Wat is Kodi Skin?

Kodi Skin verandert de manier waarop uw Kodi eruitziet. Kodi-skins geven je Kodi een nieuwe look en feel waar je kleuren, thema’s, positie van het menu en zo kunt veranderen met een nieuwe Kodi Skin. Kortom, met Kodi Skin kun je een nieuwe vonk geven aan je Kodi-versie met sprankelende kleuren en een enorme hoeveelheid aanpasbare opties.

In deze gids bieden we u een ervaring van de verschillende Kodi-skins die beschikbaar zijn voor elk van uw apparaten.

Aeon Nox is de beste Kodi-skin voor maart 2019 volgens de KodiVPN-enquêteresultaten

beste kodi-skin voor februari 2018

Beste Kodi-skins voor maart 2019

Elk jaar wordt Kodi gevuld met nieuwe skins die de Kodi-wereld overnemen. Enkele van de beste Kodi-skins 2018 staan ​​hieronder vermeld:

 1. Aeon Nox
 2. Arctic Zephyr
 3. Titan
 4. Zwart glas Nova
 5. Pellucid
 6. Aeon MQ5
 7. Amber
 8. Back Row (Download Back Row http://srp.nu/krypton/repositories/superrepo/)
 9. AppTV
 10. Xperience 1080

29 Beste Kodi Krypton-skins versie 17 of hoger

1. Aeon Nox

aeon nox is de beste kodi-skin voor krypton versie 17 of hoger

Aeon Nox staat bovenaan de lijst in onze beste Kodi-skins voor 2017. De belangrijkste reden is het brede scala aan aanpasbare instellingen die u kunt uitvoeren, waaronder kleuren, skin-thema en zelfs lettertypen. Het veranderen van het uiterlijk van het hoofdmenu is wat de meeste Kodi-gebruikers aanspreekt in de Kodi Skin. Dit is waarschijnlijk de beste skin voor zowel nieuwe als ervaren Kodi-gebruikers.

2. Nova van zwart glas

zwart glas nova kodi huid

Als je naar de Kodi Skin Black Glass Nova kijkt, zou het je vanwege de glazen ramen aan Windows Vista herinneren. Je zult merken dat er twee modi beschikbaar zijn, namelijk de Black Glass-modus waarbij het Kodi-thema verandert in zwart glas. De tweede modus heet de Black glass Nova-modus, waarbij de tegels een stuk kleiner zijn.

3. Doos

Box kodi skin

Box Kodi Skin heeft een verscheidenheid aan aanpasbaar hoofdmenu, submenu’s en veel verschillende widgets voor selectie. Het verandert verder de kleuraccenten van de Kodi-skins, wat het thema nog aantrekkelijker maakt. Deze skin kan op veel apparaten worden gebruikt omdat het ook aanraakondersteuning biedt. Het is een geavanceerde Kodi-skin en waarschijnlijk vindt u deze in deze categorie.

4. Omni

omni kodi huid

In veel gevallen is de ware functie van een product of dienst verborgen achter de naam. Evenzo rust het belangrijkste kenmerk van deze Kodi Skin grotendeels op zijn alomtegenwoordige menu’s. In het begin vindt u echter een contrasterende overeenkomst met Mimic Kodi Skin. Het heeft echter niet veel aangepaste instellingsopties dan voor Mimic. Het hoofdmenu en het submenu zijn toegankelijk vanuit elk venster, wat een nieuwe toegevoegde functie is.

5. Pellucid

Pellucid Kodi-huid

Pellucid is een eenvoudige, maar toch elegante Kodi-skin. Het Kodi Home-menu van deze skin heeft posters onderaan het scherm en vervaagt met een animatie. Voor mensen die Kodi vaak gebruiken om live IPTV te bekijken, moeten Kodi-kanalen deze skin proberen, want je zult het het meest amusant vinden. Kodi Jarvis-gebruikers moeten wachten omdat Pellucid alleen beschikbaar is in Kodi Krypton.

6. Eenheid

unit-kodi-skin

Unity Kodi kin is ongeveer hetzelfde als Confluence Kodi-skin, behalve de interfacemedia. Het heeft een heel eenvoudig horizontaal menu, maar het ziet er nog steeds geweldig uit vanwege de filmposters die op het startscherm verschijnen. Gebruikers die liever een hele nette huid hebben; deze wordt ten zeerste aanbevolen voor hen. Skin wordt gebruikt voor het verbeteren van de algemene Kodi-interface en deze skin heeft een stap verder gegaan om het ook wat gemakkelijker te maken.

