți place să urmărești desenele animate preferate și seriile animate, Nymeria Build on Kodi te va distra în cea mai bună manieră. Următoarele completări sunt recomandate pentru copii.

 1. Bum! KIDS
 2. POKEMON
 3. ANIMANIA
 4. M-E-T-V Copii

Nymeria Build Best Kids Add-on-uri

Cum se instalează Nymeria Build pe Kodi Leia versiunea 18 sau superioară

Deoarece versiunea 18 Kodi Leia a fost lansată oficial și de atunci a fost destul de performant, majoritatea utilizatorilor trec acum la această versiune actualizată de la Kodi Krypton versiunea 17.6 sau mai mică. Iată pașii pentru a instala Nymeria build pe Kodi Leia:

 1. În primul rând, deschideți aplicația Kodi și Selectați „Pictograma setării sistemului”.cum se instalează nymeria build kodi
 2. Acum Selectați „Setare sistem” opțiune.cum se instalează nymeria build kodi pe versiunea krypton 17.6 sau mai mică
 3. Mergi la Add-on-uri opțiune și Activați sursele necunoscute (rețineți că va apărea avertisment, faceți clic pe Da)cum se instalează nymeria build kodi pe jarvis versiunea 16 sau mai mare
 4. Acum revino la meniul principal și Selectați „Setare” opțiune, Mergeți la “Manager de fișiere” opțiune.cum se instalează nymeria build kodi pe firestick
 5. Selectați „Adăugare sursă” opțiune și tip http://miniaturelife67.co.uk/repo și Selectați „Bine”nymeria build codi download
 6. Introduceți acum numele sursei „Ezzerman“.cum se adaugă nymeria build kodi
 7. Reveniți la meniul principal și Selectați „Adăugări” opțiune.nymeria build erori de kodi / nu funcționează / rezolvă / scade
 8. Selectați În formă de casetă (browser suplimentar) icoană.nymeria build setare kodi
 9. Mergi la „Instalare din fișierul zip” opțiune și Faceți clic pe Ezzerman.nymeria build configurație kodi
 10. Accesați Meniul principal, Selectați suplimente opțiune și apoi Faceți clic pe pictograma în formă de casetă > Selectați „Instalare din depozit” > Selectați „M.E.T.V Repository” > Faceți clic pe „Program suplimentar” > Faceți clic pe „Ezzerman Wizard”.setări de kodi nymeria build
 11. Acum așteptați notificarea „Adăugare instalată”.cum se instalează nymeria build kodi pe versiunea leia 18
 12. Accesați meniul principal > Selectați „Add-on” opțiune > Selectați „Componente de program” > Selectați Ezzerman Wizard > Selectați „(Wizard Ez) Builds” > Căutați „Nymeria Build (v.15)” > Selectați „(Ez Wizard) Fresh Install” (o fereastră va apărea, pentru a instala Nymeria, apăsați butonul Continuare).Nymeria build recenzii kodi
 13. Acum închide și redeschide aplicația Kodi pentru a te bucura de Nymeria build.

Cum se instalează Nymeria Build pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară

Nu există o mare diferență între versiunea Krypton și Leia. Interfața versiunii Leia este foarte asemănătoare cu versiunea Krypton. Prin urmare, etapele sunt aproape aceleași:

 1. Deschideți aplicația Kodi Leia în sistemul dvs..
 2. Clic “Sistem” opțiune.
 3. Acum Faceți clic pe “Add-on” și porniți „Activați surse necunoscute” buton.
 4. Acum înapoi la meniul principal și Faceți clic pe „Setare” și Selectați „File Manager”.
 5. Acum adăugați sursa și tipul http://miniaturelife67.co.uk/repo> denumiți sursa „Ezzermans“.
 6. Acum din meniul principal Faceți clic pe „Adăugare”>Selectați „Box-shaped (Browser suplimentar)”>Selectați „Instalare din zip”.
 7. Accesați meniul principal>Selectați simbolul în formă de casetă>Faceți clic pe Instalare din depozit> Faceți clic pe „M.E.T.V Repository”>Faceți clic pe „Program suplimentar”>Faceți clic pe „Ezzerman Wizard” și acum așteptați notificarea.
 8. Accesați meniul principal>Selectați Opțiunea „Adăugare”> Selectați „Componente de program”>Selectați Ezzerman Wizard>Selectați „(Wizard Ez) Builds”>Căutați „Nymeria Build (v.15)”>Selectați „(Ez Wizard) Fresh Install”.
 9. Acum închideți Kodi și redeschideți-l pentru a vă bucura de construirea Nymeria.

