Kodi-opslagplaatsen zijn de verzameling kanalen die zijn gebruikers fascineert met urenlang entertainment en online streaming. Sommige van de beste Kodi-opslagplaatsen bevatten mogelijk een grote database, terwijl andere uit een of twee kanalen kunnen bestaan.

Er zijn bepaalde opslagplaatsen die beperkt zijn in een bepaalde waarvoor u mogelijk een betaalde VPN op Kodi of zelfs de beste gratis VPN voor Kodi moet gebruiken. Lees verder om onze lijst met beste Kodi-opslagplaatsen te bekijken!

Beste Kodi-repositories zijn degenen die niet alleen een grote database met kanalen bevatten, maar ook degenen die enorm populair zijn onder Kodi-gebruikers.

10 nieuwste Kodi-opslagplaatsen – bijgewerkt in april 2020

1. Kodi Israel Repositorykodi israël top kodi repository

Kodi Israel is als een grote bibliotheek waar je alle populaire en beste Kodi-add-ons kunt vinden voor het streamen van films, tv-shows, tekenfilms, anime, live sport, nieuws, IPTV, muziek, inhoud voor volwassenen en nog veel meer. Enkele van de beste Kodi-add-ons die beschikbaar zijn in de Kodi Israel-repository zijn Exodus, Covenant, Poseidon, Live Hub, Kick-off, Gurzil, Sports World, Incursion, iPlayer WWW, IPTV Bonanza, Kids Tube, Kiss Anime, USTVnow, DeathStar, FireCat enz.

Kodi Israel is onlangs ten onder gegaan, maar het kwam al snel samen met een nieuwe URL en het werkt nu geweldig. Het heeft alle add-ons up-to-date en er zijn nog een paar geweldige add-ons toegevoegd aan de bibliotheek.

2. Maverick Repository voor Kodimaverick kodi repository

Maverick-repository heeft voornamelijk zijn eigen Maverick Kodi-add-on waarmee gebruikers films en tv-programma’s kunnen streamen. Het heeft echter ook enkele andere populaire namen zoals Joker Sports, The Magic Dragon Kodi add-on etc. Maverick repo is getest en aanbevolen door veel gebruikers over de hele wereld.

3. All Eyez On Me Kodi Repositoryalle eyez op mij kodi-repository

De opslagplaats van All Eyez on Me werd populair vanwege de All Eyez on me Kodi-add-on die streaming mogelijk maakt voor live tv, tv-shows, films, documentaires, content voor kinderen, muziek, sport en nog veel meer. Anders dan dit, heeft deze repository ook enkele van de beste Kodi-add-ons zoals Indigo, Genesis Reborn, FilmON, UKTV Play, YouTube, Disney junior enz.

4. Kodi BaeKodi bae repository 2018

De KodiBae-repository verdiende kort na de release een goede plek in de Kodi-industrie vanwege de reguliere Kodi-add-ons die het host. Het heeft een beperkt aantal Kodi-add-ons in zijn bibliotheek, maar het zijn allemaal geweldige Kodi-add-ons die veel gebruikers graag gebruiken, zoals Ultimate IPTV, PrimeWire, 9Anime, Sportie, Sports365, cCloud TV enz.

De Kodi Bae-repository blijft de add-ons van tijd tot tijd bijwerken, waardoor het een betrouwbare repository is.

5. Supremacy Kodi Repositorybeste supremacy kodi-repo

Supremacy Kodi-repository begon met het hosten van zijn eigen add-on, maar het is geleidelijk de thuisbasis geworden van een aantal geweldige Kodi-add-ons. Supremacy Kodi-repository heeft enkele van de beste Kodi-add-ons zoals Plane MMA, SportsDevil, Night Terrors, Aspis, Atriox enz. Waarmee gebruikers films, sport, IPTV en nog veel meer kunnen bekijken.

6. Gewoon Caz Repo Simply-Caz-kodi-repository

Binnen enkele maanden na de lancering heeft Simply Caz Repo de Kodi-wereld met een storm veroverd. De reden dat Simply Caz Repo de beste Kodi-repository is geworden, is te danken aan de verzameling grote kanalen die veel worden gebruikt door Kodi-gebruikers. U vindt bijvoorbeeld Exodus, Castaway, SportsDevil en andere beste add-ons in zijn repository.

7. DK-XBMC-opslagplaatsDK_XBMC

DK-XBMC Repository is een geweldige nieuwe repository met een verscheidenheid aan add-ons zonder taal. U kunt toegang krijgen tot add-ons met inhoud in verschillende talen, zoals Engels, Thais, Indiaas, Kantonees enz. Deze add-ons zijn ook enigszins zeldzaam, maar ze zijn zeker leuk om te hebben. Deze add-ons omvatten animego, animehere, AsianHorror, bharatmovies, cartoongo, Dkevents, DramaCrazy, Drama Go, Filipino On Demand v3, vidics enz.

8. Zomboided Repository Zomboided kodi-opslagplaats

Zomboided Repository is onlangs ook toegevoegd aan de nieuwe Kodi-repository met één, maar nuttig kanaal dat de moeite waard is om deze repository te installeren. OpenVPN Kodi-manager bevindt zich in deze Kodi-repository waar het een platform biedt voor Kodi-gebruikers om een ​​VPN-service op zijn Kodi-software te installeren waar ze gemakkelijk illegale add-ons kunnen gebruiken.

