Waarom achter de beste kodi-add-ons en de beste kodi-builds één voor één aanlopen, als je daarvoor een beste kodi-wizard kunt hebben? We hebben enkele van de beste Kodi-wizards 2020 voor gebruikers ten opzichte van de meest gebruikte platforms. Geef ze een kijkje en vergeet niet om ze te proberen met de beste VPN voor Kodi.

Geen limieten is de beste Kodi-wizard voor april 2020 volgens de KodiVPN-enquêteresultaten

beste kodi-wizard voor februari 2018

Beste Kodi-tovenaars van april 2020 *** Werklijst ***

  1. SpinzTV Wizard
  2. Man Cave Wizard
  3. Geen limieten Wizard
  4. StreamHub Wizard
  5. Goodfellas Wizard
  6. Smash Wizard
  7. Echo Wizard
  8. Brettus Wizard
  9. CellarDoorTV Wizard
  10. Durex Wizard

1) SpinzTV Wizard

beste kodi-wizards

Download link: U kunt SpinzTV Wizard hier downloaden.

SpinzTV Wizard heeft al zijn netwerken onder één dak, zoals SpinzTV Premium Lite, Hardnox, 4kids, SpinzFlix etc. SpinzTV is onmiskenbaar een sterk aanbevolen wizard en dat geldt ook voor de spinz-add-ons. Het heeft een aantal extra functies zoals APK’s, emulators, games enz.

Je kunt SpinzTV downloaden via zijn eigen repository. Houd er echter rekening mee dat dit geen officiële wizard is en daarom moet u overwegen om een ​​Kodi VPN-service te gebruiken. Als u op zoek bent naar een gratis oplossing voor het deblokkeren van de streams, gebruik dan een gratis VPN voor Kodi en blijf beschermd en stream zonder enige beperking.

2) Man Cave Wizard

Man Cave Kodi Wizard

Download link: Download Man Cave Wizard

Man cave Wizard wordt beschouwd als een van de beste Kodi-wizards. Het is een programmawizard en biedt vele functies zoals builds, tools enz. Ondanks al deze functies wordt het normaal gesproken de onderhoudspersoon van Kodi genoemd (zie onze gedetailleerde beste Kodi-onderhoudstools die worden vermeld). De reden hierachter is het buitengewone gebruik voor het wissen van cache en miniaturen, terwijl het ook back-ups maakt enz.

Man Cave Wizard is iets waar elke Kodi-nerd naar verwijst in zijn bibliotheek. Het kan ook worden genoemd als een van de beste Kodi-wizards 2018.

3) No Limits Wizard

Geen grenzen Kodi-wizard

Klik hier om de No Limits Wizard te downloaden.

Als je op zoek was naar de beste Kodi-wizards 2018, hoe zou je dan de No Limits-wizard kunnen missen? No Limits Magic Wizard heeft een aantrekkelijke interface die ook erg snel is in het uitvoeren van opdrachten. Al deze wizards die daarbij horen, zijn volledig bijgewerkt en betrouwbaar. Het heeft categorieën voor iedereen en alles, of het nu films, tv-programma’s of zelfs inhoud voor volwassenen is, de wizard Geen limieten heeft alles.

4) StreamHub Wiz

Streamhub Kodi-wizard

Download StreamHub Wiz door op deze link te klikken.

StreamHub Wiz is een van de beste Kodi-wizards. Wat het tot een uitstekende wizard maakt, is het brede scala aan programmacategorieën. Je zult kodi-add-ons vinden voor sport, live shows, films en kinderprogramma’s enz. Het heeft ook een aantal geweldige skins met een ontzagwekkende interface.

Mis de beste Kodi-wizards 17.6 niet.

5) GoodFellas-wizard

Goodfellas kodi-wizard

U kunt via deze link de nieuwste versie van GoodFellas downloaden en installeren.

Goodfellas Kodi Wizard kan een beetje zwaar zijn, maar vertraagt ​​het systeem niet. Het bevat enkele van de meest populaire add-ons. Je kunt alle programma’s hebben voor sport, IPTV en films enz. GoodFellas is een van de meest populaire Kodi-wizards.

