Tubi TV Kodi: Cum se instalează Tubi.TV pe Kodi Leia, Krypton, Jarvis și FireStick

Tubi-tv-on-Kodi


Adaosul Tubi TV Kodi este un singur popas pentru toate divertismentele, deoarece are toate cele mai recente și populare filme și emisiuni TV de pe tot globul. Această ofertă suplimentară Filme și emisiuni TV din toate genurile precum Acțiune, Comedie, Groază, Dramă, Stand-up Comedy și multe altele.

Utilizarea unui VPN pe Kodi este foarte recomandat pentru a vă asigura confidențialitatea online și pentru a vă oferi acces la conținutul geo-restricționat.

Adăugarea Tubi TV Kodi a fost renumită pentru furnizarea de fluxuri de înaltă calitate pentru fiecare titlu de conținut și nu-și dezamăgește utilizatorii prin prăbușirea sau afișarea erorilor și, prin urmare, printre cele mai bune adrese de kodi.

Depozitul Tubi Kodi Addon

Adaosul TubiTV Kodi este disponibil prin intermediul depozitului Diamond Wizard, care găzduiește câteva alte suplimente populare Kodi, precum Cartoon Network, Vortex și noua furcă a Exodus; Movie Theater Butter Kodi suplimentar. Adresa URL a depozitului este: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Cum se instalează Tubi TV pe Kodi Leia și Krypton

Tubi TV Kodi addon poate fi instalat cu ușurință pe versiunea 17.6 Kodi Krypton în doar 2 minute, urmând acești pași:

 1. Deschis Kodi pe dispozitiv > Faceți clic pe Gear icoană (setări) din rândul de sus al coloanei din stânga.cum se instalează tubi tv pe kodi krypton 17.6
 2. Va apărea o fereastră nouă, Faceți clic pe Manager de fișiere opțiune.cum se adaugă tubi tv kodi addon pe kodi krypton 17.6
 3. Acum, Faceți dublu clic pe Adăugați sursa > Va apărea o casetă de dialog cu bara de adrese și câmpul de nume, Faceți clic pe <Nici unul> și tastați acest lucru URL „http://repo.rubyjewelwizard.com/” apoi faceți clic pe O.K > Dati un nume acestei URL ca „Diamant’ și Faceți clic pe O.K > Acum faceți clic pe O.K iar caseta de dialog se va închide.descărcați tubi tv kodi addon
 4. Întoarceți-vă în meniul principal al Kodi > Click pe Adăugasuplimente din coloana din stânga.instalați repositorul tubi kodi addon
 5. Faceți clic pe „pictograma casetei”Prezent în colțul din stânga sus > Va apărea o fereastră nouă cu o listă de opțiuni, Faceți clic pe Instalați din fișierul zip > Selectați Diamant > Clic INSTALL_DIAMOND_REPO / > Apoi, faceți clic pe repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Așteptați să apară notificarea.descărcați fișierul tubi tv zip
 6. Click pe Instalați din depozit > Selectați Diamond Wizard Repo > Click pe Complemente video > Click pe TUBITVinstalați tubi tv din depozitul de diamante
 7. Lovit Instalare și așteptați până când complementul este activat, veți vedea o notificare când se termină instalarea.

configurați tubi pe fire de stele kodi

Cum se instalează Tubi TV Kodi pe versiunea Jarvis 16 sau mai mare

Dacă utilizați versiunea Jarvis de Kodi, urmați acești pași pentru a instala filme gratuite Tubi TV care transmit streaming Kodi:

 1. Deschis Kodi.
 2. Click pe Sistem.
 3. Click pe Fişier Administrator.
 4. Dublu click Adăuga Sursă.
 5. Clic Nici unul și Introduceți acest lucru URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Clic Terminat > Numele tipului „Diamant’ > Clic Terminat > Faceți clic pe OK.
 6. Înapoi la Kodi Meniu principal.
 7. Clic Sistem din nou > Click pe Adăugasuplimente.
 8. Click pe Instalare din Zip Fişier.
 9. Derulați în jos și selectați „Diamant’ > Click peDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Acum faceți clic pe Instalare din Repertoriu.
 11. Deschis Diamond Wizard Repo > Mergi la Video Adăugasuplimente
 12. Click pe TUBITV.
 13. Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Cum se instalează Tubi TV Kodi pe Fire Stick

Puteți utiliza uimitorul supliment Tubi TV Kodi pe dispozitivul dvs. FireStick, dar va trebui să instalați Kodi pe FireStick.

