123Movies Top Online Movie Site gratis | Vind vergelijkbare sites zoals 123 films om gratis HD-films te bekijken

Wat is 123films?

123movies is een online filmstreamingsite waarmee gebruikers gratis populaire en nieuwste films kunnen streamen en downloaden. Het heeft een enorme bibliotheek met duizenden films en tv-programma’s van verschillende genres. 123movies vereist geen accountregistraties, logins of lidmaatschapskosten.


Er zijn verschillende categorieën inhoud beschikbaar op 123films zoals films, tv-programma’s, anime enz. Gebruikers kunnen heel eenvoudig hun gewenste film streamen door naar de site te gaan en gewoon op de titel van de inhoud te klikken die ze willen bekijken. De film wordt direct afgespeeld (een paar pop-ups worden geopend wanneer erop wordt geklikt, negeer ze) en gebruikers kunnen naar hun gewenste inhoud zoeken als deze niet op de startpagina wordt weergegeven.

Een andere geweldige functie van 123movies is dat als de gebruiker geen film ter plaatse kan vinden, hij op het tabblad Verzoek kan klikken en het filmaanvraagformulier kan invullen. De site-eigenaren zullen het vervolgens bekijken en op verzoek van de gebruiker die specifieke film ter plaatse uploaden.

123movies kunnen worden gecategoriseerd als een torrent-site zoals Yify, Kickass, 1337x met talloze inhoudstitels klaar voor gebruikers. Het verschil zit echter in de aard van de werking van de site omdat torrent-sites de inhoud hosten die ze bieden, terwijl de 123movies-website geen inhoud host. Hoewel de inhoud gemakkelijk ter plaatse kan worden gestreamd, melden bronnen dat die bestanden niet daadwerkelijk op siteservers worden gehost.

Als u een Kodi-gebruiker bent, zult u misschien verbaasd zijn om te weten dat er ook een Kodi-add-on voor 123movies is. Hiermee kunt u al uw favoriete films gratis streamen vanuit de bibliotheek. Zorg ervoor dat u de add-on van een betrouwbare repository downloadt, want er zijn veel nep 123movies-apps en add-ons online beschikbaar.

123movies kreeg te maken met veel hitte van autoriteiten in de VS en het VK en dit resulteerde in de sluiting van hun officiële domein dat “123movies.to” was. Het domein is sindsdien ongebruikt en de site is nooit meer live gegaan.

Is 123films naar beneden?

Het oorspronkelijke domein van 123movies, dat “123movies.to” was, is verdwenen nadat de eigenaren van de sites door de autoriteiten waren gedagvaard. Eerder dit jaar noemde MPAA (Motion Picture Association of America) 123movies als de meest populaire illegale site onder de “beruchte sites”.

123 films uit

Maandelijks bezochten ongeveer 98 miljoen gebruikers deze beruchte site, wat de autoriteiten zorgen baarde. Een illegale site die zoveel verkeer krijgt, is altijd een punt van grote zorg.

Momenteel is het officiële domein van 123movies niet beschikbaar, maar de mirror-sites werken nog steeds. Een ander gerucht in de branche is dat 123movies nog steeds functioneel is met andere namen zoals 123movies hub. Sommige mensen beweren echter dat dit kloon-sites zijn en dat de officiële 123movies-site niet langer functioneert.

Ik probeerde toegang te krijgen tot de mirror-sites en merkte op dat deze mirror-sites actuele inhoud hebben en ik denk dat de geruchten waar kunnen zijn.

Is 123movies veilig / legaal?

Nee, 123movies is niet legaal om te gebruiken, aangezien ik al zei dat MPAA er achteraan draait omdat het illegale inhoud biedt. Het bekijken of downloaden van dergelijke inhoud is illegaal en u kunt ernstige problemen krijgen als u zich ermee bezighoudt.

Wat betreft de veiligheid, dergelijke sites hebben ter plaatse malware en virussen. 123movies is in het verleden het onderwerp geweest van malware en virushosting en daarom zou ik het onveilig noemen. Nu de site niet beschikbaar is, kunnen we niet controleren of de site nog steeds potentiële bedreigingen host of niet, maar toen ik de mirror-sites controleerde, toonden de resultaten aan dat ze ook niet veilig zijn.

Fifa Worldcup NewsHet wordt ten zeerste aanbevolen om verbinding te maken met een VPN tijdens het streamen van films via 123Movies. 123Movies is illegaal verklaard omdat het gratis films streamt. Afgezien van de onvergelijkbare beveiligingsvoordelen die een VPN biedt, houdt een VPN uw activiteit veilig, anoniem en deblokkeert ook geografisch beperkte inhoud.kat cta

123 films onveilig legaal

Het is altijd beter om uit de buurt te blijven van dergelijke potentiële bedreigingen als u geen antivirusprogramma op uw apparaat heeft dat u tegen dergelijke bedreigingen kan beschermen. Hoe leuk dergelijke websites ook lijken, het is beter om veilig te blijven dan om spijt te hebben.