6) Smash Wizard

Smash kodi-wizard

Download het hier.

Smash Wizard heeft het allemaal, add-ons, onderhoudstools, skins, builds en nog veel meer. Het heeft een aantal beroemde builds in zijn bibliotheek zoals Skyllar, Colossus, Horizon, Rolling Steel enz.

Smash Wizard is een must-have in je Kodi-bibliotheek.

7) Echo Wizard

Echo kodi-wizard

Klik hier om Echo Wizard te downloaden.

Echo wizard heeft veel coole add-ons, aantrekkelijke thema’s en builds. U kunt eenvoudig de gewenste add-on installeren en films, tv-programma’s en sportevenementen streamen. Afgezien van deze functie, heeft het ook een aantal tools om de prestaties van je Kodi te behouden.

8) Brettus Wizard

brettus kodi wizard

Download Brettus Wizard

Brettus Wizard wordt sterk aanbevolen en gewaardeerd door gebruikers vanwege de builds die het biedt. Anders dan Kodi bouwt, heeft het een grote verscheidenheid aan add-ons die zijn gecategoriseerd voor alle geslachten en leeftijden.

9) CellarDoorTV Wizard

cellardoor tv kodi wizard

Download CellarDoorTV Wizard

CellarDoorTV Wizard is een compleet pakket voor de beste builds en skins. Het is een snelle en gebruiksvriendelijke wizard die ook veel populaire add-ons bevat. Het beste van de CellarDoorTV-wizard is de compatibiliteit met meerdere platforms.

10) Durex Wizard

Durex Kodi-wizard

Klik hier om Durex Wizard te downloaden.

Durex Wizard is eigenlijk een programma-add-on met de populaire Durex-add-on en Durex erin. Het is onder andere een van de meest betrouwbare en aanbevolen tovenaars. Het lijdt geen twijfel dat het een van de beste Kodi-wizards is.

Beste Kodi-wizards voor Fire Stick

11) Evolution Wizard

Beste Kodi-wizards voor Fire Stick

Evolution Wizard downloaden

Het is een van de beste Kodi-wizards op Fire Stick, omdat het gebruikers in staat stelt hun favoriete add-ons en builds te installeren. Het heeft add-ons voor het streamen van live sport, nieuwskanalen, films en kinderprogramma’s.

De focus ligt echter eerder op familie-entertainment. Zelfs zijn eigen evolutie-build is een mooie build voor familie-entertainment.

Zie onze gedetailleerde gids over het installeren van kodi op firestick.

12) Halow TV Wizard

halow tv kodi wizard

Klik hier om de Halow TV Wizard te downloaden

Halow TV Wizard heeft een eigen add-on; Halow TV, een van de goede add-ons voor het streamen van sportevenementen. Je kunt er ook films en tv-programma’s mee streamen en je zult niet teleurgesteld zijn vanwege de geweldige streamingkwaliteit. En als je een geografische beperking tegenkomt, probeer dan een Firestick VPN om Halow TV Wizard te installeren.

13) HyperTT-wizard

hypertt tt kodi wizard

Download HyperTT Wizard voor Kodi

HyperTT-wizard biedt zijn eigen HyperTT-build met alle populaire en veelgevraagde add-ons zoals Bob Unleashed, Pyramid, UK Turk-afspeellijst enz. Nu krijg je het idee dat deze wizard een entertainmentfeest is.

14) Kids Wizard

kids kodi wizard

Download Kids Wizard via SuperRepo

De naam spreekt voor zich, want het is een geweldige tovenaar voor kinderen die dol zijn op het streamen van hun favoriete shows en tekenfilms op Kodi. Het heeft de beste Kodi-add-ons voor kinderentertainment.

15) Kodi Build IL Wizard

IL Kodi Wizard

Download Kodi Build IL Wizard via Kodil Repo.

