Een ding dat Kodi een voorsprong geeft op andere online streamingplatforms, is de verscheidenheid aan add-ons. Kodi-add-ons zijn van verschillende typen, waarmee gebruikers bijna alles erop kunnen streamen. Het probleem waar veel gebruikers mee te maken hebben, is echter dat sommige Kodi-add-ons die vroeger goed werkten, crashen of fouten gaan maken. Dit stimuleert gebruikers om naar iets beters te zoeken en ze houden de site van site naar site op zoek naar nieuwe Kodi-add-ons.

Maak je geen zorgen meer; we hebben enkele van de beste nieuwe Kodi-add-ons voor je op een rij gezet, zodat je niet het gedoe hoeft te hebben om door meerdere sites te bladeren.

Kodi-add-ons zijn van verschillende typen en aard. Met typen bedoel ik dat ze kunnen zijn voor het streamen van films, tv-programma’s, live tv, muziek, documentaires enz. Of ze kunnen add-ons zijn voor onderhoud en ondersteuning.

Een ding om hier te begrijpen is dat ik verwijs naar niet-officiële Kodi-add-ons, die gratis te gebruiken zijn. Het installeren of gebruiken van dergelijke add-ons wordt in veel regio’s als illegaal beschouwd, daarom raad ik jullie aan om een ​​streaming VPN te gebruiken.

13 nieuwste Kodi-add-ons voor 2019

1. Fladnag

Fladnag Kodi-add-on is een traktatie voor alle Kodi-gebruikers die dol zijn op het streamen van tv-programma’s. IT heeft een verscheidenheid aan tv-programma’s van over de hele wereld en allemaal georganiseerd in verschillende categorieën. Deze categorieën zijn trending, TMDB Best beoordeeld, Actie en avontuur, Populaire shows enz.

fladnag films kodi addon

U kunt deze add-on downloaden en installeren vanuit de T2K-repository, die onlangs is verplaatst naar een nieuw domein. Ik heb deze add-on persoonlijk geprobeerd en ik kreeg geen foutmelding tijdens het installeren. De add-on is binnen een minuut geïnstalleerd en werkt soepel zonder vertragingen of crashes.

2. DIY Fix Kodi Addon

Als u een frequente Kodi-gebruiker bent die niet graag naar oplossingen en dingen op internet zoekt terwijl u een hekel heeft aan browsen, dan is deze add-on iets voor u. DIY Fix Kodi-add-on is een unieke Kodi-add-on die oplossingen biedt voor normale levensproblemen zoals tuinieren, reparatie van elektronica, huisdieren, autoreparatie enz. DIY Fix Kodi-add-on is beschikbaar in de Butter Fingers Repository.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Het hebben van deze add-on zal uw leven veel gemakkelijker maken omdat u een gids heeft om uw normale levensproblemen op één plek op te lossen. U hoeft niet langer naar dergelijke dingen te zoeken via internet of YouTube; u kunt deze add-on gewoon gebruiken voor hulp. We kunnen zeggen dat Kodi niet alleen online streaming beter maakt, maar ook zorgt voor gemak in ons dagelijks leven.

3. Modus Operandi

Modus Operandi is een geheel nieuwe Kodi-sport-add-on die streamingopties biedt voor worstelen, vechtsporten, basketbal en race-evenementen. Deze Kodi-add-on is misschien een nieuwkomer in de branche, maar heeft zeker veel potentieel.

MODUS-OPERANDI-nieuwe-Kodi-add-on

Gebruikers kunnen de streaminglinks proberen die zijn voorzien voor hun gewenste sportevenement, omdat het tal van streaminglinks biedt voor één evenement. Als een van de aangeboden streaminglinks niet werkt, kunnen gebruikers de zoekfunctie gebruiken om nieuwe links te vinden. Download en installeer Modus Operandi Kodi add-on van iTzMe Repository.

