gratis-vpn-firestick-kodi

Online streamen is leuk en comfortabel geworden met de Amazon FireStick- en FireTV-apparaten. Ze stellen u in staat om te kijken wat u maar wilt via talloze kanalen en apps die beschikbaar zijn in hun bibliotheek. In tegenstelling tot zijn concurrenten werkt FireStick sneller en heeft het een gebruiksvriendelijke interface.

Bovendien kun je Kodi installeren op FireStick, de beste online mediaspeler die momenteel beschikbaar is. Kodi heeft fantastische add-ons waarmee gebruikers films, tv-programma’s, live sport en zo kunnen bekijken. Het combineren van Kodi en FireStick zal je online streaming-ervaring zeker verbeteren en je meer toegang tot inhoud geven.

Het probleem is echter dat inhoud die beschikbaar is via FireStick en op sommige Kodi-add-ons in veel delen van de wereld beperkt is. De vergunningverlenende autoriteiten en contentdistributeurs leggen deze beperkingen op, die door binge-watchers worden gecensureerd. Deze beperkingen kunnen worden omzeild door een VPN voor Kodi op FireStick te gebruiken.

Een VPN biedt de gebruikers volledige anonimiteit via internet en geeft hen toegang tot alles wat ze willen. Niet alleen dat, maar het beschermt ze ook tegen spionerende ogen en helpt bij het omzeilen van ISP-beperking.

Essentiële functies van de beste gratis VPN voor FireStick

Bij het kiezen van een VPN voor FireStick hebben gebruikers twee opties; gratis VPN of een premium VPN. Het is een feit dat premium VPN-providers zoals PureVPN en SurfShark geweldige functies hebben voor online streamers. Maar gratis VPN-providers worden altijd ondervraagd over hun beveiligingsprotocollen en -functies.

Ik raad gebruikers niet aan om te kiezen voor een gratis VPN vanwege het gebrek aan vertrouwen in de branche vanwege hun prestaties. Er zijn echter een paar gratis VPN’s voor FireStick Kodi die betrouwbaar zijn en kunnen worden gebruikt voor streaming.

Een betrouwbare gratis VPN voor Kodi op FireStick zou de volgende functies moeten hebben:

  1. Speciale FireStick-app
  2. Geen aanmelding of abonnement vereist
  3. Ondersteunt de belangrijkste besturingssystemen
  4. Moet over de beste beveiligingsfuncties beschikken
  5. Strikt geen logboekenbeleid

Ik heb mijn top 5 aanbevolen beste gratis VPN voor FireStick Kodi 2020 hieronder besproken, zorg ervoor dat je ze bekijkt:

5 Beste gratis VPN voor FireStick

1. Hide.me

hide.me-firestick

Deze in Maleisië gevestigde VPN-provider heeft tal van geweldige functies, zoals veilige codering en een netwerk van meer dan 1400 servers over de hele wereld. Hide.me biedt zowel gratis als premium servicepakketten en elk van de plannen heeft zijn eigen functies.

De servers zijn veilig en ze bieden een goede bandbreedte, waardoor gebruikers kunnen streamen zonder bufferproblemen. Het heeft een strikt niet-logboekbeleid, wat betekent dat het geen activiteitenoverzicht bijhoudt van gebruikers. De desktopclient, evenals de app boven andere besturingssystemen, hebben een zeer nette en gebruiksvriendelijke interface.

Alle bovengenoemde functies zijn de reden waarom ik het als eerste in mijn aanbevelingslijst heb vermeld. U kunt Hide.me eenvoudig downloaden en gebruiken op FireStick, zonder u aan te melden of u te abonneren op de service.

2. Windscribe

windscribe-firestick

Windscribe is een fantastische gratis VPN-provider die al geruime tijd in de branche actief is en een uitstekende reputatie heeft opgebouwd. Het maakt met één klik verbinding met een veilige server vanaf uw gewenste locatie. Het heeft servers in meer dan 50 landen wereldwijd.

Windscribe heeft een eenvoudige interface en kan binnen enkele minuten worden geïnstalleerd en gebruikt, omdat er geen ingewikkelde installatieprocedures zijn. Het heeft een premium pakket, maar je kunt het gratis gebruiken; het enige verschil is dat de bandbreedte van een gratis pakket beperkt is tot 10 GB per maand.

De bewering dat het een snelle VPN is, is geldig omdat ik persoonlijk heb ervaren dat het onmiddellijk verbinding maakt met de server. Het heeft een strikt no-logs-beleid en het lekt geen IP of DNS. Gebruikers kunnen genieten van Windscribe op meerdere besturingssystemen zoals Windows, Android, iPhone, Linux en Firestick. Windscribe heeft ook zijn Chrome- en Firefox-extensie.

3. Atom VPN

ATOM-VUURSTOK

AtomVPN is een gratis VPN-service die beschikbaar is voor platforms zoals Android en Firestick. Het vereist geen aanmeldings- of registratieproces, installeer eenvoudig de app en bescherm uw netwerk met een enkele klik.

