Această recenzie se referă la serviciul VPN care pretinde că este cel mai rapid serviciu VPN Kodi din lume; Așa este, vorbim despre PureVPN. Nu există nici o îndoială că este unul dintre cele mai populare și foarte recomandate servicii VPN, dar este în acord cu afirmațiile sale?

PureVPN are sediul în Hong Kong 2000+ servere, care furnizează 300.000+ IP-uri în peste 180 de țări; faceți-o un serviciu VPN de linie.

În ceea ce privește asistența și satisfacția clienților, PureVPN știe să aibă grijă de ea. Ei furnizeaza Suport de chat live 24/7 și garanție de returnare a banilor de 30 de zile, pe care le oferă doar câteva alte servicii VPN.

Furnizarea de atribute de securitate precum PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & Protocoalele IKEv2 cu 10 autentificări simultane, PureVPN este cu siguranță un top al liniei VPN de ales. Acceptă toate sistemele de operare majore (sisteme de operare), cum ar fi Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick și FireTV, Roku, RaspberryPi etc..

Citiți această recenzie PureVPN pentru a descoperi specificațiile actualizate.

PureVPN Kodi Review

Beneficiile PureVPNContra de PureVPN
Îți poți avea propriul tău IP dedicat pentru streaming cu KodiFără teste gratuite, spre deosebire de Windscribe

2000+ servere în 180+ țări care au în jur 300.000+ adrese IP, puteți avea oricare dintre acestea și fluxul cu libertatePolitica de restituire rigida

Are un Kodi Addon dedicat (Verificați cel mai bun supliment de kodi)
Internet Kill Switch și NAT Firewall pentru a vă proteja în caz de deconectare la internet în timp ce faceți streaming
7 zile garanție înapoi în cazul unor probleme sau nemulțumiri
24/7/365 Asistență Live Chat mereu valabil
Zero Log Policy pentru a vă proteja confidențialitatea Kodi streaming
10 conectări simultane, astfel încât să vă puteți bucura de fluxuri cu prietenii
Compatibil cu routere, astfel încât să vă puteți proteja conectivitatea wireless
Cea mai mare colecție de servere din Servere optimizate P2P din Marea Britanie, SUA și Canada pentru utilizatorii Kodi

Evaluarea prețurilor PureVPN

PureVPN are trei pachete diferite, lunar, anual și exclusiv pachet de 2 ani. Prețul pentru 1 lună este 10,95 USD pe lună, în timp ce pachetul său anual costă SUA $ 2,91 pe luna. Mai presus de toate, cel mai bun preț oferit de PureVPN este SUA 2,91 USD lunar pentru un pachet de 2 ani, ceea ce este într-adevăr o ofertă excelentă și mult mai ieftin decât expresvpn.

Nu găsiți astfel de oferte și funcții la acest preț mic. Acesta este cu siguranță un pachet minunat și un motiv major pentru care PureVPN este foarte lăudat.

Revizuirea serverelor PureVPN

servere purvpn în toată lumea

PureVPN are mai mult de 750 de servere de pe glob; distribuția lor continentală este prezentată mai jos:

Revizuirea serverelor purevpn

PureVPN Kodi Addon

Unul dintre motivele pentru care prefer PureVPN pe Kodi față de alți furnizori VPN Kodi este faptul că are un addon dedicat VPN Kodi pe care îl puteți instala prin intermediul depozitului său, PureVPN Kodi Addon este actualizat regulat de echipa lor de dezvoltare, asigurându-se că utilizatorii Kodi se pot bucura de servicii prin acest supliment Kodi.

Cum se instalează PureVPN pe Kodi

Toți utilizatorii care utilizează Kodi Leia 18, urmați această procedură pentru a instala PureVPN Kodi addon pe cea mai recentă versiune a Kodi.

 1. Descărcați fișierul zip din depozitul PureVPN.Cum se instalează VPN pe Kodi Krypton 17.6
 2. Deschis Kodi pe dispozitiv> Du-te la Add-on-uri meniul.instalați vpn pe kodi jarvis
 3. Apasă pe Instalator de pachete (pictograma casetă) > Acum selectați Instalați din fișierul zip opțiune.cum se instalează vpn pentru streaming de kodi
 4. Deschide fișierul zip PureVPN de descărcare > Așteptați notificarea.cum se adaugă vpn pe kodi
 5. Intoarce-te Meniul principal Kodi > Mergi la Add-on-uri meniul> Deschis Completarea programelor > Click pe PureVPN> Clic Setări suplimentare.purevpn pentru configurarea kodi
 6. Mergi la Configurare VPN panou > Tipul tau Numele de utilizator și parola PureVPN > Faceți clic pe OK > Acum selectați un server pentru a vă conecta din listă.

streaming sigur cu vpn pentru kodi

PureVPN Durata de viață

PureVPN oferă din când în când oferta de pachete de viață în sezonul festiv, dar în prezent, nu oferă niciun pachet pe viață. Cu toate acestea, oferă un pachet exclusiv de 2 ani cu reducere la prețul unui pachet de 1 an, adică SUA$ 2,91 / lună.

PureVPN Gratuit

Din păcate, PureVPN gratuit este doar o farsă pentru că nu oferă niciun pachet gratuit, motiv pentru care trebuie să numim acest „lucru gratuit” un mit. Cu toate acestea, PureVPN oferă o garanție de înapoiere de 30 de zile, ceea ce înseamnă aproape același lucru.

Alternative PureVPN gratuite

Din păcate, dacă nu intenționați să cumpărați PureVPN pentru Kodi sau PureVPN pentru firestick și optați pentru un serviciu gratuit VPN Kodi, atunci trebuie să vă informăm că acestea sunt întotdeauna vulnerabile și nu sunt atât de fiabile. Oricum, aici sunt câteva dintre cele mai bune alternative gratuite PureVPN:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Ascunde-mă
 5. Goosevpn

Nu luați notă de toate caracteristicile lui și asigurați-vă că le comparați cu caracteristicile PureVPN Kodi. Veți obține o imagine clară de ce vă recomand să utilizați PureVPN Kodi în loc de orice alt furnizor VPN. Unul dintre cele mai proeminente este faptul că are propriul său add-on Kodi, spre deosebire de orice alt VPN care pretinde a fi de prim rang, dar nu are un supliment dedicat Kodi.

PureVPN Trial

Garanția de returnare de 30 de zile este procesul plătit, oferit de PureVPN gratuit utilizatorilor. În caz de nemulțumire sau problemă de utilizare, utilizatorul poate beneficia cu ușurință de rambursare. Cu toate acestea, nu există niciun fel de încercare gratuită în dicția PureVPN. Cred că odată ce instalați PureVPN pe Kodi și îl utilizați, veți începe cu siguranță să îl iubiți.

Alternative de încercare PureVPN

Una dintre cele mai bune alternative pentru PureVPN este Celo VPN, care oferă un proces de 2 zile. La fel ca și celelalte servicii VPN de top, nu păstrează niciun fel de jurnal.

Pentru a înfășura

PureVPN este cel mai bun serviciu VPN Kodi având multe caracteristici uimitoare la un preț foarte rezonabil. Cu alte cuvinte, îl putem numi o protecție digitală impresionantă cât mai ieftină.

PureVPN acoperă aproape toate aspectele pe care ar trebui să le aibă un VPN bun. În această recenzie PureVPN, am discutat fiecare aspect și caracteristicile PureVPN pentru a vă ușura decizia de cumpărare.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me