Sports Matrix Kodi addon oferă cerneluri de transmisie în direct pentru sporturile americane și cupa Mondială Fifa. Acest supliment este de fapt o formă improvizată a popularului add-on Pure Sports Kodi, care a fost disponibil prin Pure repo, iar Pure Repo a fost găzduit de Blamo Repository.

Cu toate acestea, depozitul Blamo a scăzut și a luat toate aceste suplimente cu acesta. Complementele sportive Kodi sunt foarte spate și de aceea Sports Matrix are o importanță deosebită în rândul utilizatorilor, care este preferat cu un vpn pe kodi.

Contents

Depozitul Kodi Addon Sports Matrix

Sports Matrix Kodi Addon este disponibil prin intermediul MasterZd Repo, care are toate marile suplimente Kodi precum Neptune Rising, Uranus și Planet MMA etc. și de atunci, utilizatorii Kodi au rămas neputincioși.

Iată adresa URL a depozitului: http://kodimatija.eu/repo/

Cum se instalează Sports Matrix pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară

Urmați pașii menționați mai jos pentru a instala suplimentul Sports Matrix Kodi pe dispozitiv:

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Setări (angrenaj icoană) > Se va deschide o fereastră nouă și veți vedea câteva opțiuni > Alege Manager de fișiere din opțiunile disponibile > Faceți dublu clic pe butonul Adăugați sursa opțiune.Cum se instalează Sports Matrix pe Kodi Krypton Versiunea 17.6 sau versiune inferioară
 2. Se va deschide o casetă de dialog, faceți clic pe locul unde se spune  > Tip http://kodimatija.eu/repo/ > Clic O.K > Numiți asta URL- la fel de “MasterZd”Și faceți clic pe O.K > Verificați dublu adresa URL introdusă și numele și faceți clic din nou pe OK pentru a închide caseta de dialog.Descărcați addon Sports Matrix Kodi
 3. Reveniți la meniul principal Kodi și faceți clic pe Add-on-uri fila din panoul din meniul din stânga > Faceți clic pe butonul Cutie icoană.configurare matrice sportivă pe kodi jarvis
 4. Acum faceți clic pe butonul Instalați din fișierul zip opțiune > Selectați MasterZd > Click pe repository.masterzd-1.1.5 > Așteptați notificarea.fișier zip matrice sport
 5. Odată ce apare notificarea, faceți clic pe Instalați din depozit > Selectați MasterZDRepo > Deschide Componente video pliant > Parcurgeți lista și selectați Matricea sportivă > Clic Instalare și așteptați notificarea.

depozit de matrice sportive

Descărcare Sports Matrix Kodi

Descărcarea directă este cea mai simplă modalitate de instalare a oricărui supliment și dacă doriți să optați pentru această procedură, urmați acești pași:

 1. Descărcați Depozitul MasterZd Zip fişier. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Deschideți Kodi.
 3. Click pe Add-on-uri fila
 4. Faceți clic pe butonul Cutie icoană.
 5. Acum faceți clic pe butonul Instalați din fișierul zip opțiune.
 6. Parcurgeți sistemul și încărcați fișierul zip descărcat > Așteptați notificarea.
 7. Click pe Instalați din depozit.
 8. Selectați MasterZd Repo.
 9. Deschide Componente video pliant.
 10. Selectați Matricea sportivă.
 11. Clic Instalare > Așteptați notificarea.

Matricea sportului Jos / Nu funcționează / Erorile / Remediază

Nu există fluxuri disponibile

Una dintre cele mai frecvente erori cu suplimentele de streaming video de la terțe părți este eroarea „Nu există fluxuri disponibile”. Apare în timp ce încercați să accesați fluxul din supliment.

Motivul de bază al acestei erori este indisponibilitatea furnizorilor sau a linkurilor de streaming. Un alt motiv este că, din cauza memoriei cache înnobilate, utilizatorii nu reușesc să rescrie linkurile de streaming.

Fix

Pentru a remedia această eroare, ștergeți cache-ul și furnizorii de suplimente, iar complementul va putea apela ușor linkurile de streaming. Un alt lucru de verificat, dacă suplimentul dvs. este actualizat sau nu. Dacă există o actualizare disponibilă, termină-o.

Instalarea dependenței nu a reușit

Mulți utilizatori de suplimente Sports Matrix Kodi au raportat această eroare, deoarece acest anunț a fost disponibil anterior cu Pure Repo, găzduit de Blamo Repository.

Depozitul Blamo s-a închis recent și toți utilizatorii Kodi care încearcă să instaleze acest supliment pe sursa anterioară se confruntă cu probleme de dependență..

Această problemă apare atunci când depozitul are unele fișiere care lipsesc sau dacă depozitul este învechit.

Fix

Instalați suplimentul Sports Matrix Kodi în formularul MasterZd Repository (așa cum am menționat mai sus în procedura de instalare). Deoarece nu este disponibil în altă parte decât în ​​acest depozit și are versiunea actualizată a Sports Matrix.

Concluzie

Streams Ace sunt foarte preferați de utilizatorii Kodi datorită experienței lor de streaming fără probleme. Doar câteva suplimente sportive Kodi care oferă experiență de calitate și Sports Matrix au intrat în competiție la momentul potrivit.

Link-urile transmise oferite de acest add-on funcționează perfect, adică ceea ce contează. Faptul că acest add-on actualizează timpul de prezentare este un lucru minunat de văzut, deoarece acest lucru arată că acest supliment este aici pentru a rămâne.

Cu toate acestea, utilizarea unui terț suplimentar Kodi pentru streaming nu este deloc sigură din cauza problemelor de confidențialitate. Prin urmare, utilizați un VPN pentru a vă proteja libertatea online și a transmite fluxul, fără teama vreunei probleme sau întreruperi.