4. Seren Kodi-add-on

Seren is een van de beste Kodi-add-ons voor alle streaming-geeks die een Real Debrid- of Trakt-account hebben. Een geweldige Kodi-add-on met de nieuwste films die beschikbaar zijn omdat het links door torrent-sites schrapt.

Deze add-on is beschikbaar in de Nix gates-repository en u kunt deze eenvoudig vanaf daar downloaden en installeren. U kunt onze gids “Hoe Seren Kodi Addon installeren” raadplegen voor meer informatie over deze add-on.

serene nieuwe Kodi-add-on

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 is een nieuwe Kodi-add-on met de nieuwste films, tv-programma’s, tekenfilms, anime-inhoud en nog veel meer. Deze add-on heeft inhoudstitels die goed zijn onderverdeeld in verschillende secties.

nixtoons kodi addon

De interface van deze add-on is vrij eenvoudig en de add-on zelf is erg klein. Dit is de reden waarom het installeren en gebruiken van deze add-on helemaal geen gedoe is. Deze add-on is beschikbaar in de Doko Repository.

6. Venom

Venom is een nieuwe vork van de legendarische Exodus Kodi-add-on, met een vergelijkbare lay-out maar verbeterde kwaliteit. Het heeft betere en bijgewerkte scrappers die betere streaminglinks bieden. Eerder hebben we veel Exodus-vorken in de branche gezien, maar niet alle hadden het potentieel om kwaliteitservaring te bieden.

gif nieuwe Kodi-add-on

Venom daarentegen is een uitstekende vork die redelijk goed werkt en geen verbroken streaming-links biedt. U kunt de Venom Kodi-add-on downloaden en installeren vanuit de speciale Venom-repository.

7. 13Clowns

13 Clowns Kodi-add-ons is er een voor alle Kodi-add-on voor IPTV, films, tv-programma’s, YouTube-video’s, sport enz. 13 clowns is onlangs door TVA ontwikkeld en is teruggekeerd met een nieuw domein, maar met betere scrappers en streams. 13 clowns heeft Civitas Scrapers, wat een nieuw pakket is als scrappers, veel beter dan de oude lambda scrappers.

13-clowns-kodi

Het is eigenlijk een vork van de Exodus Redux Kodi-add-on, maar ik heb het persoonlijk geprobeerd en besefte dat het beter is. Het heeft een zoekmachine functie, waarmee gebruikers kunnen zoeken naar hun favoriete inhoudstitels die niet aanwezig zijn in de bibliotheek. De add-on kan worden gedownload en geïnstalleerd in 13 clowns-repository.

8. Overmatig

Nog een Exodus Kodi-vork, uitgebracht met enkele updates en tweaks om de ervaring te verbeteren. Het is een goede Kodi-add-on voor het streamen van films en tv-programma’s en het heeft ook enkele handige Kodi-tools.

overeasy kodi addon

Deze add-on is beschikbaar in de Eggman Repository.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic is een geheel nieuwe Kodi-muziek-add-on die de nieuwste muziekstreams biedt die beschikbaar zijn via YouTube. De scrappers in de Kodi Muzic-add-on halen streaming-links van YouTube, zodat gebruikers met één klik kunnen zoeken en spelen. Niet alleen dat, gebruikers kunnen ook de nieuwste muziekvideo’s en concerten bekijken.

muzic kodi addon

De interface van deze nieuwe Kodi-add-on is zeer goed georganiseerd in verschillende categorieën zoals Musicals en speelt Live Stream Radio, Muziekconcerten, documentaires enz. U kunt deze geweldige Kodi-add-on downloaden en installeren vanaf de Butter Fingers Repository.

