7 redenen waarom u een VPN met Kodi nodig heeft

doe-ik-nodig-vpn-voor-kodi

Vaak is mij een vraag gesteld: ‘Heb ik VPN nodig voor Kodi’? En mijn antwoord is altijd ‘Ja’, je moet een VPN gebruiken wanneer je streamt op Kodi.


Dat betekent simpelweg niet dat Kodi niet zonder VPN werkt. Het betekent alleen dat veel afhangt van wat je streamt.

Bijvoorbeeld, 70% van de Kodi-gebruikers streamt gratis inhoud die anders voor veel geld beschikbaar zijn.

Maar aangezien het bekijken van gratis inhoud u in de problemen kan brengen, is het gebruik van de beste VPN voor Kodi een bewezen manier om uw online activiteiten te verbergen voor ISP’s en de overheid.

Om dat in gedachten te houden, heb ik 7 goede redenen besproken waarom je een VPN met Kodi nodig hebt.

Wat is een VPN?

Een VPN (Virtual Private Network) is een online privacytool of -software die al uw gegevens versleuteld houdt in een tunnel die door het internet stroomt.

Zodra u bent verbonden met een VPN, blijven al uw gegevens anoniem voor ISP’s, hackers, de overheid en alle buitenstaanders.

Alles begint met uw IP-adres. Een VPN verbergt uw IP-adres volledig en wijst u een IP-adres toe van een van zijn servers.

Tegelijkertijd gebruiken duizenden gebruikers hetzelfde IP-adres. Het is dus onmogelijk om bij te houden wat u online doet, wat het technisch onmogelijk maakt om te hacken.

7 redenen waarom u een VPN voor Kodi nodig heeft

Reden # 1 houdt uw streaming privé

anonieme streamingZoals ik eerder al zei, helpt Kodi je om gratis films, tv-programma’s, live tv en live sport te streamen met add-ons van derden die zijn gemaakt door onafhankelijke ontwikkelaars.

Als u nu gratis inhoud bekijkt, wat denkt u dan dat uw internetprovider zal doen? Het zal u natuurlijk waarschuwingsbrieven sturen.

Om je Kodi-streaming privé te houden, heb je een VPN nodig. Zodra je een VPN hebt geïnstalleerd en vervolgens Kodi hebt gebruikt, wordt deze gestreamd zoals hij eerder streamde, maar deze keer alleen privé.

Reden # 2 Wees anoniem bij alles wat u online doet

anoniem-onlineAls je gratis streamt op Kodi, doe het dan met volledige anonimiteit. Als je op internet surft, doe dat dan met volledige privacy.

Kortom, waarom zou iemand weten wat u via internet doet? Dat is juist! Neem de controle over uw online privacy en blijf volledig anoniem via internet.

Of het nu uw mobiele, computer- of gameconsoles zijn, VPN heeft u gedekt. Surfshark VPN heeft apps voor alle apparaten en platforms.

Reden # 3 Deblokkeer Live TV Kodi-add-ons

deblokkeer add-onsEr zijn Kodi-add-ons die films en tv-programma’s streamen, en dan zijn er live tv-add-ons die live tv-kanalen van over de hele wereld streamen.

Hoewel deze kanalen gratis kunnen worden bekeken, zijn ze geografisch beperkt. Als je bijvoorbeeld toegang wilt tot kanalen uit Spanje en je bent gevestigd in de Verenigde Staten, kun je niet streamen.

Daarvoor heb je een VPN nodig. Door verbinding te maken met een server in Spanje, krijgt u toegang om dat kanaal te bekijken. Hetzelfde geldt voor elk landkanaal dat je wilt streamen.

Reden # 4 Geniet van een betere streamingsnelheid

hoge snelheidHet is algemeen bekend dat VPN’s uw internetsnelheid vertragen. Maar waarom zeg ik dat het helpt bij snel streamen?

Het feit is dat, wanneer u gratis inhoud streamt, uw ISP uw snelheid vertraagt, zodat u bufferproblemen kunt tegenkomen.

Maar als u een VPN gebruikt, kunt u uw internetactiviteit voor uw internetprovider verbergen. Ze zouden niet weten of u inhoud bekijkt, of deze gratis is of niet.

