YouTube pe Firestick And Fire TV – Cum se instalează în mai puțin de 5 minute

Vă tot întrebați dacă puteți viziona YouTube pe FireStick?


Nu! Zilele acelea au trecut de mult.

De când Google și Amazon s-au implicat într-o rivalitate, lucrurile au devenit destul de grele pentru streamerele online. Ca urmare a acestei neînțelegeri, Google a eliminat aplicația YouTube din magazinul de aplicații de foc de la Amazon, ceea ce a afectat într-adevăr sentimentele utilizatorilor..

Alertă: Nu utilizați nicio aplicație fără a utiliza vpn pentru firestick.

Pot viziona YouTube pe FireStick?

Google și Amazon, față în față, erau destinate să se întâmple și abia anul trecut, rivalitatea s-a amărit când Google a început să-și scoată aplicațiile din magazinul Amazon, cum ar fi aplicația YouTube în sine.

Refuzul Amazon de a vinde produsele Google și de a oferi Amazon Prime Video ca aplicație Chromecast pare a fi motivul real din spatele acestei neînțelegeri între tiranii din industrie.

Fără îndoială, Amazon nu face obiectul pieței ca un pumnal ascuțit și asta a afectat existența și veniturile Google. Cota de piață a Amazon a început să crească în timp ce utilizatorii Google au început să scadă.

Aceste preocupări au provocat Google să facă niște pași mari și de aceea Google a început să combată strategiile Amazonului. Google a făcut câteva improvizații la acțiunile sale de Cumpărături pentru a zdruncina magazinele online Amazon. În al doilea rând, a improvizat hărțile sale, permițând dezvoltatorilor de jocuri și aplicații să-și îmbunătățească caracteristicile aplicației prin integrarea hărților Google.

Mai presus de toate, lovitura principală a fost eliminarea aplicațiilor deținute de Google din magazinul Amazon și numesc această mișcare o lovitură mare, deoarece a zguduit utilizatorii Amazon care au preferat YouTube pentru vizionarea videoclipurilor fără jailbreak.

Întrebări frecvente pentru YouTube pe Fire TV

Iată câteva dintre cele mai frecvente întrebări ale utilizatorilor FireStick și FireTV:

Pe ce dispozitive puteți viziona YouTube TV pe

YouTube TV poate fi urmărit pe computer, dispozitive mobile, tablete și televizoare inteligente. Iată o defalcare specifică a tuturor dispozitivelor pe care poate fi accesat YouTube TV:

 1. Chromecast
 2. iPhone și iPad
 3. Telefoane inteligente (Android Mobile) și tablete
 4. Android TV
 5. AirPlay pentru Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Pot să arunc la FireStick

Da, puteți arunca cu ușurință YouTube pe FireStick restricțiile implementate de Google. Cu toate acestea, distribuirea YouTube pe FireStick nu mai este, așa cum era pentru că atunci când Google a eliminat YouTube din magazinul Amazon, browserul Silk a fost introdus ca un instrument alternativ pentru turnarea YouTube pe FireStick.

Cel mai bun lucru este că aruncarea YouTube pe FireStick de pe orice iPhone sau dispozitiv Android a devenit acum mai ușoară.

De ce Google a eliminat aplicația YouTube din magazinul de aplicații Amazon

Google a eliminat aplicația YouTube din magazinul de aplicații Amazon, deoarece Amazon a refuzat oferta de a prezenta Amazon Prime Video ca o aplicație Chromecast. De asemenea, Amazon a refuzat să extindă vânzarea produselor Google, ceea ce a alimentat mai mult această feudă.

Ca o mișcare de represalii, Google și-a eliminat aplicația de streaming video din magazinul de aplicații Amazon, lăsând mii de utilizatori neatentă.

Modelul de afaceri al Amazon nu funcționează așa cum și-a dorit Google, poate de aceea acești doi giganti ai industriei nu au putut găsi un motiv comun. Amazon a lansat aplicația Apple TV, lipindu-se de modelul său de afaceri, că va vinde doar o cantitate limitată. Amazon nu oferă nimănui un avantaj special.

