Kodi nu este doar pentru streaming de filme și emisiuni TV sau pentru a viziona comedie retro. Utilizatorii o preferă foarte mult datorită celor mai bune suplimente kodi care le permit utilizatorilor să transmită în direct evenimentele preferate în direct, emisiunile TV și alte programe live..

Există câteva cele mai bune adrese oficiale IPTV Kodi 2023 și există câteva plugin-uri gratuite IPTV gratuite, dezvoltate de dezvoltatori terți. Cu toate acestea, multe persoane întâmpină probleme în instalarea suplimentelor sau în accesarea fluxurilor lor.

Motivul pentru care se află este faptul că suplimentele Kodi Live TV sunt restricționate geo și fluxurile lor nu pot fi accesate în afara regiunii desemnate fără sprijinul unei VPN pe Kodi.

Contents

Cum se instalează Platinum Smart IPTV Kodi pe Leia și Krypton

 1. Deschideți Kodi > faceți clic pe pictograma roată (setări).
 2. Selectați Manager fișiere.
 3. Faceți dublu clic pe Adăugare sursă.
 4. Faceți clic unde spune și introduceți această adresă URL: „http://legionworldtv.com/wizard” > faceți clic pe OK.
 5. Dați numele acestei surse media „Legion Repo” și faceți clic pe Ok > Verificați dublu adresa URL și numele și faceți clic din nou pe OK.
 6. Întoarceți-vă la ecranul principal > Faceți clic pe meniul Adăugări.
 7. Faceți clic pe pictograma casetei.
 8. Selectați Instalare din fișierul Zip > Selectați plugin.video.iptvplatinum.zip > așteptați notificarea.

Cum se instalează Platinum Smart IPTV Kodi pe versiunea Jarvis 16 sau mai mare

 1. Lansa Kodi.
 2. Clic Sistem > Deschis Manager de fișiere > Faceți dublu clic pe Adaugă sursa.
 3. Clic <Nici unul> și tastați acest lucru URL-: http://legionworldtv.com/wizard > Clic Terminat.
 4. Denumiți această sursă media Legiunea Repo > Clic Terminat > Clic O.K.
 5. Intoarce-te la Kodi Ecranul de start > Mergi la Sistem > Click pe Add-on-uri meniul > Selectați Instalați din fișierul zip > Așteptați notificarea.
 6. Mergi la Legiunea Repo > Deschis plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. A notificare despre instalarea suplimentară va apărea.

Descărcare Platinum Smart IPTV Kodi

 1. Descărcați  Fișier Zip > Mergi la Add-on-uri.
 2. Apasă pe Pictograma casetei.
 3. Clic Instalați din fișierul Zip > Răsfoiți sistemul și deschideți fișierul zip descărcat > așteptați notificarea.

Lista de canale IPTV Smart Platinum

Iată câteva dintre canalele pe care utilizatorii le pot urmări pe Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. VULPE
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX SUA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Televizor sălbatic
 9. Rețeaua Mondială de Pescuit
 10. Velocity HD
 11. Pariați TV
 12. Timpul filmului
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 cele mai bune IPTV Kodi Addons pentru 2023

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Încărca! TV live
 5. Cometa TV în direct
 6. D8
 7. C31
 8. BCE TV
 9. Cerebro Prime
 10. Rețeaua de televiziune CW
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Cele mai bune suplimente IPTV Kodi pentru versiunea 18 Leia

1) iTV

Cele mai bune IPTV Kodi Addons

iTV este o rețea TV bazată în Marea Britanie care permite utilizatorilor să-și acceseze conținutul transmis online. Utilizatorii Kodi pot transmite în direct toate canalele britanice în direct prin iTV IPTV Kodi supliment gratuit.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi addon gratuit

Când vine vorba de fluxul de calitate și funcționalități, Sylvr este excelent, cu mâna în jos. În ciuda faptului că oferă doar câteva numere de canale, Sylvr este un accesoriu obligatoriu în biblioteca dvs. Kodi. Ar fi fost mai bine dacă ar fi avut de oferit. Cu toate acestea, suplimentul funcționează bine, iar interfața este foarte ușor de utilizat.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv addon gratuit

BGTime.TV este un serviciu TV online bulgar care permite utilizatorilor să se aboneze la canalele lor preferate din Bulgaria. Utilizatorii pot înregistra, reda și transmite canalele dorite. Complexul IPTV BGTime.TV este un addon oficial pentru utilizatorii Kodi, care le permite să acceseze canale TV și evenimente prin înregistrarea online.

