Als het gaat om videostreaming, zet Kodi elk ander platform te schande! Of je nu live wedstrijden van UFC, NFL of wat dan ook wilt kijken, of het nu tv-programma’s zijn of games spelen, Kodi-sport-add-ons hebben je gedekt!

Als sportfan was het ontdekken van Kodi als het vinden van een kostbaar juweel, omdat helaas veel sportevenementen beperkt zijn tot specifieke geografische locaties.

Wat beter is, is dat je op Kodi de keuze krijgt om de kwaliteit van je stream te selecteren. Dit kan erg handig zijn, vooral als uw internetsnelheid onstabiel is.

Het helpt je ook om exclusieve wedstrijden op premiumkanalen te bekijken, dus als je cricket, voetbal, Formule 1, golf of andere sporten wilt kijken, dan is Kodi de plek om naartoe te gaan.

Dus hoe Kodi erin slaagt u dergelijke inhoud te bieden?

Het gebruikte verschillende add-ons voor Kodi, waaronder gratis en betaald.

Waarschuwing: een ISP kan uw Kodi-streams zien

Hier is de vangst!

Je internetprovider weet wat je online doet. Dus als u Kodi-add-ons van derden gebruikt, zorg er dan voor dat u de lokale wetten over piraterij en auteursrechten kent.

Officiële omroepen betalen miljoenen dollars voor deze rechten. Het downloaden van dergelijke illegale inhoud kan problemen opleveren, maar…. hier komt het gebruik van als VPN van pas!

Je kunt op rotsen in een Afrikaanse woestijn zitten en digitaal in New York lijken te zijn.

krijg kodi vpn cta

Beste officiële Kodi-add-ons voor Kodi

1. Fox Sports Go

fox-sports-kodi-add-on

FOX SPORTS GO is de beste keuze voor sportfans die willen streamen MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA en Supercross. Het is een van de toonaangevende sportkanalen in de Verenigde Staten van Amerika.

  Lijst met de beste FireStick-apps die beschikbaar zijn in de Amazon App Store voor 2020

Met minimale buffering en HD-streaming is het een van de beste keuzes om vrijwel elke sportverslaggeving te bekijken.

2. Sportsnet nu

sports-net-kodi-add-on

Het Canadese platform biedt een verscheidenheid aan sportverslaggeving. Een maandelijks abonnement kost slechts US $ 25 per maand, waarmee je een enorme hoeveelheid geweldige sportcontent kunt bekijken. De add-on is beschikbaar via de officiële Kodi Add-on-repository.

Het is een andere goede keuze waar je van houdt MLB, NHL, NBA, en NFL wedstrijden.

3. ORF TVthek

orftv-sports-add-on-kodi

Als u buiten Oostenrijk woont, moet u verbinding maken met een VPN, aangezien ORF TV geo-beperkt is. Het goede is echter dat er een groot aantal gratis tv-stations in Oostenrijk beschikbaar zijn.

ORF TVthek is een van de vele online streamingopties die live-tv bieden en een bevredigend aantal on-demand-opties. Je hebt er gemakkelijk toegang toe via de Kodi-add-on, inclusief een groot aantal sportprogramma’s die beschikbaar zijn via het kanaal.

4. Xumo

xumo-sports-add-on-kodi

Beschikbaar via de officiële Kodi-add-on-repository, XUMO.TV is een gratis Kodi-add-on. Xumo heeft sportgerelateerde kanalen die direct beschikbaar zijn voor Kodi-gebruikers. Met een bovenmaatse streamingkwaliteit is het een uitstekende keuze voor voetbal, lacrosse, surfen, vissen, MMA, voetbal, en nog meer.

5. Pluto TV

kodi-plutotv-sports-add-on

Net als Xumo biedt Pluto TV ook een lange lijst met gratis tv-kanalen. Omdat het een gratis service is, kunt u de meest recente of populaire inhoud niet vinden, maar u kunt er wel uit kiezen nieuws, amusement, en sport kanalen.

U moet een gratis account maken en u aanmelden in tegenstelling tot andere Kodi-add-ons.

6. CBC

cbc-sports-add-on-kodi

CBC is een volledig gratis tv-service in Canada en biedt geweldige on-demand en live-inhoud zoals de Olympische Spelen en de Hockeynacht. Maak je geen zorgen als je niet in Canada woont, je kunt de uitzending van CBC nog steeds eenvoudig deblokkeren met een VPN en verbinding maken met een Canadese server.

De add-on werkt als een zonnetje en heeft nooit gefaald tijdens ons testproces.

7. iTV

iTV-sports-addon-kodi

iTV is een Britse streamingdienst die bijna gratis is, maar helaas beperkt tot het VK. Op het platform zijn veel kanalen beschikbaar. Volgens de wetten in het VK moet u echter een tv-licentie hebben, maar deze wordt op geen enkele manier geverifieerd.

  Hoe SuperRepo Kodi op Leia, Krypton en Jarvis te installeren in 3 minuten

Het kanaal zendt een breed scala aan sportuitzendingen uit, waaronder enkele voetbalwedstrijden. Als u zich buiten het VK bevindt, heeft u een VPN nodig.

8. Tablo

tablo-spports-add-on-kodi

Deze optie op onze lijst is een beetje anders dan de andere. De add-on fungeert als een front-end voor tv-signalen via de ether.

