BESTE KODI-BOUWT

Als je Kodi eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je er niet meer mee stoppen. Het aanpassen met een van de beste Kodi-builds verbetert de gebruikerservaring en tilt het naar een nieuw niveau.

Reden hiervoor zijn de kodi-add-ons die in de build zijn geïnstalleerd. Een Kodi-build is niet officieel en is gemaakt door externe ontwikkelaars.

Het stelt gebruikers in staat te genieten van een nieuwe interface en toegang te krijgen tot hun favoriete add-ons zonder ze een voor een te installeren. Een goede build zou ook sport-add-ons hebben waarmee je veel sportieve acties kunt streamen.

Het wordt echter ten zeerste aanbevolen om een ​​door Kodi ondersteunde VPN te gebruiken om uw privacy te behouden en weg te blijven van de spionnen.

Exclusieve KodiVPN.co speciale aanbiedingen 2023
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 2,91 Per maand

Grijp deze deal

surfshark

 US $ 11,95 US $ 1,99 Per maand

Grijp deze deal (3 maanden gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 Per maand

Grijp deze deal

De installatieprocedure van een build is bijna vergelijkbaar met de installatie van een add-on. Er zijn talloze builds online beschikbaar waaruit u de beste Kodi-builds kunt kiezen op basis van uw behoeften. Elke gebruiker heeft zijn eigen vereisten en daarvoor kan hij gemakkelijk een geschikte Kodi-build zoeken, downloaden en installeren.

Dat gezegd hebbende, is de grootste zorg de grote omvang van de build en de hoeveelheid geheugen die wordt vastgelegd wanneer deze wordt geïnstalleerd. Het puilt uiteindelijk je tijdelijke bestand / cache op en begint vertraging te veroorzaken binnen de streams en het systeemgebruik.

Deze problemen irriteren gebruikers, maar wie is de schuldige. Daarom, om u te helpen, is hier een complete gids over de beste Kodi-builds.

Contents

No Limits Magic is de beste Kodi-build voor april 2023 volgens de KodiVPN-enquêteresultaten

no-limits-magic-build-is-the-best-kodi-build

No Limits Magic-build is een sterk aanbevolen build in de Kodi-community vanwege de aantrekkelijke maar toch eenvoudige interface. Alle add-ons die No Limits Magic build biedt, werken en dit is wat deze build voorblijft op andere.

Een ander groot voordeel van No Limits Magic build is dat deze build geen inloggegevens zoals Pin of gebruikersnaam vereist om de build te installeren of toegang te krijgen tot de add-ons.

Geen limieten video review

No Limits Magic Build VIDEO Recensie

Beste Kodi-builds voor april 2023

Elke build is uniek met betrekking tot de interface, prestaties en de add-ons die het in zijn bibliotheek heeft. De concurrentie is zwaar onder de builds omdat Kodi-gebruikers dagelijks toenemen. Dus van alle beschikbare builds zijn hier de beste Kodi-builds die we u zouden aanraden om te gebruiken:

 1. BK Links Build
 2. Xanax Kodi Build
 3. No Limits Magic Build
 4. Blue Magic Kodi Build
 5. Diamant stof
 6. Khaos Kodi Build
 7. Turbo Kodi Build
 8. Diggz XENON Build Fire Stick-editie
 9. Maal Kodi Build
 10. Fire TV-goeroe
 11. Nephilim Build
 12. Hard Nox Kodi Build
 13. Dominus Kodi Build
 14. Het beest
 15. Misfit Mods Lite Kodi Build
 16. Xbox Alpha

Beste Kodi-builds voor Kodi Leia versie 18 of hoger

1. BK Links Build

Deze Kodi-build heeft een twist. Het heeft niet alleen vooraf geïnstalleerde add-ons, maar maakt het ook mogelijk om films en tv-programma’s te bekijken, zelfs zonder een add-on.

Deze build is ons aangeboden door ontwikkelaar Mason B is geïnstalleerd vanuit de Stream Digital Wizard. De BK Links-build wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken interface met enkele van de meest populaire add-ons zoals Neptune Rising, Maverick TV, Planet MMA en nog veel meer.

