Kodi-add-ons
Het beste van Kodi is dat het gebruikers in staat stelt om een ​​verscheidenheid aan inhoud van over de hele wereld te streamen. Kodi heeft een geweldige reputatie opgebouwd onder online streamers, alleen vanwege de functies en toegankelijkheid. Online streaming kan u in gevaar brengen en om te voorkomen dat dit gebeurt, is een VPN voor Kodi vereist, die uw online privacy en veiligheid kan garanderen.

Contents

Lijst met 107 Kodi-add-ons (bijgewerkte lijst voor april 2020)

Hier is de lijst met 107 Kodi-add-ons die ik heb getest om ervoor te zorgen dat ze werken en veilig zijn voor malware:

De beste Kodi-add-ons voor april 2020

Online streamen via verschillende sites heeft die charme niet. Dit is de reden waarom gebruikers kiezen voor de beste Kodi-add-ons voor films en om dit in gedachten te houden, hebben we de best beschikbare Kodi-add-ons voor je op een rij gezet in deze handleiding, zorg ervoor dat je ze een kans geeft!

                               

Nieuwe Kodi-add-ons

Add-ons blijven elke dag komen en gaan. We streven ernaar om u op de hoogte te houden met de nieuwe Kodi-add-ons die net aan de race zijn toegevoegd, zodat kijkers zonder gedoe blijven streamen en genieten van de Kodi-ervaring.

 1. Magicality Kodi Addon: Magicality Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Dubbed Anime: Dubbed Anime
 4. Yoda: Hoe Yoda Kodi Addon te installeren
 5. Schroom
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Afspeellijstlader: Hoe Playlist Loader Kodi Addon te installeren

Beste Kodi-add-ons voor films

1. Exodus

Exodus is ongetwijfeld de populairste Kodi-add-on van derden in de community. Sinds de terugkeer in het spel is Exodus te zien in bijna elke gebruikersbibliotheek.

Exodus Kodi is een add-on voor videostreaming met een ongeëvenaarde reputatie onder Kodi-gebruikers. Exodus staat bekend om zijn bijgewerkte bibliotheken met films, tv-programma’s, live tv-kanalen en radiostations.

Daarnaast heeft het een uitstekende zoekfunctie, gecategoriseerde lijsten en favorietenfunctie. Kijkers kunnen films en tv-programma’s vinden, gecategoriseerd op jaar, genre, best gerangschikt, hoog beoordeeld en meest bekeken.

Het is tijd om via Exodus van SkyTV UK-kanalen te genieten, direct na hun officiële uitzending de nieuwste tv-programma’s van HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS en vele andere tv-kanalen te bekijken. Zie deze handleiding over het installeren van Exodus (Kodi v16 en Kodi v17.6)

2. Verbond

Covenant arriveerde als een officiële Exodus-vork, om verschillende redenen door dezelfde eigenaar geïntroduceerd. Toen TVAddons op mysterieuze wijze uit de Kodi-wereld verdween, vertraagde het Exodus ondanks dat het regelmatig werd bijgewerkt.

Uiteindelijk, toen Exodus Kodi stopte met werken, nam Covenant het over met dezelfde kwaliteit van bibliotheek en interface. De nieuwe add-on Covenant voldeed aan de verwachtingen van Exodus-fans door verder te gaan waar Exodus vertrok. Lees onze nieuwste gids over het installeren van een convenant op Kodi.

3. Gurzil

Gurzil is een Exodus-vork en een perfecte vervanging voor elke streaming-add-on voor films of tv-programma’s. Nadat het team van Exodus-ontwikkelaars het had verlaten, kwamen er veel nieuwe Kodi-add-ons op, waaronder Gurzil.

Gurzil is een van de meest betrouwbare Kodi-add-ons en voldoet nooit aan de behoeften van gebruikers van binge-kijken. Vind hier de volledige gurzil-installatiegids.

4. Placenta

Placenta Kodi-add-on is een vork van Exodus en heeft de krantenkoppen gehaald voor het aanbieden van meer opties en betere streams. Deze add-on is ontwikkeld door Mr Blamo en Muad’Dib en is nu beschikbaar in Kodil Repository.

Het biedt streams van hoge kwaliteit en heeft de nieuwste inhoudstitels, waardoor het een van de beste Kodi-add-ons is. Volg deze gids en leer Hoe Placenta Kodi Addon te installeren.

5. Neptune Rising

Niemand kan een add-on weigeren die veel meer biedt dan Covenant, ondanks dat het de vork is. Dat is het probleem met Neptune Rising, een splitsing van de Covenant en Exodus Kodi-add-on, maar het heeft een betere bibliotheek en streams van betere kwaliteit.

De add-on Neptune Rising Kodi haalt de krantenkoppen vanwege de positieve recensies van de gebruikers. Gebruikers hebben beweerd dat het streams in HD-kwaliteit biedt, die met één klik worden afgespeeld, en de buffersnelheid is redelijk goed.

Met alle feedback van gebruikers in overweging, is deze add-on zeker een aanrader. Volgen Installatiehandleiding voor Neptune Rising en geniet van het streamen van uw favoriete inhoud.

