Urmăriți UFC 229 Live Online gratuit și în cel mai ieftin mod fără cablu

Multe întrebări, predicții și zvonuri au fost în aer, de când Conor McGregor și-a oprit cariera în UFC pentru a lupta cu Floyd Mayweather. El a fost departe de Octagon ultimii doi ani și oamenii se întrebau doar dacă se va întoarce și dacă o va face; cu cine ar fi înfruntat?


Feudul dintre „Vulturul rusesc”; Khabib Nurmagomedov și „irlandezul notoriu”; Conor McGregor a fost în perspectivă multă vreme în timp ce ambele superstaruri continuau să rămână coșul de gunoi vorbind unele despre altele în diferite ocazii..

Cu toate acestea, într-o ceartă recentă dintre Khabib și partenerul de pregătire al lui Conor, Conor a făcut o mișcare îndrăzneață și a atacat autobuzul având Khabib Nurmagomedov, echipa sa și câțiva alți luptători UFC la bord aruncând o baracă de sac metalic prin fereastra de sticlă..

Doi luptători și câțiva oficiali au fost răniți de acest atac și, în consecință, au fost emise mandate de arestare împotriva lui Conor și a colegilor săi atacatori. Acest incident a ridicat ritmul existent, iar imaginea revenirii regelui la octogon a devenit mai discutabilă!

Hype-ul a fost pus în repaus, deoarece Dana White a anunțat un meci oficial între Khabib și McGregor, la UFC 229, în timpul conferinței de presă 25 aniversar UFC. Acest lucru ar putea fi șocant pentru unii fani ai UFC, dar mulți analiști sportivi au văzut că vine.

UFC 229 Locația și data luptei

Celebrul Conor McGregor își va face revenirea mult așteptată la octogon, sâmbătă, pentru a-l înfrunta pe Khabib Nurmagomedov și a rezolva această rivalitate pentru ultima dată.

6 octombrie 2018, T-Mobile Arena, Las Vegas

Discuțiile și predicțiile sunt în aer ca întotdeauna. Aceasta este într-adevăr una dintre cele mai mari lupte din istoria UFC, precum și sporturile de luptă.

Khabib este recunoscut drept cel mai bun atacant din divizia sa în acest moment, în timp ce McGregor este un superstar și este renumit pentru puterea sa unică de stânga din toată lumea.

Acest atac este într-adevăr o ciocnire de titane pe care niciun fan sportiv de luptă nu și-ar permite să le rateze!

Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor UFC 229 Timpul de luptă în diferite zone

OrașFus orarTimp
New YorkET10:00 SEARA
ChicagoCT9:00
DenverMT20:00
Las VegasPT19:00
Los AngelesPT19:00
HonoluluHAST16:00
SydneyAET13:00:00 (duminica)
TokyoJST11:00:00 (duminica)
MoscovaMSK5:00:00 (duminică)
ParisCEST4:00:00 AM (duminica)
LondraBST3:00:00 (duminică)

Cum să urmăriți UFC 229 McGregor VS. Khabib Live Online fără cablu

Este sâmbătă seara, intenționezi să urmărești cea mai mare luptă din toate timpurile, dar cât de exact plănuiești să o urmărești?

La TV?

Nu cred că va fi o idee bună!

De ce să optezi pentru TV când poți urmări meciul în direct online!

Așezați în fața televizorului pare să fie foarte depășit acum, este mai bine să urmăriți online sporturi live prin diferite canale. S-ar putea să vă întrebați cum este mai bun fluxul online decât televiziunea convențională.

Ei bine, un singur cuvânt răspunde pentru asta este comoditatea!

Puteți obține acces la o varietate de canale online și să transmiteți tot ce doriți în calitate HD. Tăierea cablurilor este tendința de astăzi și trebuie să o adaptați pentru că este distractivă. Transmiteți orice doriți și oriunde doriți, fără să căutați o conexiune prin cablu, sună excelent, nu-i așa.

Cum să urmărești UFC 229 Khabib vs Conor McGregor în fluxul american

Nu toată lumea care locuiește în SUA va avea norocul să urmărească jocul în direct în T-Mobile Arena, motiv pentru care vă recomand să îl transmiteți în direct pe dispozitivul dvs. abonându-vă la serviciul de streaming online prezent în regiunea dvs..

FS1

Fox Sports 1 este radiodifuzorul oficial al UFC pentru regiunea SUA. Puteți viziona jocul în direct pe televizorul dvs. prin cablu sau îl puteți transmite în direct online prin FS1. Cel mai bun serviciu de streaming online pe care îl puteți alege pentru vizionarea UFC 229 în direct pe FS1 este DirecTV Now.