Beste Kodi Leia Skins versie 18 Beta

7. Aeon MQ5

Aeon MQ5 is de beste kodi Leia-skin voor versie 18 bèta

Er zijn maar weinig Kodi-skins die goed passen bij Kodi Leia en Aeon MQ5 is daar een van. Kodi Leia zit nog in de bètaversie en ondergaat verschillende experimenten, maar Aeon MQ5 is een eenvoudige Kodi-skin die perfect zal passen bij de nieuwe of de nieuwste versie. Het heeft de bevoegdheden om elk deel van de skin te wijzigen.Daarom is het een gedetailleerde Kodi-skin, omdat je veel veranderingen kunt aanbrengen.

8. Raster

grid-kodi-skin

Er zijn niet veel Kodi-skins die op Kodi Leia Alpha 1 draaien, omdat het een nieuwe versie is en er niet veel ontwikkeling voor is gemaakt. De Grid Kodi-skin is echter een van de beste Kodi-skin voor het stylen van de interface van Kodi Leia 18 en het verbeteren van het uiterlijk. Het heeft een zeer aantrekkelijke en stijlvolle gebruikersinterface die de Kodi-ervaring veel spannender maakt. Ondanks dat ze een beperkt aantal functies hebben, hebben de ontwikkelaars van Grid goed gewerkt aan de kwaliteit van de functionaliteit dan aan het aantal functies.

9. Rapier

Rapier kodi skin

Er wordt vaak gezegd dat deze Kodi-skin vaak de complete versie van de skin is die je ooit zult vinden. De functie die het zo compleet maakt, is het brede scala aan sportconfiguratie-opties die over uw scherm zijn verspreid, maar u zult deze opties niet rommelig vinden. Het is een van de oudste Kodi-skin die beschikbaar is en past goed bij bijna elke Kodi-versie.

10. ReFocus

ReFocus kodi skin

Deze Kodi-skin is vaak de beste keuze voor Kodi-gebruikers die Kodi gebruiken op touchscreen of op hun smartphones. Bovendien houdt het u op de hoogte van de tv-programma’s en films die u momenteel hebt bekeken, en op basis van die media-inhoud zal het u een vergelijkbare aanbeveling geven.

11. Eminentie

Eminence kodi skin

Eminence heeft een eenvoudige gebruikersinterface, maar tegelijkertijd vind je veel kleine pictogrammen onderaan het scherm. Hoewel de skin misschien niet zo aanpasbaar is als andere, maar hij is snel als de bliksem. Het werkt ook veel soepeler dan elke andere skin en wordt aanbevolen voor gebruikers die hun Kodi hebben gevuld met veel kodi-add-ons.

12. FTV

ftv-kodi-skin

Heb je er ooit aan gedacht om Kodi en Amazon Fire TV te integreren, niet? Ja, ervaar dan de aanraking van de gebruikersinterface van Fire TV op Kodi Leia 18 nu met de FTV Kodi Skin die het uiterlijk en het gevoel van Fire TV op Kodi biedt. De skin is beschikbaar in de officiële Kodi-add-on-repository en daarom is er geen overmatige download vereist.

Beste Kodi Jarvis Skins versie 16 of lager

13. Chroma

chroma is de beste kodi-skin voor jarvis versie 16 of lager

Chroma Kodi Skin past de kleuren van het thema aan volgens de elementen die op het scherm aanwezig zijn. Sommige Kodi-skins gebruiken dezelfde transparanten op de achtergrond, waardoor sommige elementen niet duidelijk zichtbaar zijn. Chroma past daarom achtergrondkleuren aan en is ook rustgevend voor je ogen.

14. KOver

Kover kodi skin

KOver Kodi Skin is een volledig op maat gemaakte skin waarmee Kodi-gebruikers hun eigen skin naar eigen smaak kunnen maken. Het wordt misschien niet beschouwd als een voorkeurshuid voor Kodi-gebruikers, omdat velen graag naar media willen kijken om gedoe te vermijden. Het is echter absoluut de moeite waard om deze Kodi-skin te gebruiken.

15. Nabootsen

Bootst Kodi-huid na

Mimic is beschikbaar in bijna elk apparaat, dat lichter is en snel streamt. Het heeft een extra functie waarmee je een aantal kleuren kunt aanpassen en de startpagina kunt bewerken met fanart. Onder de vele functies heeft Mimic Skin een ingebouwde ondersteuning voor touchscreen-apparaten.