Kodi Senyor heeft deze Kodi-wizard ontwikkeld en deze heeft de beste tools, add-ons en builds om je onderweg te houden. Download en installeer deze wizard en ervaar een enorme bibliotheek met add-ons en de beste kwaliteit en betrouwbare streams.

Beste Kodi-wizards voor Android

Het opzetten van een Kodi-wizard is eenvoudiger dan het instellen van kodi op Android. Er wordt altijd voorgesteld om een ​​volledige installatie-setup voor kodi op Android te doorlopen om gedoe te voorkomen.

16) Tantrum APK Wizard

Tantrum TV Kodi-wizard

Tantrum-APK downloaden 

Het is een van de meest betrouwbare en opwindende tovenaars voor Android-apparaten. Het heeft alles wat je nodig hebt, sport, films, fitness enz. Het beste dat opvalt aan deze wizard is dat het regelmatig van tijd tot tijd wordt bijgewerkt. Dat is het beste wat je hebt als je Kodi gebruikt.

Je kunt al je favoriete Android-applicaties downloaden en installeren via de Tantrum-wizard. De bibliotheek staat vol met applicaties voor Android. Het is inderdaad een van de beste Kodi-installatiewizard.

17) Maverick Wizard

maverick kodi wizard

Maverick die een grote reputatie heeft verworven door middel van Maverick-add-on heeft Maverick Kodi Wizard bedacht. Het heeft een stevige plek veroverd onder de populaire tovenaars. Het is inderdaad een geweldige tovenaar met enkele van de beste programma’s, builds en onderhoudstools.

18) Metropolitan Wizard

Metropolitan Kodi Wizard

Klik hier om Metropolitan Wizard te downloaden

Bugatsinho heeft deze wizard ontwikkeld en deze heeft veel add-ons voor het streamen van IPTV en nieuwskanalen op Android-apparaten. Het wordt beoordeeld als een van de beste Kodi-installatiewizards.

19) Genie Wizard

genie tv kodi wizard

Download Genie TV Wizard

Een andere wizard onder de beste Kodi-wizard is Genie TV Wizard. De Genie-wizard bestaat al geruime tijd en heeft een aantal leuke add-ons, games en applicaties voor Android-apparaten. Deze wizard is betrouwbaar en is niet verdwenen, ondanks de huidige situatie van hardnekkige add-ons van derden.

20) Communityportaal

community portal kodi-wizard

Communityportal is een geweldige programma-add-on die de meeste populaire add-ons in zijn bibliotheek heeft. Een ander innovatief aspect van deze wizard is dat gebruikers er hun eigen aangepaste builds mee kunnen maken. Het heeft een mooie onderhoudssectie en ook enkele tutorials. Het kan worden geïnstalleerd via de Noobs- en Nerds-repository.

Beste Kodi-installatiewizards voor Leia-versie 18

21) KodiMaster-wizard

kodimaster kodi-wizard

Download KodiMaster Wizard

Het beste van deze wizard is de aantrekkelijke interface; zeer georganiseerd en eenvoudig. Het heeft add-ons die correct zijn gecategoriseerd voor films, tv-programma’s, live tv, sport enz.

22) Mucky Duck Wizard

Mucky Duck Kodi-tovenaar

Mucky Duck is de meest populaire tovenaar omdat het al lange tijd de thuisbasis is van de beste plug-ins en bouwt. Gebruikers hebben Mucky Duck altijd vertrouwd vanwege de kwaliteit die het biedt. Er is geen kans dat je het kunt negeren, het wordt ten zeerste aanbevolen om het te proberen. Het heeft een stevige positie tussen de beste Kodi-wizards.

Laatste woorden

Kodi Wizards 17.6 is een betere optie om te kiezen in plaats van te rennen na een enkele add-on. De reden hierachter is dat een Wizard een aantal add-on-opties biedt om uit te kiezen, wat tijd en moeite bespaart. We hebben enkele van de beste Kodi-installatiewizards voor jullie op een rij gezet, vergeet niet om ze te bekijken. Voor meer informatie over veilig streamen gaat u naar onze handleiding “Hoe installeer ik een VPN op Kodi”.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me