6. Kodi Reddit Addon

Op Reddit vind je alle online geeks. Lezers kunnen daar onderwerpen vinden die betrekking hebben op bijna elke software, verschillende API’s, webcontent, video’s en nog veel meer. Een Kodi-add-on zijn en wegblijven van Reddit is een moeilijke zaak als je een video-nerd bent. Men wil altijd graag nieuwe add-ons proberen en de verkenning begint vanaf daar.

Als u zoekt tussen de beste Kodi-add-ons, vindt u de Kodi Reddit-add-on altijd in de lijst. Gebruik nu Reddit-video’s zonder Kodi te minimaliseren en een browser te openen, via de Kodi Reddit-add-on.

Beste video-add-ons voor Kodi

1. F4M-tester

Ooit afgevraagd waarom bijna alle reguliere add-ons vereisen dat F4M Tester correct werkt? Omdat F4M Tester een belangrijke reden is, kunnen deze add-ons de gebruikers streams van hoge kwaliteit bieden. De F4M Tester-add-on biedt het fundamentele decoderingsprotocol dat vereist is voor video-add-ons, waardoor de add-ons de gebruikerservaring kunnen verbeteren.

2. Magic Dragon Addon

Magic Dragon Kodi-add-on is een van de weinige Kodi-add-ons die live tv Kodi-streaming biedt. Magic Dragon Kodi-add-on heeft de beste streaming-links voor het bekijken van sport, films, tv-programma’s, live tv, cartoons en nog veel meer.

Dit alles in een enkele betrouwbare Kodi-add-on is moeilijk te vinden en het krediet gaat hiervoor naar Supremacy Repository. Het heeft vele andere geweldige Kodi-add-ons zoals Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA enz.

Hoe Magic Dragon Kodi Addon te installeren

3. Aspis Addon

Aspis is een geweldige Kodi-add-on voor het bekijken van films met films en live tv in hoge kwaliteit. De streaming-links die door Aspis Kodi-add-on worden geleverd, zijn van hoge kwaliteit omdat ze naadloos werken zonder te crashen.
Aspis Kodi-add-on is aanwezig in de Supremacy Repository en we moeten de daad waarderen dat Supremacy een aantal geweldige add-ons heeft bedacht voor Kodi-gebruikers.

4. TechStreams

TechStreams is een unieke Kodi-add-on voor het streamen van films, tv-programma’s, live sport, live tv-kanalen en nog veel meer. Het unieke van deze Kodi-add-on is dat het streaming-links van Torrent-sites haalt.

Dit is de reden waarom Tech Streams Kodi-add-on de nieuwste films en tv-programma’s direct beschikbaar heeft. Een ander groot voordeel van deze Kodi-add-on is dat deze snelle streaming-links in HD-kwaliteit heeft.

5. Digibox

Digibox-add-on is een traktatie, vooral voor de gebruikers die Trakt-, Real Debrid-accounts hebben, en voor gebruikers die het niet hebben, kunnen ze nog steeds genieten van deze add-on via standaard streaming-links. Gebruikers kunnen ook films, tv-programma’s en documentaires streamen.

 

Beste Kodi 3d-add-ons

Entertainment zonder 3D voelt als tijdverspilling, nietwaar? Stel je voor dat je streams van hoge kwaliteit gebruikt, maar ze zijn niet 3D, het zal niet leuk zijn! Dat weten we en daarom hebben we de beste Kodi 3D-add-ons voor je opgesteld.

1. Eyasses

Het is vrij zeldzaam om een ​​Kodi-add-on te vinden die streaming-links in 3D-kwaliteit biedt voor kinderinhoud, films, tv-programma’s, horrorfilms en sport. Eyeasses is een van die zeldzame Kodi-add-ons die al het bovenstaande en meer biedt.

Download Eyasses

Beste Kodi 4K-video-add-ons

Bekijk je favoriete films, tv-programma’s, documentaires, live sport, live evenementen, programma’s en nog veel meer in 4K-kwaliteit. Download en installeer nu de beste Kodi 4K-video-add-ons en breng je binge-kijkervaring naar een geheel nieuw niveau.

1. Nemesis

Nemesis is de nieuwste inductie in de Kodi-wereld, maar de functies ervan hebben de zeur van verrassende Kodi-gebruikers. Het biedt 4K-videoresolutie die beter is dan 1080p-resolutie. Hiermee kunnen kijkers films en tv-programma’s bekijken in 4K-resolutie met de Nemesis Kodi-add-on. Deze functie heeft echter een prijs. Om Nemesis te laten werken, moet je je aanmelden bij Real-Debrid dat € 16 kost voor een abonnement van 6 maanden.

2. Echte films

Real Movies is een film-add-on die je films laat zien in 4K-, HD- en 3D-videokwaliteit. Het hoofdcategoriegedeelte omvat boxsets (tv-kanalen), films, comedy-sectie en nog veel meer. Deze Kodi-add-on wordt constant bijgewerkt en daarom is het geliefd bij velen.

Kodi-add-ons voor live tv

Live tv kijken, weg van huis of op het werk, was nog nooit zo eenvoudig, maar dankzij Kodi heeft dat een aantal beste Kodi-add-ons voor Live TV. Bekijk nu uw favoriete Live-evenement op Kodi overal en altijd.

