Beste VPN voor Kodi

Als Kodi-gebruiker kijk je waarschijnlijk regelmatig naar gratis inhoud, omdat je nu thuis zit. Dit betekent dat je de beste VPN voor Kodi nodig hebt die je online activiteit zou moeten verbergen.

Een VPN, wanneer gebruikt met Kodi, moet een snelle verbindingssnelheid, krachtige beveiliging hebben, add-ons deblokkeren en geen logboeken bijhouden van de activiteit van gebruikers.

We hebben meer dan 100 VPN’s getest, zowel gratis als betaald, om u de beste VPN voor Kodi-lijst te bieden waarmee u inhoud privé en anoniem kunt streamen.

Deze gids vertelt je ook hoe je een VPN op Kodi installeert en hoe je kunt controleren of je VPN werkt tijdens het streamen.

6 beste VPN’s voor Kodi in 2020

Het beoordelen van alle top-VPN’s die het beste bij Kodi passen, is een zware taak. We hebben elke VPN getest op basis van de volgende factoren:

  • Snelle verbindingssnelheid
  • Slaat geen logs op
  • Krachtige encryptie
  • Makkelijk te installeren

Hier is een lijst met top-VPN’s voor Kodi die je in 2020 kunt gebruiken:

1. PureVPN – Heeft een speciale Kodi VPN-add-on

Purevpn-best-vpn-for-kodi

PureVPN is onze # 1 keuze voor Kodi-gebruikers omdat het zijn eigen Kodi VPN-add-on heeft. Het is eenvoudig te installeren en werkt redelijk goed bij het deblokkeren van add-ons.

Met meer dan 2.000 servers die verspreid zijn over 140+ landen, je hebt overal ter wereld toegang tot alle gratis inhoud. Bovendien heeft het een 256-bits codering dat uw Kodi-verkeer volledig verbergt.

Een ander voordeel van PureVPN is dat het ondersteunt P2P-bestandsdeling, die veel VPN’s missen. U kunt PureVPN verbinden met 10 apparaten tegelijk.

PureVPN werkt met bijna elk besturingssysteem en apparaten zoals Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick, Roku, Raspberry Pi, en meer.

Het is niet de goedkoopste, maar het biedt wel een betaalbare prijs van $ 2,91 / maand met een 31 dagen geld-terug-garantie. 

Krijg PureVPN31 dagen geld-terug-garantie

2. Surfshark – Goedkoopste VPN voor Kodi

Surfshark-beste-vpn-voor-kodi

Surfshark is een van de goedkoopste VPN voor Kodi beschikbaar voor slechts $ 1,99 / maand. Het is niet alleen betaalbaar, maar het heeft ook een razendsnelle snelheid.

Ik vind alles aan deze VPN leuk, maar het feit dat het het beste maakt voor Kodi is dat het kan worden gebruikt onbeperkt aantal apparaten tegelijk. Gebruik Surfshark met één account op elk apparaat.

Het is gevestigd in British Virgin Island die geen wetten voor het bewaren van gegevens heeft. Zelfs als de overheid om gegevens van gebruikers vraagt, kan ze ze sindsdien niets meer geven houdt geen logboeken bij.

Het is de enige VPN met een kill switch functie op Amazon Fire TV Stick. Als je Kodi op Fire TV gebruikt, kun je deze functie beter AAN zetten omdat het je echte IP-adres verborgen houdt, zelfs als de VPN-verbinding wegvalt.

Surfshark-app is beschikbaar op alle apparaten zoals Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Routers, Roku en meer. Zelfs met de betaalbare prijs krijg je ook een 30 dagen geld-terug-garantie ook.

Profiteer van 30 dagen geld-terug-garantie van Surfshark

3. ExpressVPN – Meest veilige VPN tijdens streamen

ExpressVPN-Kodi

ExpressVPN is ongetwijfeld de snelste en de veiligste VPN in deze lijst. Wanneer u ExpressVPN met Kodi gebruikt, buffert het amper of heeft het problemen met streaming.

Het gebruikt de sterkste encryptie, d.w.z.. 256-bit AES-codering dat houdt uw online activiteiten over Kodi volledig verborgen en houdt ook uw oorspronkelijke IP-adres verborgen.

ExpressVPN heeft geweldige privacybescherming, beveiligingsfuncties, met 3000+ snelle servers en geweldige streamingfuncties zoals split tunneling en dodemansknop.

Ook al is het een beetje duur, d.w.z. beschikbaar voor $ 8,32 / maand, het is nog steeds de veiligste VPN die je ooit zult vinden.

Het is compatibel met tal van andere besturingssystemen zoals Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Chromebook, Amazon FireStick, enz.

