Uranus Kodi 17.6 – Cum se instalează pe Krypton And Jarvis Versiunea 16

Actualizare: depozitul Blamo s-a oprit, iar suplimentul nu este disponibil în niciun alt depozit. Prin urmare, s-ar putea să doriți să verificați alternativele Uranus.


Uranus Kodi este o furculiță a celebrului supliment Elysium Kodi. Acest complement are aproape toate aceleași caracteristici ale Elysium, cum ar fi Filme, emisiuni TV și transmisiuni live TV. Acesta a câștigat o mare reputație printre toate celelalte suplimente populare Kodi. În plus, calitatea fluxurilor furnizate de acest add-on este într-adevăr excelentă, care include atât SD cât și HD.

Puteți urma ghidul nostru pentru a vedea cum se instalează suplimentul Uranus Kodi pe dispozitiv. Totuși, transmiterea prin astfel de suplimente este întotdeauna riscantă, așa că asigurați-vă că utilizați un serviciu Kodi VPN fiabil pentru a vă proteja confidențialitatea online.

Cum se instalează Uranus Kodi pe versiunea Krypton 17.6 sau versiune superioară

 1. Deschis Kodi > Faceți clic pe butonul Pictograma roții > Deschis Manager de fișiere > Ntrebuie să faceți dublu clic pe butonul Adaugă sursa opțiune din coloana din stânga.cum se instalează uranus kodi
 2. O fereastră nouă apare, faceți clic pe zona în care se spune și tip http://repo.mrblamo.xyz/ > Click pe O.K > Dati un nume acestei surse ca Blamo Repo > Clic O.K > Clic O.K din nou pentru a închide caseta de dialog.cum se instalează uranus kodi pe versiunea 17.6 sau mai mică
 3. Reveniți la Ecranul de start > Click pe Add-on-uri fila > Se va deschide o fereastră nouă.cum se instalează uranus kodi pe versiunea jarvis 16 sau mai mare
 4. Apasă pe Pictograma casetei prezent în colțul din stânga sus > Faceți clic pe butonul Instalați din fișierul zip opțiune.cum se instalează uranus kodi pe firestick
 5. Acum derulați și selectați Blamo Repo din listă > Selectați repository.griffin-0.0.6.zip > Va apărea o notificare care indică „Adăugarea activată”.descărcare uranus kodi
 6. După apariția notificării, faceți clic pe Instalați din Repositoriu opțiune > Deschis Depozitul Griffinuranus kodi addon
 7. Du-te la Componente video folder și selectați Uranus din listă > Clic instalare și aștepta până la descărcarea și instalarea suplimentului > O notificare va apărea după terminarea instalării.

depozitul uranus kodi

Cum se instalează Uranus Kodi pe versiunea Jarvis 16 sau inferioară

 1. Deschis Kodi Jarvis V16.
 2. Click pe Sistem > Click pe Manager de fișiere.
 3. Dublu click Adaugă sursa > Faceți clic pe „Nici unul’ > intra in URL- http://repo.mrblamo.xyz/ > Clic Terminat.
 4. Denumiți această sursă media ca Blamo Repo > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te Kodi Acasă > Click pe Sistem > Click pe Add-on-uri.
 6. Selectați Instalați din fișierul zip > Deschis Blamo Repo > Click pe repository.griffin-0.0.6 > Așteptați notificarea.
 7. Acum selectați Instalați din Repositoriu > Deschis Griffin Repo.
 8. Mergi la Componente video.
 9. Click pe Uranus > Lovit Instalare > Așteptați notificarea.

Cum se instalează Uranus Kodi pe Fire Stick

 1. Deschis Kodi pe Stick Stick. Dacă nu ați instalat Kodi pe Fire Stick, atunci instalați-l mai întâi.
 2. Mergi la Opțiuni pentru dezvoltatori > Activează depanarea și aplicațiile ADB din surse necunoscute.
 3. După aceea, urmați pașii descriși mai sus pentru instalarea lui Uranus pe instalarea Kodi Krypton, procedura din acest moment este aceeași cu cea a lui Kodi Krypton.

Descărcare Uranus Kodi

 1. Descărcați fișierul Zip de pe dispozitiv.
 2. Deschideți Kodi > Faceți clic pe pictograma roată > Accesați File Manager > Faceți dublu clic pe Adăugare sursă
 3. Reveniți la ecranul principal > Faceți clic pe Componente suplimentare.
 4. Faceți clic pe pictograma casetă > Faceți clic pe Instalare din fișierul zip.
 5. Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat > Așteptați notificarea.
 6. Faceți clic pe Instalare din depozit > Selectați Griffin Repo.
 7. Faceți clic pe Componente video > Faceți clic pe Uranus > Faceți clic pe Instalare > Așteptați notificarea.

Erori Uranus Kodi / Nu funcționează / Probleme

Verificați eroarea de jurnal

În timp ce încercați să instalați un supliment, este posibil să fi întâmpinat această eroare. Această eroare apare dacă lipsesc unele fișiere în depozitul suplimentar din care încercați să instalați suplimentul. Un alt motiv din spatele acestei erori este faptul că există o memorie cache completă sau date back-end.

Fix

Puteți remedia această eroare încercând mai întâi să ștergeți memoria cache pe Kodi. Dacă ștergerea memoriei cache ajută, atunci depozitul este în regulă. În caz contrar, încercați să utilizați un depozit diferit și fiabil pentru instalarea complementului. Depozitul suplimentar pe care l-am menționat pe blogul nostru este încercat și testat.

Nu s-a putut conecta la depozit

Această eroare poate apărea atunci când sunteți la pasul în care încercați să instalați din depozit. Această eroare apare atunci când depozitul pe care îl utilizați se actualizează.

Fix

Așteptați actualizarea depozitului sau alegeți un alt depozit pentru a remedia această eroare.

Recenzii Uranus Kodi

De obicei, recenziile apar atunci când există unele probleme cu suplimentul. Cu toate acestea, nu au fost raportate încă probleme legate de acest supliment. Prin urmare, nu am menționat nicio recenzie, deoarece lăudarea complementului ar părea părtinitoare.

Cuvinte finale

Uranus Kodi este un complement uimitor Kodi care a înlocuit destul de bine Elysium. Complementul are câteva caracteristici grozave, precum contul Trakt, altele decât filme și emisiuni TV. Acest supliment este clasat printre cele mai populare suplimente, deoarece suplimentul este o furculiță, care era foarte popular în comunitatea Kodi. În acest ghid, am discutat despre cum să instalați Uranus Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map