Cum să urmărești UFC 229 în Canada live stream

Canadienii se pot bucura de sâmbătă seara prin streamingul 229 UFC Pay-per-view în direct prin următoarele canale:

TSN.Ca

Rețeaua sportivă este un canal sportiv canadian, care este unul dintre cele două radiodifuzoare pentru regiunea Canada. Puteți transmite cu ușurință jocul în direct pe aceste canale, abonându-vă la un serviciu de streaming online care oferă TSN.

Notă: Rețeaua sportivă (TSN) este disponibilă doar în Canada, pentru a accesa TSN în afara Canada pentru UFC, va trebui să utilizați un VPN. 

tsn cta

Sportsnet

SportsNet este o rețea de radiodifuziune sportivă din Canada care este renumită la nivel global datorită calității sale de difuzare. SportsNet este cel de-al doilea radiodifuzor al UFC din Canada și puteți urmări cu ușurință fluxurile UFC live în Canada accesând „https://www.sportsnet.ca/ufc-live/”.

Cum să transmiteți UFC 229 Mcgregor vs Khabib Nurmagomedov Australia în direct

Ausienii adoră sporturile de luptă precum UFC și pentru toți fanii care caută să urmărească UFC 229 pot transmite în direct jocul pe FOX Sports.

FOX Sports este o rețea australiană de canale sportive care acoperă diferite evenimente sportive precum UFC, Fotbal, NASCAR, MLB, NFL. FOX Sports este radiodifuzorul oficial al UFC din Australia.

Urmăriți UFC 229 McGregor vs Khabib Live UK Stream

BT Sport este radiodifuzorul oficial UFC pentru regiunea britanică până la sfârșitul acestui an. Cu toate acestea, acest loc ar putea merge la Eleven Sports sau Sky Sports anul viitor, încă nu sunt sigur.

Deocamdată, pentru a transmite în direct acțiunea UFC 229, pur și simplu accesați secțiunea BT Sports Live site-ul sau descărcați aplicația lor și începeți transmisia în direct.

Notă: BT Sports este disponibil numai în Marea Britanie, pentru a accesa BT Sports în afara Regatului Unit pentru UFC, va trebui să utilizați un VPN. 

deblocare cta

Cel mai ieftin mod de a urmări UFC 229 Conor McGregor vs Khabib

În timp ce achiziționați pachetul de plata pe viziune, țineți cont de faptul că fiecare regiune are un preț diferit.

Utilizatorii regiunii americane trebuie să plătească o taxă suplimentară la achiziționarea pachetului UFC PPV.

cel mai ieftin mod de a urmări ufc 229

Acesta este un preț foarte mare și știu că nu este rezonabil ca toată lumea să plătească pentru asta. Acesta este motivul pentru care; Am un hack pentru tine!

obține vpn cta

Pur și simplu instalați un serviciu VPN, cumpărați un plan bun de pachete și conectați-vă la un server din Filipine. Prețul UFC Pay-per-view pentru regiunea filipineză este:

vizionați gratuit ufc 229

În Filipine, pachetul este de 920 $, care se rotunjește până la 17 $ la convertire.

Acolo ai cel mai ieftin mod de a urmări UFC 229 Conor McGregor vs Khabib

Hack bun, nu?

ppv cta

Bilete UFC 229

Urmăriți această luptă a vieții în direct în T-Mobile Arena, cumpărați-vă acum biletele de pe: pagina biletelor UFC.

Iată o previzualizare a paginii Bilete UFC:

cumpara bilete ufc 229

De asemenea, puteți cumpăra bilete de pe site-ul oficial T-Mobile Arena.

cumpărați bilete pentru ufc 229 prin t arena

Carti de lupta UFC 229

UFC 229 va avea următoarele lupte:

carte de luptă principală ufc 229

 1. Ferguson vs Pettis
 2. Saint Preux vs Reyes
 3. Lewis vs Volkov
 4. Waterson vs Herrig

Evenimentul principal:

 1. Nurmagomedov vs McGregor

Asigurați-vă că nu pierdeți nicio luptă!

Cum să vizionezi UFC pe Kodi

Puteți transmite gratuit UFC 229 în direct pe Kodi și bucurați-vă de fiecare meci pe cartea de luptă. Utilizați suplimentul Kodi planet MMA și bucurați-vă de fluxuri de înaltă calitate. Urmați pașii de mai jos pentru a instala suplimentul:

 1. Deschis Kodi > Click pe Setări.
 1. Deschis Manager de fișiere.
 2. Dublu click ‘Adaugă sursa“ > faceți clic unde scrie „Nu>ne“.
 3. Introduceți acest lucru URL-http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > clic
 4. Dati un nume acestei URL „Supremaţie’ > Clic O.K.
 5. Reveniți la ecranul principal > Mergi la Add-on-uri
 6. Faceți clic pe pictograma Casetă.
 7. Selectați’Instalați din fișierul zip“.
 8. Selectați Supremaţie > Click pe supremația-x.x > Așteptați notificarea.
 9. Acum selectați Instalați din depozit > Selectați supremaţie > Mergi la Componente video.
 10. Selectați Planeta MMA.
 11. Lovit Instalare și așteptați notificarea.

