Kodi Live TV

Kabel-tv is zo verouderd dat mensen zijn overgestapt op betere alternatieven, omdat snoersnijden de nieuwe trend is. Ten tweede, waarom zouden mensen liever betalen voor kabel-tv, terwijl ze hun favoriete inhoud live kunnen streamen zonder een cent te betalen?

Kodi-add-ons hebben eindeloze mogelijkheden geboden aan gebruikers over de hele wereld. Kodi is streaming-software die niet beperkt is tot het streamen van films en tv-programma’s. Het stelt gebruikers ook in staat om live tv en sport te kijken, daarom noemen we het een complete entertainmentoplossing. Er zijn talloze Kodi-add-ons voor het streamen van Live TV op Kodi. Maar sommigen van hen zijn geografisch beperkt en hebben mogelijk de beste VPN nodig voor streaming.

Kodi wordt geleverd met geweldige live tv-functies die de hele ervaring nog beter maken.

Waarom zijn Kodi Live TV-add-ons zo populair??

Kodi is een belangrijke speler in de online streaming-industrie en zijn populariteit is te danken aan de functies en de geweldige Kodi-add-ons. Kodi Live TV-add-ons zijn veel populairder dan de add-ons voor het streamen van films. De reden achter deze populariteit van live add-ons is dat gebruikers kunnen genieten van live HD-streaming van hun favoriete shows, sport, evenementen en nog veel meer zonder abonnementskosten te betalen.

Normaal gesproken moeten gebruikers betalen voor hun kabelabonnement, PPV of zelfs voor de live online streamingplatforms. Dankzij de beruchte Kodi-add-ons van derden kunnen gebruikers echter genieten van alles wat ze willen zonder iets uit te geven, zelfs geen registratie is nodig.

Hoe stel ik Live TV in Kodi in?

Volg deze stappen om te begrijpen hoe u live tv kunt kijken op Kodi:

 1. Lancering Kodi
 2. Klik op TV uit de linkerkolom.
 3. Klik op Voer add-on browser in
 4. Klik op PVR IPTV Simple Client van de lijst
 5. Klik op de Configureer optie
 6. Klik op Algemeen tabblad
 7. Selecteer Plaats> Zet het aan Extern pad (internetadres) optie
 8. Klik nu op, URL van M3U-afspeellijst > Typ de URLverstrekt door onze IPTV-serviceprovider > Klik
 9. Klik nu OK om het dialoogvenster te sluiten
 10. Klik Inschakelen en wacht op de melding.

Nu kun je live tv Kodi streamen vanaf je startscherm door simpelweg naar het tv-gedeelte te gaan.

 1. cCloud-tv

cCloud TV is een van de meest populaire Live TV Kodi-add-on omdat het al heel lang op de markt is. Het heeft honderden geweldige live tv-kanalen uit landen als de VS, het VK, Canada, Australië en nog veel meer. Een ding om te begrijpen is echter dat het een IPTV-add-on is; daarom hebt u mogelijk een VPN-service nodig om de service te deblokkeren.

  Wat is Kodi URL-resolver? En hoe u populaire URL-resolvers instelt

cCloud TV is een gratis add-on voor Kodi, wat betekent dat je zonder kosten live tv kunt streamen. Het heeft alle streams in de beste kwaliteit en de ad-on werkt zonder onderbrekingen. U kunt ook uw eigen server selecteren in de lijst met servers in de add-on, die alle live servers toont.

 1. BBC iPlayer

Een andere populaire IPTV Kodi-add-on-hoed vereist geen introductie. Voor degenen onder u die niet op de hoogte zijn van BBC iPlayer, is het een geweldige IPTV Kodi-add-on. Hiermee kunnen gebruikers overal ter wereld live tv-kanalen streamen zonder geld uit te geven.

BBC iPlayer heeft de originele BBC-programma’s beschikbaar voor live streaming. Gebruikers die in het VK wonen, kunnen eenvoudig live tv streamen via BBC iPlayer, maar gebruikers uit andere landen kunnen deze add-on niet gebruiken. Het is een geo-beperkte add-on en om het ergens anders dan in het VK te gebruiken, heb je een VPN nodig of je kunt ook zijn abonnement kopen.