4) Taxa! TV live

Încărca! TV IPTV Kodi list Streaming

Încărca! este o rețea de difuzare pentru streaming de filme, emisiuni TV, evenimente live și canale sportive. Este popular datorită conținutului de acțiune pe care îl oferă utilizatorilor. Utilizatorii Kodi pot utiliza acest serviciu destul de ușor pe aplicațiile lor Kodi instalând Charge oficial! Adăugare TV TV IP Live.

5) Comet TV în direct

Cometa TV Live iptv codi addon listă

Comet este un canal de televiziune care transmite conținut de gen de ficțiune precum descoperiri, conspirații istorice, inovații, invenții etc. Utilizatorii Kodi pot accesa cu ușurință acest canal în aplicația lor Kodi, instalând suplimentul Comet TV Live Kodi din depozitul oficial Kodi.

Cele mai bune suplimente IPTV Kodi pentru versiunea 17.6 Krypton

1) D8

Cele mai bune IPTV Kodi Addons pentru Krypton Versiunea 17.6

D8 este un canal TV francez, iar utilizatorii pot accesa cu ușurință acest canal TV francez și viziona videoclipuri prin intermediul suplimentului său oficial IPTV Kodi disponibil în depozitul oficial suplimentar Kodi..

2) C31

Comunitate C31 listă de coduri iptv Addon

Canalul 31 este un canal de televiziune bazat pe comunitate pentru informații, educație, sport și divertisment. Este un serviciu de difuzare a televiziunii comunitare nonprofit cu sediul în Australia.

Conținutul său este difuzat de pe Muntele Dandenong, acoperă câteva stele necunoscute și ancore din Victoria. Aproape 90 de programe sunt difuzate în fiecare săptămână și sunt produse intern.

3) ECB TV

ECB cricket IPTV codi m3u addon

Acesta este un IPTV Kodi m3u din Marea Britanie care oferă fluxuri live de pe site-urile oficiale ale bordului de cricket din Anglia și Țara Galilor.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime este un uimitor supliment pentru IPTV Kodi m3u pentru streaming de evenimente sportive și divertisment pe Kodi. De asemenea, oferă fluxuri pentru filme și conținut legat de știință.

5) Rețeaua de televiziune CW

Rețeaua de televiziune CW iptv kodi plătită

Rețeaua de televiziune CW este o rețea de radiodifuziune americană care difuzează unele dintre cele mai populare emisiuni precum Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries etc. Operațiunile sale sunt controlate de The CW Network, LLC, iar sediul central este în Burbank, California. Utilizatorii Kodi pot urmări cu ușurință toate emisiunile disponibile pe rețeaua de televiziune CW prin instalarea acestui cel mai bun IPTV Kodi plătit suplimentar.

Cele mai bune suplimente IPTV Kodi pentru versiunea 16 a Jarvis

1) Darkzide IPTV

Cele mai bune IPTV Kodi Addons pentru Jarvis Versiunea 16

Un lucru care s-ar putea să-ți fi apărut în minte după ce i-ai citit numele este conținutul său horror IPTV Kodi plătit. Cu toate acestea, nu este! În realitate, acesta este unul dintre cele mai bune suplimente IPTV pentru streaming de canale din regiuni precum Norvegia, Danemarca și Suedia. Are fluxuri de calitate excelentă, dar este posibil să vă confruntați cu probleme de limbă.

2) ExPat TV

Expat TV Marea Britanie Iptv kodi completată

ExPat TV este un add-on plătit Kodi IPTV excelent pentru streaming de conținut care este restricționat doar în Marea Britanie. Utilizatorii pot instala acest add-on Live IPTV și pot transmite filme preferate, emisiuni TV etc. de pe canale precum BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv rusesc iptv kodi descărcare

Bonus.TV este un serviciu de radiodifuziune rusă care permite utilizatorilor să transmită în flux canalele preferate ruse, ucrainene și unele internaționale. Utilizatorii pot viziona filme, emisiuni TV și asculta muzica preferată foarte ușor prin instalarea suplimentului Bonus.Tv Kodi.