Het is echter belangrijk dat gebruikers de noodzaak van een VPN op Kodi begrijpen wanneer ze Kodi-add-ons van derden of live tv-add-ons gebruiken. Als u films op Kodi bekijkt, moet u uw verbinding beveiligen en anoniem blijven en als u live tv probeert te kijken, dan zal een VPN u helpen toegang te krijgen tot geo-beperkte streams.

1. USTVNow

USTVNow is een officiële Kodi-add-on waarmee Kodi-gebruikers al hun favoriete inhoud van Amerikaanse tv-kanalen kunnen bekijken. Het is heel gemakkelijk te gebruiken, het enige dat gebruikers hoeven te doen is zich gewoon aan te melden voor de add-on en te kijken wat ze willen zien. U kunt deze add-on installeren door onze gids te volgen voor hoe USTVNow Kodi Addon te installeren

Gebruikers kunnen deze Kodi-add-on installeren op Windows PC en Amazon Fire Stick, die ook andere top firestick-apps ondersteunt. Bovendien kunnen gebruikers die de Jarvis-versie van Kodi hebben, deze add-on ook op hun respectievelijke apparaat installeren.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer is een officiële Kodi-add-on die beschikbaar is in de officiële Kodi-add-on-repository. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete sportevenementen, entertainmentkanalen, live tv, nieuwe uitzendingen en nog veel meer bekijken.

Het is inderdaad een van de beste Kodi-add-on in het VK. Het is echter een geografisch beperkte Kodi-add-on die niet werkt buiten het VK. Kom meer te weten over deze add-on en leer hoe u deze Kodi-add-on installeert door onze BBC iPlayer-gids te volgen.

3. Ccloud TV

Ccloud TV is ongetwijfeld een van de oudste en beste Kodi-add-on voor het bekijken van Live TV-kanalen op Kodi. Het biedt honderden Live TV-kanalen en de links die het biedt zijn geweldig in termen van kwaliteit en snelheid.

Een ander groot voordeel van deze add-on is dat deze van tijd tot tijd wordt bijgewerkt. Gebruikers kunnen via deze Kodi-add-on alles bekijken zoals nieuws, sport, entertainment enz. Dus waar wacht je op? Installeer de cCloud nu op Kodi!

4. IPTV Bonanza

Alle Kodi-gebruikers die graag inhoud van over de hele wereld bekijken, kunnen verwijzen naar de IPTV Bonanza Kodi-add-on omdat deze live tv-programma’s biedt uit verschillende regio’s zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje, Duitsland enz. Niet alleen tv-programma’s maar gebruikers kunnen ook live sport- en muziekshows bekijken.

IPTV Bonanza downloaden

5. Salvazebul Italiaanse IPTV

Salva59s en Baal Zebul van de Evil King-familie ontwikkelden Salvazebul Italiaanse IPTV Kodi Addon. Dit is een Italiaanse live tv-add-on die de online inhoud levert van de kanalen die in Italië worden uitgezonden. Deze add-on is beschikbaar in de Android Repository.

Download Salvazebul Italiaanse IPTV

6. SmoothStreams

Als u op zoek bent naar een Kodi-add-on die sport en andere kanalen biedt voor entertainment, dan is SmoothStream perfect voor u. Met meer dan 50 live tv-kanalen kun je live evenementen streamen samen met tal van tv-shows met SmoothStreams. Er zijn verschillende kwaliteiten voor stream beschikbaar, namelijk 540p, 720p en 1080p.

Beste Kodi-add-ons voor sport

Waarom zoeken naar lastige online streaming-links voor uw favoriete sportevenement wanneer deze beschikbaar is op Kodi! Bekijk welke sport je ook leuk vindt door zonder problemen de beste Kodi-add-ons te gebruiken voor sporten in HD-kwaliteit.

1. SportsDevil

SportsDevil is de speciale live streaming en inhaal-tv-add-on voor sportliefhebbers. SportsDevil heeft een grote verscheidenheid aan sportstreamings voor cricket, tennis, voetbal, ijshockey, racen, fietsen en nog veel meer.

SportsDevil is een favoriet onder het voetbal & cricketfans voor de lange lijst met streamingkanalen die beschikbaar zijn om live-evenementen, hoogtepunten, pre te bekijken & wedstrijdprogramma’s posten en tv kijken. Sports Devil biedt 12 beINSports-kanalen voor Engelse Premier League-fans om live te genieten van alle wedstrijden. Onder de uitgebreide lijst met kanalen die SportsDevil biedt: SkySports, Fox Sports, BT Sports en meer.

Lees hier onze complete Sportsdevil-installatiegids.

2. Bedrog

Hoewel de naam misschien een beetje twijfelachtig is, is Deceit Kodi-add-on een uitstekende keuze voor het bekijken van Live Sports en Live TV. Het beste van deze add-on is dat het Trakt- en Real Debrid-integratiebeschikbaarheid heeft die Kodi-geeks zeer op prijs stellen. Tot nu toe werkte de add-on Deceit geweldig en er zijn geen problemen over gemeld.

Bedrog is beschikbaar in de One Nation Repository.

