Het onderhouden van uw Kodi-speler was nog nooit zo eenvoudig met Kodi-onderhoudstools. Deze kodi-add-ons zouden uw Kodi op een efficiënte manier beheren, zodat u veel problemen bespaart. Het zou al je cache opschonen, Kodi-bibliotheken beheren en zal ook helpen als kodi niet werkt.

In deze handleiding hebben we 10 beste Kodi-onderhoudstools besproken die uw leven gemakkelijker zullen maken met Kodi-software.

10 beste Kodi-onderhoudstools voor augustus

Onderhoudstool zal uw Kodi efficiënt beheren. Hier zijn de lijst met 10 beste Kodi-onderhoudstools voor november:

 1. Nieuw begin
 2. Back-up
 3. Merlin Wizard
 4. Ares Wizard
 5. Beveiligingsschild
 6. cdART Manager
 7. Communityportaal
 8. Kodi Portal
 9. VPN Manager voor OpenVPN
 10. Log Viewer voor Kodi

1. Nieuwe start

Onderhoudstool Fresh Start Kodi Krypton is de gemakkelijkste manier om uw Kodi-speler in de fabriek te resetten. Als je alle Kodi-add-ons door elkaar hebt gehaald die moeten worden weggegooid, dan is dit je add-on. Het zal alles verwijderen en brengt je een geheel nieuwe Kodi.

beste kodi-onderhoudstools

Hoe Fresh Start op Kodi te installeren

 1. Open Kodi > Klik op het pictogram Instellingen in het bovenste menu > Kies Bestandsbeheer > Dubbelklik nu op Bron toevoegen.
 2. Hier moet je de URL http://cypher-media.com/repo/ plakken nadat je op de optie ‘Geen’ hebt geklikt > Selecteer OK > Typ de naam van de opslagplaats, d.w.z. Cyphers Lockers > Selecteer OK.
 3. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi > Dan Add-ons > Box-pictogram > Installeer vanuit Zip File optie.
 4. Zoek en selecteer Cyphers Lockers > Klik vervolgens op Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Selecteer Installeren vanuit repository > Cyphers Lockers > Programma-add-ons > Kies Fresh Start > Druk op Installeren.

2. Back-up

Kodi-gebruikers maken zich zorgen dat wanneer ze een nieuwere versie van Kodi installeren, elke add-on die ze hebben geïnstalleerd, ook zal verdwijnen. Kodi besefte de behoefte en introduceerde een onderhoudstool Kodi Krypton-add-on die de volledige Kodi-gegevens zal opslaan, inclusief de add-ons en opslagplaatsen.

Backup Kodi Onderhoudstool

Hoe back-up op Kodi te installeren

 1. Open Kodi > Selecteer Add-ons in het menu aan de linkerkant > Klik op het vakvormige pictogram in de linkerbovenhoek.
 2. Selecteer een optie Installeren vanuit repository > Zoek en klik vervolgens op Add-on Repository.
 3. Kies Programma-invoegtoepassingen > Klik vervolgens op Back-up in de lange lijst met add-ons > Installeren.
 4. Open Backup Kodi-add-on > Klik op Back-up.

3. Merlijn-wizard

Merlin Wizard is nog een ander onderhoudstool, Kodi Krypton, dat u helpt de cache te wissen om videobuffering te verbeteren. Naarmate de tijd verstrijkt, ontwikkelt de Kodi-speler speling en dat is de reden waarom je Kodi-bufferproblemen tegenkomt.

Merlin Wizard Kodi Onderhoudstool

Merlin Wizard is een perfect onderhoudstool om uw videostreaming te versnellen en te genieten van lange entertainmenturen. Bekijk de volledige installatiehandleiding voor Merlin Wizard. Het kan worden beschouwd als een alternatief voor Xunity Maintenance Tool. Het heeft verder Kodi-onderhoudstoolverwijderingspakketten die onnodige pakketten opschonen.

4. Ares Wizard (werkt niet)

Ares Wizard heeft alles, van add-ons tot kodi-opslagplaatsen, tot Kodi Builds en Kodi Skins. Het heeft verder een onderhoudsgedeelte waarmee Kodi-gebruikers de cache kunnen wissen, pakketten kunnen verwijderen en miniaturen kunnen verwijderen. De functies komen hier niet terecht, het analyseert uw Kodi verder en beveelt bepaalde instellingen aan waarmee u Kodi-buffering kunt stoppen.

Ares Wizard Kodi Onderhoudstool

Bekijk de installatiehandleiding voor Ares Wizard. Open Ares Wizard nadat u Ares Wizard hebt geïnstalleerd > Ga naar het tabblad Onderhoud en verwijder de cache. Om de aanbevolen instellingen te volgen, open Ares Wizard > Ga naar Tweaks-optie > Volg het proces.