Afer instalarea Kodi pe FireStick, parcurgeți acești pași și instalați suplimentul Tubi.TV Kodi pentru a transmite cel mai bun conținut cu cel mai bun dispozitiv de streaming și cel mai bun vpn pentru firestick.

 1. Deschis Kodi aplicație pe Fire Stick
 2. Deschis Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.

După aceea, urmați procedura de instalare a TubiTV pe versiunea 17.6 a lui Kodi Krypton, menționată anterior în acest ghid. Procedura din acest punct în secții este similară.

Descărcare Tubi TV Kodi

 1. Descărcați fișierul Zip al Tubi TV Kodi pe dispozitivul dvs.
 2. Alerga Kodi > Deschis Adăugasuplimente
 3. Faceți clic pe „Pictograma casetei“ > Selectați Instalați din fișierul zip opțiune > deschide fișier zip descărcat răsfoind sistemul > Așteptați notificarea.
 4. Selectați Instalați din depozit > Deschis Diamond Wizard Repo > Mergi la Complemente video pliant > Selectați
 5. Clic Instalare >Așteptați notificarea.

Aceasta este procedura de descărcare directă a Tubi TV pentru versiunea Kodi Leia krypton versiunea 17.6 și Kodi Leia versiunea 18. Este într-adevăr cea mai simplă procedură de instalare pentru orice supliment terț.

Tubi TV Jos / Nu funcționează / Erorile / Remediază

Tubi TV este un supliment excelent din punct de vedere al performanței și nu au fost ridicate numeroase îngrijorări de către utilizatori cu privire la erori și probleme. Cu toate acestea, este posibil să întâmpinați două erori în timpul utilizării acestor suplimente și ar trebui să știți cum să le faceți.

Verificați eroarea de jurnal

O eroare de jurnal de verificare apare de obicei atunci când memoria cache a sistemului și datele backend sunt acumulate. Nu este o eroare să vă fie frică și poate fi remediat destul de ușor.

Fix

Dacă întâmpinați această eroare, ștergeți memoria cache a sistemului și alte date backend din meniul de setări și reporniți Kodi. Dacă acest lucru nu rezolvă problema, atunci încercați să reinstalați suplimentul.

Nu există fluxuri disponibile

Aceasta este o eroare frecventă care a fost observată în aproape fiecare video care transmite Kodi addon. Această eroare apare în timp ce încercați să accesați un titlu de conținut din orice categorie de conținut. Această eroare apare deoarece fie titlul conținutului pe care încercați să îl accesați este o versiune nouă, de aceea fluxurile sale nu sunt disponibile online, fie că suplimentul nu reușește să dezgroape legăturile de la furnizori..

Fix

Remediați această eroare prin actualizarea suplimentului Kodi, deoarece atunci când actualizați un add-on, biblioteca sa este actualizată și împreună cu furnizorii săi. După actualizarea suplimentului, ștergeți c r-ul suplimentar, astfel încât suplimentul să poată zgâria mai bine legăturile. Aceasta ar trebui să remedieze eroarea fără fluxuri.

Concluzie

Tubi TV este un add-on excelent pentru Kodi, datorită varietății de conținut pe care o oferă. Doar câteva suplimente Kodi oferă divertisment neîntrerupt cu funcții atât de grozave. Am încercat eu complementul și am ajuns la concluzia că acest supliment este uimitor din punct de vedere al vitezei și al accesibilității.

Complementul se instalează fără probleme și funcționează bine, nu s-au înregistrat niciun fel de sclipici sau declanșări. În general, este o completare excelentă pentru a avea în biblioteca dvs. de suplimente Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map