4) Boom Boom TV

Descărcare Boom Boom iptv kodi

Adăugarea Boom Boom TV Kodi a făcut într-adevăr jocul suplimentar Boom Live TV, deoarece este încărcat cu aproximativ 1000 de canale TV live din care să alegeți, iar aceste canale sunt din diferite regiuni, cum ar fi Marea Britanie, SUA, Spania etc. -on a zguduit comunitatea și a devenit unul dintre cele mai bune suplimente gratuite IPTV Kodi într-un timp scurt.

5) DFB TV

DFB TV german iptv gratuit

DFB este site-ul oficial al echipei naționale de fotbal a Germaniei care oferă toate rapoartele și fluxurile interioare legate de meciuri și alte știri. Utilizatorii pot instala acest cel mai bun supliment IPTV german pentru streamingul de videoclipuri și știri legate de echipa germană de fotbal.

Erorile IPTV Smart Platinum / Nu funcționează / Probleme

Verificați eroarea de jurnal

Acest tip de eroare apare în timpul instalării depozitului sau a suplimentului din cauza fișierelor lipsă din depozit sau a datelor cache excesive..

Fix

Există doi pași de remediere a acestei erori, deoarece motivul este incert. Mai întâi, ștergeți-vă sistemul și cache-ul suplimentar și încercați să instalați și să deschideți suplimentul. Dacă nu ajută, atunci încercați să reinstalați suplimentul dintr-un depozit fiabil și actualizat.

Instalarea dependenței nu a reușit

Eroarea de dependență apare dacă utilizatorul încearcă să instaleze suplimentul dintr-un depozit / sursă învechit sau dacă sursa de găzduire este oprită.

Fix

Pentru a rezolva această eroare, asigurați-vă întotdeauna înainte de a instala suplimentul pe care depozitul pe care îl utilizați pentru a instala complementul este actualizat și funcționează bine.

Recenzii Platinum Smart IPTV Kodi

Judecând după laudele pe care Platinum IPTV le primește pe tot globul, acesta poate fi numit cel mai îndrăgit supliment IPTV care există în prezent. Am aliniat câteva tweeturi ale utilizatorilor care laudă acest supliment:

@ platinumiptv2 iubindu-mi canalele încă se împerechează. 6 luni și încă o iubesc!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31 martie 2023

Excelent iptv m8, în valoare de banii plătiți doar pentru 1 an atât de fericit

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5 martie 2023

@ platinumiptv2 Vă mulțumesc, că ați lucrat strălucit, atât de multe alegeri parcă nu mă voi muta de la televizor câteva luni ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13 ianuarie 2023

Utilizatorii au lăudat de asemenea dezvoltatorul suplimentar pentru sprijinul acordat în soluționarea întrebărilor:

Am primit această configurație săptămâna trecută și am impresionat până acum. El a fost foarte receptiv la mesaje.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31 martie 2023

Cuvinte finale

Complementele IPTV Kodi despre care am menționat în acest blog funcționează și sunt potrivite în funcție de nevoile și preferințele dvs. Toate acestea sunt cele mai populare suplimente gratuite IPTV disponibile pe raft chiar acum și nu puteți lipsi nici măcar unul dintre ele, așa că instalați-le și începeți să transmiteți fluxul chiar acum. Cu toate acestea, asigurați-vă că utilizați un serviciu VPN Kodi în timp ce încercați suplimentele neoficiale Kodi pentru a vă proteja confidențialitatea online.

Accesați ghidul nostru „Cum se instalează un VPN pe Kodi” pentru a afla mai multe despre el. De asemenea, puteți opta pentru un serviciu gratuit VPN Kodi dacă nu sunteți dispus să plătiți pentru asta. Cu toate acestea, este foarte recomandat să utilizați un serviciu VPN plătit din cauza diferenței de caracteristici. Sperăm că acum ați fi înțeles de ce aveți nevoie de un VPN pentru Kodi cu acest addon.