16. Eunique

Eunique kodi huid

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft Eunique een unieke ervaring aan Kodi-gebruikers, inclusief de felle kleuren en gemakkelijk toegankelijke media-inhoud. Het heeft bijna alles in Kodi Home, waardoor het een eenvoudige gebruikersinterface is.

17. Transparantie

Transparantie kodi skin

Transparantie is een fan-art skin, wat betekent dat het kan worden aangepast aan de wens van Kodi-gebruikers. Het ondersteunt elke nieuwe functie die Kodi Jarvis biedt en is heel gemakkelijk aan te passen. Nieuwe Kodi Jarvis-gebruikers die niet bekend zijn met Kodi Skins kunnen ook Transparency Kodi Skin gebruiken.

Beste Kodi-skins voor Amazon Fire Stick / Fire TV

18. Arctic Zephyr

Arctic Zephyr is de beste kodi-skin voor amazon firetv en firestick

Arctic Zephyr is het beste Kodi Skin voor Fire Stick en Fire TV-apparaat omdat het je veel informatie biedt op zo’n klein scherm. Het heeft verschillende varianten, de lichtere en de donkere varianten. Ook al biedt het geen optie voor een aanraakapparaat, maar het blijft Firestick-gebruikers amuseren met zijn gedetailleerde aanpassingen en aanpassingen.

19. Nebula

Nebula kodi huid

Nebula is de Kodi Skin die voornamelijk is gebouwd voor Smart TV omdat deze een aanraakondersteuning heeft. Het muziekcentrum zorgt ervoor dat deze skin opvalt omdat deze alle willekeurige en aanbevolen opties biedt voor uw muzieksmaak. Het biedt verder aanpasbare opties voor uw Firestick-apparaat.

20. Xperience 1080

Xperience 1080 kodi skin

Deze Kodi Skin is ontworpen voor HD-weergave. Van de beste Kodi-add-ons die je op je Kodi-apparaat hebt geïnstalleerd, verzamelt het alle HD-kijklinks en presenteert het je op je Kodi Home. Het is ook een zeer lichte huid waardoor al je add-ons lichter worden.

Beste Kodi-skins voor iOS / Mac-apparaten

21. Si02

Sio2 is de beste kodi-skin voor iOS / Mac-apparaten

Deze Kodi-skin is de exacte replica van de Apple TV-interface en daarom past hij het beste bij iOS. Verder biedt het een vergelijkbare functionaliteit omdat de ontwikkelaars ervoor hebben gezorgd dat er een paar klikken moeten zijn tussen de inhoud die u wilt bekijken. Het kost bijna geen tijd om uw favoriete inhoud op Kodi te bekijken. Het heeft misschien niet veel maatwerk te bieden, maar het is gemaakt om het gemakkelijker te maken voor Kodi-gebruikers.

22. AppTV

Apptv kodi skin

AppTV is een andere aanbevolen Kodi Skin voor Apple-gebruikers die speciaal is ontworpen met het oog op het gebruik van de specifieke behoeften van de gebruiker. Zelfs de pictogramstijl en de lay-out zijn vergelijkbaar met de Apple TV GUI. De functie die elke Kodi-gebruiker verbaast, is de snelle interface. Het kan verder worden aangepast aan de wensen van Apple-gebruikers.

23. Aas

Ace kodi huid

Ace is een allround Kodi Skin die ook geschikt is voor Apple iOS. Ook al ondersteunt het mogelijk aanpasbare functies, maar het is zeker een teleurstelling over het feit dat het geen live tv ondersteunt. Het is echter een rijke Kodi-skin en is ook een van de snelste.

Beste Kodi-skins voor Android-apparaten

Voordat je Skins op je kodi kunt instellen, moet je kodi op Android instellen. Door Kodi op Android te installeren, wordt u met een paar klikken blootgesteld aan veel streaming-inhoud.

24. Samenloop

Confluence is de beste kodi-skin voor Android-apparaten

Confluence is misschien de standaard skin voor Kodi, maar het is zeker de favoriete Kodi-skin als het gaat om je Android-apparaten. Samenvloeiing is de reden waarom veel mensen nog steeds van Kodi Jarvis houden en dat komt door de eenvoudige maar effectieve interface.

25. Titan

Titan kodi huid

Titan Kodi Skin zit vol met kleuren, maar is toch informatief. Gezien de mediabestanden biedt het een gedetailleerde schets van de streaming-inhoud. Daarom kunt u een film of tv-programma kiezen op basis van uw interesse. Het is perfect voor Android-apparaten vanwege de eenvoudige gebruikersinterface.

