15 Vervanging van NYAA-alternatieven – Anime Website Shutdown en Kodi Anime-add-ons

Het was schokkend nieuws voor anime torrent-liefhebbers toen hun favoriete anime torrent-website NYAA reageerde met een foutmelding. Deze fout was het gevolg van de domein-deactivering van NYAA. Het is echter niets nieuws voor websites zoals Yify-torrents of Nyaa om uit te schakelen (hoewel YTS actief is). Mensen die van streaming films houden, krijgen sites zoals Nyaa, Extra torrents of limetorrents gedeblokkeerd en hebben er zelfs toegang toe met proxy- of mirror-sites.


Het gebruik van dergelijke websites of add-ons kan riskant zijn omdat uw identiteit kwetsbaar is voor hackers en autoriteiten. Zorg daarom voor een VPN Kodi-add-on op uw apparaat. Het beschermt je ware identiteit en stelt je in staat om zonder angst van streaming te genieten.

De meest geliefde en zeer populaire anime torrent-website had de controle over al zijn domeinnamen verloren, waaronder nyaa.se, nyaa.eu en nyaa.org. De reden voor het afsluiten van de website is nog onbekend. Maar ondanks dat we ons afvragen ‘hoe’ en ‘waarom’ de website een hit heeft gehad, bespreken we enkele van de beste NYAA-alternatieven.

Beste NYAA-alternatieven

 1. Horrible Subs – Anime Fansub
 2. Anime delen – Anime
 3. Anime Bytes – Anime Fansub
 4. Pirate Bay – generaal
 5. Extra Torrent – Algemeen
 6. AniDEX – Algemeen
 7. Sukebei NYAA – kloon
 8. SallySubs – Down
 9. AniSearch – verlopen
 10. BakaBT – verlopen

NYAA-klant

Nyaa Client was Torrent-client die het Oost-Aziatische publiek bediende. Het leverde een groot aantal Anime-torrents op en werd uiteindelijk populair. Maar vanwege de juridische problemen en zorgen werden de ontwikkelaars gedwongen om het af te sluiten en werd het afgestoft.

nyaa alternatieven

Maar kort na het afsluiten ging een van zijn domeinen binnen een paar weken weer live en begon te posten dat ze besloten hadden ondergronds te werken en de sitebezoekers ertoe aanzetten hun binaire client te downloaden. Zie onderstaande snapshot:

nyaa klant

Dit was duidelijk een oplichterij, omdat de ontwikkelaars bevestigden dat ze het hadden afgesloten, terwijl de oplichter probeerde inkomsten te genereren via gelieerde klikken. Dergelijke oplichtingspogingen zijn via internet een norm geworden.

Hier is een Reddit-thread van een gebruiker die de oplichting meldt:

Commentaar van discussie Hpezlin’s commentaar van discussie "Kan ik gewoon de NYAA-SPIEGEL blijven gebruiken?".

Dergelijke nep-sites bieden alleen affiliate-links of .exe-bestanden, wat natuurlijk iets is waar u niet bij wilt. Bovendien zijn ze niet veilig vanwege spyware en andere beveiligingsbedreigingen.

10 alternatieven voor NYAA Anime Website

Als u andere alternatieven voor de NYAA-website wilt proberen, moet u misschien overwegen om de volgende websites te bekijken:

1) Afschuwelijke Subs

horriblesubs.info

Misschien wel het meest geschikte alternatief voor de NYAA-website dat de torrent-industrie zou kunnen bedenken, is Horrible Subs. Het is een felle concurrent geweest van NYAA 1 miljoen dagelijkse bezoekers en een Alexa-ranglijst van 2.797. Het is een gebruiksvriendelijke website waar u de nieuwste anime-inhoud kunt downloaden.

2) Anime delen

animatiedelen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Anime Sharing een website voor het delen van media met een vergelijkbare lay-out als PirateBay. Het heeft veel anime-inhoud om te bekijken. De website heeft ook de mogelijkheid om anime-series onmiddellijk te downloaden en te uploaden. Het heeft een Alexa-beoordeling van 3,445.

3) Anime-bytes

animebytes

Een ander alternatief voor de NYAA-website is Anime Bytes met de aanwezigheid van een grote hoeveelheid anime-inhoud, maar komt niet overeen met de NYAA. Deze website moet worden geregistreerd voordat u de inhoud kunt bekijken. Het nadeel van deze website kan het voorkomen van nieuwe gebruikers zijn wanneer de registratie vol is.