3. GenieTv Kodi-hulpprogramma en IPTV Sports

Genie TV Kodi Utility en Sports add-on is een compleet pakket voor de Kodi-gebruikers die graag regelmatig streamen op Kodi. GenieTV biedt sport- en live tv-streams van hoge kwaliteit. Bovenal heeft GenieTV ook geweldige onderhoudstools voor het oplossen van Kodi-problemen.

Zodat Kodi-geeks en Noobs zonder gedoe kunnen blijven streamen. U kunt ook contact opnemen met de ontwikkelaars van de GenieTVKodi-add-on via hun officiële Facebook-groep. GenieTV Kodi add-on repository is beschikbaar in de GenieTv Repository.

4. Joker Sport

De add-on Joker Sports Kodi is beschikbaar in de Maverick Kodi Repository. Het heeft categorieën met BT-sporten, 15.00 uur kick-off Footy, Sports Channel Extra enz.

5. AceStream

Onder de lange lijst met Kodi-add-ons voor het kijken naar sport en verschillende inhoud, hebben we AceStream die werkt op het BitTorrent-protocol. Dit is niet zomaar een add-on. AceStream is een streamingplatform dat via zijn eigen mediaspeler loopt.

Om AceStream op Kodi te draaien, heb je Plexus Player nodig. Plexus is een programma-add-on die beschikbaar is op Fusion-repository. Zodra je de Plexus-speler hebt toegevoegd, werk je de module bij en voer je streams uit van AceStream naar Kodi.

Ace Stream is beschikbaar in Adryan List Repository.

Beste Kodi-add-ons voor voetbal

1. Falcon Sports

Falcon sports is een geweldige extensie voor sportliefhebbers die live sportactie willen zien. Falcon sports heeft een aantal geweldige links voor gebruikers en dat ook in HD-kwaliteit. Een ander groot voordeel van deze extensie is dat de snelheid van de links erg snel is, in tegenstelling tot andere add-ons.

Download Falcon Sports.

2. DAZN

We kunnen DAZN (Da Zone) noemen als de nieuwe categorie Netflix voor sport in Kodi-add-ons. Het is een premium add-on die hoogwaardige sportevenementlinks biedt aan gebruikers tegen een lage vergoeding van slechts US $ 20. Gebruikers kunnen deze add-on downloaden, installeren en erop abonneren om te genieten van naadloos sportentertainment op Kodi. DAZZN heeft in zeer korte tijd respect verdiend van de Kodi-gemeenschap.

3. Eurosport-speler

Eurosport Player Kodi-add-on is een geweldige add-on voor het streamen van voetbalevenementen over de hele wereld. Het beste van deze add-on is dat deze ook on-demand contentbeschikbaarheid heeft. Gebruikers moeten zich echter aanmelden om toegang te krijgen tot deze add-on. Deze add-on kan worden gebruikt op pc, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android of Raspberry Pi.

Download EuroSport Player nu!

Beste add-ons om Engelse Premier League te streamen

1. NBC Sports

NBC Sports is een van de grootste sportnetwerken ter wereld die al meer dan 70 jaar bestaat. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Verenigde Staten en het is eigendom van de NBC-sportgroep. NBC omvat alle grote sportevenementen over de hele wereld, zoals de Engelse Premier League, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC en Olympische Spelen.

2. FOX Sports GO

Fox Sports is de officiële uitzender van het WK 2018. Gelukkig heeft het een Kodi-add-on voor alle voetbalfanaten die het WK voetbal willen streamen. Deze add-on wordt beschouwd als de beste add-on voor Kodi om voetbal te streamen.

Downloaden Fox Sports Go.

3. Herhalingen van voetbal

Er zijn heel veel voetbalfans die de wedstrijden misschien niet kunnen zien terwijl ze live beginnen. Football replays is de beste add-on voor kodi die alle hoogtepunten van gamecompetities in de grote competities (EPL, La Liga, Bundes Liga) biedt. Dus als u te laat komt voor de FIFA Wereldbekerwedstrijden, hoeft u zich geen zorgen te maken dat herhalingen van voetbal alle hoogtepunten van uw Kodi opleveren.

Downloaden Voetbal speelt.

4. Voetbal vandaag

Voetbal Vandaag heeft de top-add-on voor Kodi grote categorieën zoals Premier League, Games, UEFA Champions League, Highlights, La Liga, Primeir Leagu en nog veel meer.

Deze add-on is te vinden in de Colossus-repository en zelfs in de Kodil-repository. Colossus wordt echter het meest aanbevolen om het WK 2018 te streamen

Downloaden Voetbal vandaag

5. Start de Kodi Addon

Veel voetbalmaniakken hebben honger om hun favoriete team te zien spelen. Deze beste add-on voor kodi in de sportcategorie zal veel gratis brokjes geweldige FIFA World Cup-momenten opleveren. De aftrap van Kodi Addon is sterk gericht op de Engelse Premier League. Je kunt de competitieve wereldbekerwedstrijden echter streamen met het comfort van HD-streaming.