Hoe BK Links Kodi Build te installeren

 1. Open Kodi.
 2. Klik op deInstellingen icoon > Klik nu vanuit dit menu op Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik nu op Bron toevoegen.
 4. Er wordt een nieuw dialoogvenster geopend, klik waar het staat en typ deze URL http://streamdigital.org/wiz/ > Klik OK
 5. Noem deze mediabron als Streamdigi en klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 6. Keer nu terug naar de Kodi-startscherm en klik op de Add-ons tabblad in het linkermenu.
 7. Klik op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek > Selecteer Installeer vanuit zip-bestand optie.
 8. SelecteerStreamdigi > Klik op program.sdwiz.zip > Wacht op de melding.
 9. U kunt deze build nu openen via de Programma-add-ons sectie in de Menu met invoegtoepassingen > Klik opStream Digital Wizard.
 10. Zoek en open vanuit de beschikbare opties BK Links
 11. Klik Installeren.
 12. Zodra het is geïnstalleerd, start u opnieuw op Kodi en de build wordt automatisch geladen.

2. Xanax

xanax-kodi-build

Xanax Kodi Build is een geëvolueerde vorm van de populaire Durex Kodi-build, die onlangs is stopgezet. Het heeft add-ons die goed zijn onderverdeeld in verschillende secties zoals films, tv-shows, live sport, enz.

Een ding dat je aan de naam kunt afleiden, is dat deze build je echt bevalt met bijgewerkte add-ons. Het heeft een grote verscheidenheid aan bijgewerkte Kodi-add-ons in zijn bibliotheek, net als de Durex Kodi Build ;. Het heeft een geïntegreerde kabel-tv-gids en geweldige add-ons voor sport.

Hoe Xanax Kodi Build te installeren

 1. Open Kodi > Ga naar Instellingen menu >Open het dossier Manager > Dubbelklik Toevoegen Bron.
 2. Klik waar het zegt <Geen> en typ dit URL: http://xanaxrepo.com/repo/ .
 3. Noem deze mediabron als ‘Xanax ‘ > Keer terug naar het hoofdmenu en open Toevoegenons sectie.
 4. Klik op de Doos icoon vanuit de linkerbovenhoek > Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie.
 5. Klik op Xanax > Selecteer Xanax-repo.zip > Wacht op de melding.
 6. Selecteer nu Installeer vanuit Repository optie > Xanax Opslagplaats > Open Programma-add-ons > Selecteer Xanax > Selecteer Xanax  > Klik Installeren.

Xanax downloaden

3. Magische build zonder limieten

geen grenzen die kodi bouwt

Ervaar Kodi als nooit tevoren. Download No Limits build nu!

No Limits is ontegensprekelijk een van de meest aantrekkelijke builds voor Kodi. Van de prachtige interface tot de add-ons, alles is gewoon wauw. Het aanbieden van een live streaming IPTV en tot 100 populaire add-ons. Deze build is zeker ziek als in goed!

Download geen limieten

4. Blue Magic Kodi Build

Blue Magic Kodi Build is geen erg grote Kodi-build, maar het is nog steeds een geweldige Kodi-build omdat het een aantal zeer populaire Kodi-add-ons heeft. Het blijft echter van tijd tot tijd de bugs verwijderen en blijft de nieuwste add-ons aan zijn bibliotheek toevoegen.

Blue Magic Kodi heeft een zeer goed georganiseerde interface die geen problemen oplevert voor de gebruikers. Bovendien bouwt deze build vrij goed zonder installatie- of streamingfouten.
De secties die het op zijn menu heeft staan ​​onder andere Films, Sport, Tv-shows, Kinderen, Live TV, Systeem, Muziek enz. Blue Magic is zeker een geweldige build om op je Kodi te hebben.

Download Blue Magic Kodi Build

5. Diamantstof

Diamant stof

Voor degenen die alles en alles binnen handbereik willen hebben, is Diamond Dust Kodi build een topoptie. Het is een optimale Kodi-build omdat het een grote verscheidenheid aan populaire en nieuwe Kodi-add-ons biedt, zoals TubiTV, Death Star, Cloud TV enz.
U kunt genieten van het streamen van uw favoriete films, tv-programma’s en sport met streaminglinks van hoge kwaliteit met een kwaliteit van 720p tot 1080p. Deze build heeft ook veel IPTV Kodi-add-ons, maar om dat te gebruiken, moet je een Kodi VPN hebben die de geo-beperkte streams kan deblokkeren.