Als ze niet weten waar je naar kijkt, kunnen ze je snelheid niet vertragen.

Reden # 5 Bescherming tegen malware

bescherming tegen malwareAangezien u zo diep bezig bent met het installeren van de add-on van derden, vergeet u bijna dat er waarschijnlijk malware of een virus is dat u met deze add-ons zou kunnen installeren.

Zodra deze malware in uw systeem terechtkomt, wordt al uw informatie in gevaar gebracht.

De beste manier om u tegen malware te beschermen, is door een VPN te krijgen. Een VPN staat niet toe dat malware uw systeem binnendringt, of dit nu in de vorm van een add-on is.

Reden # 6 Bescherming tegen hackers

bescherming tegen hackersTelkens wanneer u een app van derden installeert, wordt uw systeem kwetsbaar voor hacken. Het eerste wapen voor elke hacker is om in uw systeem of apparaat te komen door u te misleiden door op verdachte dingen te klikken of deze te downloaden.

Zodra het uw systeem in handen heeft, worden uw gegevens in gevaar gebracht, evenals uw persoonlijke informatie, bankgegevens en meer.

Om hackers te voorkomen, heb je opnieuw een VPN nodig. Een VPN zal een firewall creëren die zelfs voor een ervaren hacker onmogelijk zal zijn om door te dringen.

Reden # 7 Vermijd juridische kennisgevingen

vermijd-juridische-mededelingenAls u Kodi gebruikt met zijn officiële Kodi-add-ons, hoeft u zich geen zorgen te maken over de juridische problemen. Kodi-gebruikers die Kodi-add-ons van derden gebruiken, kunnen echter juridische problemen ondervinden.

De meeste Kodi-add-ons van derden bieden gratis inhoud die anders tegen betaling beschikbaar is, daarom is het gebruik ervan een aanzienlijk risico.

Talloze Kodi-gebruikers in de Verenigde Staten zijn gearresteerd, terwijl sommigen juridische kennisgevingen hebben ontvangen. Om dat te voorkomen, moet je gewoon een VPN krijgen en ermee klaar zijn.

Is het veilig om een ​​gratis VPN te gebruiken met Kodi?

Gratis VPN’s zijn overal. Allemaal beweren ze de beste beveiliging te hebben en beweren ze dat ze elke add-on deblokkeren, maar dat is niet waar.

Het probleem met gratis VPN is dat ze logboeken bijhouden en je gegevens verkopen aan derden voor het wisselen van geld.

Terwijl je Kodi gebruikt en probeert om beperkte inhoud te deblokkeren, heb je een gratis VPN voor Kodi nodig die hoogwaardige beveiligingsfuncties heeft en je logboeken niet opslaat.

Het wordt aanbevolen om een ​​VPN te gebruiken die in al uw beveiligings- en streamingbehoeften voorziet. Zelfs sommige van de gratis beschikbare VPN-providers zijn eigenlijk betaalde VPN-providers, met een gratis abonnement met beperkte functies.

Andere gratis VPN-providers zijn niet tegen elke prijs betrouwbaar. Ze houden logboeken bij, hebben het IP-adres en problemen met DNS-lekken en ze hebben geen toegang tot de beperkte inhoud.

Ze kunnen ook uw mediaspeler of tv-box vertragen, waardoor u gefrustreerd raakt. Je kunt Kodi ook niet gebruiken met een gratis VPN-add-on erop geïnstalleerd en je zult het altijd op de achtergrond moeten uitvoeren.

U kunt ook problemen ondervinden met uw mediaspeler, omdat deze mogelijk achterblijft of crasht.

Belangrijkste leerpunten

Er is een groeiende behoefte aan een VPN zoals nooit tevoren. Cyberveiligheidsmisdaden zijn in buitengewone mate toegenomen, en daarom is het bewaren van uw online identiteit essentieel geworden.

Voor het gebruik van Kodi of het streamen van de inhoud is meestal geen VPN nodig, maar als je online beschermd wilt blijven en je IP-adres verborgen wilt houden, heb je een VPN nodig.

Een VPN houdt uw internetverkeer verborgen in een gecodeerde tunnel en blijft beschermd tegen de ogen van ISP’s, hackers en de overheid.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map