Afdah-Kodi-add-on

Met de Afdah Kodi-add-on kunnen gebruikers hun favoriete films streamen door links via Afdah.TV-stream op Kodi in HD-kwaliteit te schrappen. Het beste is dat u Afdah kunt deblokkeren op Kodi door een Kodi VPN te gebruiken en deze zo vaak te gebruiken als u wilt.

Wat is Afdah.TV ?

Afdah.TV was een wereldwijde online streamingdienst die de voorkeur had van binge-watchers, omdat ze HD-films konden bekijken op Afdah.

Afdah gratis films app werd een paar jaar geleden gelanceerd, maar vanwege de piraterij problemen Afdah film website; Afdah.TV en Afdah gratis films app werden bestraft en daarom werden Afdah TV app en Afdah Movie website geblokkeerd.

Afdah.TV kaatste echter terug en veranderde zijn domein in Afdah.to en opnieuw hadden de gebruikers toegang tot de gratis films-app van Afdah.

Waarom en waar is de Afdah TV-app geblokkeerd?

Afdah.TV werd voornamelijk in het VK geblokkeerd omdat veel gebruikers meldingen kregen wanneer ze probeerden toegang te krijgen tot de website. Hier is een screenshot van het officiële Afdah-account voor sociale media, met de vraag of de Afdah Movies-website in het VK is geblokkeerd of niet:

Waarom en waar is de Afdah TV-app geblokkeerd?

Afdah-app deblokkeren ?

Als je Afdah gedeblokkeerd wilt hebben, heb je een goede VPN-service nodig om de impliciete geo-beperking te omzeilen. Britse ISP’s hebben de toegang tot Afdah geblokkeerd en er zijn veel proxyservers online beschikbaar die u helpen toegang te krijgen tot de Afdah TV-app, maar er is altijd een risico om dergelijke online servers te gebruiken, aangezien een enkel DNS-lek u in ernstige problemen zou kunnen brengen.

Afdah Kodi Repository

Afdah Kodi was eerder beschikbaar in de repository van Mucky Ducks, maar de repository van Mucky Duck is niet langer functioneel. Het is nu echter beschikbaar in de Kodi Israel-repository. We hebben de volledige installatieprocedure van de Afdah Kodi-add-on in deze handleiding gegeven en u kunt ernaar verwijzen om te genieten van HD-films op de Afdah Kodi-add-on en dezelfde geweldige ervaring van de Afdah TV-app op uw Kodi.

Afdah installeren op Kodi Leia- en Krypton-versies

 1. Start Kodi op uw apparaat > Klik op de Instellingen icoon.hoe afdah op kodi te installeren
 2. Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen.hoe afdah te installeren op kodi krypton versie 17.6 of lager
 3. Klik ‘Geen’ en typ http://lazykodi.com/ > Klik OK.hoe afdah op kodi firestick toe te voegen
 4. Geef deze URL een naam: ‘Lazy Kodi’ en klik op OK > Klik OK opnieuw en het dialoogvenster wordt gesloten.afdah.tv addon op kodi jarvis
 5. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi > Klik Add-ons > Klik op de Box-pictogram.setup afdah op kodi
 6. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie.afdah addon werkt niet
 7. Selecteer nu Luie Kodi de beschikbare opties.afdah kodi addon downloaden
 8. Klik op Opslagplaatsen > Klik op ANDROIDABA > Open opslagplaats > Selecteer repository.kodil-104.zip.afdah repository
 9. Klik nu op de optie Installeren vanuit repository.afdah.to voor gratis films online
 10. Open Kodil-opslagplaats > Ga naar Video-add-ons > Selecteer Afdah > Klik op Installeren

installeer afdah lazy repository 2018

Afdah installeren op Kodi Jarvis v16 en hoger

 1. Download de Zip-bestand in Kodil-repository.
 2. Open Kodi Jarvis V16.
 3. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Blader door de systeem en open de gedownload bestand > Wacht op de melding.
 4. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Open Kodil Repository.
 5. Open Video-add-ons.
 6. Klik op Afdah > Klik Installeren > Wacht op de melding.

Afdah instellen op Fire Stick ?

 1. Open Kodi Aan Vuurstok. Als je Kodi niet op Fire Stick hebt geïnstalleerd, installeer het dan eerst.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg nu de installatiemethode die eerder is uitgewerkt voor Kodi Leia- en Krypton-versies, want er zal geen verschil zijn.

Om de inhoud te deblokkeren, kunt u een betaalde gratis VPN gebruiken voor Firestick Kodi 2020.

Afdah-fouten / problemen / oplossingen

Afdah Addon werkt niet

Deze fout kan verschijnen op uw Kodi wanneer u probeert toegang te krijgen tot de Afdah Kodi-add-on voor films. De reden achter deze fout kan de verouderde bron van de add-on zijn of de add-on is mogelijk verouderd.

Fix

Installeer de Afdah Kodi-add-on uit de Kodil-repository zoals eerder in deze handleiding vermeld. De add-on was eerder beschikbaar in de Mucky Ducks-repository, maar die repository werkt niet meer, waardoor het moeilijk is om toegang te krijgen tot deze add-on.

Mucky Duck Repo werkt niet

Mucky Duck-repository was een van de meest populaire Kodi-add-on-repository en er werden veel populaire Kodi-add-ons gehost. Omdat het echter een opslagplaats voor invoegtoepassingen van derden was, was het daarom kwetsbaar om te worden afgesloten.

Fix

De Mucky Duck-repository is gesloten en alle add-ons die het heeft gehost, zijn nu beschikbaar in andere repositories. Zoals deze Afdah-add-on was beschikbaar in de Mucky Duck-repository, maar nu is deze beschikbaar in de Kodil-repository.

Afdah Kodi informatie

Afdah Kodi-add-on en Mucky Ducks-repository hadden een geweldige reputatie in de Kodi-gemeenschap, maar sinds het werd afgesloten, trokken veel gebruikers er hun wenkbrauwen over op:

Commentaar van discussie burnt_wick’s commentaar van discussie "Zijn alle Mucky Ducks-add-ons down? Ik heb problemen met het toevoegen van Mucky Ducks-add-ons om te werken aan een nieuwe Kodi 17-installatie. VPN geen hulp, details in onderstaande tekst.".

Laatste woorden

Afdah.TV is een geweldige online streaming-website die beter werd gemaakt toen de add-on voor Kodi werd ontwikkeld. Deze site was echter zelf betrokken bij piraterij, net als de add-on. De repository die de add-on heeft gehost, is afgesloten, maar de add-on is nu beschikbaar in de Kodil-repository. Probeer deze film-add-on omdat deze veel te bieden heeft, maar zorg ervoor dat u een VPN gebruikt om uw privacy te beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me