SurfShark-on-Kodi-banner

Kodi este o aplicație de streaming open-source care permite utilizatorilor să transmită conținutul preferat pe web. Acesta a făcut ca streamingul online să fie destul de simplu și convenabil printr-o varietate mare de addon-uri Kodi. Cu toate acestea, în ciuda efortului lor extraordinar de a face viața mai ușoară pentru privitorii care se descurcă, anumite complicații și amenințări deranjează în continuare utilizatorii.

Transmiterea online este distractivă, dar probleme precum ISP Throttling, atacuri malware, monitorizarea autorităților, încălcarea datelor etc. sunt ceea ce deranjează cel mai mult un utilizator. Acesta este motivul pentru care este recomandată utilizarea unui VPN în timp ce transmiteți online.

SurfShark este în prezent una dintre cele mai bune VPN pentru Kodi datorită serverelor sale super-rapide și caracteristicilor uimitoare. Mai mult, oferă criptare AES de 256 biți de grad militar care protejează identitatea utilizatorilor și le permite să transmită în flux și să navigheze anonim.

Urmați acest ghid pentru a afla mai multe despre SurfShark și compatibilitatea acestuia cu Kodi.

Este SurfShark cel mai bun VPN pentru Kodi?

Nu pot doar să etichetezi niciun furnizor ca cel mai bun VPN pentru Kodi fără să le analizez. Trebuie să aveți în vedere trei lucruri înainte de a solicita un serviciu care să fie cel mai bun pentru Kodi:

1. Securitate

Când vine vorba de securitate, SurfShark oferă funcții de securitate de top, împreună cu criptarea AES de 256 biți și nu păstrează jurnalele. SurfShark este unul dintre furnizorii VPN, care au câștigat încrederea utilizatorilor și sunt complet de încredere din punct de vedere al securității.

2. Fără Servere și Viteză

SurfShark are peste 1000 de servere în 61 de țări și cel mai bun lucru este că toate serverele sale oferă lățime de bandă excelentă.

Viteza a fost unul dintre factorii principali care au stat la baza creșterii rapide și a popularității peste noapte. Foarte puțini furnizori VPN dețin conectivitate instantanee.

3. Compatibilitate dispozitiv și sistem de operare

SurfShark este compatibil cu toate sistemele de operare și dispozitive majore precum Windows, Linux, Android, MacOS, iOS, FireOS, Roku, FireStick și FireTV etc..

Pe baza analizei acestor trei factori, nu există nicio îndoială că SurfShark este un alt VPN cel mai bun pentru Kodi.

Pro-uri

 1. 1000+ Servers în 61 de țări.
 2. Criptare AES-256 biți de grad militar.
 3. Aplicații pentru mai mult de 8 platforme și dispozitive diferite.
 4. Funcția Kill Switch este inclusă.
 5. Servere de mare viteză.
 6. Nu intră sub jurisdicția de 5.9,14 ochi.

Contra

 1. Pachetul său de 1 lună a fost scump

Este compatibil SurfShark cu Kodi?

Da! SurfShark este compatibil cu Kodi. Cu toate acestea, nu are propriul său addon Kodi dedicat, dar puteți instala clientul desktop și apoi rulați Kodi. Va funcționa în continuare bine, va ocoli toate restricțiile pentru dvs. și vă va proteja în același timp.

Cum se folosește Kodi cu SurfShark pe Android

SurfShark este disponibil și pentru Android; îl puteți instala pe dispozitiv urmând acești pași:

 1. Deschideți Google Play Store pe dispozitivul Android.
 2. Faceți clic pe bara de căutare și căutați „SurfShark”.
 3. Faceți clic pe primul rezultat care apare (care va fi) Aplicație sigură VPN – Surfshark VPN pentru confidențialitate.
 4. Acum faceți clic pe Instalare și așteptați descărcarea și instalarea aplicației.
 5. După instalarea aplicației, faceți clic pe Deschide și conectați-vă la contul dvs. SurfShark.
 6. Acum, conectați-vă la serverul pe care doriți să îl deschideți și apoi deschideți Kodi pentru a începe fluxul securizat.

Cum să utilizați Kodi cu SurfShark pe Windows

Urmați acești pași pentru a instala SurfShark pentru Kodi pe Windows:

 1. Accesați pagina de comandă SurfShark și abonați-vă la oricare dintre planurile de pachete care se potrivesc nevoilor dvs..
 2. Descărcați clientul desktop SurfShark pentru Windows și instalați-l.
 3. Deschideți aplicația după instalare și conectați-vă folosind datele de acreditare.
 4. Alegeți acum locația dorită a serverului și conectați-vă la acesta.
 5. Acum minimizați aplicația și Open Kodi.
 6. Acum veți putea accesa toate fluxurile geo-restricționate și suplimentele Kodi Live TV, în timp ce aplicația rulează în fundal.

Cum se utilizează Kodi cu SurfShark pe FireStick

FireStick a preluat întreaga industrie de streaming online prin furtună și faptul că puteți transmite Kodi peste aceasta a făcut-o mult mai interesantă.

 1. Conectați-vă FireStick și Turn aceasta pe
 2. Deschis Setări.
 3. Click pe Dispozitiv fila
 4. Click pe Opțiuni pentru dezvoltatori
 5. Permite Aplicații din surse necunoscute
 6. Întoarceți-vă în meniul principal și deschideți magazinul de aplicații Amazon
 7. Accesați opțiunea de căutare și căutați SurfShark
 8. Click pe VP de Surfshark pentru Fire TV din rezultatele căutării
 9. Clic Instalare > Clic da
 10. După terminarea instalării, deschideți aplicația și semnîn să-l folosească

Concluzie

SurfShark este o alegere excelentă pentru utilizatorii Kodi datorită caracteristicilor sale uimitoare, vitezei și protocolului de securitate. Securitatea cibernetică este o problemă foarte serioasă, iar alegerea unui furnizor de servicii nu este atât de ușoară. Un utilizator trebuie să țină cont de anumite lucruri, precum factorii discutați în acest ghid.

Mulți furnizori VPN susțin că sunt cei mai buni, dar câțiva (foarte renumiți) furnizori de VPN, au făcut parte din controverse. Acest lucru a zguduit într-adevăr industria și a provocat probleme de încredere în rândul utilizatorilor.

În asemenea condiții, recomand utilizatorilor să opteze pentru SurfShark, deoarece este cu adevărat sigur și de încredere. Am testat personal acest furnizor și am constatat că este fidel revendicărilor sale.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me