26. Titanium

Titanium kodi-huid

Titanium is niet de nieuwste Kodi-skin, maar het werkt zeker op elk Android-apparaat. Het werkt voor alle video-add-ons, programma-add-ons en muziek-add-ons. Het brengt je een geweldige ervaring als het gaat om het streamen van video’s en muziek.

Beste Kodi-skins voor tv-streamingboxen

27. Amber

Amber is de beste kodi-skin voor het streamen van tv-boxen

Amber is zeker niet anders dan de Estuary Kodi Krypton Skin, de standaard skin voor Kodi Krypton. Wanneer u Amber echter op uw Kodi-boxen installeert, zult u al snel een lichter effect opmerken. Een ander kenmerk dat absoluut verliefd op Amber wil worden, is de interface en de keuze van kleuren die rustgevend zijn voor de ogen.

28. Fuse Neue Skin

Fuse Neue kodi skin

Fuse Neue Kodi Skin is voor alle filmfanaten, die de mogelijkheid hebben om je mediabestanden op een elegante manier te presenteren. Het biedt u niet veel aanpasbare opties, maar is nog steeds veel beter dan de standaard skin van Estuary Kodi Krypton. Het wordt sterk aanbevolen vanwege zijn eenvoud.

29. Achterste rij

Back Row kodi skin

In de eerste blik voel je misschien dat de interface een beetje lijkt op iOS en OS X, maar het is zeker beschikbaar voor alle streamingboxen. Gebruikers van de beste Kodi-boxen vinden deze skin misschien uniek vanwege de thuisbioscoopervaring.

30. Maximalimalisme

maximinimalism-kodi-skin

Voor Kodi-gebruikers die hun gebruikersinterface willen aanpassen maar het eenvoudig en probleemloos willen houden, is deze skin een must om te proberen. Maximalimalisme is een zeer lichte en gladde huid die de gebruikers een zeer gebruiksvriendelijk dashboard biedt. Maximalimalisme Kodi-skin wordt sterk aanbevolen door veel Kodi-gebruikers en we raden het aan alle gebruikers aan omdat het een goede optie is.

Beste Kodi Skins Reddit-beoordelingen

beste kodi skins review

Voorafgaand aan het gebruik van Arctic Zephyr waren MQ Kodi Skins populair onder Kodi-gebruikers. Na het gebruik van Arctic Zephyr hadden ze echter een geweldige ervaring waardoor ze bij de specifieke Kodi Skin konden blijven. Het spreekt veel Kodi-gebruikers aan en het is duidelijk dat Arctic veel beter is dan MQ Skins.

beste kodi skins reddit review

Titan Kodi Skin is ook een voorkeurshuid door veel Kodi-gebruikers en de reden is de interface in Netflix-stijl. Netflix heeft een soepele interface waar je een lijst met films en tv-programma’s voor je scherm kunt zien.

Hoe Kodi-skins te veranderen

Om Kodi-skins te wijzigen, moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open Kodi > Ga naar Instellingen (tandwielvormig pictogram) > Klik op Interface-instellingen.
 2. Klik in het menu aan de linkerkant op Huid > Selecteer nu aan de rechterkant Huid opties onder Kijk en voel categorie.
 3. Er verschijnt een vak met twee opties, namelijk. Estouchy en Estuarium. Dit zijn de twee standaard Kodi-skins. Klik op om meer Kodi-skins te krijgen Haal meer optie aan de rechterkant.
 4. Klik op de Kodi-skin die je leuk vindt en deze zal veranderen.

Wat is het verschil tussen skins en builds??

Kodi Builds zijn een verzameling add-ons, terwijl een Kodi-skin de interface en lay-out van Kodi-software verandert. Verschillende add-ons worden automatisch op uw Kodi-box geïnstalleerd wanneer u een Kodi-build installeert.

Kodi Skins verandert het menu, Kodi-achtergrond en Kodi-thema’s die onmogelijk te herkennen zijn als het je oude Kodi-software is. Als je het uiterlijk van Kodi wilt veranderen, kun je beter Kodi Skin kopen. Als u echter nieuwe beste kodi-opslagplaatsen wilt, moet u een Kodi-build aanschaffen.

Alles inpakken

Kodi Skin geeft je Kodi een compleet nieuwe look met alle nieuwe thema’s, levendige kleuren en geweldige menuposities. Het maakt uw Kodi gemakkelijk toegankelijk door uw media-inhoud op Kodi Home te brengen. In deze gids hebben we elk van de vermelde beste Kodi-skin in detail uitgelegd, zodat Kodi-gebruikers kunnen genieten van de beste streamingervaring.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me