Diamond Dust downloaden

Beste Kodi-builds voor Kodi Krypton-versie 17.6 of lager

6. KHAOS Build

Khaos Kodi build is een nieuwe speler in de game, maar het is echt een geweldige build om in je bibliotheek te hebben. Je kunt dit beoordelen aan de hand van het feit dat het binnen korte tijd een grote stempel heeft gedrukt op de gemeenschap.

Khaos Build heeft tal van nieuwste en populaire Kodi-add-ons voor films, tv-shows, sport, live tv, tekenfilms enz. Bovendien, als je een Real Debrid-service gebruikt, zul je deze build geweldig vinden omdat het een speciale Real Debrid-sectie heeft. Het is een zeer lichte Kodu-build omdat het slechts ongeveer 140 MB weegt en een optimale optie is voor Android Kodi-gebruikers.

Download KHAOS Kodi Build 

 7. Turbo Kodi Build

turbo-kodi-build

Turbo Kodi Build is een nieuwkomer in de Kodi-gemeenschap en trekt ieders aandacht vanwege de geweldige functies. De grootte van deze Kodi-build is slechts 260mbs en ondanks dat hij zo licht is, heeft de Kodi-build tonnen geweldige up-to-date Kodi-add-ons.

Je kunt je favoriete films, sport, tv-programma’s en zelfs live tv bekijken via de add-ons die het in zijn bibliotheek heeft.

Download Turbo Kodi Build

Beste Kodi-builds voor FireStick en Fire TV

8. Diggz XENON Build

Deze build is speciaal gemaakt voor kodi op FireStick-gebruikers en ze willen graag een aantrekkelijke interface samen met geweldige en betrouwbare Kodi-add-ons.

Diggz XENON Build is een snelle build in termen van prestaties en heeft de nieuwste add-ons, die van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Hiermee kunnen gebruikers hun favoriete inhoud zoals tv-programma’s, live tv, sport en films in HD-kwaliteit bekijken.

Het heeft ook IPTV Kodi-add-ons die heel goed werken als je een VPN voor Kodi hebt omdat de inhoud erover geografisch beperkt is

Download Diggz XENON Build

9. Maal Kodi Build

grind-kodi-build

Grind build heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface die door de gebruiker kan worden aangepast aan zijn eigen behoeften. Grind Kodi Build heeft vpn nodig voor firesstick, omdat dit een build is met niet-officiële add-ons.

Bovendien heeft het alle populaire en nieuwste add-ons die het tot de beste Kodi FireStick-builds plaatsen. Je kunt films, sport, tv-programma’s en nog veel meer bekijken via Grind.

Een ander groot voordeel van deze build is dat hij licht van gewicht is en gemakkelijk te installeren..

Download Grind Kodi Build

10. Fire TV-goeroe

Fire tv-goeroe Kodi bouwen

Klik hier om een ​​van de beste Kodi Krypton-build voor FireStick te downloaden. Omdat het een onofficiële Kodi-build is, raden we aan PureVPN op Firestick of een andere VPN-service in te stellen.

Fire TV-goeroe is ongetwijfeld de beste Kodi die is gebouwd voor FireStick Krypton 17.6. Deze build is over de hele wereld zeer geprezen vanwege de strakke lay-out, het gebruik en de snelheid. Maar een ding dat gebruikers er niet goed aan vinden, is de grootte van het bestand, namelijk ongeveer 600 MB. Maar met het aantal en de kwaliteit van add-ons die het biedt, zijn deze afmetingen de moeite waard.

Zoek naar de beste Kodi FireStick-builds en je zult deze build zeker in de top 10 vinden. Als je zelfs opzoekt naar de beste Kodi-build voor firestick krypton 17.6, zul je het als een topoptie opmerken. Deze build is niet te oud, maar heeft een reputatie opgebouwd als een van de beste Kodi-build voor FireStick Krypton-versie.

Download Fire TV Guru

11. Nephilim Build

Nephilim kodi bouwen

Klik hier om een ​​van de beste Kodi FireStick-builds te downloaden.