10. KODZI

Kodzi is een geheel nieuwe en unieke Kodi-hulpprogramma-add-on die je je nooit had kunnen voorstellen. Het is zo ontwikkeld dat gebruikers niet langer alle lange stappen van het installeren van een repository hoeven te doorlopen. Met Kodzi kunnen gebruikers eenvoudig de URL van de bronlink van de repository erin invoeren en het zal de repository zelf ophalen en installeren. Dit betekent dat de gebruikers nu kunnen ontspannen en elke Kodi-repository kunnen installeren zonder een gids te hoeven volgen.

kodzi nieuwe kodi-add-on

Met de Kodzi-add-on hoeven gebruikers hun bestandsbeheer niet meer te verdringen, omdat deze add-on de ultieme tijd- en moeitebesparing is. U kunt deze add-on eenvoudig installeren vanaf de MrKodz-opslagplaats.

11. Storm

Genoeg van alle vorken van de Exodus Kodi-add-on, deze van de vork van de populaire Covenant Kodi-add-on die zelf een vork van Exodus was. Dit fiasco van vorken over vorken houdt gewoon niet op en het beste is dat de vorken beter zijn ontwikkeld dan hun voorgangers.

tempest-kodi-add-on

Tempest Kodi-add-on is een geheel nieuwe vork van de Covenant Kodi-add-on, maar met betere scrappers en hoogwaardige streaming-links tot 4K-kwaliteit. De interface is echter vergelijkbaar met de Covenant Kodi-add-on. Ik heb deze add-on persoonlijk geprobeerd en geloof me, het werkt ongelooflijk goed. U kunt deze add-on proberen door deze te downloaden en te installeren vanaf Tempest Repository.

12. Grid Iron Legends

Ben je een fan van American Football? Zo ja, dan is deze add-on zeker een traktatie voor jou. Grid Iron Legends is een speciale Kodi-add-on voor Amerika’s grootste sport, omdat je live wedstrijden, herhalingen, documentaires en nog veel meer kunt streamen.

gridiron kodi addon

Niet alleen dat, u kunt ook andere College Football-divisies streamen. Deze Kodi-add-on is beschikbaar in de Planet Universe Repository.

13. Lot

Destiny is een Kodi-add-on die streams biedt voor bijna alles wat een gebruiker op Kodi wil bekijken. Gebruikers kunnen via deze add-on films, tv-programma’s, kinderinhoud, live sport en nog veel meer bekijken. Een ander groot voordeel van de Destiny Kodi-add-on is dat Acestream is bijgewerkt, zodat gebruikers kunnen genieten van entertainment met een hoogwaardige streaminglink.

Destiny-Addon-Kodi-add-on

Een van de grootste nieuwe functies die je in de Destiny Kodi-add-on zult vinden, is Torrent-streaming, die werkt zonder de noodzaak van een proxy of VPN. Deze add-on is beschikbaar in de Eggman Repository en je kunt het vanaf daar downloaden en installeren.

Gevolgtrekking

Nieuwe Kodi-add-ons blijven met de dag verschijnen terwijl de Kodi-gemeenschap zich in een hoog tempo ontwikkelt. Gebruikers willen graag iets beters en nieuws proberen dat hun ervaring zou kunnen verbeteren of dat hen beter amusement zou kunnen bieden. Een ding om hier te begrijpen is echter dat nieuwe Kodi-add-ons wel uitkomen, maar aan de andere kant sterven veel Kodi-add-ons van tijd tot tijd. Deze nieuw uitgebrachte Kodi-add-ons nemen de plaats in van die gevallen Kodi-add-ons en de cyclus gaat verder.

De Kodi-add-ons die in deze handleiding worden genoemd, zijn allemaal niet-officiële Kodi-add-ons. Deze nieuwe Kodi-add-ons zijn gratis te installeren en te streamen en een dergelijke vorm van streaming wordt in veel regio’s als illegaal beschouwd. Daarom raad ik je aan om een ​​betrouwbare VPN voor Kodi te kiezen die je kan helpen bij het omzeilen van de geografische beperkingen en die je kan helpen om de anonimiteit te behouden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me