Downloaden Aftrap

6. DC Sports

DC Sports lijkt veel op de topkodi-addon Sports Devil. Deze externe Kodi-add-on heeft veel te bieden aan alle diehard-fans. Aangezien FIFA World Cup 2018 om de hoek ligt, is DC Sports de must-have om die geweldige doelen te bekijken en de rivaliteit tussen de beste voetballanden ter wereld te doorbreken.

Downloaden DC Sports

Beste UFC Kodi-add-ons om UFC-gevechten te bekijken

Het beste van vechtsporten streamen is geen probleem meer. Bekijk je favoriete UFC-wedstrijden in HD-kwaliteit met deze beste UFC Kodi-add-ons.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA past waarschijnlijk het beste in de lijst om de UFC-evenementen op Kodi te bekijken. Naast de live-evenementen zoals UFC-gevechten, worden er ook documentaires, tv-shows en eerdere UFC-evenementen vertoond. Deze Kodi-add-on is speciaal ontworpen voor UFC PPV’s omdat het alle UFC-gerelateerde inhoud rechtstreeks op uw Kodi-box of Kodi-software opvangt.

Beste Kodi-worstelende add-ons

Kodi is een geweldige plek voor miljoenen worstelfans over de hele wereld, waardoor ze hun favoriete worstelwedstrijden kunnen binge.

 1. Worstelen op aanvraag:

Als je nu een fan bent van worstelen en alle actie van WWE wilt zien, dan is WWE on Demand de perfecte Kodi-add-on voor jou. Met populaire pay-per-views zoals Royal Rumble en WrestleMania, biedt de add-on spannende actie van World Wrestling Entertainment. Evenzo is het eenvoudig om oude wedstrijden te streamen door naar de archiefsectie te gaan.

Download Wrestling on Demand

 Kodi Android-add-ons

Zoek niet verder en kies uit deze Kodi Android-add-ons die het beste werken op Android-apparaten, waaronder smartphones, tablets en pc’s.

1. Honden Bollocks

Laat u niet misleiden door de naam, deze add-on is geweldig om op Kodi te hebben. Het heeft een breed scala aan categorieën, zoals films, inhaal-tv, documentaires, kindergedeelte, muziek, radio, sport en tv-programma’s. Deze add-on kan ook in alle Kodi-add-on worden genoemd. Er zijn niet veel add-ons die een dergelijke variëteit en kwaliteit van streams bieden, zoals deze add-on.

2. Nachtelijke paniekaanvallen

Ben je een fan van Horror-content? Zo ja, dan wordt deze add-on ten zeerste aanbevolen voor u. Night Terror is een geweldige Kodi-add-on uit de Illuminati-repository met een verscheidenheid aan inhoud voor horrorfans zoals paranormale films, tv-shows, documentaires, True Crime-films, Reality-shows en True Crime-documentaires.

 Xbox One Kodi-add-ons

1. FireCat Kodi Addon

Iedereen wil een alles-in-één Kodi-add-on om te voorkomen dat je voor alles een andere add-on moet vinden. Firecat Kodi-add-on is een alles-in-één Kodi-add-on met inhoudscategorieën zoals films, tv-programma’s, live tv, muziek, documentaires, instellingen, enz..

FireCat Kodi-add-on is beschikbaar in UK Kodi Repository, klik op de link om te downloaden.

FireCat Kodi-add-on: Download Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos was een mythologisch wezen uit de beroemde videogame “God of War” aller tijden. Kratos Kodi-add-on is misschien geen God of Kodi-add-ons, maar het is zeker anders dan andere vanwege de inhoudssecties die het heeft.

De categorieën die het bevat, zijn films, tv-programma’s, collecties, tools en deze add-on heeft ook Trakt-integratiefunctie. Ongetwijfeld is die Kratos Kodi-add-on een van de beste Kodi-add-ons. U kunt de Kratos Kodi-add-on downloaden door op de onderstaande link te klikken: Kratos downloaden

Beste Kodi-add-ons voor PPV

PPV is het beste om naar te kijken als je van streaming en binge houdt. Gebruikers hebben er echter altijd problemen mee. Daarom hebben we enkele van de beste Kodi-add-ons voor PPV besproken.

1. Vader Streams

Vader Streams is een traktatie voor alle PPV-fans over de hele wereld omdat het links biedt naar Pay per view-evenementen van over de hele wereld. Dit is een betaalde add-on en gebruikers moeten abonnementskosten betalen voordat ze toegang krijgen tot links. Vader Streams heeft een geweldige reputatie opgebouwd onder alle andere add-ons vanwege de kwaliteit die het biedt.

Download Vader Streams.

Beste Kodi-game-add-ons

Kodi biedt alles wat anderen niet kunnen! Installeer de beste Kodi-game-add-ons hieronder en geniet van je favoriete games op Kodi.

1. Twitch Gaming

Met de Twitch-game-add-on kun je streams bekijken van mensen die games spelen over de hele wereld. Dit zijn de professionele gamers die marathon gaming-evenementen spelen en hun games zijn interessant om naar te kijken.

Deze add-on is te vinden in de officiële repository van Kodi en is een goede keuze om je vrije tijd door te brengen en de professionals te zien spelen.