5. Beveiligingsschild

Security Shield is een add-on voor onderhoudstools die uw systeem scant op virussen en bugs. Een van de functies vertelt u welke opslagplaats momenteel geen add-ons installeert. U kunt op de hoogte blijven van welke repository u moet installeren en welke u moet vermijden.

Security Shield Kodi Onderhoudstool

Security Shield is te vinden in Noobs and Nerds Repository, bekijk de installatiehandleiding voor Noobs en Nerds. Ga naar nadat u de repository hebt geïnstalleerd Programma-add-ons > Selecteer Beveiligingsschild > druk op Installeren.

6. cdART Manager

Als je een grote muziekfan bent, dan is dit de perfecte add-on voor jou. Met cdART Manager kunt u uw muziekbibliotheek beheren en sorteren op uw muzieksmaak. Als Kodi-gebruikers een muziekbibliotheek hebben die met veel muziek stroomt, dan zal cdART Manager het voor je beheren.

cdart Manager Kodi Onderhoudstool

Hoe cdART Manager op Kodi te installeren

 1. Download cdART Manager Plugin File > Bespaar op uw systeem.
 2. Open Kodi > Selecteer Add-ons > Vervolgens Box-pictogram > Installeer vanuit Zip-bestand.
 3. Upload of navigeer door het plug-inbestand dat u in stap 1 hebt gedownload.
 4. cdART Manager is nu geïnstalleerd.

7. Communityportaal

Community Portal is een informatieve onderhoudstool Kodi Krypton omdat het u informatie biedt over de nieuwste add-ons. Ook leert het Kodi-gebruikers verder over de populaire add-ons, samen met het aantal downloads.

Community Portal Kodi Onderhoudstool

Bekijk de installatiehandleiding voor de Noobs en Nerds-repository. Zodra je Noobs en Nerds hebt geïnstalleerd, open je de opslagplaats > Ga naar Programma-add-ons > Selecteer Communityportaal van de lijst > Raken Installeren.

8. Kodi-portaal

Kodi Portal is een programma-add-on waar u naast populaire cache tegelijkertijd veel populaire add-ons kunt installeren. Het is als een Kodi-wizard waar je Kodi-skins en Kodi-extensies naar wens kunt krijgen. Blader door verschillende beste kodi-wizards.

Kodi Portal Onderhoudstool

Bekijk de installatiehandleiding voor de Ares Project-repository. Ga naar nadat u Ares Project hebt geïnstalleerd Programma-add-ons > Selecteer Kodi Portal > Raken Installeren.

9. VPN Manager voor OpenVPN

VPN Manager voor OpenVPN beveiligt uw online privacy met behulp van een Kodi VPN. Met deze onderhoudstool Kodi Krypton kunt u verbinding maken met een VPN die uw online activiteiten op Kodi zal verbergen. Bekijk de installatiehandleiding voor VPN Manager voor OpenVPN.

Verder zijn Live IPTV-add-ons geografisch beperkt. Dit betekent dat je een VPN nodig hebt om de beperkingen te omzeilen en kanalen van over de hele wereld te kunnen streamen. Met VPN Manager voor OpenVPN kun je vrijheid hebben met Kodi.

10. Log Viewer voor Kodi

Met deze onderhoudstool Kodi kunt u logboeken bekijken. Het gebeurde zo dat Kodi-gebruikers geconfronteerd worden met Error Check Log tijdens het installeren van add-ons of zelfs repositories. Deze add-on laat u weten met wat voor soort fout u te maken heeft of welke bestanden ontbreken.

Log Viewer voor Kodi Maintenance Tool

Hoe Log Viewer op Kodi te installeren

Lancering Kodi > Selecteer Add-ons menu > Klik op Pakket installateur pictogram bovenaan.

Kiezen Installeer vanuit Repository > Vind Kodi add-ons repository van de lijst.

Ga naar Programma-add-ons > Zoek en selecteer Log Viewer op Kodi > Raken Installeren.

11. Xunity-onderhoudstool

Xunity-onderhoudstool was ooit een grote add-on, maar verloor de levensduur niet en verdween in het niets. De Xunity Maintenance-tool doet alles, van het wissen van de cache tot het beheren van uw bibliotheek. Het had zijn eigen repository die kon worden gedownload naar de Kodi-speler.

Xunity-onderhoudstool was een compleet onderhoudstool totdat het door de ontwikkelaars werd afgesloten. Sindsdien konden echter slechts enkele add-ons aan de reeks functies voldoen.

De Wrap Up

Onderhoudstools van Kodi vereenvoudigen Kodi in alle opzichten. Het helpt Kodi-gebruikers om hun add-ons, hun bibliotheken te beheren en alle onnodige bestanden te verwijderen die door uw Kodi zijn verbruikt. Met onze gids kunt u uw Kodi-speler vastmaken met 11 beste add-ons voor onderhoudstools.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me