Cum să urmărești UFC 229 pe Amazon FireStick

Streamingul UFC online cu Amazon FireStick este întotdeauna o opțiune excelentă, deoarece are unele dintre cele mai bune canale pentru difuzarea sporturilor în direct. Amazon FireStick este popular datorită furnizării sale de conținut de înaltă calitate și de aceea recomand utilizatorilor să încerce!

Există numeroase canale care vor transmite în direct peste tot evenimentul UFC 229, dar dacă doriți un canal de încredere, atunci încercați să faceți streaming cu Fox Sports GO.

Urmați acești pași pentru a urmări UFC 229 în direct pe FireStick prin aplicația Fox Sports Go:

 1. Conectați dispozitivul FireStick la Smart TV.
 2. Accesați ecranul de pornire al FireStick și deschideți Google Chrome.
 3. Căutați aplicația Fox Sports Go în magazinul de aplicații Amazon.
 4. Veți vedea un rezultat al căutării Amazon.com, faceți clic pe el.
 5. Descărcați aplicația și conectați-vă pentru a continua.
 6. După ce v-ați conectat, va trebui să cumpărați un plan de abonament. Alegeți planul care se potrivește nevoilor dvs. și apoi reveniți la ecranul de pornire.
 7. Acum faceți clic pe Setări și mergeți la meniul Aplicații.
 8. Faceți clic pe Gestionați aplicațiile instalate, aici veți vedea o listă cu toate aplicațiile pe care le-ați instalat.
 9. Acum selectați Fox Sports GO și începeți să transmiteți streaming UFC 229 în direct pe FireStick.

Fluxurile Fox Sports Go pot fi restricționate geo. Prin urmare, obțineți un serviciu VPN pentru conectarea la un server din SUA fără a vă perturba lățimea de bandă cu un server proxy.

În al doilea gând, dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru streaming UFC 229 în direct și doriți să urmăriți UFC online fără abonamente sau înscrieri, atunci cea mai bună opțiune este să îl transmiteți cu Kodi.

Acum, următoarea întrebare în mintea dvs. va fi cum puteți viziona UFC pe Kodi cu dispozitivul dvs. FireStick, care este destul de simplu.

Instalați Kodi pe FireStick urmând ghidul nostru, „Cum se instalează Kodi pe FireStick” și veți primi toate răspunsurile.

Am explicat deja procedura de instalare a suplimentului Kodi pe care îl puteți utiliza pentru a urmări UFC online.

Urmăriți UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor pe Roku

Roku este unul dintre cele mai bune dispozitive de streaming produse vreodată. Viteza sa de streaming și varietatea de canale sunt ceea ce o face o clasă distinsă.

Puteți transmite cu ușurință UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor Fight pe Roku prin canalul său oficial UFC.

Da! Are un canal dedicat UFC care transmite în direct toate evenimentele UFC. Pur și simplu accesați magazinul Roku Channel și adăugați canalul UFC pe dispozitivul dvs. și începeți să transmiteți streamingul UFC 229 Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor lupta pe Roku.

Va trebui să vă abonați la canalul UFC după adăugarea în biblioteca Roku. Dacă fluxurile nu sunt disponibile în regiunea dvs., cumpărați un pachet de servicii VPN și conectați-vă la un server american pentru a ocoli geo-restricțiile.

Pentru streaming UFC pe Roku fără să plătiți nicio taxă, instalați Kodi pe Roku și transmiteți UFC pe Kodi.

Urmăriți gratuit UFC online

vizionați gratuit ufc 229

Pentru a viziona gratuit UFC online, în calitate HD, cu toate cele mai bune funcții și fără a plăti un ban, pur și simplu accesați pagina UFC Fight Pass și începeți o probă gratuită de 7 zile.

Începeți-vă procesul cu o zi înainte de luptă, astfel încât să puteți afla cu ușurință despre caracteristicile și calitatea pasajului.

În afară de asta, puteți transmite în direct evenimentul prin http://streamtv24.live/ufc/.

Concluzie

Șefii vor sări de pânză în această sâmbătă cu siguranță, în timp ce ne vom îndrepta către UFC 229. Acest eveniment va fi cu siguranță unul care va fi martor, deoarece doi dintre cei mai promițători și decorați luptători din istoria UFC se vor lua reciproc. McGregor a fost departe de octogon în ultimii doi ani și această luptă de întoarcere împotriva lui Khabib este ceva care a fost numit o mișcare naivă de la el. Doar timpul ne va spune cum se termină noaptea, să sperăm că vom vedea vreun spectacol bun!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map