Kodi is gratis en open source en dat verklaart vrijwel waarom je geen geld uitgeeft aan een VPN die je anders gratis kunt krijgen.

Gratis VPN’s zijn overal, maar om een ​​VPN te vinden die uw gegevens niet registreert, onbeperkte bandbreedte biedt en ook gratis is, is moeilijk te vinden.

Geen zorgen, we hebben meer dan 44 gratis VPN’s getest om een ​​lijst met de beste gratis VPN’s voor Kodi samen te stellen.

Ik heb deze lijst opgesplitst in onbeperkte bandbreedte en beperkte bandbreedte. De gratis VPN voor Kodi is geselecteerd op basis van snelheid, krachtige codering en strikt geen logboekbeleid.

5 gratis VPN’s voor Kodi met onbeperkte bandbreedte

1.SurfsharkOnbeperkte data met krachtige encryptie. U kunt een gratis proefperiode van 7 dagen proberen met onbeperkte apparaatverbindingen
2.ProtonVPNBovengemiddelde snelheid met onbeperkte bandbreedte.
3.BetternetEersteklas beveiliging zonder bandbreedtelimiet.
4.UrbanVPN81 serverlocaties die helpen bij het deblokkeren van Kodi-add-ons.
5.Turbo VPN300+ miljoen vertrouwde gebruikers. HD-streamingervaring.

5 gratis VPN’s voor Kodi met beperkte bandbreedte

1.Hotspot ShieldDatalimiet van 500 MB per dag met versleuteling van militaire kwaliteit.
2.WindscribeGegevenslimiet van 12 GB per maand. Het verkeer in Kodi is volledig verborgen.
3.TunnelBear500 MB per maand. Gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.
4.Verstop me500 MB gratis data per maand. Ontgrendelt eenvoudig geografisch beperkte add-ons.
5.VersnelDatalimiet van 10 GB. Krachtige encryptie met streaming-modus.

Top 10 gratis VPN’s voor Kodi

1. Surfshark

Surfshark-vrije-vpn-voor-kodi

De beste gratis VPN voor Kodi is op dit moment Surfshark. Ook al is het een betaalde optie, maar het biedt een Gratis proefperiode van 7 dagen op Android en iOS.

Het heeft 1.040 servers aan de overkant 60 landen en deblokkeert eenvoudig alle Kodi-add-ons voor live tv, films of tv-programma’s. Het verbergt uw oorspronkelijke IP-adres en vervangt het door dat op zijn servers.

Het goede deel is dat je met één Surfshark-account kunt gebruik het op onbeperkte apparaten. De premium-versie is ook vrij goedkoop en kost je slechts $ 1,99 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Surfshark staat ook gerangschikt in onze lijst beste VPN-service voor Kodi waarvoor een betaald abonnement vereist is.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN over zijn gratis abonnementsaanbiedingen 8 servers op 3 verschillende locaties waaronder VS, Nederland, en Japan. Het houdt je volledig veilig wanneer je streamt op Kodi omdat het gebruikt AES 256-bits encryptie.

Het biedt ook een Gratis proefperiode van 7 dagen in je wilt de premium-versie gebruiken die slechts $ 4 / maand kost met een 30 dagen geld-terug-garantie ook.

Het heeft bovengemiddelde snelheid, dus het is geen probleem om films en tv-programma’s te streamen op Kodi. Je kunt Kodi streamen met deze gratis VPN op apparaten zoals Windows, Mac, Linux, Android, en iOS.

3. Betternet

Betternet-vrije-vpn-voor-kodi

Betternet is een andere gratis VPN met geen bandbreedtelimiet en past perfect voor Kodi-gebruikers. Het heeft een behoorlijke snelheid ook al biedt het alleen 1 Amerikaanse server in zijn gratis plan.

Het versleutelt uw internet- en Kodi-verkeer met relatief gemak, zodat u gratis inhoud kunt streamen zonder u zorgen te hoeven maken over uw internetprovider.

Als je deze VPN toch leuk vindt, kun je hem kopen voor $ 2,99 / maand. Het kan op alle platforms worden gebruikt, zoals Windows, Android, iOS, en Mac.

4. Stedelijke VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN is een peer-to-peer VPN die volledig gratis is 81 serverlocaties wereldwijd. Deze servers helpen bij het deblokkeren van Kodi-add-ons en houden uw identiteit verborgen tijdens het streamen.

Het heeft ook servers in China, Hongkong, en VAE, wat voor mij een verrassing was. Momenteel is deze VPN alleen beschikbaar op Windows, Android, Chrome, en Firefox-extensie. 