 1. De magische draak

Voor alle Kodi-gebruikers die op zoek zijn naar een zeer betrouwbare Kodi-add-on voor live tv op Kodi, kun je de Magic Dragon Kodi-add-on proberen. Het werd snel na de release een populaire naam in de Kodi-gemeenschap vanwege de streams van hoge kwaliteit. Aanvankelijk was het populair vanwege de filmstreams, maar geleidelijk begonnen gebruikers zich te realiseren dat het een uitstekende add-on is om ook live tv op Kodi te streamen.

De Magic Dragon Kodi-add-on kan worden geïnstalleerd via de Supremacy Kodi-repository. Het wordt binnen een minuut geïnstalleerd en wanneer u deze add-on uitvoert, wordt het onmiddellijk geopend. Zelfs wanneer u naar een stream zoekt, hoeft u niet te wachten zoals andere add-ons.

 1. wolfsroedel

Als u op zoek bent naar een Kodi live-tv-add-on met werkende streams voor Britse en Amerikaanse kanalen, dan is Wolf Pack de optimale keuze voor u. Wolf Pack is populair geworden in de gemeenschap vanwege de betrouwbare streams die altijd werken en hun kwaliteit.

Het heeft alle populaire kanalen uit de bovengenoemde twee regio’s. Je kunt live sport, nieuws en andere live tv-programma’s streamen via de verschillende kanalen die in de bibliotheek worden aangeboden. U kunt de Wolf Pack Kodi-add-on eenvoudig downloaden en installeren vanuit de Midian-repository.

 1. Onzelfzuchtig leven

Onzelfzuchtige Kodi-add-on is een geweldige live TV Kodi-add-on met talloze kanalen van over de hele wereld. De meeste mensen weten van deze add-on vanwege de verbazingwekkende up-to-date bibliotheek met films en tv-programma’s. Dit is echter een geweldige add-on voor live tv-streaming en nu zijn mensen zich dit gaan realiseren.

Een van de beste dingen die je zult opmerken over de Selfless Kodi-add-on is dat alle kanalen zijn gesegmenteerd op basis van hun genres. Gebruikers kunnen gemakkelijk naar hun favoriete kanalen zoeken op basis van hun smaak en voorkeur in plaats van door een dooreenlopende lijst te scrollen.

 1. Phoenix Reborn IPTV
  Hoe HotStar buiten India te bekijken in de VS, het VK, Canada en anderen

Phoenix Reborn IPTV is een complete live tv-Kodi-add-on met live tv-kanalen van over de hele wereld. Het heeft kanalen die zijn gecategoriseerd als Britse en Amerikaanse kanalen en kanalen uit de rest van de wereld. Gebruikers kunnen door hun gewenste kanalen bladeren om livestreams te bekijken door rechtstreeks naar de respectieve map te gaan.

Het heeft een verscheidenheid aan kanalen van over de hele wereld voor muziek, sport, muziek en nog veel meer. Phoenix Reborn IPTV heeft ook meertalige kanalen uit andere regio’s over de hele wereld.

 1. TV One

TV One is een zeer goede IPTV Kodi-add-on en heeft de laatste tijd zijn waarde bewezen door livestreams van hoge kwaliteit te bieden. Het heeft meer dan honderd werkende kanalen die direct beschikbaar zijn voor streaming. Deze kanalen zijn verdeeld in categorieën, waaronder documentaire, entertainment, eten, kinderen, films, muziek, nieuws, sport, Amerikaanse kanalen.

De kwaliteit van de streams die u kunt vinden, is echter minimaal 480p en maximaal 720p HD. Ik heb persoonlijk geprobeerd deze add-on te installeren en te gebruiken en vond het best spannend. De streams waren naadloos, omdat ik geen bufferproblemen ondervond. Je kunt deze add-on downloaden van de Skymashi TV Repository.

 1. Chronos

De add-on Chronos Kodi staat niet alleen bekend om het streamen van de nieuwste films en tv-programma’s, maar staat ook bekend om zijn IPTV-functies. Chronos heeft live tv-kanalen voor live sport, muziek, live evenementen, nieuws, radio etc. Het installeren van Chronos is niet echt een gedoe aangezien het binnen 30 seconden wordt geïnstalleerd en het werkt heel goed.