2. YouTube Gaming

YouTube Gaming is vergelijkbaar met Twitch, waar Kodi-gebruikers andere mensen kunnen zien die het spel spelen en de hele gaming-marathon kunnen voltooien.

Deze add-on is te vinden in de YouTube-add-on die zich in de officiële Kodi-repository bevindt. Er is een apart gedeelte voor gamen en de streams zijn beschikbaar voor de gamevideo’s.

Kodi-add-ons voor MAC

Het beste van Kodi is dat het op bijna alle apparaten draait en als dat niet het geval is, vinden de nerds altijd een manier om het uit te voeren. Je kunt instellen Kodi op iPad, Kodi aan Apple TV en meer.

1. Spelers Klub

YouTube Gaming is vergelijkbaar met Twitch, waar Kodi-gebruikers andere mensen kunnen zien die het spel spelen en de hele gaming-marathon kunnen voltooien.

Deze add-on is te vinden in de YouTube-add-on die zich in de officiële Kodi-repository bevindt. Er is een apart gedeelte voor gamen en de streams zijn beschikbaar voor de gamevideo’s. Volg onze gids “Players Klub installeren ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Het is een Live TV Kodi-add-on die heel goed werkt met Kodi op MacOS. Gebruikers kunnen via deze add-on Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV en nog veel meer streamen. Flux Kodi-add-on is beschikbaar in Aliunde Repository.

Beste geo-beperkte Kodi-add-ons

Er zijn talloze add-ons die alleen op specifieke locaties werken. Als je geografische beperkingen wilt omzeilen en onbeperkt wilt streamen op Kodi, zorg er dan voor dat je een VPN gebruikt. Hier zijn enkele VPN-services om uit te kiezen:

 1. Ultieme IPTV

Ultieme IPTV-add-on is relatief een nieuwe toevoeging aan de IPTV-add-onsfamilie, maar moet nog worden geografisch beperkt. Deze add-on vereist een Kodi VPN om geografische beperkingen te deblokkeren om veel IPTV-kanalen over de hele wereld uit te zenden. De video’s zijn van HD-kwaliteit, maar de gebruikersinterface lijkt een beetje ingewikkeld zonder specifieke categorieën. Het is te vinden in Kodil Repository en TK Norris Repo.

Beste juridische / betaalde Kodi-add-ons

U zult altijd alles te slim af zijn wanneer u de premium add-ons gebruikt. Officiële add-ons zijn veilig te gebruiken en ze bieden de goede kwaliteit van streaming links.

Kies uw gewenste uit deze beste legale / betaalde Kodi-add-ons, betaal voor het abonnement en geniet van een naadloze streaming-ervaring.

1. Buzz Feed Video

Buzzfeed heeft wereldwijd een goede reputatie opgebouwd door zijn nieuws- en entertainmentinhoud die wordt gedeeld op zijn website en op sociale media. Buzzfeed is een internetmediabedrijf met een netwerk van geweldige contentproducenten, die hun journalistieke kwaliteiten op een geweldige manier benadrukken.

Het heeft een geweldige fanbase-vorm over de hele wereld en de beste doorbraak die het heeft verdiend, is dat Netflix nu een seizoen van korte stoies organiseert, gemaakt door Buzzfeed-journalisten. Zorg ervoor dat je de geweldige inhoud die door hen wordt gedeeld niet mist, dus installeer de officiële Buzzfeed Kodi-add-on uit de officiële Kodi-add-on-repository en geniet van dagelijkse Buzzfeed-video’s.

2. CollegeHumor

Als je een junkie bent op sociale media die onderweg dol is op humor en sarcasme, dan had je zeker gehoord van CollegeHumor. Deze comedy-website is beroemd op sociale media vanwege de humoristische en satirische inhoud die ze zelf produceren en de inhoud die ze delen met anderen.

CollegeHumor-inhoud is een eye-candy en we weten dat je het geweldig zult vinden om het op Kodi te bekijken. Dus installeer CollegeHumor Kodi-add-on vanuit de officiële Kodi-add-on-repository en begin met het bekijken van de grappigste video’s en de beste spoofs die online beschikbaar zijn.

3. ACE IPTV

ACE IPTV is een premium add-on voor Kodi die een grote verscheidenheid aan inhoud biedt. Bekijk populaire sporten zoals NFL, NBA, NHL, MLB en nog veel meer. ACE IPTV brengt streams van populaire kanalen zoals BT Sport en Sky Sports.

Bovendien kunnen kijkers met ACE IPTV genieten van duizenden films en tv-programma’s. Door deze add-on aan Kodi toe te voegen, heb je toegang tot kanalen zoals BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies en meer. Daarom heeft een ultieme premium Kodi-add-on alles voor iedereen.

4. Sporttoegang

SportsAccess is een premium Kodi-add-on die sport van over de hele wereld biedt. Door zich te abonneren op de service, hebben streamers toegang tot hun favoriete wedstrijden van NBA, NHL, voetbal (voetbal) en nog veel meer.

De add-on brengt inhoud van verschillende kanalen zoals SkySports. Als betalingswijze accepteert SportsAccess alleen Bitcoin. Dit klinkt voor velen misschien onhandig, maar het is beter voor uw privacy.