9. Perflix TVPerflix TV Kodi Repository

Perflix TV is ook de nieuwe Kodi-repository die alleen videokanalen bevat. Deze repository zou niets live willen laten zien, maar het vermaakt zijn gebruikers wel met enkele van de beste clips over de hele wereld uit de boksarena, paranormale activiteiten, comedy-circuits en YouTube.

10. Bubbles Repository stream bubbels addon op kodi

Bubbles Repository is de nieuwe Kodi-repository in de stad die het potentieel heeft om Exodus te vervangen. Het streamt tv-programma’s en films en biedt een paar lijst met programmakanalen voor Kodi-software en -boxen.

6 oude en de beste Kodi-opslagplaatsen

1. Super RepoBeste Kodi-opslagplaatsen

Er is geen Kodi-repository die de onverslaanbare Super Repo kan verslaan. Het is ‘s werelds grootste Kodi-repository met meer dan 3.000 kanalen. Van live sport tot films, games spelen tot tekenfilms kijken, Super Repo heeft het allemaal. Het zou Kodi-fanatici meer dan 6 maanden kosten om op alle kanalen te surfen en nog steeds perplex te staan.

2. Noobs en NerdsNoobs en Nerds kodi-repository

Noobs en Nerds is de beste Kodi-repository na Super Repo die met zijn vele kanalen zeker een glimlach op je gezicht zal toveren. Het is een stabiele repository, hoewel het onlangs om onbekende redenen een wijziging in de URL heeft ondergaan, maar dit neemt niet weg dat het een compleet entertainmentpakket voor uw gezin is. De repository bevat ook enkele kanalen voor kinderen waar ze van hun favoriete shows konden genieten.

3. Kodi Official RepositoryKodi Add-on Repository

Kodi heeft een eigen officiële repository die binnen Kodi te vinden is en gemakkelijk kan worden opgehaald. Aangezien het een officiële opslagplaats is, is het mogelijk dat u geen kanaal vindt dat films of tv-programma’s zou streamen. Het toont echter wel een grote database met online kanalen waar u nieuws kunt bekijken, live sport kunt spelen, games kunt spelen, naar muziek kunt luisteren en veel geweldige dingen om quality time door te brengen.

4. Bass Fox RepositoryBass Fox Kodi Repository

Bass Fox Repository geeft u toegang tot kanalen waar u gemakkelijk films en tv-programma’s kunt streamen. Het biedt zijn gebruikers ook streaming van live sporten die veel populaire kanalen niet zouden bieden. Het is zonder twijfel een van de beste Kodi-opslagplaatsen voor familie-entertainment.

5. Genie TV-opslagplaatsGenie Talk TV Kodi Repository

Genie TV bestaat nu al een aantal jaren, maar het is vaak ongehoord door zelfs enkele serieuze Kodi-fans. Deze Kodi-repository is het vermelden waard vanwege de kanalen die tv-programma’s, films, documentaires en nog veel meer aanbieden.

6. K3l3vra-opslagplaatsK3l3vra kodi-opslagplaats

Deze repository heeft misschien de kleinste database uit de beste Kodi-repositorylijst, maar is ook het meest effectief. Het bevat enkele van de meest klassieke kanalen die de moeite waard zijn om de lichten uit te werpen. Het streamt films, tv-programma’s en sport.

Kodi Repositories Zip-bestanden downloaden

De links voor het downloaden van zip-bestanden in Kodi-opslagplaatsen zijn hieronder weergegeven:

 • Super Repo downloadlink: http://srp.nu
 • Noobs en Nerds downloadlink: Zip-bestand downloaden
 • Xunity Talk Repository Downloadlink: http://bit.ly/2z2xvuG
 • Dandy Media Download Link: Http://bit.ly/2xA4JOu
 • Bass Fox: http://bit.ly/2wyMZWu
 • Genie TV Downloadlink: http://genietv.co.uk/repo/
 • K3l3vra Repository Downloadlink: http://bit.ly/2xdZXKv
 • Kodi Tips Repository Downloadlink: http://repo.koditips.com/
 • Downloadlink Good Fellas Repository: http://bit.ly/2dRJk9D
 • Ares: Zip-bestand downloaden
 • Simply Caz Repository Downloadlink: Zip-bestand downloaden
 • Zomboided: http://bit.ly/2czmHFu
 • Merlin downloadlink: http://bit.ly/2z2OHA9
 • Perflix TV Downloadlink: http://perflix.16mb.com/repo/
 • Bubbles downloadlink: https://bubbles4kodi.com/

Om dingen af ​​te ronden

Het is gemakkelijker om de beste Kodi-opslagplaatsen te vinden in dit artikel waarin we alle belangrijke Kodi-opslagplaatsen hebben gescreend en de beste met de hand hebben uitgekozen. Vanwege het recente optreden tegen Kodi is er geen garantie dat deze opslagplaatsen in de toekomst zullen werken. Enkele van de beste Kodi-opslagplaatsen zijn de afgelopen weken op mysterieuze wijze verdwenen en het valt niet te ontkennen dat er meer zouden kunnen volgen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me