Over-the-air-tv is een immens populaire optie, gezien het feit dat de markt voor OTA-tv tegenwoordig toeneemt. Ze verkrijgen en streamen vaak sportcontent.

Tablo is ook een DVR waarmee u uw livestreams kunt opslaan en later op uw Tablo-apparaat kunt openen.

9. SVT Play

svt-play-kodi-sports-add-on

Als je taalbarrières kunt loslaten of Zweeds kunt begrijpen, is SVT Play een zeer haalbare optie om naar sport te kijken. SVT Play is de live streaming en on-demand optie van het Zweedse tv-netwerk. Het is volledig gratis en u kunt het hele jaar door een groot aantal sportuitzendingen vinden via SVT Play.

Net als sommige van de bovengenoemde add-ons, heb je een VPN nodig, omdat de streams die door deze add-on worden aangeboden, beperkt zijn tot Zweden.

10. SR Mediathek

srmediathek-sports-add-on-kodi

SR Mediathek is een Duits tv-netwerk uit de vele beschikbare opties in het land. Wat het onderscheidt, is dat het een geweldige functionele Kodi-add-on is en zowel live als on-demand sportinhoud biedt die beschikbaar is op SR Mediathek.

Het is ook geografisch beperkt, dus je hebt hier ook een VPN voor nodig!

11. NHL-tv

nhl-tv-kodi-add-on

De streamingdienst van NHL TV is waarschijnlijk een van je beste opties om ijshockey te kijken.

Nadat je je hebt aangemeld, kun je het via Kodi streamen, omdat het het proces voor je zal optimaliseren door een eenvoudige navigatieoptie voor de inhoud aan te bieden. Het biedt ook wat gratis inhoud, zoals sleutelmomenten en hoogtepunten van verschillende wedstrijden.

Nogmaals, deze add-on is ook geo-geblokkeerd en je hebt een VPN nodig, houd er ook rekening mee dat het Amerikaanse betalingsinformatie vereist.

12. ESPN 3

espn3-sports-add-on-kodi

Een grote naam in de sportentertainmentindustrie, ESPN biedt:

  1. Internationaal voetbal
  2. European Club Soccer
  3. MLB Honkbal
  4. NBA-basketbal
  5. Cricket
  6. Golf
  7. College Sports
  Hoe Navi-X Addon op Kodi te installeren in 5 stappen

Met de onofficiële ESPN-add-on voor het Kodi-mediacentrum, heb je rechtstreeks toegang tot premium inhoud van ESPN op Kodi. ESPN is ook beschikbaar op verschillende platforms, waaronder Android TV, Apple TV, enz.

13. Schitter

sparkle-sports-add-on-kodi

Een van mijn favoriete add-on, wat betreft niet-officiële add-ons. Sparkle Kodi-add-on schrapt Reddit voor Acestreams-links. Acestreams biedt live sport uit verschillende regio’s en reddit is de beste plaats om actieve links te vinden.

Maar in plaats van handmatig naar Acestreams-links te zoeken, doet de Sparkle-add-on het werk voor u. Selecteer gewoon de link naar uw favoriete sportevenement en bekijk live actie.

14. Sportie

sportie-add-on-kodi

Het meest bekend om voetbal en rugby, Sportie bevat ook inhoud van NFL en andere bronnen, waardoor het een uitstekende keuze is bij verschillende andere sportevenementen.

Je kunt deze add-on van lazykodi vinden in de ANDROIDABA-repository. Premier League is hier mogelijk ook beschikbaar, afhankelijk van het land waarin u zich bevindt. Wat de situatie ook is, een VPN is onze gouden kaart om geografische beperkingen op te heffen.

15. Add-on voor Zattoo Live TV

zattoo-tv-sport-add-on

Zattoo Live TV-add-on is nog een andere niet-officiële add-on die een geweldige keuze is voor sportliefhebbers omdat het in totaal meer dan 190 kanalen biedt. Je kunt gemakkelijk streams van verschillende sporten vinden, zoals voetbal, golf of worstelen.

16. NBA League Pass Kodi Addon

nba-leaugue-sports-add-on

De add-on is volledig gewijd aan NBA en omvat alle NBA-evenementen. Het biedt livestreams, archieven en NBA-tv. Dit is echter een officiële add-on en u heeft er een abonnement voor nodig.

Als u te maken krijgt met geografische beperkingen, schakel dan een VPN-service in en maak verbinding met een Amerikaanse server. Op deze manier heb je probleemloos toegang tot alle inhoud op de NBA League Pass Kodi-add-on.

Gevolgtrekking

Als je een sportfan bent, net als ik die meer popcorns dan voedsel in zijn mand opbergt, dan zijn dit de beste add-ons die je online voor Kodi kunt vinden.

Zonder KOD zou ik echt niet weten wat ik met mijn leven zou doen. Dankzij de liefde die netizens verspreiden om steeds betere oplossingen te vinden, is Kodi een zegen.

Ik kan elk sportevenement live online bekijken, waar ik ook ben. En als geografische beperkingen een probleem vormen, neem ik mijn toevlucht tot een VPN-service.

Stuur ons een reactie als je een van deze add-ons hebt geprobeerd en laat ons je waardevolle mening weten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me