5. Mania HD

SportsAccess is een premium Kodi-add-on die sport van over de hele wereld biedt. Door zich te abonneren op de service, hebben streamers toegang tot hun favoriete wedstrijden van NBA, NHL, voetbal (voetbal) en nog veel meer.

De add-on brengt inhoud van verschillende kanalen zoals SkySports. Als betalingswijze accepteert SportsAccess alleen Bitcoin. Dit klinkt voor velen misschien onhandig, maar het is beter voor uw privacy.

Kodi Cartoon-add-ons

Cartoons-add-ons zijn niet alleen bedoeld voor amusement voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarom duik je als volwassene in de zee van nostalgie en eet je favoriete cartoons van over de hele wereld. Probeer deze cartoon-add-on nu op Kodi!

 1. Nickelodeon en Nickelodeon Jr

Als je een add-on nodig hebt die zowel Nickelodeon- als Nickelodeon Jr.-tv-programma’s laat zien, dan is er geen betere add-on dan deze. Uw kinderen zijn misschien geobsedeerd door Nickelodeon omdat het hen naar een punt brengt waar ze in de war raken wanneer ze hun favoriete programma’s in handen krijgen.

Kodi-add-ons voor Indiase kanalen

Het zou een kwestie van geluk zijn als je een werkende link online zou kunnen vinden voor Indiase kanalen en Bollywood-inhoud. Kodi-gebruikers hebben echter het geluk dat ze hun favoriete Bollywood-inhoud kunnen bekijken door deze Kodi-add-ons voor Indiase kanalen te gebruiken.

1. Viewster

Viewster is een officiële Kodi-add-on voor het online stomen van films en tv-programma’s. Het heeft verschillende categorieën, zoals actie, romantiek, drama en afzonderlijke secties voor films en tv-programma’s in elke categorie. Het is beschikbaar in het gedeelte met video-add-ons in de officiële Kodi Add-on-repository.

2. Einthusan

Einthusan is zonder twijfel de meest verbazingwekkende add-on voor Bollywood-films voor alle Bollywood-fans. De belangrijkste reden is dat het inhoud heeft in acht verschillende talen zoals Tamil, Telugu, Kannada, Hindi, Malayalam, Bengali, Marathi en Punjabi. Is dat niet geweldig?

Bovendien heeft deze add-on films en categorieën volgens het gen, jaar enz. Dit is geen officiële Kodi-add-on en we raden u aan een goede Kodi VPN-service te gebruiken om uw online privacy te beschermen. Deze add-on is beschikbaar in de SuperRepo Kodi add-on-repository.

Download Einthusan

3. TV op Desi Zone

TV op Desi Zone is een must om Kodi-add-on te hebben voor alle liefhebbers van Indiase inhoud / tv-shows. Het heeft een verscheidenheid aan tv-kanalen en tv-shows. Gebruikers kunnen eenvoudig bladeren en spelen wat ze maar willen, omdat de add-on een zeer goede lay-out heeft. Gebruikers krijgen toegang tot alle grote kanalen zoals Sony, NDTV, IBN, Sahara enz.

4. SnagFilms

SnagFilms is een officiële Kodi-add-on met een enorme bibliotheek met inhoud van over de hele wereld. Met ongeveer 30 categorieën films en tv-programma’s is deze add-on een pakket voor iedereen. Het heeft een speciale sectie voor Bollywood-films en tv-programma’s. Het is gemakkelijk te vinden in de sectie met video-add-ons van de officiële Kodi-add-on-repository.

5. Bollywood-films

Bollywood Movies is een Kodi-add-on speciaal gerichte Bollywood-films en Indiase inhoud. Deze add-on kan worden gedownload en geïnstalleerd via Super Repo. Het heeft een goede verzameling Tamil- en Hindi-films.

Bollywood-films downloaden

Beste Kodi-add-ons voor Canada

Canadese kijkers die in het buitenland wonen, hebben eenvoudig toegang tot hun favoriete Canadese inhoud door te kiezen uit een van deze beste Kodi-add-ons voor Canada. Deze add-ons zijn voor lokaal nieuws, lokale tv-programma’s en andere evenementen.

1. CanTV Live

CanTV Live is een live tv-add-on voor Canadese streamers die in het buitenland wonen en zeldzaam in Canada wonen, maar geen toegang hebben tot lokale nieuwskanalen. Hiermee kunnen kijkers lokaal nieuws en andere live tv-programma’s en sport bekijken.

2. Gemaakt in Canada

Made in Canada IPTV is een van de meest populaire IPTV Kodi-add-on, niet alleen onder het Canadese publiek, maar ook wereldwijd.

Ondanks dat het de naam Made in Canada heeft, biedt het niet alleen Canadese inhoud, maar heeft het ook een grote verscheidenheid aan Amerikaanse en Engelse contentstooms. Daarom wordt deze add-on wereldwijd gewaardeerd door de Kodi-gemeenschap.

Desalniettemin was deze add-on een topkeuze voor de Canadian Audience. Deze add-on is beschikbaar in de Kodi Israel Repository.