Nephilim is een soepel lopende build speciaal voor apparaten zoals FireStick. Net als elke andere build heeft het ook populaire add-ons. Deze build is gemaakt door Man Cave en zal zeker al je verlangens naar rijk entertainment bevredigen.

Download Nephilim

Beste Kodi-builds voor Android-apparaten

12. Moeilijk Nox

Beste Kodi Krypton-builds

Klik hier om Hard Nox Build voor Kodi te downloaden.

Hard Nox is een zeer goed georganiseerde build met submenu’s en populaire add-ons die regelmatig worden bijgewerkt. Deze build is niet bedoeld voor apparaten met beperkte of kleine geheugenruimte.

Dat is de reden waarom we het de beste Kodi Krypton-build voor pc zouden noemen. Apparaten zoals FireStick of Android-apparaten kunnen de hoeveelheid geheugen die het beslaat niet bevatten, dus het is beter om de build-on-platforms uit te voeren waar u overmatig geheugen heeft.

Download Hard Nox

13. Dominus

dominus kodi bouwen

Deze build kan worden gedownload via Ares Wizard. Dit is een CCDTV-build en heeft favoriete plug-ins en add-ons voor gebruikers. Het beste van deze build is de snelheid – het is gewoon geweldig. Het werkt soepel op elk apparaat zonder onderbrekingen of vertragingen.

Dominus downloaden

14. Het beest

The Beast kodi bouwen

Zoals de naam zelf al zegt, is het Beest woedend en stoer als in het groot. Dit is zonder twijfel de beste Kodi Krypton die is gebouwd voor sport. Het beste is de snelheid van deze build die niet te evenaren is. Op een metaforische manier is er geen einde aan het Beest.

Download The Beast

15. Misfit Mods Lite Kodi Build

misfit-mods-lite-kodi-build

Deze build is erg populair bij FireStick- en Android-gebruikers. Deze lichtgewicht Kodi-build biedt ook meerdere add-ons en heeft veel opwinding veroorzaakt bij Kodi-gebruikers. Om enkele van de beste add-ons te noemen, zijn Covenant, Cartoons8, Made in Canada IPTV en meer.

16. Xbox Alpha

xbox alpha build voor leia 18 kodi-versie

Een andere aankomende build voor Kodi is de Xbox Alpha, die zich nog in de Alpha-ontwikkelingsfase bevindt. Het kan echter nog steeds op Kodi 18 Leia worden geïnstalleerd. Deze build is aanwezig in de Lockdown-repository. Enkele van de populaire add-ons die deze build heeft, zijn Neptune Rising, Pure Sports, Maverick TV enz. Gebruikers kunnen deze build op Kodi Leia 18 installeren om films, live tv enz. Te bekijken..

Beste Kodi-builds voor Mac en tablet

De mogelijkheid om Kodi op verschillende apparaten te gebruiken, maakt het tot de beste keuze voor alle streaming-geeks. Een grote meerderheid van de streamingliefhebbers gebruikt Kodi op hun pc en mobiele telefoon. Sommige gebruikers gebruiken Kodi echter liever op hun Mac en tablets. Als je een fan bent van streaming op Mac en tablets, probeer dan deze Kodi-builds:

 1. Kodi Collusion
 2. Kosmische heiligen 4K
 3. Emby

Dit zijn allemaal nieuwe Kodi-builds en ze zijn compatibel met Mac-apparaten en tablets.

Beste Kodi-builds voor Jarvis v16

Ondanks dat Jarvis een oude versie van Kodi is, wordt het nog steeds op grote schaal over de hele wereld gebruikt door geeks te streamen. Een aantal geweldige Kodi-builds zijn online beschikbaar voor elke Kodi-versie, waarvan we er een paar hebben uitgelijnd die je de beste Kodi-gebruikerservaring zullen bieden. Neem een ​​kijkje en deze en zorg ervoor dat je ze probeert:

 1. Duff-X Kodi 18
 2. Doolhof
 3. De lucht

No Limits Magic Build Video Review en Setup Walk-through

No Limits Magic Build installatiehandleiding

Inpakken

Hiermee komt een einde aan onze gids. We hopen dat je de beste Kodi-build vindt via onze gids voor je favoriete apparaat. Als je problemen ondervindt bij het instellen van deze Kodi-builds of als je de downloadlinks niet kunt vinden, stuur ons dan een reactie hieronder.