4) Pirate Bay

de piratenbaai

Gezien de grootste torrent-hubs, is er maar één naam die meteen opduikt, namelijk PirateBay. Hoewel de website verschillende shutdowns heeft ondergaan, slaagt hij er nog steeds in om naar voren te komen als een populaire torrent-website. Het bevat ook een enorme hoeveelheid anime-inhoud die beschikbaar is om te downloaden.

5) Extra Torrent

extratorrent

Ten slotte is ExtraTorrent de volgende in lijn met PirateBay, dat een breed scala aan animatieseries, films en shows biedt die kunnen worden gedownload. De zoekmachine is goed ontworpen om gemakkelijker te kunnen navigeren.

6) AniSearch

anisearch

AniSearch is een alternatief voor de beroemde Nyaa Torrent die in 2017 werd stopgezet en die zich richt op Anime torrent-aggregatie. U kunt het gemakkelijk openen door hier te klikken: AniSearch

7) BakaBT

BakaBT

BakaBT is ook een zeer goed alternatief voor Nyaa.se en wordt sterk aanbevolen door de Anime-fans. Het is een privé torrent-tracker die anime-inhoud van hoge kwaliteit levert. U kunt vanaf hier de BakaBT-site bezoeken: BakaBT

8) AniDex

anidex

AniDex is een tracker en indexer voor Anime-torrents die zich richt op Anime in het Engels, voornamelijk met andere talen. Het is toegankelijk via: AniDex

9) Sallysubs

sallysubs

Sallysubs pakt Anime-torrents van HD-kwaliteit van andere groepen, brengt er een wijziging in aan en geeft het vrij. Toen Nyaa werd afgesloten, begon het van verschillende sites te grijpen en het is een heel goed Nyaa.se-alternatief. Bezoek Sallysubs door hier te klikken: Sallysubs

10) Sukebei NYAA

sukebei nyaa

Sukebei nyaa-vervanging maakte het volwassen gedeelte van Nyaa.se goed. Veel van de gebruikers gaven de voorkeur aan Nyaa vanwege de inhoud voor volwassenen en Sukebei Nyaa Replacement dekte dat vacuüm. Je kunt deze torrent openen door op de link te klikken: Sukebei Nyaa

5 Beste NYAA-kloon / vervanging

 1. Anirena
 2. Tokyo Toshokan
 3. AcgnX Torrent
 4. Anime Tosho
 5. Shana-project   

Als u een exacte NYAA-kloon- / vervangingswebsite zou vinden, dan bent u hier aan het juiste adres. Een onderstaande lijst toont 5 NYAA kloon / vervangende website:

1) Anirena

AniRena Torrent-website is een kloon van een beroemde NYAA anime torrent-website. Het heeft vergelijkbare mediatabbladen die horizontaal zijn uitgelijnd op een startpagina waarmee gebruikers gemakkelijk door de website kunnen navigeren.

Momenteel heeft de website 14.360 torrents beschikbaar omdat deze op het punt staat te groeien, terwijl er in totaal 6.354 uploaders op zijn website staan. AniRena informeert gebruikers ook over hun huidige status met betrekking tot de gegevens die aan gebruikers zijn overgedragen. Transparant zijn en trouw blijven aan zijn gebruikers is de sleutel voor AniRena om verder te gaan met toestemming van de gebruiker.

anirena nyaa vervanging

2) Tokyo Toshokan

Tokyo Toshokan is een uitgebreide anime torrent-website die ook een NYAA-kloon / vervanging is. Van films tot drama’s, muziek tot muziekvideo’s, deze website heeft het allemaal. Het biedt ook een niet-Engelse media-inhoud voor de gebruikers over de hele wereld.

U kunt uw mediabibliotheek aanpassen zodra u zich bij de website heeft geregistreerd. Liefhebbers van anime kunnen een media-inhoud doorzoeken op basis van de bestandsgrootte waarmee ze specifieke inhoud kunnen downloaden. Het bedrijf beweert dat ze 2 nieuwe DB-servers hebben toegevoegd, waardoor de laadtijd van de website is verlengd.

tokyo toshokan nyaa vervangende kloon

3) AcgnX Torrent

Anime Comics Games Novel X-Project (AcgnX) is een NYAA-kloon / vervangende website met geavanceerde functies. Het is geavanceerder dan een van de anime-websites in de lijst.

Sinds de NYAA-website is uitgevallen, is veel internetverkeer naar deze website verschoven. Dit is de reden waarom uploaders de groei nodig hebben.

Het kondigt ook aan of er nieuwe functies zijn ingesloten in de website of nieuws over anime-fans. AcgnX bloeit met de nieuwe media-inhoud en dat is de reden dat het de website na NYAA als een aantrekkelijke optie heeft gehouden.

acgnx nyaa vervangende spiegel

4) Anime Tosho

Anime Tosho volgt het vergelijkbare ontwerp en de navigatie samen met de media-inhoud als op de NYAA-website. Anime Tosho is volledig gratis en biedt een geautomatiseerde service waar DDL-services en Usenet worden gehost.