123Movies Proxy / Clones en Mirror / Vergelijkbaar met sites

Er zijn momenteel meer dan 50 mirrorsites van 123films online en ze hebben allemaal bijna dezelfde inhoud in hun bibliotheek. Ik heb de top 50 mirror-sites vermeld waar u op kunt letten:

Website URLToestandSnelheid
1. https://123movies.co/ONLINEErg snel
2. https://gostream.is/ONLINEErg snel
3. http://123movies.gsONLINESnel
4. http://123movies.net/ONLINENormaal
5. http://123-movie.ruONLINEErg snel
6. http://123movies.toONLINESnel
7. http://123movieshd.toONLINEErg snel
8. http://gomovies.isONLINENormaal
9. https://gomovies.com.ru/ONLINESnel
10. https://gomovies.pet/ONLINENormaal
11. https://gomovies.space/ONLINEErg snel
12. https://gomovies.tech/ONLINENormaal
13. https://123movie.space/ONLINENormaal

123Movies zijn gedeblokkeerd in het VK?

Op verzoek van MPA (Europe) hebben meer dan een dozijn illegale sites het bevel gekregen van het British High Court om te worden gesloten. Van deze sites stond de 123movies-website bovenaan de lijst omdat het de meest gebruikte illegale site was. Dit zijn de sites die de rechtbank heeft bevolen te sluiten:

123films.toThemovie4u.com
Geektv.isMoviesub.net
Genvideos.orgMovietubenow.biz
Gowatchseries.bizSeries-cravings.me
Hdmovies14.netSpacemov.com
Hdmovieswatch.netStreamallthis.is
Watchmovies.ms

123movies werd stopgezet, maar zoals de geruchten beweren, is het nog steeds online beschikbaar via zijn mirrorsites. Het is echter niet meer toegankelijk in het VK vanwege de strikte wetten tegen piraterij waarmee de autoriteiten rekening hebben gehouden.

Desalniettemin, als u 123films in het VK wilt deblokkeren, kunt u een VPN gebruiken en deze openen door verbinding te maken met een neutrale regio waar de site toegankelijk is.

Fifa Worldcup News123Movies is niet beschikbaar in het VK vanwege auteursrechtelijke problemen. Om toegang te krijgen tot 123Movies in het VK, kan het worden gedeblokkeerd met een VPN. Afgezien van de onvergelijkbare beveiligingsvoordelen die een VPN biedt, houdt een VPN uw activiteit veilig, anoniem en deblokkeert ook geografisch beperkte inhoud.kat cta

123movies alternatieven of sites zoals 123movies

De officiële site van 123movies is niet langer online, maar er zijn vergelijkbare sites online die kunnen worden gebruikt voor het streamen van gratis films. Deze sites vereisen geen login- of lidmaatschapskosten, net als 123movies. Hier zijn de top 10 beste alternatieven van 123films om je honger naar streaming te stillen:

 1. Ja! Films
 2. Vumoo
 3. ShowBox
 4. VexMovies
 5. Niter
 6. Film 25
 7. Kijk gratis
 8. GoMovies
 9. PopcornFlix
 10. Zmovies

Laatste woorden

Online piraterij is de laatste jaren een ernstige zorg voor de producenten en distributeurs van inhoud, aangezien de trend van piraterij drastisch is gestegen. Het begon met torrent-sites en vervolgens verschenen sites zoals 123movies online. Met 123movies konden gebruikers hun films streamen zonder een cent te betalen en deze trend verspreidde zich als een lopend vuurtje.

De afgelopen jaren zijn de autoriteiten echter zeer oplettend geworden via internet en wordt het optreden tegen dergelijke diensten snel opgevoerd. Zulke sites met miljoenen bezoekers trekken heel gemakkelijk de ogen van de autoriteit en dit is wat er gebeurde met 123films.

De autoriteiten merkten de populariteit op en daarom moest het in het stof bijten. De mirror-sites zijn echter nog steeds online, maar de gebruikers zullen altijd terughoudend zijn om die sites te gebruiken, omdat ze schadelijk en schadelijk kunnen zijn.

Gebruikers die ervoor kiezen om dergelijke sites te gebruiken, moeten er rekening mee houden dat deze sites illegaal zijn en dat ze gemakkelijk in gevaar kunnen worden gebracht, omdat ze juridische kosten kunnen krijgen voor toegang tot illegale inhoud. Als u dergelijke sites nog steeds wilt gebruiken, kunt u dit het beste doen door anoniem te blijven. Gebruik een VPN-service om uw privacy te waarborgen en anoniem op internet te surfen, maar kies een betrouwbare VPN-provider met de beste codering en service.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map