Cum se instalează Nymeria Build pe Jarvis Versiunea 16 sau superioară

 1. Mai întâi, deschideți Kodi Jarvis în sistemul dvs..
 2. Direct și Faceți clic pe „Manager fișiere” opțiune.
 3. Acum Faceți clic pe „Adăugare sursă”.
 4. Clic “Nici unul” pentru a intra în sursă.
 5. Tastați sau lipiți „http://miniaturelife67.co.uk/repo“.
 6. Acum denumiți sursa „Ezzerman“ în secțiunea nume.
 7. Accesați Meniul principal>Selectați Sistem> Faceți clic pe Componente suplimentare> Selectați „Instalare din fișierul zip” opțiune>Selectați Ezzerman Wizard.
 8. Accesați Meniul principal, Selectați Sistem opțiune >Faceți clic pe „Adăugări”> Selectați „Instalare din depozit” >Selectați „M.E.T.V Repository”>Faceți clic pe „Program suplimentar”>Faceți clic pe „Ezzerman Wizard”.
 9. Accesați meniul principal>Selectați „Sistem” opțiune> Selectați „Componente de program”>Selectați Ezzerman Wizard>Selectați „(Wizard Ez) Builds”>Căutați „Nymeria Build (v.15)”>Selectați „(Ez Wizard) Fresh Install”.
 10. Acum bucurați-vă de Nymeria build pe Kodi.

Nymeria Build Recenzii

Am trecut prin diferite platforme pentru a găsi recenziile utilizatorilor legate de Nymeria build Kodi. Unul dintre utilizatori a avut probleme de buffering la streaming, care ar putea fi o problemă majoră pentru orice construire pe Kodi:

@nymeriabuild Am probleme proaste de tamponare cu această compilare. Aveți o soluție pentru asta? Mulțumiri.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7 martie 2018

Deși mulți iubitori de streaming găsesc Nymeria build ca una dintre cele mai bune construiri pe Kodi datorită caracteristicilor sale și a interfeței colorate.

Mulțumesc! iubiți construcția, așa că păstrați marea lucrare. Apreciez munca depusa!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9 martie 2018

Nymeria Build Kodi nu funcționează / erori / probleme

Eroare la instalarea erorii de dependență

Această eroare apare atunci când încercați să adăugați sau să instalați depozitul de suplimente în timp ce utilizați Nymeria Build Kodi. Majoritatea utilizatorilor consideră că se datorează VPN-ului Kodi sau construirea nu mai funcționează, dar nu este cazul.

Cum să remediați această eroare?

După cum știți, construirea pe Kodi se actualizează timp după timp, care este, de asemenea, motivul pentru care nu a reușit să instaleze depozitul și arată eroarea de dependență. Cel mai bun mod de a remedia această eroare este să aștepți. Dacă apare această eroare în timp ce încercați să adăugați un depozit pe Nymeria Build Kodi, încercați să îl instalați după ceva timp, când actualizările sunt făcute.

Eroare de conectare la depozit

„Eroarea la conectarea repozitorului” este cea mai de bază eroare în timp ce încercați să instalați diferite versiuni. Se întâmplă atunci când încercați să adăugați adresa URL și numele sursei pentru a instala Nymeria build pe Kodi.

Cum să remediați această eroare?

Pentru a remedia această eroare, verificați mai întâi conexiunea dvs. la internet. Această eroare apare de obicei atunci când conexiunea la internet este deconectată. Dacă conexiunea la internet funcționează bine și încă eroarea nu este rezolvată, verificați adresa URL a sursei și numele sursei pe care le adăugați. Dacă adresa URL și numele sursei nu sunt corecte, atunci eroarea de conectare a depozitului va apărea din nou și din nou.

Împachetarea-Up

Am găsit Nymeria construi una dintre cele mai interesante construcții datorită suplimentelor sale și a interfeței atrăgătoare. Cea mai uimitoare caracteristică a acestei versiuni pe Kodi este faptul că oferă diferite categorii pentru suplimente, ceea ce vă face mai ușor să găsiți suplimente pentru a viziona filmele preferate, emisiunile TV, sportul în direct, seriile animate și canalele TV live..

Sperăm că acest articol vă va ajuta să găsiți ghid și informații corecte legate de construirea Nymeria pe Kodi. Dar dacă mai aveți probleme legate de instalare, ne puteți solicita menționând întrebările de mai jos.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me