Samen met Kodi lijkt het ook US Netflix en andere streamingdiensten te deblokkeren. Er bestaat geen live chat beschikbaar, en dat is het enige nadeel dat ik heb gevonden.

5. Turbo VPN

Turbo-vpn

Turbo VPN is voorbij 300+ miljoen vertrouwde gebruikers en past perfect bij Kodi. Het biedt Onbeperkte Bandbreedte en heeft servers beschikbaar in 6 landen op de gratis versie.

U kunt elke Kodi-add-on deblokkeren en deze ook gebruiken om anoniem gratis Kodi-inhoud te streamen. De snelheid is ook best goed, wat betekent dat u de Real-Debrid service kunt gebruiken voor HD- en 4K-streaming.

Het versleutelt uw internetverkeer van hackers en de premiumversiekosten $ 2,99 / maand.

6. Hotspot-schild

Hotspot-shield-free-vpn-kodi

Hotspot Shield is onze eerste keuze als het gaat om streamen met Kodi, maar het heeft een beperkte bandbreedte van 500 MB per dag.

Het gebruikt encryptie van militaire kwaliteit die uw gegevens beschermt, maar ook blokkeert malware en phishing-pogingen als u probeert schadelijke add-ons van derden te installeren.

Het gratis abonnement heeft slechts één server binnen de Verenigde Staten, maar de premium-versie heeft in totaal meer dan 3.200 servers en kosten $ 7,99 / maand.

7. Windscribe

Windscribe-Kodi

Windscribe is een van de beste gratis VPN’s vanwege zijn snelheid, maar toch heeft het een datalimiet van 2 GB. U kunt die limiet verhogen tot 12 GB als u ze uw e-mailadres kunt geven.

Windscribe-aanbiedingen AES-256 encryptie van militaire kwaliteit, dat is hetzelfde protocol dat door andere top-VPN’s wordt geleverd om uw Kodi-verkeer voor ISP’s te verbergen.

De gratis versie geeft je toegang 23 servers die aanwezig zijn in 10 locaties. Voor onbeperkte bandbreedte komt het voor $ 4,08 / maand. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-free-kodi

TunnelBear is een andere VPN die biedt 23 serverlocaties. Het heeft hetzelfde aantal serverlocaties als de premiumversie.

Er is een bandbreedtelimiet van 500 MB per maand, maar als je het onbeperkt wilt maken, moet je betalen $ 4,99 / maand, welke zijn geen terugbetaling mogelijk. 

Het is een van de weinige gratis VPN’s die jaarlijks beveiligingsaudits uitvoert van externe bedrijven. Het heeft een behoorlijke snelheid en werkt redelijk goed op Kodi.

9. Hide.Me

Hide.Me-Kodi

Hide.Me is een perfecte match voor Kodi-gebruikers omdat het een IP-lekbescherming dat uw echte IP-adres niet aan de rest van de wereld blootstelt.

De gratis versie biedt momenteel 5 servers in 4 verschillende landen, d.w.z.. VS, Duitsland, Canada en Nederland. Het heeft een bandbreedtelimiet van 500 MB.

Het houdt ook uw browsegeschiedenis niet bij en is beschikbaar voor alle grote platforms zoals Windows, Mac, Linux, Android, en Android.

De premium-versie kost $ 4,99 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie.

10. Versnel

speedify-kodi-free-vpn

Speedify heeft een ‘Startersplan’ dat volledig gratis is, maar alleen een datalimiet van 10 GB. Dit plan werkt geweldig met Kodi omdat het Live TV-add-ons ontgrendelt.

Voor codering gebruikt het een ChaCha of AES-gebaseerd versleutelingsalgoritme dat maakt het voor niemand mogelijk om uw informatie te ontsleutelen.

Het heeft een special ‘Streaming Mode’ die u kunt inschakelen om stotteren of bufferen te voorkomen. U kunt hiervoor het premium abonnement gebruiken $ 1,99 / maand.

Risico’s van het gebruik van een gratis VPN voor Kodi

Er is een reden waarom deze providers gratis VPN’s aanbieden in plaats van een bepaalde abonnementsprijs in rekening te brengen. Het is vrij duidelijk dat wat gratis is, niet zo betrouwbaar is als de premium.

Hun prestaties waren veel beter dan deze Kodi VPN-gratis services. Gratis VPN-services hebben compatibiliteitsproblemen, maar er zijn bepaalde problemen die ernstiger zijn, zoals:

1. Privacykwetsbaarheid

Privacy is het basisrecht van elke gebruiker en geen enkele gebruiker zou dit willen compromitteren. Online streamers lopen altijd het risico slachtoffer te worden van privacyschending.

