Ondanks dat hij een kampioen en een grote naam in de branche is, is Khabib Nurmagomedov niet erg bekend bij veel mensen over de hele wereld in vergelijking met Conor McGregor. Sinds de strijd tegen McGregor vs Khabib vorige maand werd aangekondigd, zijn mensen echter meer over Khabib Nurmagomedov gaan zoeken om te zien wie de adelaar werkelijk is. Dit heeft veel fans ertoe gebracht om te zoeken naar de goedkoopste pay-per-view-optie.

We hebben de vrijheid genomen om u enkele van de meest interessante feiten over Khabib Nurmagomedov te laten weten.

1. Ruwe kinderjaren

ROUGH-CHILDHOOD --- Khabib-vader

Khabib Nurmagomedov is geboren en getogen in de extreem harde en harde omgeving, zowel geografisch als politiek. Hij werd geboren in de koude en ruige bergen van Dagestan, een plaats in de buurt van Rusland, die het slachtoffer is geworden van terrorisme en armoede.RUWE KINDEREN

De vader Khabib Nurmagomedov was zelf een Sambo-kampioen, krijgskunstenaar en freestyle-worstelaar. Hij had zijn eigen sportschool en trainingsfaciliteit waar hij Khabib zelf trainde.

2. Hij is een goed gedecoreerde atleet

Khabib heeft niet alleen de UFC-achthoek bereikt, maar hij heeft ook deze dingen overwonnen:

  1. Tweemaal gouden medaillewinnaar geweest op het wereldkampioenschap sambo.
  2. Tweemaal een gouden medaillewinnaar in de Russische nationale Sambo-kampioenschappen.
  3. Won twee No-Gi Grappling-toernooien in Noord-Amerika
  4. Winnaar van het Europese hand-tot-hand kampioenschap van het leger
  5. Europees kampioen pankration

Khabib heeft een geschiedenis van overwinningen in elke sport waaraan hij heeft deelgenomen en dat maakt hem een ​​echte krijger.

3. Werd vader op de dag van zijn gevecht UFC 219

WERD VADER

De nacht van UFC 219 was niet alleen een bepalend moment in zijn UFC-carrière, maar ook in zijn persoonlijke leven. Bij UFC 219 bereikte hij een grote sprong in zijn carrière door Barboza te verslaan en op dezelfde avond werd hij een paar uur voor zijn wedstrijd vader.

Ironisch was hem hem zo nonchalant te zien gedragen toen hem werd gevraagd naar zijn emoties en of hij het betreurt dat hij er niet was met zijn familie, waarop hij een koude reactie had.

4. Nooit een enkele ronde verloren

NOOIT VERLOREN-EEN-RONDE

Ja! Het is waar dat Khabib Nurmagomedov niet alleen elk gevechtsbit heeft gewonnen, hij heeft ook nog nooit een enkele ronde verloren. Dat is wat hem onderscheidt van andere vechters en daarom is zijn 26-0 winning streak zo bijzonder.

Dit is een intrigerend feit dat Conor McGregor in overweging moet nemen omdat Khabib een vastberaden jager is die zich door niets laat stoppen.

5. Hij is een van de meest populaire atleten in Rusland

Sharapova-insta

U herinnert zich misschien de tijd dat Khabib zijn thuisland prees aan de Ieren (McGregor) in de post-match bij UFC 205 na het gevecht, met de woorden ‘Iers 6 miljoen, Rusland 1250 miljoen’. Nou, Khabib was geen feit voor een geografie maar hij vertelde eerder het aantal mensen dat achter hem stond.

khabib-insta

Khabib is een nationale held in deze sport voor het Russische volk en waar hij ook gaat, de Russen zijn er om hem te steunen. Een andere geweldige naam die in ons opkomt als we denken aan een wereldberoemde Russische atleet is Maria Sharapova, die een tennisster en kampioen is op vele podia. Het aantal fans van Khabib Nurmagomedov heeft zelfs haar populariteit op sociale media ver achter zich gelaten. We kunnen zeggen dat Khabib Nurmagomedov momenteel de populairste atleet in Rusland is.

6. Heeft slechts twee top tegenstanders Barbosa en RDA geconfronteerd

ALLEEN GEZICHT-TWEE-TOP-ATLETEN-2

Een ding om op te merken bij het analyseren van de carrière van Khabib Nurmagomedov in UFC is dat hij in zijn hele carrière slechts tegen twee grote namen heeft gestreden.

ALLEEN GEZICHTEN-TWEE-TOP-ATLETEN - khabibn-barboza-ufc-219

Edson Barboza op UFC 219 en Rafael dos Anjos zijn de enige twee prominente namen in de lijst van Khabib’s concurrenten die harde tegenstanders genoemd kunnen worden. Conor McGregor zal echter iets te veel boven die jagers uitkomen. Conor McGregor is een tiran met een eigen unieke vechtstijl. Dit zal zeker de zwaarste tegenstander zijn voor Khabib Nurmagomedov van zijn hele carrière.

7. Teruggekeerd van blessures na een onderbreking van twee jaar

BIJNA MET PENSIOEN

Khabib houdt van deze sport en dat is te zien aan zijn vastberadenheid binnen en buiten de ring. Een ding waarvan veel mensen zich niet bewust zijn, is dat Khabib twee jaar weg was van UFC; April 2014 tot april 2016. De pauze van twee jaar die hij nam, was vanwege de terugkerende loopbaanbedreigende blessures die hij opliep tijdens trainingen.

Volgens de bronnen gaf hij op een gegeven moment bijna op en besloot hij met pensioen te gaan bij UFC, maar zijn vader is de reden dat hij terugkeerde naar de achthoek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me