AtomVPN heeft servers van over de hele wereld en het stelt gebruikers in staat om geografisch beperkte sites en de websites geblokkeerd door ISP’s te omzeilen.

De app heeft een eenvoudige interface en is vrij gebruiksvriendelijk. Het is een van de snelste gratis beschikbare VPN-providers. Het werd uitgebracht in het jaar 2015 en sindsdien serveert het freebies van over de hele wereld.

4. Opera gratis VPN

Het is een unieke service die geïntegreerd wordt in een browser en geen aparte applicatie heeft. In de Opera-browser is VPN ingebed en het is gratis. Maak je geen zorgen over het installeren van Opera VPN op FireStick; installeer eenvoudig de Opera-browser en maak verbinding met een VPN-server uit de lijst om veilig op internet te surfen.

Opera VPN voor FireStick versleutelt het verkeer, waardoor de ISP en de autoriteiten u niet kunnen bespioneren. Opera-browser kan heel snel op Firestick worden geïnstalleerd via de Amazon-app store en de VPN gebruiken voor streaming op Firestick via de browser.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN is een andere gratis VPN voor FireStick Kodi, die beweert veilige en snelle service te bieden. Te oordelen naar het feit dat het een gratis VPN is, kunnen we zeggen dat deze beweringen enigszins accuraat zijn. Na een paar tests van deze VPN-provider te hebben uitgevoerd, ben ik tevreden over de prestaties.

Het heeft een enorm netwerk van 8000+ servers op meer dan 50 locaties en het is compatibel met alle grote besturingssystemen zoals Windows, Mac, iOS, Android, FireOS en Linux.

X-VPN biedt ook premium-abonnementen voor gebruikers die willen genieten van uitgebreide functies en onbeperkte service.

3 Reden om geen gratis VPN voor FireStick te kiezen

Ik raad mensen niet aan om een ​​gratis VPN te gebruiken en van tijd tot tijd heb ik erover geschreven. Het is niet dat ik hen benijd; het is gewoon het feit dat ze niet betrouwbaar zijn in de mate dat premium VPN’s dat wel zijn. Ze hebben zwakke coderingsprotocollen en beperkte functies die uw privacy en bescherming kwetsbaar maken.

1. Onzeker en kwetsbaar

Ik zou nooit toestaan ​​dat iemand mijn veiligheid en privacy in gevaar zou brengen, dus waarom zou je dat doen?

Deze gratis VPN-providers hebben geen geavanceerde beveiligingsprotocollen zoals de betaalde. Gratis VPN’s hebben DNS-lekken en zwakke protocollen, die gemakkelijk uw gegevens, uw identiteit naar autoriteiten kunnen lekken. Deze VPN’s houden logboeken bij, wat de grootste bedreiging vormt voor uw online vrijheid.

Bovendien zijn gratis VPN-providers onderhevig geweest aan veel controverses, zoals geregistreerde gebruikersgegevens en deze vervolgens verkopen aan autoriteiten en organisaties. Dit is iets dat het vertrouwen van de gebruiker schaadt en ik zou nooit voor zo’n dienstverlener kiezen.

2. Kleine servernetwerken

Een andere reden waarom ik deze gratis VPN’s zoals hide.me of Hideman niet aanbeveel, is het aantal servers dat ze hebben. Voor mij is het hebben van meer severs altijd een pluspunt, en dat is wat ik mensen vertel om op te letten bij het kiezen van een VPN.

Deze gratis VPN’s hebben alleen 20 tot 30 servers over de hele wereld; andere betaalde VPN-servers hebben meer dan 1000 servers vergeleken met hen. Dat is een van de vele redenen waarom ze een abonnement nodig hebben.

3. Lage snelheid

Wat betreft streaming, als u iemand bent die een compromis kan sluiten over de streamingsnelheid, wees dan mijn gast en probeer een van de onderstaande gratis VPN’s voor Amazon Fire TV Stick.

Je zult niet die geweldige ervaring hebben die je zou willen hebben, omdat gratis Fire TV VPN-servers geen goede snelheidsservers hebben.

Gevolgtrekking

Amazon FireStick zit boordevol functies en apps die het populair hebben gemaakt onder de streamers. Gebruik een VPN om van al zijn functies te genieten. Een VPN voor Kodi op FireStick is handig om veilig en zonder grenzen te blijven.

Het hebben van een gratis VPN is over het algemeen niet slecht, maar het is nog steeds riskant. Het is meer een oorlogsgeweer dan een machinegeweer. Een premium VPN heeft onfeilbare beveiligings- en deblokkeringsfuncties, daarom kiezen veel gebruikers ervoor.

De VPN-providers die ik in deze handleiding heb genoemd, bieden ook premium-pakketten aan, daarom is hun beveiliging betrouwbaar. Hun gratis pakketten hebben beperkte bandbreedte en functies, maar ondanks dit zijn ze beter dan andere gratis VPN voor Kodi op FireStick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me