Cum se instalează YouTube TV pe Amazon FireStick

 1. Conectați dispozitivul FireStick la televizor.
 2. Accesați meniul „Setări”.
 3. Faceți clic pe „Dispozitiv”.youtube pe firestick și fire tv
 4. Faceți clic pe „Opțiuni pentru dezvoltatori”.cum se instalează YouTube pe firestick
 5. Activați „Aplicații din surse necunoscute”.cum să te uiți la YouTube pe focul tv
 6. Descărcați acum aplicația „Downloader” accesând meniul de căutare și căutând „Downloader”. După ce ați descărcat aplicația, instalați-o.cum să obțineți YouTube pe sticla de foc amazon
 7. Dacă aveți vreo versiune de aplicație YouTube instalată pe FireStick deja pe dispozitiv, dezinstalați-o.
 8. Deschideți aplicația Downloader și introduceți această adresă URL: https://smartyoutubetv.github.io în bara de adrese > Faceți clic pe Du-te.YouTube pe firestick nu funcționează erori
 9. După ce aplicația este descărcată, du-te la Descărcări și deschide linkul descărcat > Dați clic pe „Versiune stabilă” > Așteptați până la descărcarea fișierului.inteligent youtube github io
 10. După descărcarea completă, faceți clic pe Instalare > Când sistemul solicită permisiunea de a instala aplicația, faceți clic pe butonul Instalare.smart youtube tv pe firestick
 11. După terminarea instalării, faceți clic pe Deschide.descărcare YouTube pe firestick
 12. Acolo aveți aplicația YouTube descărcată pe FireStick sau FireTV (indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați).

Ce să fac Odată ce am instalat YouTube TV Fire Stick

După ce ați instalat aplicația YouTube pe FireStick, va trebui să o configurați pentru o funcționalitate mai bună. Urmați acești pași pentru a configura aplicația YouTube pe FireStick rapid:

Deschide aplicația YouTube. Veți vedea 4 opțiuni diferite:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV și alții
 4. 4K: versiunea Alt

Dintre opțiunile disponibile, alegeți 720p.

versiunea YouTube 4k pe firestick

 1. Acum va trebui să instalați Serviciul de proiecte Crosswalk. Dacă nu aveți deja instalat acest serviciu, este posibil să vedeți această eroare:nu a fost găsit serviciul de proiect traversare
 2. Dați clic pe Obțineți trotuar > Faceți clic pe Instalare.xwalkcorelibrary
 3. După ce aplicația este instalată, faceți clic pe Terminat.
 4. Acum puteți utiliza cu ușurință aplicația YouTube pe dispozitivul dvs. FireStick și FireTV.

Cel mai bun / cel mai simplu mod de a viziona YouTube TV pe FireStick

Dacă aș fi fost un nayayer atunci v-aș fi recomandat să săriți pe YouTube TV și pur și simplu să navigați pe YouTube online și să vizionați videoclipuri.

Dar de ce să fii pesimist atunci când există un hack în buzunar!

Dacă procedura de instalare elaborată mai sus pare să fie complexă pentru dvs., puteți încerca cel mai bun și cel mai simplu mod de a viziona YouTube pe FireStick, care este prin Mozilla Firefox și cu un VPN pe Firestick.

Asa este!

Mozilla a lansat recent o versiune actualizată a Firefox pe FireStick, care are capacitatea de a oferi ușurință utilizatorilor FireStick în accesarea YouTube TV. Această versiune a Mozilla Firefox poate fi descărcată și instalată direct din magazinul de aplicații Amazon fără probleme.

În această versiune a Mozilla Firefox, există un marcaj dedicat care permite utilizatorilor să meargă pe YouTube făcând pur și simplu clic pe el. Această caracteristică a ușurat viața utilizatorilor Amazon FireStick și a iubitorilor YouTube.

Nu este așa ușor?

Concluzie

În astfel de rivalități, utilizatorii finali ai serviciilor se confruntă cu pierderea finală. Nu s-ar fi cerut nicio modificare sau rezolvare dacă acești doi uriași nu ar fi mers atât de departe unul împotriva celuilalt. Acum, utilizatorii trebuie să se bazeze pe descărcarea fișierelor APK pentru instalarea YouTube TV.

Google s-ar fi gândit că scoaterea de pe YouTube TV de pe magazinul de aplicații îi va descuraja pe utilizatorii Amazon, dar un lucru pe care Google l-a uitat este că privitorii de binge și streamer-urile online găsesc întotdeauna un hack pentru tot ce este, cum ar fi kodi pe firestick..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map