3. Canada on Demand

Canada on Demand is een geweldige add-on voor gebruikers die hun favoriete shows en tv-kanalen willen bekijken. Canada on-demand add-on biedt streams voor meer dan 30 Canadese tv-kanalen en de kwaliteit van de aangeboden streams is geweldig. Deze add-on wordt sterk aanbevolen voor gebruikers die Canadese inhoud willen streamen.

Kodi Spaanse add-ons

1. Add-on voor Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta is een Spaanse Kodi-add-on voor het bekijken van alle Spaanse films en tv-programma’s. Het is beschikbaar in de Super Repo. Pelisalacarta heeft een grote verscheidenheid aan Spaanse inhoud en wordt vaak de schat van Spaanse inhoud genoemd.

Het grootste kenmerk van deze add-on, die zijn USP kan worden genoemd, is dat deze add-on niet alleen de inhoud streamt, maar ook de gebruikers in staat stelt hun favoriete inhoud te downloaden. Maar het gebruik van een betrouwbare VPN met deze add-on is echt nodig.

2. Latino TVChopo Addon

Je hebt misschien veel Kodi-add-ons gezien voor sport en fitness, maar ze zijn allemaal Engelstalige Kodi-add-ons.

Latino TVChopo Addon is een Latino (Spaanse) Kodi-add-on voor het streamen van sport en fitness van de Spaanse tv-kanalen. Deze add-on heeft meer dan 10 categorieën om door te bladeren en het werkt geweldig.

Latino TVChopo Addon downloaden

Beste Kodi-add-ons voor gezondheid en training

Fitness-geeks over de hele wereld hebben toegang tot hun favoriete trainingslessen en andere fitnesslessen op Kodi. Hieronder volgen de beste Kodi gezondheidsfitness- en workout-add-ons die de beste video’s voor u bieden.

1. Pulse Fitness

Van de lijst met beste Kodi-fitness- en workout-add-ons, is Pulse Workout waarschijnlijk de meest bekende. Deze add-on is een gids voor je fitnessprogramma, omdat het lezers informeert over gewichtheffen, yoga, dieettips, oefeningen en nog veel meer.

Een verzameling motiverende video’s helpt je ook om door te gaan en een gezonder leven te leiden. Het zal zijn kijkers verder leren hoe ze gewicht kunnen verliezen en in goede conditie kunnen zijn. Deze add-on is te vinden op Kodil Repo.

2. Lichamelijkheid

Physicality add-on draait om het aanbieden van video’s met motivatie- en trainingsprogramma’s, wat goed is voor individuen die zich in hun initiële trainingsfase bevinden.

Het heeft een apart gedeelte voor UFC waar streamers alle informatie over UFC-gevechten krijgen en op de hoogte blijven van wat er gebeurt in het leven van atleten. Daarom is het ook een geweldige add-on voor UFC-liefhebbers. Het is te vinden op Dandy Media en Kodil Repo.

Beste Kodi-weer-add-ons

Blijf op de hoogte van de laatste weersvoorspellingen van over de hele wereld met Kodi. Installeer deze beste Kodi-weer-add-ons en houd het weer onderweg in de gaten.

1. Ontmoette Office

Met Office is een Kodi-add-on die weersinformatie biedt door gegevens op te halen van duizenden Britse locaties. Met functies zoals 5-daagse voorspelling, automatische locatie, minimale reactietijd en betrouwbare waarnemingen heeft deze add-on een goede reputatie opgebouwd.

De beperking van het selecteren van slechts één locatie tegelijk is een nadeel in deze add-on. Over het algemeen is deze add-on een van de beste Kodi-weer-add-ons.

Downloaden: met Office Zip-bestand

2. OpenWeatherMap uitgebreid

Deze add-on heeft een enigszins letterlijke betekenis; net als elke kaart biedt het gedetailleerde informatie over het weer.

Deze add-on biedt nauwkeurige weersvoorspellingen en weerkaarten van 36 uur tot 14 dagen. Een ander verschil in deze add-on is dat er een persoonlijke API-sleutel voor nodig is. Dit helpt bij frequente updates.

Downloaden: OpenWeatherMap Zip-bestand

3. Yahoo Weather: downloaden

Wie heeft er niet van Yahoo gehoord? Iedereen heeft gelijk! Yahoo was vroeger de populairste webserviceprovider. Yahoo geloofde in gemak en gebruik, en hetzelfde geldt voor de weer-add-on.

Makkelijk in te stellen, te gebruiken en te begrijpen, Yahoo weather add-on is zonder twijfel een sterke aanbeveling. Kodi-gebruikers moeten het zeker proberen, want het zijn geweldige Kodi-add-ons. Dergelijke aanmeldingsvereisten, geen gedoe bij de installatie en een gebruiksvriendelijke interface bepalen de kwaliteit ervan.

Downloaden: Yahoo! Weer Zip-bestand

In een notendop

Ik hoop dat je genoten hebt van onze lijst met top 107 Kodi-add-ons. Geniet van een mix van geweldige video & muziekservices van over de hele wereld met onze vermelde add-ons en laat ons weten hoe je ze leuk vond. Als we iets hebben gemist, laat het ons weten en we zullen ze toevoegen aan het aftellen.

Voor hulp bij het installeren of configureren van de add-ons, laat het ons weten in de comments hieronder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me