Een gratis VPN kan beweren boordevol geavanceerde functies te zijn en u een onberispelijk coderingsprotocol beloven, maar in werkelijkheid bestaat zoiets niet.

Als u geen high-end coderingsprotocol heeft, komt u in de problemen omdat DNS- en IP-lekken u kwetsbaar maken voor hackers en autoriteiten. Spionerende ogen zijn overal en daarom heb je sterke bescherming nodig, die deze gratis Kodi VPN-providers niet kunnen bieden.

2. Gegevensregistratie

Geen cent in rekening brengen, maar beweren geweldige functies en services te bieden! Klinkt te mooi om waar te zijn, toch??

Er bestaat niet zoiets als gratis lunch! Vooral als je het hebt over cybersecurity en de online streaming-industrie, moet er een zekere winst zijn met deze gratis diensten.

U zult verschillende VPN-providers tegenkomen die gratis VPN voor Kodi aanbieden en beweren dat ze geen logboeken bijhouden. In werkelijkheid kun je echter nooit controleren of ze logboeken bijhouden of niet, en spelen ze alleen met je vertrouwen.

Deze providers die gratis VPN voor Kodi aanbieden, verdienen door logboeken te verzamelen en deze vervolgens door te verkopen. Er is geen andere manier van verdienen voor hen dan dit of het weergeven van advertenties op hun VPN-app / client of site.

Een VPN-provider moet vertrouwen bij gebruikers opbouwen, omdat degenen die ervoor kiezen om een ​​VPN te gebruiken, het niet op prijs zullen stellen dat u logboeken opneemt.

3. Risico op malware en phishing

Zoals eerder vermeld, hebben gratis VPN-providers geen sterke coderingsprotocollen, waardoor gebruikers openstaan ​​voor cyberdreigingen.

Deze cyberdreigingen kunnen malware of phishing-aanvallen zijn, maar deze services kunnen u er niet tegen beschermen.

Tijdens het online streamen wordt elke nanoseconde een grote hoeveelheid gegevens uitgewisseld door zowel de host- als de gastserver. Deze gegevenspakketten zijn, indien versleuteld, ontoegankelijk en beschermen gebruikers aan beide kanten.

Gratis VPN’s kunnen die eersteklas codering echter niet bieden, omdat het niet mogelijk is om online streamers te beveiligen.

4. Activiteiten volgen

De beste VPN zorgt ervoor dat uw verbinding veilig is en dat u anoniem surft of online streamt door uw IP en DNS te maskeren.

Gratis VPN-providers voor Kodi kunnen die onfeilbare anonimiteit niet bieden, waardoor ISP’s uw online activiteiten kunnen volgen.

Wat is het gebruik van een VPN als uw ISP uw activiteit nog steeds kan volgen?

5. Schending van gegevens en bandbreedte

Ja, je leest het goed! Veel gratis VPN-providers die met het P2P-protocol werken, kunnen uw bandbreedte schenden of stelen. Op deze manier kunnen ze uw pc als uw servicerouter maken, zonder uw toestemming.

Het is geen theorie of een misleidende verklaring, een gratis VPN-provider genaamd “Hola” bleek betrokken te zijn bij deze praktijk. Het bood geen enkele vorm van codering en verkocht de bandbreedte van gebruikers.

Bovendien hebben deze gratis Kodi VPN-providers toegang tot uw systeemgegevens wanneer u verbinding maakt met hun server.

Gevolgtrekking

Zoals het gezegde luidt: ‘Er is niets gratis in deze wereld’ is grotendeels waar. We kunnen gratis VPN’s nooit echt vertrouwen, ondanks het feit dat ze beweren een no-logs-beleid te hebben.

Om de beste gratis VPN voor Kodi te vinden, moet deze goed zijn met streaming en het houdt je volledig anoniem terwijl je gratis inhoud streamt.

Ondanks onze vele lijst met gratis VPN’s in deze gids, zal ik echt aanraden om Surfshark te gebruiken, wat het beste is van elke gratis optie die wordt genoemd.

Niets is te vergelijken met de kwaliteit van de serversnelheid van betaalde VPN’s dan gratis. Kodi is open-source software en u moet weten dat elke slechte add-on die u installeert uw online privacy in gevaar kan brengen.

Om al deze redenen heb je een goede VPN nodig die je een hoge snelheid en krachtige bescherming kan bieden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me