Ontvang ExpressVPN 30 dagen geld-terug-garantie

4. CyberGhost – Beste betrouwbare VPN

Cyberghost-vpn-kodi

CyberGhost is gemakkelijk de meest betrouwbare VPN omdat het de sterkste encryptie, hoge snelheid, en het zelfs houdt geen logboeken bij.

Toen ik CyberGhost VPN op Kodi probeerde te gebruiken, stelde de app voor welke server de beste optimale snelheid. De app vertelt je de snelheid en belasting op elk van zijn servers.

Als u een server vindt die een hoge snelheid heeft met minder belasting, kunt u altijd proberen verbinding te maken met die server voor een hogere snelheid. Momenteel heeft het 5.900 servers en beschikbaarheid in 89+ landen.

CyberGhost kan worden gebruikt op bijna alle grote platforms zoals Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Apple TV, Xbox, Linux, enz.

Met één CyberGhost-account kunt u verbinding maken 7 apparaten tegelijk. Het kost slechts $ 2,75 / maand met een 45 dagen geld-terug-garantie.

Krijg Cyberghost 45 dagen geld-terug-garantie

5. NordVPN – Beste gebruiksvriendelijke VPN

NordVPN-best-kodi-vpn

NordVPN is de enige VPN die dubbele VPN-codering biedt. Dit betekent dat het uw internetverkeer niet één keer, maar twee keer versleutelt.

Het geeft je toegang tot alle Live TV-kanalen op Kodi en ontgrendelt ook enkele van de geweldige add-ons voor gratis films en tv-programma’s. Het heeft 5.500+ servers beschikbaar in 60 landen.

Aangezien het zijn hoofdkantoor heeft in Panama, er zijn geen wetten voor het bewaren van gegevens in Panama. Ook het slaat uw browsegeschiedenis niet op of houdt uw IP-adres bij.

Jij krijgt Gegarandeerd 100% privé-streaming en de snelheid is ook erg snel. Het is beschikbaar op veel verschillende apparaten zoals Windows, Mac, Android, iOS, Fire TV Stick, en meer.

Het is ook relatief betaalbaar. Het kost slechts $ 3,49 / maand met een 30 dagen geld-terug-garantie. Als je meer wilt weten over deze VPN, lees dan onze NordVPN Kodi-gids.

Krijg NordVPN 30 dagen geld-terug-garantie

6. IPVanish – eenvoudig te gebruiken en in te stellen

Beste-vpn-voor-Kodi-IPVanish

IPVanish is behoorlijk populair in de Kodi-gemeenschap en terecht, omdat je met zijn Kodi-add-ons toegang hebt 1.300 servers die aan de overkant zijn geplaatst 75+ locaties.

Het codeert uw Kodi-verkeer of alle gratis inhoud die u vanuit Kodi bekijkt met behulp van 256-bit AES-codering. 

Met één IPVanish-account kun je Kodi veilig bekijken vanaf 10 gelijktijdige apparaten. Als u bang bent dat het logboeken of uw streaminggeschiedenis bijhoudt, hoeft u zich daar geen zorgen over te maken slaat GEEN logboeken op.

IPVanish is beschikbaar op alle apparaten, inclusief Windows, Mac, iOS, Linux, Android, en meer. De prijs is een beetje duur en is verkrijgbaar voor $ 3,25 / maand met slechts een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. 

Ontvang IPVanish 7 dagen geld-terug-garantie

Hoe VPN op Kodi te installeren (5 eenvoudige stappen)

Om een ​​VPN op Kodi te installeren, zal ik PureVPN als voorbeeld gebruiken. Volg deze 5 eenvoudige stappen:

Stap 1: Meld u aan bij PureVPN (onze best aanbevolen VPN)

Stap 2: Download en Installeren PureVPN-app op elk gewenst apparaat

Download-PureVPN-voor-Kodi-app

Stap 3: Open PureVPN-app en selecteer de Amerikaanse server of een andere server

PureVPN-Kodi-app

Stap 4: Klik Aansluiten op het groene pictogram

PureVPN-app

Stap 5: Nu Open Kodi en begin met het streamen van films of tv-programma’s

Kodi-streaming

Krijg PureVPN31 dagen geld-terug-garantie

Je kunt ook onze gids bekijken die je veel verschillende manieren laat zien om een ​​VPN op Kodi te installeren.

Hoe te controleren of VPN werkt op Kodi

Ondanks dat mensen een VPN op Kodi installeren, zijn ze nog steeds benieuwd of dat zelfs werkt. Enkele veelgestelde vragen rijzen: ‘Zijn we veilig tijdens het streamen?’ ‘Hoe weten we of ons verkeer is gecodeerd?’.