Het uploaden van media-inhoud naar deze website duurt normaal gesproken enkele minuten en wordt zo snel mogelijk geüpload. Anime Tosho beweert dat ongeveer 300 MB aan bestanden enkele minuten in beslag zou nemen en wordt gespiegeld naar ten minste één host. Het is zonder twijfel een sterke concurrent in de lijst met anime torrent-websites.

anime tosho nyaa vervangende kloon

5) Shana-project

Shana Project is relatief een nieuwe anime torrent-website met een geweldige functie die anime-downloads automatiseert.

Shana Project is relatief een nieuwe anime torrent-website, maar het heeft een geweldige functie waarmee je je anime-downloads kunt automatiseren. Met deze functie kunt u de bittorent-client instellen om uw favoriete media-inhoud automatisch te downloaden.

Shana Project is een NYAA-kloon / vervanging, maar aangezien het een nieuwe website is, ontbreekt het aan het aanbieden van een verscheidenheid aan media-inhoud.

Ook al biedt de website geen menutab voor verschillende genres, maar anime-liefhebbers kunnen handmatig zoeken.

shana-project is de laatste nyaa-vervanging

5 Beste Kodi Anime-add-ons

Veel anime-liefhebbers beweren dat NYAA de meest populaire anime-torrent-website was. Ze zouden het er echter niet mee eens zijn dat er verschillende andere concurrerende platforms zijn waar anime torrent kan worden gedownload.

Kodi is de beste oplossing voor alles wat te maken heeft met het streamen van media en sportcontent tot het downloaden van torrent. Het is een open source-programma dat op verschillende apparaten wordt uitgevoerd en dat zowel video- als audio-inhoud afspeelt, variërend van torrents, livestream of statische bestanden.

Kodi is je volgende grote keuze voor anime torrent-inhoud. Kodi is een open source en er zijn verschillende Kodi anime-add-ons die kunnen worden gedownload op Kodi. Dankzij de enorme hoeveelheid functies is het een ideale software voor alle fans over de hele wereld. Anime-liefhebbers kunnen elke torrent die ze bewonderen streamen of downloaden.

We bieden de beste 5 Kodi anime-add-ons die de NYAA anime torrent-website waarschijnlijk zullen vervangen:

KissAnime

Met KissAnime kun je meer dan 130 pagina’s met anime-programma’s, films en torrent van de beste kwaliteit vinden. Het is de meest geprefereerde anime-add-on voor Kodi omdat het meer dan 6000 anime-tv-programma’s en films biedt.

Animego

Animego is een andere anime-add-on voor Kodi met brede categorieën en goed ontwikkelde anime-opties voor anime-fans. Streaming kost weinig tot geen tijd, maar met zijn volledig uitgeruste menusysteem kan het heel veel entertainmentcontent weergeven.

Animehier

Animehere is een perfecte optie voor iedereen die op zoek is naar anime-films en tv-programma’s van hoge kwaliteit. Deze anime-add-on schraapt een groot aantal anime-inhoud van lage kwaliteit. De aanwezigheid van een goed ontwikkelde menustructuur zou het voor anime-fans gemakkelijker maken om met hun ondertitels naar de nieuwste updates te bladeren.

Anime-IPTV

Anime-IPTV is een samenwerking van verschillende vergelijkbare services die samen een grote anime Kodi-add-on vormen. Het biedt honderden anime audio- en video-inhoud. Het is gemakkelijk te navigeren en misschien wel de meest vindingrijke anime-add-on.

Funimation

Als het de eerste keer is dat je een Kodi anime-add-on tegenkomt, dan is Funimation de beste keuze die je ooit zult maken. De lay-out van de anime-add-on maakt het gemakkelijker voor u om anime-dingen te vinden die het internet omringen. Bovendien heb je geen problemen met de legaliteit van toegang tot de inhoud. Bekijk andere beste kodi-add-ons.

Laatste gedachten

Hoewel de anime-website van NYAA mogelijk verdwenen is, krijgen de gebruikers de mogelijkheid om verschillende andere potentiële bronnen te verkennen die NYAA zouden kunnen vervangen. Anime-add-ons voor Kodi lijken misschien een geschikte optie voor anime-fans waar ze verschillende anime-inhoud kunnen streamen en downloaden. Anime-add-ons voor Kodi zijn gemakkelijker te installeren en bieden weinig tot geen complicaties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map