Întotdeauna există două laturi ale unei imagini; urâtul și frumosul și două laturi ale unei povești; adevărul și minciuna. Fiecare parte are o valoare care nu poate fi neglijată în niciun moment.

Întotdeauna există unele tendințe care vin și creează un hype și apoi vine un moment în care mușcă praful. Cea mai populară discuție în rândul streamer-urilor și a privitorilor de la ora actuală este Kodi și suplimentele sale terțe.

Dacă ne uităm la acest aspect, acesta are și două laturi; partea utilizatorilor suplimentari și a celorlalți dezvoltatori de suplimente Kodi.

Dezvoltator Kodi

Perspectiva utilizatorilor poate fi apreciată cu ușurință de recenziile postate de aceștia pe diferite platforme precum Reddit, Quora, Twitter, Facebook etc. Cu toate acestea, nimeni nu cunoaște aspectul dezvoltatorilor din poveste. Cum se simt despre propriile lor suplimente, despre reacțiile autorităților și multe alte aspecte.

Așa că am decis să descoperim partea dezvoltatorilor din poveste. În acest sens, am solicitat unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori suplimentari Kodi terță parte Nick, cunoscut sub numele de MullaFabz în rândul comunității Kodi. MullaFabz a dezvoltat uimitorul supliment Rodi Tides Kodi; popular pentru fluxurile de sport.

Calatoria

Fiecare dezvoltator are o călătorie, un drum lung pe care l-a parcurs. Cunoașterea obstacolelor cu care se confruntă un dezvoltator este importantă pentru a avea o imagine clară despre cum este să fii în pantofii lor. Un dezvoltator trebuie să mențină standardele tendințelor pieței în continuă schimbare, deoarece mediul acestei industrii este foarte dinamic.

În plus, un dezvoltator trebuie să țină cont de preferințele și nevoile utilizatorului în timp ce dezvoltă un add-on. Mai presus de toate, dezvoltatorul trebuie să fie întotdeauna gata să contracareze orice problemă care apare, fie ea legală sau tehnică.

Am început această conversație întrebându-l despre călătoria sa ca dezvoltator Kodi până acum și a avut un răspuns foarte simplu și modest, spunând că a fost la fel ca toată lumea, supraviețuind și învățând zi de zi. El a adăugat, de asemenea, că se dezvoltă singur în bine, acest lucru ar putea fi un indiciu că ceva mai bun este în conductă.

Potrivit lui Mullafabz, cele trei lucruri pe care trebuie să le aibă cineva care începe în această industrie sunt „temperamentul uriaș, răbdarea și deschiderea spre schimbare” Este evident că fiind un dev-add-on terț. nu este chiar atât de distractiv pentru că dezvolți lucruri uimitoare și nu obții nimic în schimb, ci mai degrabă să fii împiedicat de autorități. Prin urmare, temperamentul și răbdarea sunt un răspuns perfect corelat cu privire la natura industriei.

Rutina

unit pentru kodi

L-am întrebat despre rutina lui și ce face în mod normal de-a lungul săptămânii și ne-a spus că își petrece timpul actualizând depozitul, suplimentele sale și interacționează cu adepții săi. El a adăugat, de asemenea, ca răspuns la întrebarea că ceea ce îl ține să treacă prin momentele grele sunt feedback-ul și aprecierea pozitivă pe care le primește pentru eforturile depuse de el și de alți dezvoltatori ai industriei.

Reversul

În ultimele două luni, cei mai buni suplimenti Kodi și dezvoltatorii lor s-au aflat sub controlul închiderii autorităților. În fiecare zi, un depozit sau un supliment este încetinit, iar această reacție a autorității a devenit o durere pentru utilizatori, deoarece aceștia trebuie să instaleze un nou depozit sau un accesoriu la timp..

Ei bine, nu poți acuza autoritățile pentru că aceste suplimente nu respectă reglementările privind conținutul digital. Dar, pe de altă parte, o anumită compensație în schimbul muncii grele a dezvoltatorilor ar fi ceva deschis în mod deschis de comunitate.

În timp ce discutăm despre scenariile actuale ale industriei și viitorul acesteia, l-am întrebat cum se simte în legătură cu atacul autorității. Pentru aceasta, el a răspuns cu deznădejde că această reacție este nemeritată. Dezvoltatorii au depus mult efort în ea, fără a aștepta nimic în schimb.

Întrucât, el părea foarte optimist cu privire la viitorul suplimentelor Kodi ale terților și a declarat,

„Chiar și cu toată situația de reacție, ei vor fi totuși acolo, indiferent de ce se întâmplă”.

Cu toate acestea, el părea oarecum nesigur cu privire la viitorul lui Kodi însuși, spunând că viitorul său este încă necunoscut, dar nu ar șterge atât de ușor.

Pe nota mai ușoară

Cu toții am citit o mie de recenzii și recomandări pe diferite platforme. Cu toții am văzut oameni care laudă anumite suplimente și depozite, dar faptul că un punct de vedere al dezvoltatorilor merită luat. Așa că am întrebat-o pe MullaFabz despre suplimentul și depozitul său preferat de la o terță parte, la care el a răspuns că nu există niciun supliment special pe care să-l poată spune, dar repoziția care îi place este TVADDONSAG Repo.

Nici o surpriză, TVADDONSAG a fost cel mai mare depozit de terți fără îndoială. Acesta a avut cele mai bune suplimente pentru orice, fie că este vorba de sport, filme, emisiuni TV sau IPTV, dar închiderea sa a creat un vid mare în industrie pe care multe alte depozite au încercat să le completeze.

Cu toate acestea, TVADDONSAG a reînviat câteva luni în urmă, cu aceeași putere de foc pe care o avea și cu aceeași calitate pe care o oferea întotdeauna. Trebuie să-i înmânăm lui Nick că alegerea lui este excelentă și de ce nu ar fi minunat, până la urmă, el este un dezvoltator! El știe multe lucruri mai bune decât utilizatorii.

Mesaj pentru utilizatori

La final, l-am întrebat dacă are vreun mesaj pentru utilizatorii de Kodi și el a spus,

„Nu pierde credința în Kodi. Este condus și susținut de comunitate ”.

El a adăugat, de asemenea, că utilizatorii ar trebui să se unească și să ofere merită. Având în vedere că utilizatorii și autoritățile nu știu cât este pus în dezvoltarea unui supliment.

Cuvinte finale

Acest interviu a oferit cu adevărat o perspectivă excelentă asupra vieții dezvoltatorilor. Prin urmare, am decis să aducem mai multe informații ca acestea pentru utilizatori, astfel încât să poată aprecia ceea ce face un dezvoltator pentru ei. Vom efectua mai multe interviuri în viitor și îl vom aduce utilizatorilor pentru a ajuta comunitatea.

Unicul scop al tuturor este acela de a reuni atât dezvoltatorii cât și utilizatorii și a completa imaginea. Avem de gând să venim cu o platformă pentru a împuternici comunitatea Kodi. Pentru ca utilizatorii să aprecieze și să susțină dezvoltatorii de suplimente terțe, pentru că acestea au nevoie. Sunt linia de salvare a lui Kodi și fără ele, nu ar exista petrecere!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me