Chronos Kodi add-on-ontwikkelaars hebben het onlangs bijgewerkt en het lijkt erop dat ze er nog meer providers aan hebben toegevoegd. Dit is de reden waarom je altijd werkende streams zult vinden en niet de gebroken streams, wat eerder een probleem was.

 1. Zeus

In tegenstelling tot de eerder genoemde live tv-add-ons, is Zeus eigenlijk een meertalige Portugese Kodi-add-on. Het heeft kanalen van over de hele wereld in het Engels, Spaans, Portugees en vele andere talen. Veel van de kanalen hebben Engelse zang, maar ze hebben ondertitels in andere talen, terwijl in het andere het scenario het tegenovergestelde is.

Zeus heeft een grote bibliotheek met honderden live tv-kanalen om uit te kiezen, maar een ding dat ik heb opgemerkt, is dat de kwaliteit van streams niet consistent is. Veel van de kanalen hebben een goede streamingkwaliteit, terwijl er kanalen zijn die op 420p-definitie werken. Je moet de kanalen zelf proberen om de kwaliteit te zien.

 1. ULTRA TV
  29 beste Kodi-skins voor Leia, Krypton, Jarvis (18,17,16) versies

Ultra TV is een van de beste Kodi live tv-add-ons die je in je bibliotheek kunt hebben als je ernaar uitkijkt om live satellietkanalen gratis te streamen. Het heeft kanalen van over de hele wereld, b.v. VS, VK, Spanje, Frankrijk, India. Een ander groot voordeel van deze add-on is dat er veel meertalige kanalen in de bibliotheek zijn, zoals Frans, Spaans, Hindi, Arabisch enz..

Ultra TV is geen zware Kodi-add-on zoals andere en neemt weinig ruimte in beslag en werkt erg soepel. Niet veel IPTV-add-ons zijn zo licht omdat de functies die ze hebben veel ruimte innemen in vergelijking met andere Kodi-add-ons.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga is een van de beste Kodi-add-ons voor al die Kodi-gebruikers die een verscheidenheid aan inhoud van over de hele wereld willen streamen. Het heeft een uitgebreide bibliotheek met kanalen uit verschillende regio’s over de hele wereld en ook veel meertalige kanalen. Kanalen uit het VK en de VS zijn uiteraard aanwezig in de bibliotheek.

TV SuperTuga heeft alle kanalen onderverdeeld in verschillende secties en u kunt sport, films, VOD, nieuws, muziek, documentaires, wetenschappelijke kanalen en nog veel meer streamen.

Kun je live tv kijken met FireStick?

FireStick is een van de beste opties voor live streaming omdat het alle geavanceerde streamingfuncties en apps heeft. Gebruikers kunnen zich eenvoudig abonneren op elke live tv-service zoals HBO Now, ESPN of Hulu op hun FireStick-apparaat en live tv-streaming starten.

Afgezien van de premium live tv-services, zijn er ook gratis live tv-services voor FireStick, zoals:

 1. Live NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV inhalen

Afgezien van deze apps, kun je ook kiezen voor Kodi op FireStick en beginnen met streamen via de beste live tv-add-ons voor Kodi. Kodi werkt heel goed op FireStick en de verbazingwekkende ervaring met het doorknippen van kabels klimt naar een nieuwer niveau wanneer deze twee worden gecombineerd.

Laatste woorden

Live tv streamen op Kodi is echt een geweldige ervaring en het lijdt geen twijfel dat dit de toekomst van entertainment is. Te midden van al deze discussies moet echter één ding in acht worden genomen: privacy en online beveiliging.

Online streamen lijkt misschien leuk en zo, maar het is altijd een riskante zaak en u bent altijd kwetsbaar voor cyberdreigingen. Niet alleen dat, gratis streaming wordt in veel regio’s onderworpen aan piraterij en als u zich ermee bezighoudt, kunt u juridische problemen krijgen.

Daarom raad ik jullie allemaal aan om een ​​VPN-provider te gebruiken om je privacy en online aanwezigheid te beschermen. Stream anoniem via VPN-servers en geniet van de live tv-ervaring van Kodi zonder iets te riskeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me