Ik beantwoord al deze vragen door simpelweg een eenvoudige test uit te voeren die je laat weten of een VPN met Kodi werkt of niet. Probeer deze simpele stappen:

Stap 1: Maak verbinding naar een VPN-server in uw VPN-app

Stap 2: Open Kodi op je apparaat

check-if-vpn-werkt-stap-2

Stap 3: Klik op de Instellingen icoon

check-if-vpn-werkt-stap-3

Stap 4: Selecteer Systeem informatie

check-if-vpn-werkt-stap-4

Stap 5: U kunt nu zien dat uw IP-adres is gewijzigd

check-if-vpn-werkt-stap-5

Waarom heb je VPN nodig voor Kodi?

Ja! Je hebt echt een VPN nodig tijdens het streamen op Kodi. Er zijn veel redenen waarom ik het binnenkort zal hebben, maar de belangrijkste is identiteitsbescherming.

Hier zijn de 3 redenen waarom je een VPN met Kodi nodig hebt:

identiteitsbeschermingIdentiteitsbescherming

Uw internetprovider kent uw echte IP-adres. Als u gratis inhoud op Kodi bekijkt, zal uw internetprovider uw internetsnelheid vertragen of u kennisgevingen over auteursrechtschending sturen.

Om dat allemaal te voorkomen, versleutelt een VPN je internetverkeer of wat je ook streamt op Kodi. Je internetprovider herkent niet dat je gratis inhoud streamt, omdat het nu allemaal versleuteld is.

firewallOmzeil geografische beperking

Sommige van de Live TV-add-ons zoals cCloud TV en andere zijn gratis om meer dan 100 kanalen van over de hele wereld te streamen. Ook al zijn ze gratis, je kunt onmogelijk al deze kanalen bekijken tenzij je een VPN hebt.

Als je bijvoorbeeld in de Verenigde Staten bent en een Spaanse tv-zender wilt kijken, krijg je hoogstwaarschijnlijk een foutmelding: ‘controleer het logboek voor meer informatie’.

Maar als u verbinding maakt met een Spaanse VPN-server en vervolgens naar hetzelfde tv-kanaal kijkt, zou het perfect streamen.

malware beschermingWees beschermd tegen malware

Zoals ik al vaak heb gezegd, is Kodi open-source software. Dit betekent dat iedereen een add-on kan maken en een virus op uw computer kan verspreiden.

Aangezien er elke dag talloze add-ons worden gemaakt, is het onmogelijk om te zeggen welke malware vrij is. U krijgt gewoon de URL en downloadt deze.

Dit maakt uw apparaat kwetsbaar voor hacken. Een VPN voorkomt dat hackers uw apparaat binnendringen of uw belangrijke persoonlijke gegevens stelen.

Voor meer informatie kunt u altijd onze gids lezen over waarom ik VPN voor Kodi nodig heb.

Een VPN is net zo nuttig in Windows, Mac, iOS en Android als in FireStick. Je kunt ook onze beste VPN voor Amazon FireStick-lijst bekijken om je Fire TV tijdens het streamen te beveiligen.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik een gratis Kodi VPN gebruiken?

Ik zou alleen willen voorstellen dat u alleen die gratis VPN’s voor Kodi gebruikt die uw gegevens niet loggen. Je zult ook moeten controleren of ze een datalimietlimiet hebben, want als dat het geval is, zal deze binnenkort eindigen als gevolg van streaming.

Heb ik thuis een VPN nodig??

Of je nu thuis of ergens openbaar bent, je hebt een VPN nodig om met Kodi te streamen om je persoonlijke gegevens te beveiligen. Omdat we allemaal thuis vastzitten, is er meer behoefte aan een VPN dan ooit tevoren.

Heeft Kodi VPN?

Kodi heeft geen officiële VPN-app. Daarom is het belangrijk om tijdens het streamen de beste VPN voor Kodi te installeren.

Belangrijkste leerpunten

Kodi kan alle gratis inhoud streamen die u vandaag op internet kunt vinden. Het streamt films, tv-programma’s, live tv en sport.

Het is zelfs de beste manier om de premium kabelaanbieders los te laten en over te schakelen naar Kodi. Maar om uw online activiteiten voor uw internetprovider te verbergen, moet u een VPN gebruiken.

Deze gids somt op en legt de beste VPN voor Kodi uit die uw online activiteit verborgen houdt, zodat u alle gratis inhoud veilig kunt streamen.

Laat me je eraan herinneren dat PureVPN onze beste aanbeveling is. Ondanks dat het een Kodi VPN-add-on heeft, heeft het een sterke codering die uw online verkeer of wat u ook streamt op Kodi volledig verbergt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me